Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Με λίγη βοήθεια από YouTube όλα γίνονται, εφόσον δεν το έχεις ξανακάνει.

Αν είχαμε κανένα link θα ήταν ότι καλύτερο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακόμη ξέρει κάποιος εάν χρειαστεί και κάποια πρέσα; http://www.emimikos.gr/Preses/

παλι εκτος θεματος ειμαστε αλλα τελοσπαντων.....
δεν ειναι κατι δυσκολο φιλε μου να αλαξεις μια μπριζα τηλεφωνου..
βγαζεις την παλια μπριζα οπου λογικα ειναι συνδεμενα δυο καλωδιο μπλε κοκκινο...
αγοραζεις μια καινουρια μπριζα τηλεφωνου και συνδεεις εκει τα δυο καλωδια στα δυο μεσαια βιδακια απο τα 4 που εχει...
ζημια δεν θα κανεις οτι και να κανεις οποτε μην το φοβασαι...

Ξέρω έχουμε βγει εκτός θέματος... Απλά μια ερώτηση ακόμη... Εμένα βγάζει 4 μπλε (ενομένα) και 4 κόκκινα (ενομένα) μεταξύ τους...
Η μπρίζα που πήρα έχει σε αρίθμηση :

1
2 κόκκινο
3 άσπρο
4 καφέ
5 πράσινο
6

Εγώ που βάζω τι... Μόνο αυτό και το κλείνουμε

στο 3- 4 συνδεεις ειτε 4 επαφων να είναι 1-2-3-4 συνδεση 2-3 6 επαφων 1-2-3-4-5-6 συνδεση 3-4 8 επαφων 1-2-3-4-5-6-7-8 συνδεση 4-5

καλησπέρα!

να ρωτήσω κάτι με τη σειρά μου?
θέλω να κάνω φορητότητα από χολ σε οτε.
το μόνο που μου έστειλε ο τελευταίος να υπογράψω,
είναι η εξουσιοδότηση καταναλωτή και η αίτηση
φορητότητας.
δεν έχει κάπου τους όρους της προσφοράς που
μου έκαναν (για να είμαστε και ον τόπικ).

αυτό γίνεται κατόπιν?

καλησπέρα!

να ρωτήσω κάτι με τη σειρά μου?
θέλω να κάνω φορητότητα από χολ σε οτε.
το μόνο που μου έστειλε ο τελευταίος να υπογράψω,
είναι η εξουσιοδότηση καταναλωτή και η αίτηση
φορητότητας.
δεν έχει κάπου τους όρους της προσφοράς που
μου έκαναν (για να είμαστε και ον τόπικ).

αυτό γίνεται κατόπιν?

Και σε μενα το ιδιο εγινε και μου ειπαν οτι μετα τα υπογραφεις αυτα!
Το ποτε δεν ξερω, υποθετω οταν φερουν τον εξοπλισμο!

Και σε μενα το ιδιο εγινε και μου ειπαν οτι μετα τα υπογραφεις αυτα!
Το ποτε δεν ξερω, υποθετω οταν φερουν τον εξοπλισμο!

σ´ευχαριστώ για την απάντηση.

Παιδια, δεν ξερω αν εχει γραφτει πιο πριν, αλλα αυτες τις ημερες δινουν μια ΤΡΟΜΕΡΗ προσφορα στα ΟΤΕShop. Με 24,90 το 2play, με διετες συμβολαιο. Το ΟΤΕ TV με 10,95 για εναν χρονο. Ειναι τιμη που παιζει πολυ τον τελευταιο καιρο. Το σημαντικο ειναι οτι απο τα καταστηματα δινουν αυτο το χρονικο διαστημα ΔΩΡΕΑΝ το πιατο και την εγκατασταση. Εισαι δεν εισαι Forthnet... κατι που ειχαν ως κριτηριο μεχρι προσφατα. Εγω πριν δυο εβδομαδες ειχα ρωτησει σε καταστημα και μου ειχαν ει για 29,90 και 10,95, χωρις δωρεαν πιατο και εγκατασταση και απο το τηλεφωνικο εδιναν λιγο καλυτερες τιμες επισημα

Οποτε, προκειται για νεα προσφορα...

Απ' οτι μου ειπαν δεν θα κρατησει για πολυ... Πιθανον λενε να κοψουν κατι απο αυτα. Ειτε θα ανεβασουν το 24,90 ή δεν θα δινουν δωρεαν τα του εξοπλισμου.

εμενα προσωπικα που ρωτησα πριν 2 μερες σε oteshop δεν μου εδωσαν αυτη την τιμη, το triple play στο συνολο εβγαινε 55 ευρω...σε ερωτηση μου για αυτη την τιμη και γιατι τη δινει μονο σε πελατες αλλων παροχων η απαντηση που πηρα ηταν "δεν μπορω να κανω κατι κυριε αυτη ειναι η τιμη"...και αλλες 2 φορες δοκιμασα στο 13888 και μαλιστα ρωτησα γιατι σε νεους πελατες δινει τετοια τιμη και οχι σε εμας που ειμαστε τοσα χρονια στον οτε, παλι η απαντηση ηταν "δεν μπορω να κανω κατι"...

το αποτελεσμα?σε μια βδομαδα που ληγει η δεσμευση μου θα κανω αιτηση για triple play στη forthnet...αφου το καταφερε ο οτε που καποτε ακουγα forthnet και εβγαζα καπνους μπραβο του...ειμαι περιεργος να δω αν θα μου κανουν αντιπροταση για να μεινω, αλλα για το γαμωτο οτι τιμη και να μου δωσουν θα φανε ακυρο

για μενα οι εταιρειες κανουν ενα βασικο λαθος οταν αναφερουν τιμες για νεους και υφισταμενους πελατες...πελατης σου ειμαι για 12 η 18 μηνες που εχω δεσμευση...μετα το κουβαδακι μου και σε αλλη παραλια, αν δεν το καταλαβαινουν αυτο πρεπει να τους το δωσουμε εμεις να το καταλαβουν

Ναι, μονο σε οσους κανουν φορητοτητα την δινουν. Δεν το ανεφερα, αλλα ειναι (δυστυχως) παγια τακτικη των εταιρειων να κανουν πολυ καλυτερες προσφορες σε υποψηφιους πελατες απ' οτι σε υφισταμενους.

Last edited by a moderator:

LEFTERIS

για αυτό εφυγα και εγω φυλε μου μας εχουν γραμενους τους υφησταμενουςς πελατες,,,,,,πηγα στη φορτνετ προσεξε όμως τη θα σου δωσσουν πριν υπογραψεις
γιατι μετα σε εχουν χ......................ο μιλαει ο παθων .....και στο οτε μου δυννε 2 μηνες παραπανω για να μεινω ,ενώ σε αλλους 6 μηνες στη μιση τιμη οτε τν
για αυτό εφυγα ..........μετα την απομακρυνση από το ταμειο και εφόσον υπογραψεις εισαι απλα ένα νουμερο για της εταιριες.......
πριν υπογραψεις σε οποιονδηποτε παρε το καλητερο πρωτα.......αμα είχαμε σαν λαος καταναλωτηκη συνηδηση θα μας φεροντουσαν διαφορετικα....

Εγώ την πήρα την προσφορά που λέτε λόγο φορητοτητας με 34 ευρώ όλα μαζί .Απλα για μια μέρα έχασα το απεριοριστο σε αστικά υπεραστικά και το economy(4 ώρες προς όλους).

τίποτα πλέον πάς εκεί που έχει που αντέχει η τσέπη σου.

Αν ο ΟΤΕ και καθε ΟΤΕ σου ανεβάσει την τιμή μετα το 12μηνο κάνεις μια ωραία φορητότητα και πάς αλλου.απλά πράγματα.

Για όσου θέλουν SONY και καλά το πακέτο του ΟΤΕ κάθονται με παραπάνω χρήματα και δεν λένε και τίποτα. Επιλογή τους.

Εγώ την πήρα την προσφορά που λέτε λόγο φορητοτητας με 34 ευρώ όλα μαζί .Απλα για μια μέρα έχασα το απεριοριστο σε αστικά υπεραστικά και το economy(4 ώρες προς όλους).

Ούτε μια βδομάδα και αύριο θα έχω ΟΤΕ για Internet!κανονικα σήμερα δόθηκε η εντολή για την φορητοτητα αλλα δεν την έκαναν.αυριο πάω ΟΤΕ shop για ρουτερ και για ΟΤΕ TV .

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Κοίταζα πριν λίγο τις "Νέες Προσφορές" του ΟΤΕ και πραγματικά είναι σκέτη απογοήτευση.Το περιβόητο πακέτο με τα 39,80 ευρώ,μας γυρίζει 20 και πλέον χρόνια πίσω αφού παρέχει ταχύτητα 4 Mbps στο internet και κλήσεις με χρονοχρέωση στην τηλεφωνία.
Αν θες δε να έχεις αυτά που άλλοι πάροχοι σου δίνουν από 17-20 ευρώ το μήνα,δηλαδή 24άρι ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και 360 λεπτά κινητά,ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ,το κόστος ανεβαίνει στα 55,80 το μήνα με 24μηνο συμβόλαιο.
Συμπέρασμα:
Aν θες ντε και καλά OTE TV,κρατάς τον πάροχό σου με 20 ευρουδάκια τον μήνα και αγοράζεις το Full Pack του OTE TV μέσω δορυφόρου με 27,38 ευρω ,σύνολο,47,38 αντί της λειψής -αφου δεν έχει διεθνή και υπεραστικά-"προσφοράς" των 55,80.

Last edited:
Τόσα λεφτά γλίτωσαν απο την premier κ το τσουλου,αυτό θα το περάσουν στους πελάτες να κάνουν μια προσφορά της προκοπής όπως ο ΟΤΕ που σου δίνει το ΟΤΕ TV με 10.90 αν είσαι σε άλλη εταιρεία κ 21 ευρω αν είσαι ήδη ΟΤΕ?????

Last edited by a moderator: