Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Το θέμα είναι ότι στην ταράτσα έχω ήδη εγκατάσταση nova που κάθεται (καθώς την έχω κόψει εδώ και κάτι χρόνια και την "ενεργοποιώ" μόνο όταν έχει κάνα ντέρμπι με το κουπόνι του Θέματος... 5-6 φορές τον χρόνο δλδ).

Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ να πω στον τεχνικό να αλλάξει απλά το παλιό πάτο της νόβα (οπότε πάπαλα νόβα once and for all, άλλα έτσι και αλλιώς για κάνα ματσάκι έχουμε το novago) με το νέο και να κρατήσει την υπάρχουσα καλωδίωση ; Την έχω φτιάξει έτσι ώστε να περνάει εσωτερικά από τον τοίχο και να βγαίνει σε πρίζα)

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μπορώ να πω στον τεχνικό να αλλάξει απλά το παλιό πάτο της νόβα (οπότε πάπαλα νόβα once and for all, άλλα έτσι και αλλιώς για κάνα ματσάκι έχουμε το novago) με το νέο και να κρατήσει την υπάρχουσα καλωδίωση;
Ναι, μπορείς.

Εγω σκεφτομαι να μη βγαλω καν το πιατο της νοβα.. Δηλαδη να του ζητησω να μου ρυθμισει το νοβοπιατο και να μου αφησει το οτεπιατο στο χερι

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Μόλις πριν από λίγο είχα και εγώ την προσφορά ΟΤΕ double play 24 (απεριόριστα σταθερά, 30' κιν) στα 24,90 για 24 μήνες ΚΑΙ ΟΤΕ tv full pack στα 10,90 για 12 μήνες....σύνολο 35,80 +31 κάτι εφάπαξ με τον πρώτο λογαριασμό για την φορητότητα... επίσης μου έδωσαν δώρο το πιάτο (αξίας 90 ευρώ είπαν) και δωρεάν η εγκατάσταση από τεχνικό.... φυσικά και είπα ναι.... :)
Eκει που μενεις, υπαρχει αλλη εταιρεια σταθερης τηλεφωνιας, (μην τυχων παιζει και αυτο ρολο), η ειναι μονο ο ΟΤΕ

Εγω σκεφτομαι να μη βγαλω καν το πιατο της νοβα.. Δηλαδη να του ζητησω να μου ρυθμισει το νοβοπιατο και να μου αφησει το οτεπιατο στο χερι

Μην βγάλεις το πιάτο της NOVA. Εξάλλου μπορείς να χρησιμοποιήσεις καμιά φορά το κουπόνι της εφημερίδας ΘΕΜΑ.

Σε συμβουλεύω να ζητήσεις από τον τεχνικό να σου τοποθετήσει ένα μεγαλύτερο πιάτο (100-110 cm) με διπλό LNB (για Hotbird 13° East & Eutelsat 9° East). Οι δορυφόροι είναι κοντά, δεν είναι δύσκολο.

Μπορείς άνετα να το διαπραγματευτείς ... :smash: ...αφού η εγκατάσταση + κεραιοσύστημα του OTEtv (που σου δωρίζουν) είναι κοντά στα 100

Προσωπικά αυτό έχω κάνει εγώ, εδώ και 10 χρόνια που έφτιαξα το σπίτι και παρά τις αλλαγές πάροχου (από NOVA σε ΟΤΕtv και αντίστροφα) δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα επιπρόσθετης εγκατάστασης ή ταλαιπωρίας...

Κάνε το τώρα, είναι ευκαιρία, θα θες να με κεράσεις... μπύρα όταν διαπιστώσεις την ευκολία που θα έχεις... :ciao:

Ρε Δημητρη , με βαζεις σε νεες περιπετειες..

Πανω που νομιζα πως ειχα βγει απ'τα διλημματα , πανω που νομιζα πως ειχα βρει την Ιθακη μου και το μονο που ειχα να αποφασισω-κουβεντιασω ηταν για το πιατο της νοβα κτλ. Μου εβγαλες νεες επιλογες!!!

Λοιπον , πες τα ολα τωρα μαζεμενα, να παω να ψωνισω κ ενα κιβωτιο μπυρες να σε εχω ετοιμο!!! :ernaehrung004:

Μπορείς να κανεις και το άλλο να τα βάλεις δίπλα δίπλα και ανάλογα τι θες να δεις να ξεκουμπωνεις το καλώδιο απο το ενα πιάτο και να το κουμπωνεις στο άλλο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχεις κάποιο τηλ να τους πάρω και εγω να δω τι προσφορα μπορούν να μου κάνουν ;

Ρε Δημητρη , με βαζεις σε νεες περιπετειες.. :ernaehrung004:

Σου έβαλα την ιδέα επειδή απλά έχεις το... bonus των 100 από το νέο σου συμβόλαιο με τον ΟΤΕ.

Ούτως ή άλλως ο τεχνικός θα σε επισκεφθεί για να εγκαταστήσει το κεραιοσύστημα του OTEtv.

Εκτιμώ, ότι, άνετα μπορείς να έρθεις σε συμφωνία μαζί του, ώστε να ξεμπλέξεις "για πάντα" από τον βραχνά της στόχευσης του Hotbird 13° East (nova) και Eutelsat 9° East (OTEtv).

Με ένα "πιάτο" των 100cm και δύο (2) lnb, είσαι... έτοιμος. Πολύ απλή διαδικασία για τον τεχνικό.

Εμένα μου "κατέβασε" δύο καλώδια, ένα από κάθε lnb, από εσωτερικά κανάλια καλωδιώσεων του σπιτιού (δηλαδή δεν φαίνεται απολύτως τίποτα), και έβαλε απλά διπλή πρίζα (όπου συνδέονται ΚΑΟΝ & PACE ).

Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Εάν σε βολεύει η "δορυφορική" πρίζα (δηλαδή εάν είναι εύκολα προσβάσιμη) μπορείς άνετα να κάνεις την δουλειά σου και με ένα καλώδια (που κατεβαίνει από το diseqc στην πρίζα). Σε αυτή την περίπτωση απλά θα συνδέεις τον αποκωδικοποιητή που θέλεις στην (μοναδική) πρίζα. Εάν, επαναλαμβάνω, η πρίζα σε βολεύει, είναι εύκολα προσβάσιμη, τότε είναι πολύ καλή λύση.

Μία ακόμα λύση (δεν την προτείνω, είναι σχετικά ακριβή και θα άξιζε ίσως μόνο εάν είχες συνεχή διπλή συνδρομή σε NOVA & OTEtv) είναι η αγορά stacker destacker. (Εάν θες ψάξε το περαιτέρω, προσωπικά για μένα είναι περιττό, οπότε δεν συνεχίζω...)

Αυτά.......

Όσον αφορά τις μπύρες θα τις ... οφείλεις...

Απλά όταν κατηφορίσω προς την Αθήνα θα συνεισφέρω στο.. τραπέζι, με αγριόχοιρο, τρυγόνια και ορτύκια.. που αφθονούν στους ψυγειοκαταψύκτες μου...

Μπορεί να μην έχουμε τις ευκολίες της Αθήνας αλλά έχουμε και τα .... τυχερά μας εδώ πάνω.... :rolleyes:

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μπορείς να κανεις και το άλλο να τα βάλεις δίπλα δίπλα και ανάλογα τι θες να δεις να ξεκουμπωνεις το καλώδιο απο το ενα πιάτο και να το κουμπωνεις στο άλλο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχεις κάποιο τηλ να τους πάρω και εγω να δω τι προσφορα μπορούν να μου κάνουν ;

Εγω επικοινωνησα στο 2106295102

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Eκει που μενεις, υπαρχει αλλη εταιρεια σταθερης τηλεφωνιας, (μην τυχων παιζει και αυτο ρολο), η ειναι μονο ο ΟΤΕ

Νίκαια είμαι...οπότε έχουμε απολα.... εγώ είχα HOL κοντά 10 χρόνια.

