panpeletak
New member
- 23 September 2014
- 4
Απεριοριστο adsl 24mbps,Απεριοριστα Σταθερα +30' κινητα,Οτε tv Full Pack και καθε μηνα 5 ευρω καρτα σε 2 κινητα cosmote της αρεσκειας μου με 36,8/μηνα με 12μηνη δεσμευση.Δηλαδη μου ειπε α) 25,9 το double play, β)10,9 το οτε tv και γ) 2 νουμερα whats up που εδωσα να βαζουν 5 ευρω καρτα για 1 χρονο γιατι ζητησα να φυγω απο τον ΟΤΕ.Και στην Νοβα οταν ζητησα διακοπη μου εδωσαν το full pack με HD στα 30,9 για 1 χρονο(αλλα ηθελαν +7 για το Multiview και δεν το εβαλα).Αρα με λιγο πιεση μπορουμε να φτιαξουμε 5play(???) τηλεφωνο-ιντερνετ-οτε τβ-νοβα-κινητα με 67,7 ευρω τον μηνα
Απεριοριστο adsl 24mbps,Απεριοριστα Σταθερα +30' κινητα,Οτε tv Full Pack και καθε μηνα 5 ευρω καρτα σε 2 κινητα cosmote της αρεσκειας μου με 36,8/μηνα με 12μηνη δεσμευση.Δηλαδη μου ειπε α) 25,9 το double play, β)10,9 το οτε tv και γ) 2 νουμερα whats up που εδωσα να βαζουν 5 ευρω καρτα για 1 χρονο γιατι ζητησα να φυγω απο τον ΟΤΕ.Και στην Νοβα οταν ζητησα διακοπη μου εδωσαν το full pack με HD στα 30,9 για 1 χρονο(αλλα ηθελαν +7 για το Multiview και δεν το εβαλα).Αρα με λιγο πιεση μπορουμε να φτιαξουμε 5play(???) τηλεφωνο-ιντερνετ-οτε τβ-νοβα-κινητα με 67,7 ευρω τον μηνα
Σκέτη nova εννοεί.Σου έδωσε η nova 30,9 3play full δηλ με internet+τηλέφωνο+nova ή σκέτη nova;
Για εμάς που είμαστε συνδρομητές οτε και έχει λήξει-λήγει το συμβόλαιο, υπάρχει προσφορά? Η κλασσικά τους ήδη πελάτες τους έχουμε γραμμένους?
Σε τηλεφωνημα δικο μου στον οτε η τιμη που μου δοθηκε ειναι καπου 38-39 ευρω για απερ αστικα-υπεραστικα, 6 ωρες κινητα και ιντερνετ εως 24...μαζι με οτε tv μου ειπε 55 ευρω, ολα αυτα με 24 μηνες δεσμευση
της ανεφερα τιμες που εχουν γραφτει εδω κατα καιρους πχ 37 ευρω για ολα μεσα και οτι δεν ειναι λογικο να δινει σε αλλους αυτη την τιμη και οχι σε μενα που ειμαι πελατης του οτε τοσα χρονια
επισης οτι τα 55 ευρω ειναι ακριβοτερα απο τα γνωστα 49,90 της forthnet και με μεγαλυτερη δεσμευση...η απαντηση κλασσικα, "εγω δεν μπορω να κανω κατι"
της ειπα οτι θα αξιολογησω τις προτασεις και θα αποφασισω...πολυ πιθανο ομως να φαει ακυρο ο οτε μετα απο χρονια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.