Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Τον αλλο μηνα που τελειωνει το συμβολαιο μου θα ξαναρωτησω,για τη διαδικασια,μηπως κανω καποιο λαθος.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αν αναλογιστούμε ότι ο φίλος john44ath παραπάνω, και μάλιστα μετά από αίτημα φορητότητας, θα πληρώνει για τα ίδια 42,80 , δεν είναι κακή τιμή τα 47 .

Κι εγώ πήρα χτες τηλ και με κάλεσαν πίσω για προσφορά. Μια από τα ίδια κι εδώ, 42,80 για το ίδιο πακέτο με τον @john44ath (χωρίς τη δωροεπιταγή των 80 ευρώ).
Αλήθεια τη δωροεπιταγή πως την κατάφερες ρε; Το πίεσες το θέμα ή μόνος του σου την έδωσε ο πωλητής;

Σοβαρα μιλάτε 47 ευρώ ;

Εγώ πληρώνω 37 ευρώ και μόλις λήξει εαν μου πουν 38 θα το κόψω το πακέτο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Last edited:

Σημερα μιλησα με το τμημα προσφορων του οτε.μου διναν το full πακετο του ote tv(μονο τηλεοραση,εχω σταθερο σε hol κ εχω δεσμευση) 27,38 ειτε για 12 ειτε για 24 μηνες.Στους 24 μηνες μου δινανε δωρο το πιατο (που δεν με χρειαζεται γιατι εχω ηδη).Σε ερωτηση τι θα γινει αν ανεβει η τιμη του πακετου,η απαντηση ηταν πως την προηγουμενη φορα που εγινε αυτο,εστειλε ο οτε ειδοποιηση κ μπορουσες να κανεις διακοπη χωρις πεναλτι.
Δηλ καταλαβα πως οτι τιμη κ να εχεις δεν ειναι κλειστη κ πως αν υπαρχει αυξηση ειτε αποδεχεσαι την αυξηση ειτε το σταματας χωρις πεναλτι.
Αρα ειτε κανεις 6 μηνες ειτε 6 χρονια δευσμεση δεν αλλαζει κατι αν αλλαξει η τιμη..Αυτο μου εξηγησε η υπαλληλος.

Αν αναλογιστούμε ότι ο φίλος john44ath παραπάνω, και μάλιστα μετά από αίτημα φορητότητας, θα πληρώνει για τα ίδια 42,80 , δεν είναι κακή τιμή τα 47 .

Δεν ειναι καλη προσφορα τα 47 (4 λιγοτερα απο την τιμη τιμοκαταλογου).
Εγω περιμενα να εχουν καποια καλη προσφορα για μεταφορα απο forthnet, οπως αυτη που ειχαν με τα 35, η εστω μια παρομοια με του john44ath.

Σημερα μιλησα με το τμημα προσφορων του οτε.μου διναν το full πακετο του ote tv(μονο τηλεοραση,εχω σταθερο σε hol κ εχω δεσμευση) 27,38 ειτε για 12 ειτε για 24 μηνες.
Αυτή είναι η τιμή καταλόγου για μη πελάτες ΟΤΕ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ειναι καλη προσφορα τα 47 (4 λιγοτερα απο την τιμη τιμοκαταλογου). Εγω περιμενα να εχουν καποια καλη προσφορα για μεταφορα απο forthnet, οπως αυτη που ειχαν με τα 35, η εστω μια παρομοια με του john44ath.
Αν ήσουν στον ΟΤΕ και έκανες αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία, θα έπαιρνες σίγουρα την προσφορά του john44ath.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Κι εγώ πήρα χτες τηλ και με κάλεσαν πίσω για προσφορά. Μια από τα ίδια κι εδώ, 42,80 για το ίδιο πακέτο με τον @john44ath (χωρίς τη δωροεπιταγή των 80 ευρώ).
Αλήθεια τη δωροεπιταγή πως την κατάφερες ρε; Το πίεσες το θέμα ή μόνος του σου την έδωσε ο πωλητής;

Το πιεσα το θεμα οσο μπορουσα....αλλιως δεν στη δινουν.

Serafeim Karakostas
Αν ήσουν στον ΟΤΕ και έκανες αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία, θα έπαιρνες σίγουρα την προσφορά του john44ath.

Oταν λεμε αιτηση φορητοτητας αλλου,εννοουμε για ολο το πακετο (3play) ή μονο σταθερο-ιντερνετ;Μπορεις να κανεις αιτημα μονο για σταθερο-ιντερνετ ή πρεπει να γινει συνολικα,για να πετυχεις συνολικα καλυτερη τιμη;Υπαρχει ποτε περιπτωση,να σε παρουν λιγο πριν ληξει το συμβολαιο σου και να σου κανουν καλη προσφοορα;

Last edited by a moderator:

Και με δωρεαν εξοπλισμο-εγκατασταση?
Ναι.
Εξάλλου δεν έχω ακούσει κάποιον τον τελευταίο καιρό που να μην του τα δίνει δωρεάν αυτά ο ΟΤΕ.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