Last edited:

Σου έβαλα την ιδέα επειδή απλά έχεις το... bonus των 100 από το νέο σου συμβόλαιο με τον ΟΤΕ.

Ούτως ή άλλως ο τεχνικός θα σε επισκεφθεί για να εγκαταστήσει το κεραιοσύστημα του OTEtv.

Εκτιμώ, ότι, άνετα μπορείς να έρθεις σε συμφωνία μαζί του, ώστε να ξεμπλέξεις "για πάντα" από τον βραχνά της στόχευσης του Hotbird 13° East (nova) και Eutelsat 9° East (OTEtv).

Με ένα "πιάτο" των 100cm και δύο (2) lnb, είσαι... έτοιμος. Πολύ απλή διαδικασία για τον τεχνικό.

Εμένα μου "κατέβασε" δύο καλώδια, ένα από κάθε lnb, από εσωτερικά κανάλια καλωδιώσεων του σπιτιού (δηλαδή δεν φαίνεται απολύτως τίποτα), και έβαλε απλά διπλή πρίζα (όπου συνδέονται ΚΑΟΝ & PACE ).

Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Εάν σε βολεύει η "δορυφορική" πρίζα (δηλαδή εάν είναι εύκολα προσβάσιμη) μπορείς άνετα να κάνεις την δουλειά σου και με ένα καλώδια (που κατεβαίνει από το diseqc στην πρίζα). Σε αυτή την περίπτωση απλά θα συνδέεις τον αποκωδικοποιητή που θέλεις στην (μοναδική) πρίζα. Εάν, επαναλαμβάνω, η πρίζα σε βολεύει, είναι εύκολα προσβάσιμη, τότε είναι πολύ καλή λύση.

Μία ακόμα λύση (δεν την προτείνω, είναι σχετικά ακριβή και θα άξιζε ίσως μόνο εάν είχες συνεχή διπλή συνδρομή σε NOVA & OTEtv) είναι η αγορά stacker destacker. (Εάν θες ψάξε το περαιτέρω, προσωπικά για μένα είναι περιττό, οπότε δεν συνεχίζω...)

Αυτά.......

Όσον αφορά τις μπύρες θα τις ... οφείλεις...

Απλά όταν κατηφορίσω προς την Αθήνα θα συνεισφέρω στο.. τραπέζι, με αγριόχοιρο, τρυγόνια και ορτύκια.. που αφθονούν στους ψυγειοκαταψύκτες μου...

Μπορεί να μην έχουμε τις ευκολίες της Αθήνας αλλά έχουμε και τα .... τυχερά μας εδώ πάνω.... :rolleyes:
Το βασικο ζητημα που εχω ωστε να μην ξανοιχτω σε μονιμες λυσεις Δημητρη ειναι πως στο σπιτι ειμαστε με ενοικιο κ πως ολο κ καποια στιγμη θα χρειαστει να φυγουμε.

Γι αυτο για την ωρα προσανατολιζομαι οντως ο τεχνικος που θα ερθει να μου στρεψει το πιατο της νοβα και να μου αφησει τον εξοπλισμο του οτε στο χερακι μου.

2 πραγματα παντως ισχυουν, βαζω τις μπυρες και δεχομαι τα νηστισιμα που ανεφερες ενισχυοντας τα μαλιστα και με αλλα τετοια χορταρικα!!! :music-smiley-005:

Το βασικο ζητημα που εχω ωστε να μην ξανοιχτω σε μονιμες λυσεις Δημητρη ειναι πως στο σπιτι ειμαστε με ενοικιο κ πως ολο κ καποια στιγμη θα χρειαστει να φυγουμε.

