Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ίδια περίπτωση κι εγώ. Έστειλα mail και τους έγραψα να μου δώσουν dp 24 με 5-6 ώρες σε σταθερά, 30 λεπτά σε κινητά και full pack otetv στα 36 ευρώ και με πήραν τηλ. Πως η προσφορά αυτή έπαψε και μου το δίνουν στα 43.80 για 2 χρόνια.
Αντε γεια τους είπα, καλή χρονιά και με βλέπω για forthnet, μιας και θέλω μόνο net αφού ο χρόνος ομιλιας δεν με ενδιαφέρει και είναι οι πιο φθηνή.
Ότι να ναι πάντως κάνουν.........

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ακομα και τα 43,80 για 24αρι Internet, απεριοριστες κλησεις σε Ελλαδα και Ote TV Full Pack ειναι μια τιμια προσφορα.
Ποσο να το δωσουν δηλαδη;
Τα 36 ηταν προσφορα-τυρακι για να προσελκυσουν πελατες κι οπως ηταν λογικο επαψε.

Δεν είναι με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, αλλά 250' λεπτά για σταθερά και 30' λεπτά για κινητά.

38.80 μετά από αίτημα φορητότητας για 24αρι Internet, 250' λεπτά σταθερά, 30' λεπτά κινητά και Ote TV Full Pack. Αρχές Δεκέμβρη έγινε η προσφορά.

Ακομα και τα 43,80 για 24αρι Internet, απεριοριστες κλησεις σε Ελλαδα και Ote TV Full Pack ειναι μια τιμια προσφορα.
Ποσο να το δωσουν δηλαδη;
Τα 36 ηταν προσφορα-τυρακι για να προσελκυσουν πελατες κι οπως ηταν λογικο επαψε.
Οντως μου ξεφυγε!

38.80 μετά από αίτημα φορητότητας για 24αρι Internet, 250' λεπτά σταθερά, 30' λεπτά κινητά και Ote TV Full Pack. Αρχές Δεκέμβρη έγινε η προσφορά.

Εξαρταται βεβαια και ποση χρηση κανει καποιος στο σταθερο.Εμεις που μιλαμε πολυ στο σταθερο θα ειχαμε θεμα με τα 250!

Η τιμή περιλαμβάνει και την αναγνώριση κλήσεων ;; Το τέλος ενεργοποίησης ήταν δωρεάν ή στο χρέωσαν ;

Ναι, έχεις δίκιο. Επηρρεασμένος από το τι λένε στο τηλέφωνο......:operator:

Η τιμή περιλαμβάνει και την αναγνώριση κλήσεων ;; Το τέλος ενεργοποίησης ήταν δωρεάν ή στο χρέωσαν ;

Η αναγνώριση κλήσεων περιλαμβάνεται στην τιμή. Τέλη ενεργοποίησης κλπ, δεν είχα μιας και ήμουν ήδη στον οτε.

Ξέχασα να αναφέρω και μια δωροεπιταγή 80 για Γερμανό.

Παιδια επειδή δεν εχω εικόνα ποια ειναι η καλύτερη προσφορα που τρέχει αυτη την περίοδο να ρωτήσω αν αυτη που μου εγινε αξίζει για μεταφορά απο άλλο πάροχο στον ΟΤΕ.
Με 24,90 τον μήνα απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτα κινητά double play 24αρι και οτεTV με 17,90 με δωρεαν εγκατασταση. Συμβόλαιο για 24 μήνες.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Παιδια επειδή δεν εχω εικόνα ποια ειναι η καλύτερη προσφορα που τρέχει αυτη την περίοδο να ρωτήσω αν αυτη που μου εγινε αξίζει για μεταφορά απο άλλο πάροχο στον ΟΤΕ.
Με 24,90 τον μήνα απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτα κινητά double play 24αρι και οτεTV με 17,90 με δωρεαν εγκατασταση. Συμβόλαιο για 24 μήνες.

με αυτά τα χαρακτηριστικά, έδιναν την OTE TV με 11 ευρώ το μήνα, πριν τις γιορτές.

Ανέφερε οτι εγω πέρσι σε αλλη συνδεση είχα οτεTV με 10,95 και μου ειπε οτι αυτο ισχυει για 12 μήνες και μετα παει στα 21 ενώ με 17,90 ειναι για 24 μήνες (αν το καταλαβα καλα, πρέπει να το διευκρινίσω). Όπως και να εχει, έρχεται ακριβότερα τωρα.

Για όσους είχαν την τηλεφωνική προσφορά στα 35 κάτι ευρώ από Nova σε OTE πόσο σας ήρθε ο πρώτος λογαριασμός;<br/>

Ανέφερε οτι εγω πέρσι σε αλλη συνδεση είχα οτεTV με 10,95 και μου ειπε οτι αυτο ισχυει για 12 μήνες και μετα παει στα 21 ενώ με 17,90 ειναι για 24 μήνες (αν το καταλαβα καλα, πρέπει να το διευκρινίσω). Όπως και να εχει, έρχεται ακριβότερα τωρα.

Για 24 είναι.

Για όσους είχαν την τηλεφωνική προσφορά στα 35 κάτι ευρώ από Nova σε OTE πόσο σας ήρθε ο πρώτος λογαριασμός;<br/>

εμένα ηταν 36.80 το μήνα και ο πρώτος ήρθε 100+κάτι ψιλά.

Εχω καποιες ερωτησεις.
Το τελος ενεργοποιησης ποτε χρεωνεται? Εστω καποιος εχει σταθερο οτε μονο και θελει να βαλει ενα προγραμμα τηλεφωνιας ή ιντερνετ ή tv ή συνδυασμο των ανωτερω πληρωνει τελος ενεργοποιησης του πακετου? Βλεπω σε καποια πακετα λεει δωρεαν τελος ενεργοποιησης, αρα σε ολα τα αλλα υπαρχει χρεωση ενεργοποιησης?
Επισης με αιτημα-μπλοφα φορητοτητας σε αλλο παροχο υπαρχει καποια προσφορα αυτη την περιοδο για double+ote tv φουλ χωρις απεριοριστα σταθερα, για μικροτερο κοστος απο το 24,90+17,90 που εχει αναφερθει και που αφορα απεριοριστα σταθερα?

Ενδιαφέρομαι για OTEtv αφού δεν έχω καμία πρόθεση να πληρώνω το 5ευρώ για τα HD της NOVA (δεν είμαι πελάτης ΟΤΕ αφού για τηλεφωνία έχω αποφασίσει άλλο πάροχο).

Έχετε υπ´ όψιν κάποια καλή περίπτωση προσφοράς;

Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση...