Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Νεα πασχαλινη προσφορα για ΟΤΕ ΤV full pack (ισχυει ως 18/04/2015)
Δωρεάν οι 3 πρώτοι μήνες με 12μηνη δέσμευση.
https://www.ote.gr/web/guest/sl/203...er_otegr#_idRef_tv_via_satellite_ote_full_14m

Εμενα που μολις τελειωσε ολο το πακετο 3play,μπορω να παρω κανονικα την προσφορα του ΟΤΕTV;Σε μια τετοια περιπτωση,το 3play θα μου εβγαινε περιπου 50 ευρω,ο μηνας.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Και να μην στο δώσουν, αίτημα διακοπής και θα τους πάρεις. Είναι συνηθισμένη προσφορά σε περίπτωση διακοπής.

Ακυρο.Μολις πηρα στο 13888 και τους ρωτησα τι προσφορα μπορουν να κανουν,για να ανανεωσω και μου ειπαν double play απεριοριστα σταθερα-μιση ωρα(!) σε κινητα-24 ιντερνετ-ενα ''φοβερο προγραμμα για ιους και δωρο το ΟΤΕ wifi και η αναγνωριση κλησεων συν το OTETV 21.90.Ολα αυτα για 18 μηνες.Η πασχαλινη προσφορα ειναι μονο για νεους πελατες ΟΤΕ.Ακομα γελαω...
Μονοδρομος η φορητοτητα,το εμπεδωσα.:violent-smiley-030:

Δηλαδή το full-pack 16,4 ευρώ το μήνα για πελάτες ΟΤΕ και 20,5 ευρώ για μη πελάτες ΟΤΕ.

Ακυρο.Μολις πηρα στο 13888 και τους ρωτησα τι προσφορα μπορουν να κανουν,για να ανανεωσω και μου ειπαν double play απεριοριστα σταθερα-μιση ωρα(!) σε κινητα-24 ιντερνετ-ενα ''φοβερο προγραμμα για ιους και δωρο το ΟΤΕ wifi και η αναγνωριση κλησεων συν το OTETV 21.90.Ολα αυτα για 18 μηνες.Η πασχαλινη προσφορα ειναι μονο για νεους πελατες ΟΤΕ.Ακομα γελαω...
Μονοδρομος η φορητοτητα,το εμπεδωσα.:violent-smiley-030:

Mε τιμη..?

αμα μεινει μονος του ο οτε θα μας χωρευη....κακο πραγμα να τα εχει μονο ενας..........

ουαου!

δηλαδη συμφερει καλυτερα να βαλεις την προσφορα forthnet douple play απεριοριστα σταθερα 12 ωρες κινητα για 18 μηνες με 24,9 και να παρεις το οτε full για μη πελατες με 27,3 συνολο 52,2
εμενα που μεσα στο πασχα τελειωνει το 3play του οτε μαλλον αυτο θα κανω

Και σκέψου να έχεις vodafone κινητό και να βάλεις σταθερό hol με 24 mp + απεριόριστα σταθερά + 600 λεπτά προς κινητά με 18 ευρώ !!! Κι αν δεν έχεις vodafone 23 ευρώ.

Υπολογίστε και αυτό.
Όλες οι εταιρίες έχουν voip τηλεφωνία, εκτός από Wind και ΟΤΕ.

Υπολογίστε και αυτό.
Όλες οι εταιρίες έχουν voip τηλεφωνία, εκτός από Wind και ΟΤΕ.

Είναι σίγουρο αυτό; μήπως και η forthnet δεν έχει voip αλλά κονονικό; γιατί σε διακοπές ρεύματος το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά (παρόλο που δεν είχα internet) ενώ στο voip, από ότι ξέρω, σταματάει μαζί με το ρεύμα γιατί συνδέεται το τηλέφωνο στο router ενώ εγώ το έχω με φίλτρο παράλληλα στο ρούτερ!

Καλησπέρα,
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι η Forthnet τον τελευταίο καιρό, αυτό που ξέρω είναι ότι χρησιμοποιούσαν voip, ίσως όχι σε όλα τα κυκλώματά τους.

Μολις μου εγινε και η καθιερωμενη προσπαθεια αντιπροσφορα απο 4νετ για να μη φυγω...

Ηταν συγκινητικο!!!!

Είναι σίγουρο αυτό; μήπως και η forthnet δεν έχει voip αλλά κονονικό; γιατί σε διακοπές ρεύματος το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά (παρόλο που δεν είχα internet) ενώ στο voip, από ότι ξέρω, σταματάει μαζί με το ρεύμα γιατί συνδέεται το τηλέφωνο στο router ενώ εγώ το έχω με φίλτρο παράλληλα στο ρούτερ!
Η forthnet παρέχει τηλεφωνία όπως ο ΟΤΕ και η wind...

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μολις μου εγινε και η καθιερωμενη προσπαθεια αντιπροσφορα απο 4νετ για να μη φυγω...

Ηταν συγκινητικο!!!!
Ποια ήταν η αντιπροσφορά; Για να δούμε μήπως κλάψουμε κι εμείς.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ποια ήταν η αντιπροσφορά; Για να δούμε μήπως κλάψουμε κι εμείς.

Ενα δακρυ κύλησε στο μαγουλο μου.. Χαχα

24αρι ιντερνετ + απεριοριστα αστικα + απεριοριστα κινητα + απεριοριστα διεθνη + nova full pack + hd καναλια ... Ολα για παντα στα 39,90