Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

εφοσον εχεις το τηλεφωνο σου ειτε σε ΟΤΕ ειτε σε Forthnet αλλιως η ταριφα παει γυρω στα 75

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλημερα,
γνωριζω οτι υπαρχει προσφορα για ΜΗ πελατες ΟΤΕ για σταθερο με 30'κιν+internet 24+ote tv full pack με 35 ευρω τον μηνα.
εγω εχω μια γραμμη τηλεφωνου στον ΟΤΕ ,το internet ειναι στο ονομα της ετ που εργαζομαι κ μου το πληρωνει και θελω να βαλω full pack tv.
δεν με αφηνουν γιατι με θεωρουν ηδη πελατη του οτε λογω τηλεφ γραμμης.
υπαρχει καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να παρω το πακετο αυτο?
σκεφτομουν να κανω φορητοτητα την γραμμη του internet απο hol που ειναι τωρα στον οτε ,ωστε παλι να μου την πληρωνει η ετ αλλα απ'οσο ξερω ο οτε δεν δινει μονο internet γραμμες.
αν δεν γινει κατι τετοιο παω στα 52 η στα 57 ευρω τον μηνα..?

ευχαριστω

Λογικά πρέπει να έχεις γράμμη σε άλλη εταιρεία για να σου δωσει αυτή την προσφορά.
Αλλιώς 54,8 για 6 μήνες και μετα 58,8

Last edited by a moderator:

Λοιπόν η αντι-προσφορά που μου κάναν για να παραμείνω στον ΟΤΕ:

24 economy
24άρι Internet
210 λεπτά (αστικά-υπεραστικά)
30 λεπτά (κινητά)
Δωροεπιταγή από Γερμανό 70ευρώ
5ευρώ σε ένα καρτοκινητό cosmote
5ευρώ σε δεύτερο καρτοκινητό cosmote ή κάτι εκπτώσεις σε cosmote συμβόλαιο που δεν τις θυμάμαι (διάλεξα την έκπτωση στο δεύτερο καρτοκινητό)

Αυτά με 20.90 ευρώ + 1.23 ευρώ η αναγνώριση κλήσης σύνολο

22.13ευρώ/μήνα με 12σύμβαση

Μου δώσαν και το OTE TV στα 10.95ευρώ/μήνα αλλά το πρόγραμμά του μου είναι αδιάφορο και δεν δέχτηκα. Τους είπα όμως αν γίνεται αυτήν την τιμή να την χρησιμοποιήσω στην σύνδεση που έχω σε άλλο χώρο (που έχω ΟΤΕ) και μου είπαν πως πολύ πιθανόν να μπορέσω.

Αποδέχτηκα, και τώρα πάω για ακύρωση σε ένα κατάστημα Forthnet.

Μου στείλαν δωροεπιταγές και όχι δωροεπιταγή. Δύο των 20 ευρώ και μία των 30 ευρώ. Αν μ@#$%ιστουν και δεν με αφήσουν να τις χρησιμοποιήσω και τις 3 σε μία αγορά θα φάνε άπειρο κράξιμο.

Προσφορά σε συνδρομητές NOVA για να "γυρίσουν" σε ΟΤΕ TV. Πρακτικά το δίνουν σε μισή τιμή (από 21,90 που έχει κανονικά).

Last edited by a moderator:

Πρέπει να είσαι πελάτης triple play ή απλά μόνο συνδρομητής στο πακέτο της Nova ??
Τι χρειάζεται για να πειστούν ότι είσαι ενεργός συνδρομητής Nova ??
Μήπως πρέπει από triple play forthnet να μεταφερθείς σε triple play OTE ??

Η γενική προσφορά που αφορά μισή τιμή, είναι στις περιπτώσεις φορητότητας και όχι αν είσαι συνδρομητής Νόβα.

Πρέπει να είσαι πελάτης triple play ή απλά μόνο συνδρομητής στο πακέτο της Nova ??
Τι χρειάζεται για να πειστούν ότι είσαι ενεργός συνδρομητής Nova ??
Μήπως πρέπει από triple play forthnet να μεταφερθείς σε triple play OTE ??

φίλε εγω είχα HOL double play και έδινα 18 ευρώ το μήνα.
Πήρα τον ΟΤΕ τους λέω είμαι στην HOL . Ποια η καλυτερη δυνατή προσφορά για να έρθω σε εσάς. Απλά και ωραία.
Μου είπαν 36.80 double play economy και ΟΤΕ ευρυζωνικό για 12 μήνες ίδια τιμή.

Αν ήθελα μέσω δορυφόρου θα έπρεπε να πληρώσω 100 ευρώ στον τεχνικό για πιάτο και εγκατάσταση.
Την βολεύω με το ευρυζωνικό και του χρόνου θα μου το κάνουν δώρο για να με κρατήσουν.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σε ποιό τηλ.μπορούμε να πάρουμε για την προσφορά των 11 ευρώ...???

Εγω ειχα κρατησει ενα τηλεφωνο που μου ειχαν δωσει περυσι απο τον ΟΤΕ... τους πηρα καιτους ειπα μου κανατε μια προσφορα περυσι για ΟΤΕ 2play και OTE tv, υπαρχει κατι τωρα; Μου το προωθησαν και με πηραν μετα απο λιγες ωρες και η τιμη που μου προτειναν ηταν καλυτερη απο την προηγουμενη. Θα σου προτεινα να παρεις και να πεις οτι ειχαμε μιλησει παλιοτερα κλπ.

Η προσφορα που μου εκαναν ειναι 24,90 OTE 2play (απεριοριστα αστικα-υπεραστικα, 24mbps +30' προς κινητα) +10,95 OTE TV FULL PACK. Το τηλεφωνο ειναι 2106295102. Παρε και πες μας τι σου παν...

Φιλε αποστολη σε ευχαριστω....πηρα και μου ειπαν οτι η προσφορα αυτη ειναι μονο οταν θα κανω φορητοτητα σε οτε....δεν ισχυει μονο για τv....

Δεν ξερω αν ξαναγραφτηκε, η μιση τιμη για 6 μηνες ισχυει και στους παλιους συνδρομητες στα πακετα full και family.

Υπαρχει καμια προσφορα με οτε2play και full pack ote tv για μας που ληγει συντομα το συμβολαιο για συνδρομητες ΟΤΕ?

αν κάνω αίτηση διακοπής λέτε να την πάρω την προσφορά της μισής τιμής ?δηλαδή είναι γενικό φαινόμενο η θέμα τύχης?

εγω ανανεωσα τον OTE TV με 3 μηνες δωρο τους ειπα οτι θελω να διακοψω για οικονομικους λογους το κανω εδω και 3 χρονια μπορει να μην ειναι και τοσο τιμιο αλλα εξοικονομω καποια χρηματα

εγω ανανεωσα τον OTE TV με 3 μηνες δωρο τους ειπα οτι θελω να διακοψω για οικονομικους λογους το κανω εδω και 3 χρονια μπορει να μην ειναι και τοσο τιμιο αλλα εξοικονομω καποια χρηματα

Δεν υπάρχει ζήτημα τίμιου.

Όταν μας τα παίρνουν αυτοί δε σκέφτονται τιμιότητες και ηθικές.

αν κάνω αίτηση διακοπής λέτε να την πάρω την προσφορά της μισής τιμής ?δηλαδή είναι γενικό φαινόμενο η θέμα τύχης?

Aν εχεις περασει χρονο παρε και ζητα διακοπη και εγω αυτο εκανα χτες, μιση τιμη 6 μηνες μόνο στο full ή στο family pack.