Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Έχω τα τελευταία χρόνια forthnet και το πακέτο που έχω τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι 2play με 24αρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά και 12 ώρες σε κινητά (29,9 /μήνα). Το πρόγραμμα ήταν για 1 χρόνο και τον Οκτώβρη που τελείωσε με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν ανανέωση. Δέχτηκα και τώρα θα το έχω μέχρι τον Οκτώβρη λογικά.

Αρχίζω όμως και σκέφτομαι σοβαρά να βάλω OTE TV (κυρίως για αθλητικά και ντοκιμαντέρ).

Το θέμα όμως είναι τι με συμφέρει να κάνω καλύτερα.

Υπάρχει κάποια καλή προσφορά? Φαντάζομαι ωστόσο πως άμα ζητήσω να φύγω από τη forthnet θα μου ζητήσουν να πληρώσω τέλη αποδέσμευσης, σωστά? Επίσης το να κρατήσω τη forthnet και να βάλω ξεχωριστό ote tv (δορυφορικό) θα πάει αρκετά ακριβά.

Λίγο μπέρδεμα τα πράγματα.

@broxopios Υποθετω πως εννοεις πως εχεις 3play. Υπαρχει πεναλτι διακοπης, κλιμακουμενο, αναλογα με τους μηνες δεσμευσης. Για σενα αν οπως λες εχεις ακομη 5 μηνες δεσμευσης θα ειναι γυρω στα 55 ευρω και 35ευρω (δεν ειμαι απολυτως σιγουρος για αυτο το ποσο) τελη ενεργοποιηση του οτε tv. Για προσφορες, εχει αναφερθει 38 ευρω για το 3play. Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες για λεπτομεριες.

@broxopios Υποθετω πως εννοεις πως εχεις 3play. Υπαρχει πεναλτι διακοπης, κλιμακουμενο, αναλογα με τους μηνες δεσμευσης. Για σενα αν οπως λες εχεις ακομη 5 μηνες δεσμευσης θα ειναι γυρω στα 55 ευρω και 35ευρω (δεν ειμαι απολυτως σιγουρος για αυτο το ποσο) τελη ενεργοποιηση του οτε tv. Για προσφορες, εχει αναφερθει 38 ευρω για το 3play. Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες για λεπτομεριες.
Δεν έχω nova, μόνο 2play. Ενδιαφέρομαι όμως να βάλω otetv για αθλητικά κ ντοκιμαντέρ.

Στην ουσία αυτό που μπορώ να κάνω είναι να διακοψω τη forthnet και απλά να βάλω ote. Πληρώνω τα τέλη αποδεσμευσης στη forthnet και φαντάζομαι και τέλη ενεργοποίησης στον ΟΤΕ. Σωστά?

Μένει να δω αν πάω σε δορυφόρο ή ευρυζωνική σύνδεση.

Η προσφορά στα 38 είναι μόνο με δορυφόρο?

Υπάρχει κάποια προσφορά και με ευρυζωνική σύνδεση?

Συγνωμη, καταλαβα λαθος.
Πληρώνω τα τέλη αποδεσμευσης στη forthnet και φαντάζομαι και τέλη ενεργοποίησης στον ΟΤΕ. Σωστά?
Ναι, μονο που το ποσο αποδεσμευσης δε θα ειναι αυτο στο λινκ που παρεθεσα πριν.
Η προσφορά στα 38 είναι μόνο με δορυφόρο?
Δε μπορω να απαντησω. Οι αναφορες εδω ανεφεραν το δορυφορικο.

Οσον αφορα την επιλογη ευρυζωνικου ή δορυφορικου, δες αρχικα αν υποστηριζεται το ευρυζωνικο στην περιοχη που βρισκεσαι. Απο εκει και περα, υπάρχει μια συζητηση σε αυτο το νημα. Καθε επιλογη εχει τα υπερ και κατα, οποτε διαλεγεις αναλογα με τις αναγκες/προτιμησεις σου.

Δηλαδή η προσφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι στα 42 με 24αρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά & full pack ote tv?

Βέβαια το ίδιο πακέτο διάβασα έχει προταθεί σε κάποιους και πιο φθηνά, γύρω στα 38 .

Στο ίντερνετ που κοίταξα δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή η ίδια προσφορά. Είναι τηλεφωνική?

Στα 42 (ακόμη καλύτερα στα 38 ) είναι καλή τιμή. Ειδικά αν σου παρέχουν δωρεάν εγκατάσταση ή εξοπλισμό.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.Πριν ένα χρόνο πήγε ο αδελφός μου στον ΟΤΕ (σταθερή τηλεφωνία) και επειδή δεν ήθελε ΟΤΕ TV πήρα εγώ το full pack με 6 μήνες δώρο και 21,90 για τους υπόλοιπους 6.Αρχές Μαϊου λήγει το συμβόλαιο.Από 13888 και καταστήματα δίνουν πάλι 21,90.Οι εναλλακτικές που έχω είναι:
1) Πληρώνω τα 21,90 για άλλους 12 μήνες
2) Κάνω αίτημα φορητότητας σε Νόβα (μόνο tv) με σκοπό μια καλύτερη τιμή από ΟΤΕ
3) Κάνω αίτημα διακοπής μήπως και μου δώσουν καλύτερη τιμή
4) Διακόπτω και περιμένω μήπως τους επόμενους 2-3 μήνες βγει κάποια προσφορά
Θα ήθελα τις απόψεις σας ;)

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ πάντως σήμερα αγόρασα μόνο ΟΤΕ TV με 27,90/μήνα με δώρο τον αποκωδικοποιητή.Θα πληρώσω μου είπαν μόνο την ρύθμιση του LNB από την υφιστάμενη εγκατάσταση.Το παραπάνω δινόταν με 12μηνη σύνδεση.Επέλεξα την 24μηνη φοβούμενος μην πάρουν από Σεπτέμβριο τα μυαλά τους αέρα και ανεβάσουν τις τιμές.

Δεν είναι δώρο ο αποκωδικοποιητής, δίνεται σε όλους τους συνδρομητές με χρησιδάνειο (αν διακόψεις, τον επιστρέφεις).

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ πάντως σήμερα αγόρασα μόνο ΟΤΕ TV με 27,90/μήνα με δώρο τον αποκωδικοποιητή.Θα πληρώσω μου είπαν μόνο την ρύθμιση του LNB από την υφιστάμενη εγκατάσταση.Το παραπάνω δινόταν με 12μηνη σύνδεση.Επέλεξα την 24μηνη φοβούμενος μην πάρουν από Σεπτέμβριο τα μυαλά τους αέρα και ανεβάσουν τις τιμές.
Πήρες τουλάχιστον τους 2 μήνες δωρεάν που δίνουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.Πριν ένα χρόνο πήγε ο αδελφός μου στον ΟΤΕ (σταθερή τηλεφωνία) και επειδή δεν ήθελε ΟΤΕ TV πήρα εγώ το full pack με 6 μήνες δώρο και 21,90 για τους υπόλοιπους 6.Αρχές Μαϊου λήγει το συμβόλαιο.Από 13888 και καταστήματα δίνουν πάλι 21,90.Οι εναλλακτικές που έχω είναι:

1) Όχι
2)Φορητότητα γίνετε μόνο από ΟΤΕ σε ΦΟΡΘΝΕΤ
3)Κάνεις αίτημα διακοπής και περιμένεις προσφορά (μάλλον 17.90)
4)Τώρα δίνουν 2 μήνες δώρο με 14μηνο συμβόλαιο.

Αφού δεν δεσμεύεσαι με συμβόλαιο τώρα γιατί δεν το κρατάς μέχρι το καλοκαίρι με 21,9/μ και μόλις δείς να βγαίνει καμιά καλή προσφορά κάνεις αίτημα διακοπής για να την πάρεις

Αφού δεν δεσμεύεσαι με συμβόλαιο τώρα γιατί δεν το κρατάς μέχρι το καλοκαίρι με 21,9/μ και μόλις δείς να βγαίνει καμιά καλή προσφορά κάνεις αίτημα διακοπής για να την πάρεις
Γνωρίζει κανείς αν μετά τη λήξη του συμβολαίου (2/5), και ενώ εγώ δεν κάνω κάποια ενέργεια, το συμβόλαιο:
Α) Ανανεώνεται αυτόματα για άλλους 12 μήνες
Β) Πληρώνω 21,90 για όσους μήνες χρησιμοποιώ την υπηρεσία χωρίς δέσμευση χρόνου

Ρωτησα σημερα για το 2μηνο και μου ειπαν ότι δεν υπάρχει πλέον αυτη η προσφορά.Επίσης,χθές βράδυ προσπάθησα να συντονίσω Hotbird και ASTRA πριν ακόμα έρθει ο τεχνικος να συντονίσει την οτε tv,αλλά ο δέκτης πέραν των 3 αρχικών οθονών για επιλογή γλώσσας,ανάλυσης και αναμεταδοτών,δεν προχωρούσε σε τίποτε άλλο.Πρέπει πρώτα να γίνει ο συντονισμός και μετά σε αφήνει να προσθέσεις δορυφόρους?

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τους 2 μηνες δώρο τους δίνουν σε νέους συνδρομητές ή σε ανανεώσεις συμβολαίων;

Σε νέους συνδρομητές. Θεωρητικά μόνο μέσω ote.gr αλλά θεωρώ ότι μπορείς να το πάρεις και από μαγαζιά.
Για διακοπές και ανανεώσεις συνήθως οι προσφορές είναι "κρυφές"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σε νέους συνδρομητές. Θεωρητικά μόνο μέσω ote.gr αλλά θεωρώ ότι μπορείς να το πάρεις και από μαγαζιά.
Για διακοπές και ανανεώσεις συνήθως οι προσφορές είναι "κρυφές"
Όπως έγραψα και παραπάνω,σήμερα που ξαναρώτησα στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που έκανα την αγορά,μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου την δώσουν.

Kανε πως την κοβεις, να δεις πως θα αντιδρασουνε.