Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια προσφορα για το full pack για μη συνδρομητες Οτε;Οπως ηταν περσυ περιπου με τα 2 εξαμηνα

Για ανανεωση δεν ξερω αν μπορεις να το βαλεις σε αυτό που σου ειπα

gia ανανεωση στης προσφορες είναι τσιγκουνηδες το πολύ κανα 2 μηνες δωρεαν ...αυτό μου ειπαν κα μενα και λακισα

παιδια οσο τα σβηνετε τα μνμ εγω θα γραφω .....δημοκρατια εχουμε...... εξαλου μπορει ο καθενας χωρεις να προσβαλη να γραφει .....
νομιζω την αληθεια λεω

Last edited:

Απεριοριστο adsl 24mbps,Απεριοριστα Σταθερα +30' κινητα,Οτε tv Full Pack και καθε μηνα 5 ευρω καρτα σε 2 κινητα cosmote της αρεσκειας μου με 36,8/μηνα με 12μηνη δεσμευση.Δηλαδη μου ειπε α) 25,9 το double play, β)10,9 το οτε tv και γ) 2 νουμερα whats up που εδωσα να βαζουν 5 ευρω καρτα για 1 χρονο γιατι ζητησα να φυγω απο τον ΟΤΕ.Και στην Νοβα οταν ζητησα διακοπη μου εδωσαν το full pack με HD στα 30,9 για 1 χρονο(αλλα ηθελαν +7 για το Multiview και δεν το εβαλα).Αρα με λιγο πιεση μπορουμε να φτιαξουμε 5play(???) τηλεφωνο-ιντερνετ-οτε τβ-νοβα-κινητα με 67,7 ευρω τον μηνα

Απεριοριστο adsl 24mbps,Απεριοριστα Σταθερα +30' κινητα,Οτε tv Full Pack και καθε μηνα 5 ευρω καρτα σε 2 κινητα cosmote της αρεσκειας μου με 36,8/μηνα με 12μηνη δεσμευση.Δηλαδη μου ειπε α) 25,9 το double play, β)10,9 το οτε tv και γ) 2 νουμερα whats up που εδωσα να βαζουν 5 ευρω καρτα για 1 χρονο γιατι ζητησα να φυγω απο τον ΟΤΕ.Και στην Νοβα οταν ζητησα διακοπη μου εδωσαν το full pack με HD στα 30,9 για 1 χρονο(αλλα ηθελαν +7 για το Multiview και δεν το εβαλα).Αρα με λιγο πιεση μπορουμε να φτιαξουμε 5play(???) τηλεφωνο-ιντερνετ-οτε τβ-νοβα-κινητα με 67,7 ευρω τον μηνα

Στην NOVA είχες κάποιο πακέτο με Internet; Η σκέτη NOVA; Και τα 30 πολλά μου φαίνονται για επαναλήψεις και Ελληνική κατάντια ποδοσφαίρου...

Έχεις δίκιο σε αυτό. Εγώ έχω nova με όλα τα αθλητικά+novacinema1+hd και otetv full pack συνολικά με 65,85 . Internet+τηλεφωνία στη forthnet. Tώρα τα κιν άλλη υπόθεση.
ΣΥΓΝΩΜΗ!!! Σου έδωσε η nova 30,9 3play full δηλ με internet+τηλέφωνο+nova ή σκέτη nova;

Σκετη νοβα παιδια στα 30,96/μηνα full pack+HD 12 μηνη δεσμευση.Τελικα η προσφορα του οτε ειναι η εξης τηλεφωνο απεριοριστο +30 λεπτα κινητο με 24μηνη δεσμευση στα 25,90(χωρις επιτελους το χαρατσι των 2 ευρω για αναγνωριση κλησεων).Οτε τβ στα 10,95 με 12μηνη δεσμευση και 5+5 ευρω καρτα σε 2 κινητα what up καθε μηνα.Αρα για ολα αυτα τον μηνα μου βγαινει 67,8 ευρω τον μηνα αν σκεφτει κανεις οτι εδινα 121,5 το 2μηνο στον ΟΤΕ χωρις να υπολογιζω καρτες στα κινητα και την νοβα sportspack για τους φιλαθλους που κοστισε 300 ευρω για 1 χρονο

Για εμάς που είμαστε συνδρομητές οτε και έχει λήξει-λήγει το συμβόλαιο, υπάρχει προσφορά? Η κλασσικά τους ήδη πελάτες τους έχουμε γραμμένους?