Γι αυτο για την ωρα προσανατολιζομαι οντως ο τεχνικος που θα ερθει να μου στρεψει το πιατο της νοβα και να μου αφησει τον εξοπλισμο του οτε στο χερακι μου.

2 πραγματα παντως ισχυουν, βαζω τις μπυρες και δεχομαι τα νηστισιμα που ανεφερες ενισχυοντας τα μαλιστα και με αλλα τετοια χορταρικα!!! :music-smiley-005:

Αν το θεμα σου ειναι να εχεις και ΟΤΕ και ΝΟΒΑ μπορείς να βάλεις αυτο που εβαλα εγω...ήρθε ο τεχνικός και μου κέντραρε τον Νοβα μια χαρα και μετα αλαξα το lnb σε 2-1 που πιανει και Οτε....τωρα εχω ΟΤΕ απο εκει αλλα οταν θελω να δω Νοβα απλα συνδέω τον αποκωδικοποιητή....το κόστος του lnb2-1 ειναι περιπου 20 ευρω.

Στη νέα προσφορά του ΟΤΕ με Double Play + OTE TV φουλ, το VDSL 50 γνωρίζει κανείς πόσο παραπάνω το χρεώνουν?

Οι αναπαντητες απο Forthnet στο κινητο μου , ειναι για να μου δειξει οτι με σκεφτονται;;; :love::love:

Σε νέους συνδρομητες η ατομα που έρχονται απο φορητότητα κανουν καλες προσφορές.Μετα απο 12μηνο σήμερα έκλεισα για επιπλέον 12μηνο για vdsl 30mb/απεριόριστα σταθερά/30 λεπτα κινητά/ote cinema pack/pvr δεκτη στα 61.80.Προσφορά τιμοκαταλογου δηλαδή.Το να κάνω φορητότητα δεν μπορω μιας και μονο ο ΟΤΕ δίνει 4+mb ταχύτητα εδώ που μένω.Μονοπωλιο δηλαδή και δύσκολα μας κανουν προσφορές.

Φίλε μου, κάνε φορητότητα. Ειναι κρίμα να πληρώνεις τόσα πολλά. Θα σου γίνει προσφορά μετά την φορητότητα.

Αν εχει ομως μονο ΟΤΕ στην περιοχη του μονοπωλιο, τι μπορει να κανει, για να παρει προσφορα.

Το να κάνω φορητότητα δεν μπορω μιας και μονο ο ΟΤΕ δίνει 4+mb ταχύτητα εδώ που μένω.
Δηλαδή παρέχουν υπηρεσίες κανονικά και άλλες εταιρείες; Αν ναι, δοκίμασε τη φορητότητα. Κερδισμένος θα βγεις.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σε νέους συνδρομητες η ατομα που έρχονται απο φορητότητα κανουν καλες προσφορές.Μετα απο 12μηνο σήμερα έκλεισα για επιπλέον 12μηνο για vdsl 30mb/απεριόριστα σταθερά/30 λεπτα κινητά/ote cinema pack/pvr δεκτη στα 61.80.Προσφορά τιμοκαταλογου δηλαδή.Το να κάνω φορητότητα δεν μπορω μιας και μονο ο ΟΤΕ δίνει 4+mb ταχύτητα εδώ που μένω.Μονοπωλιο δηλαδή και δύσκολα μας κανουν προσφορές.

Σιγουρα και η Forthnet,δορυφορικα δινει το double play,ειδες αν σε καλυπτει;Εγω αυτο θα κανω,μηπως πετυχω καλυτερη τιμη.Εκτος βεβαια αν μου πουν οτι επειδη ακριβως δεν υπαρχει καλυψη παρα μονο δορυφορικα,η οποια ακυρωση επιφερει ισως καποιο πεναλτυ.Παντως σου εδωσαν μεν vdsl αλλα ΟΤΕcinema pack και οχι full;;Aν ειναι δυνατον.