εχω παρει και εγω την ιδια προσφορα με 80ευρω δωρο επιταγη απο γερμανο και σημερα την εξαργυρωσα
Τι τους λέτε ρε παιδιά; Ηχογραφήστε το μια φορά κι ανεβάστε το να πάρουμε κι εμείς τίποτα... :P:P:P

τιποτα δεν τους ειπα απλα εκανα αιτηση να φυγω απο οτε και να παω hol και μετα απο 2 ημερες με καλεσαν ρωτησαν γιατι θελω να φυγω και στο τελος μου εκαναν την συγκεκριμενη προσφορα .
η προσφορα μου εγινε 31/12/2014 ημουν με vdsl30 και πηγα σε 24adsl με 30λεπτα δωρεαν κινητα οτεtv και προσφορα 80ευρω δωροεπιταγη η εγκατασταση του πιατου ειναι εξτρα 50ευρω

να πω οτι πηγαν να κανουν μαγκια οταν με πηραν για επιβαιβεωση και πηγαν να με πεισουν οτι η δωροεπιταγη ηταν 40ευρω αλλα δεν τους περασε οταν τους ειπα οτι μου ειπατε το εχετε καταγεγραμενο για λογους ασφαλειας να το ακουσετε και να με ξαναπαρετε και η συζητηση τελειωσε εκει και ολα πηγαν καλα

Oταν λεμε αιτηση φορητοτητας αλλου,εννοουμε για ολο το πακετο (3play) ή μονο σταθερο-ιντερνετ;Μπορεις να κανεις αιτημα μονο για σταθερο-ιντερνετ ή πρεπει να γινει συνολικα,για να πετυχεις συνολικα καλυτερη τιμη;Υπαρχει ποτε περιπτωση,να σε παρουν λιγο πριν ληξει το συμβολαιο σου και να σου κανουν καλη προσφοορα;

Αιτηση φορητοτητας εκανα στην hol μονο για ιντερνετ+τηλεφωνο (double play)
Σπανια να σε παρουν τηλεφωνο λιγο πριν ληξει το συμβολαιο σου κ να σου κανουν
προσφορα. Δεν ιδρωνει το αυτι τους καθολου.
Μονο αν κανεις αιτηση αλλου, σε περνουν για προσφορα.
Και παλι εξεταζεις αν συμφερει να μεινεις η να φυγεις.
Εμενα με συνεφερε και εμεινα.
Δεν πηρα κανενα εξοπλισμο , ηδη υπηρχαν ολα ετοιμα. Απλα ειχε ληξει το ετηςιο συμβολαιο μου

Eμενα,οικονομικα μου ειναι το ιδιο αν παω αλλου αλλα ο σκοπος βεβαια ειναι να κατεβασω την τιμη.Και βεβαια δεν θελω να φυγω απο τον ΟΤΕ.Μηπως να κανω κι εγω αιτημα μονο για double play,ωστε να μην ''πειραξω'' την τηλεοραση;Ποσες μερες περιμενεις για να σου κανουν προσφορα,ωστε σε περιπτωση που δεν παρουν πισω,να παω να ακυρωσω το αιτημα;

Ναι.
Εξάλλου δεν έχω ακούσει κάποιον τον τελευταίο καιρό που να μην του τα δίνει δωρεάν αυτά ο ΟΤΕ.

Χωρις ναμαι σιγουρος, εχω καταλαβει οτι οσοι εχουν ηδη οτε tv τους δινει δωροεπιταγη, ενω οσοι βαζουν πρωτη φορα κανει δωρο εγκαταστασταση με πιατο.

Εμενα μου εχει ληξει πριν λιγες μερες το συμβολαιο στον ΟΤΕ.Εχω βαλει ΟΤΕ TV full pack στο 2+12 στα 21,90 ευρω πριν 1 μηνα (δεν περιμενα κι εγω 1 μηνα να «εκβιασω» λιγο,ειχα ξεχασει οτι θα εληγε τωρα το συμβολαιο του σταθερου).Επισης εχω 2 γραμμες σε οικογενειακο πακετο COSMOTE.Πηρα σημερα το πρωι στο 13888 να δω τι προσφορα μου κανουν για να παραμεινω,και μου ειπαν Double Play 24 με απεριοριστα σταθερα και 360' κινητα + ΟΤΕ TV,ολα μαζι 55,80 ευρω (33,90 τηλεφωνο + 21,90 παραμενει ο OTE TV).Ξαναπαιρνω το απογευμα να δω αν αλλαξαν γνωμη,και η προσφορα που μου εκαναν ηταν χειροτερη:39,90 για το σταθερο με τα παραπανω χαρακτηριστικα + 21,90 παραμενει στα ιδια ο ΟΤΕ Tv)=61,80 συνολο!Θα παω αυριο σε κανα καταστημα Ote να τα πουμε και τετ-α-τετ,κι αμα δεν κανουν καμια καλη προσφορα,θα μπουμπουνισω μια φορητοτητα στη Forthnet κι οτι βρεξει ας κατεβασει!