Σε τηλεφωνημα δικο μου στον οτε η τιμη που μου δοθηκε ειναι καπου 38-39 ευρω για απερ αστικα-υπεραστικα, 6 ωρες κινητα και ιντερνετ εως 24...μαζι με οτε tv μου ειπε 55 ευρω, ολα αυτα με 24 μηνες δεσμευση

της ανεφερα τιμες που εχουν γραφτει εδω κατα καιρους πχ 37 ευρω για ολα μεσα και οτι δεν ειναι λογικο να δινει σε αλλους αυτη την τιμη και οχι σε μενα που ειμαι πελατης του οτε τοσα χρονια

επισης οτι τα 55 ευρω ειναι ακριβοτερα απο τα γνωστα 49,90 της forthnet και με μεγαλυτερη δεσμευση...η απαντηση κλασσικα, "εγω δεν μπορω να κανω κατι"

της ειπα οτι θα αξιολογησω τις προτασεις και θα αποφασισω...πολυ πιθανο ομως να φαει ακυρο ο οτε μετα απο χρονια

Για εμάς που είμαστε συνδρομητές οτε και έχει λήξει-λήγει το συμβόλαιο, υπάρχει προσφορά? Η κλασσικά τους ήδη πελάτες τους έχουμε γραμμένους?

το νο2. Αλλά ισχύει για όλες τις εταιρίες αυτό.
Παρε ενα τηλέφωνο και πες τους οτι θα ήθελα κάτι καλύτερο. Υπάρχει και η επιλογή της nova με 39.90 sportspack για πάααντα :p
Γι αυτό καλό είναι να έχουμε ανταγωνισμό.

Σε τηλεφωνημα δικο μου στον οτε η τιμη που μου δοθηκε ειναι καπου 38-39 ευρω για απερ αστικα-υπεραστικα, 6 ωρες κινητα και ιντερνετ εως 24...μαζι με οτε tv μου ειπε 55 ευρω, ολα αυτα με 24 μηνες δεσμευση

της ανεφερα τιμες που εχουν γραφτει εδω κατα καιρους πχ 37 ευρω για ολα μεσα και οτι δεν ειναι λογικο να δινει σε αλλους αυτη την τιμη και οχι σε μενα που ειμαι πελατης του οτε τοσα χρονια

επισης οτι τα 55 ευρω ειναι ακριβοτερα απο τα γνωστα 49,90 της forthnet και με μεγαλυτερη δεσμευση...η απαντηση κλασσικα, "εγω δεν μπορω να κανω κατι"

της ειπα οτι θα αξιολογησω τις προτασεις και θα αποφασισω...πολυ πιθανο ομως να φαει ακυρο ο οτε μετα απο χρονια

Ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση είχα και εγώ, έκανα αίτηση στην forthnet και όταν έλαβαν την αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ τότε θυμήθηκαν να με καλέσουν στο τηλ. και να μου δώσουν όλα αυτά που αναφέρεις, φυσικά έφαγαν άκυρο και άφησα την αίτηση της forthnet να προχωρήσει κανονικά.

Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες.
Είμαι πελάτης ΟΤΕ double play σε περιοχή όπου δεν παρέχει υπηρεσίες εναλλακτικός πάροχος.
Καθώς ο ΟΤΕ ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές για νέους πελάτες , θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Αν προχωρήσω σε διακοπή του internet και διατηρήσω την τηλεφωνία θα μπορέσω να θεωρηθώ ως νέος πελάτης double play και να πάρω τις ανάλογες προσφορές;
Εναλλακτικά, καθώς η φορητότητα σε επίγειο πάροχο είναι μη διαθέσιμη στην περιοχή μου, αν κάνω φορητότητα του αριθμού σε ιδεατό πάροχο VoIP θα λάβω αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ ; ( το τελευταίο δε το έχω διαβάσει πουθενά αλλά μου φαίνεται καλή ιδέα )

Παρακαλώ για τα φώτα σας!