Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ναι ισχυει το 10.95 σα προσφορά (-50% της τιμολογιακης για ενα χρόνο) αλλά από οσο ξερω μονο για πελατες που ειναι σε αλλη εταιρεία και κυριως για πελατες forthnet-nova.Μου εχει γινει και εμενα η συγκεκριμενη προσφορά.
Τηλέφωνο έχουμε;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Η προσφορά αυτή δίνεται όταν ο ΟΤΕ λαμβάνει το αίτημα φορητότητας προς άλλη εταιρεία.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση Άκη.

Ερώτηση:
Πακέτο Forthnet VDSL + OteTV μεσω Internet θα παίξει HD κανονικά;
Υπάρχει περίπτωση για άλλη προσφορά εκτός του 24,9 με 3 μήνες δώρο;

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
Από κατάστημα πήρα την εξής προσφορά: οτε double play (δωρεάν αστικά-υπεραστικά, 30' προς κινητά, έως 24mbps) για 2 χρόνια στα 24,90ευρώ και otetv full pack στα 17,90ευρώ παλι για 2 χρόνια και δωρεάν κεραία, εγκατάσταση και αποκωδικοποιητής.
Σύνολο 42,80ευρώ το πακέτο.
Είναι καλή η τιμή? Μου ανέφεραν ότι λόγω champions league η τιμή του οτetv θα αλλάξει προς τα πάνω μέσα στον Μαϊο αλλά αν υπογράψω συμβόλαιο, σε εμένα δεν θα υπάρχει αύξηση.
Επίσης υπάρχει δυνατότητα θέασης οτetv σε δεύτερη tv εντός σπιτιού?
Ευχαριστώ.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
Από κατάστημα πήρα την εξής προσφορά: οτε double play (δωρεάν αστικά-υπεραστικά, 30' προς κινητά, έως 24mbps) για 2 χρόνια στα 24,90ευρώ και otetv full pack στα 17,90ευρώ παλι για 2 χρόνια και δωρεάν κεραία, εγκατάσταση και αποκωδικοποιητής.
Σύνολο 42,80ευρώ το πακέτο.
Είναι καλή η τιμή? Μου ανέφεραν ότι λόγω champions league η τιμή του οτetv θα αλλάξει προς τα πάνω μέσα στον Μαϊο αλλά αν υπογράψω συμβόλαιο, σε εμένα δεν θα υπάρχει αύξηση.
Επίσης υπάρχει δυνατότητα θέασης οτetv σε δεύτερη tv εντός σπιτιού?
Ευχαριστώ.

Αυτή ειναι η προσφορά που δίνεται αυτο το διάστημα για όσους επιστρέψουν απο άλλο πάροχο στον ΟΤΕ με δέσμευση 24 μηνών χωρίς αλλαγή τιμής για τα δυο χρόνια (έτσι υπόσχονται, δεν ξέρω κατα ποσό ισχύει.) Σαν τιμή για μένα προσωπικά ειναι καλή. Σίγουρα η τιμή λόγω των μεγάλων διοργανώσεων που πήρε ο ΟΤΕ θα αυξηθεί, ποσό ομως δεν ξέρουμε ακόμη. Επίσημα με δεύτερο δέκτη σε επίπεδο multiview όπως η nova ο ΟΤΕ ακόμη δεν έχει αντίστοιχη υπηρεσία για ανεξάρτητη θέαση σε δυο σημεία μέσα στο σπιτι, τωρα αν εσυ θες να βλέπεις το ίδιο κανάλι που έχεις στο σαλόνι π.χ. Και στο υπνοδωμάτιο υπάρχουν αρκετές λύσεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ερώτηση:
Υπάρχει περίπτωση για άλλη προσφορά εκτός του 24,9 με 3 μήνες δώρο;
Δεν νομίζω να σου δίνουν ΟΤΕTV μεσω Ίντερνετ αν δεν έχεις σταθερό ΟΤΕ. Δεν το εχω ακούσει ξανά, αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Το πιθανότερο αν θες την forthnet και ΟΤΕTV να βάλεις μεσω δορυφόρου.

Ξέχασα να αναφέρω 31ευρώ τέλη φορητότητας και 50ευρώ δωροεπιταγή.
Για πες καμιά λύση για θέαση σε υπνοδωμάτιο

sorry αν είμαι σε λάθος νήμα...

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ναι ισχυει το 10.95 σα προσφορά (-50% της τιμολογιακης για ενα χρόνο) αλλά από οσο ξερω μονο για πελατες που ειναι σε αλλη εταιρεία και κυριως για πελατες forthnet-nova.Μου εχει γινει και εμενα η συγκεκριμενη προσφορά.

Ισχύει μόνο για ΟΤΕ τιβι full pack ή για όλο το πακέτο σταθερό+ ΟΤΕ τιβι ?

Ισχύει μόνο για ΟΤΕ τιβι full pack ή για όλο το πακέτο σταθερό+ ΟΤΕ τιβι ?

Μόνο ΟΤΕTV full pack με δέσμευση ενός χρόνου, προϋπόθεση ειναι να συνδιαστει με κάποιο πακέτο double play του OTE.

Ξέχασα να αναφέρω 31ευρώ τέλη φορητότητας και 50ευρώ δωροεπιταγή.
Για πες καμιά λύση για θέαση σε υπνοδωμάτιο

sorry αν είμαι σε λάθος νήμα...

Δες Εδω.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/70085-Video-sender-για-χρήση-με-δέκτες-NOVA-και-OTE-TV

Δηλαδη εγω που δινω το 60αρι,αν δεν τα καταφερω με τη φορητοτητα,θα πληρωνω ακομα περισσοτερο ,λογω C.L.;
Αν κανεις αιτημα φορητοττητας,πληρωνεις καποιο τελος,στον πρωην ή στο μελλοντικο παροχο;

Δηλαδη εγω που δινω το 60αρι,αν δεν τα καταφερω με τη φορητοτητα,θα πληρωνω ακομα περισσοτερο ,λογω C.L.;
Αν κανεις αιτημα φορητοττητας,πληρωνεις καποιο τελος,στον πρωην ή στο μελλοντικο παροχο;
Στο μελλοντικό πάροχο πληρώνεις τα τέλη φορητότητας που ειναι 36,90 για τους άλλους παρόχους.

Ερώτηση:
Φυσικά όχι.

Θα ζητήσεις διακοπή του ote tv και ίσως σου κάνουν κάποια προσφορά.
Πάντως, με το συμπάθιο, μας έχεις κουράσει με την απόπειρα φορητότητάς σου ή μη...

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Φυσικά όχι.

Θα ζητήσεις διακοπή του ote tv και ίσως σου κάνουν κάποια προσφορά.
Πάντως, με το συμπάθιο, μας έχεις κουράσει με την απόπειρα φορητότητάς σου ή μη...
Πες μου εσυ τοτε πως να το χειριστω.Εγω θελω μειωση στο σταθερο-ιντερνετ,αυτο ειναι το βασικο.Η μονη εναλλακτικη για ιντερνετ ειναι Forthnet,μονο δορυφορικα,αφου δεν υπαρχει καλυψη.Οικονομικα βγαινει το ιδιο.Να κανω κανονικα τη διαδικασια;Γιατι δε βρεθηκε κανεις να μου πει τι γινεται οταν ειναι μονο δορυφορικα το 2play.
Απο εκει και περα,φορουμ ειναι,αν δεν αρεσει κατι ή τα γραφομενα καποιου σε καποιον αλλον,ας μην τα διαβαζει.

Προσέφεραν σε ένα γνωστό μου τα εξής:

ADSL μέχρι 24, 200 προς σταθερά, 30 προς κινητά, OTE TV full 38(χοντρικά) τον μήνα με δέσμευση για 2 χρόνια.

Η τιμή σταθερή σε όλα(και ΟΤΕ TV) για 2 χρόνια.

Αναλυτικά, βγαίνει τηλ-ιντερνετ στα 20 και κάτι και OTE TV στα 17 και κάτι.

Την ίδια έχω και εγώ, και μου είπαν ότι μου το δίνουν επειδή ήμουν παλιά στον ΟΤΕ.
Ο γνωστός αυτό βέβαια δεν ήταν, κάτι που μου φαίνεται περίεργο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

οταν ειναι μονο δορυφορικα το 2play.
Οταν χιονιζει, η βρεχει καταρρακτωδως, η φυσαει δυνατα (αναλογως που εισαι)...θα εχεις θεμα, ειδικα με χιονι...εκει θα πρεπει να εισαι συνεχεια...με την σκουπα στο χερι

Αυτή τη στιγμή έχω double play + OTE TV ως αορίστου εδώ και 6 μήνες. Αν τους ζητήσω δέσμευση με την τρέχουσα τιμή που έχω, (προκειμένου να αποφύγω τυχόν μελλοντική αύξηση), πιστεύετε ότι θα μου τη δώσουν;

Όσοι λένε πως αν κλείσεις σήμερα με μια Α τιμή και αύριο αυξηθεί, πώς θα διατηρηθεί η τιμή πλανονται οικτρα.
Αν η τιμή αυξηθεί, θα αυξηθεί για όλους. Θα πετάξουν το περιβόητο "διακοπή αζημιως εντός μηνός" και θα καλύψουν τον ποπο τους. Το τι λένε οι πωλητές σήμερα περί κλειδώματος της τιμής κλπ είναι....... ξέρετε τι θέλω να πω.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Όσοι λένε πως αν κλείσεις σήμερα με μια Α τιμή και αύριο αυξηθεί, πώς θα διατηρηθεί η τιμή πλανονται οικτρα.
Αν η τιμή αυξηθεί, θα αυξηθεί για όλους. Θα πετάξουν το περιβόητο "διακοπή αζημιως εντός μηνός" και θα καλύψουν τον ποπο τους. Το τι λένε οι πωλητές σήμερα περί κλειδώματος της τιμής κλπ είναι....... ξέρετε τι θέλω να πω.

Αυτό ειναι απόλυτα σωστό και καλό είναι να το έχουμε ολοι στο μυαλό μας. Εκτός αν στο συμβόλαιο που υπογράφουμε υπάρχει ρητή αναφορά περί δέσμευσης κλειδώματος τιμής καθόλη την διάρκεια του, κάτι που προσωπικά δεν εχω δεί ..

Καλημέρα, το 10,95 για ote tv πως στο έδωσαν?
Είχες ήδη ote tv και "απείλησες" με διακοπή-φορητότητα?
Σε ρωτάω γιατί όσο κι αν έχω πιέσει κάτω από 17,90 δεν δίνουν το ote tv (σε συνδυασμό με double play).