Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Παιδιά μου θυμίζεται το τηλ που πρέπει να πάρω να ζητήσω καμία προσφορα

Re: Προσφορά ΟΤΕ

nai αυτη την προσφορα μου ειπαν και μενα στα 42,80 που ρωτησα σε καταστημα που πηγα να πληρωσω το κινητο αλλα με φοβιζει οτι το οτε τv ειναι
για ενα χρονο ,μετα ενωθα εισαι δεσμεμενος στο σταθερο τη θα παιζει μην ζητησουν αλλη χρεωση για τον οτε tv ....δεν τους εχω επυστοσηνη στη
χρεωση λογαρισμων.....εκτος αν εχει αλαξει κατι......

θα το ψαξω πριν αποφασισω βεβαια το συμβολαιο λιγη τελος αυγουστου.......

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

nai αυτη την προσφορα μου ειπαν και μενα στα 42,80 που ρωτησα σε καταστημα που πηγα να πληρωσω το κινητο αλλα με φοβιζει οτι το οτε τv ειναι
για ενα χρονο ,μετα ενωθα εισαι δεσμεμενος στο σταθερο τη θα παιζει μην ζητησουν αλλη χρεωση για τον οτε tv ....δεν τους εχω επυστοσηνη στη
χρεωση λογαρισμων.....εκτος αν εχει αλαξει κατι......

θα το ψαξω πριν αποφασισω βεβαια το συμβολαιο λιγη τελος αυγουστου.......

τι σου δινουν ακριβως σε αυτη την τιμη ? εχεις καποιο τηλεφωνο να τους παρω ?

μέχρι 24αρι ίντερνετ, σταθερά και 30' κινητά με όλο το πακέτο τηλεόρασης και δωρεάν εγκατάσταση/εξοπλισμό στα 42,80 το μήνα. 24 μήνες δέσμευση για τηλέφωνο και 12 για TV.

ετσι ρωτησα σε καταστημα κοσμοτε .....τηλεφωνο δεν κρατησα αν μπησ στο σαιτ του οτε θα εχει τηλεφωνω επικοινωνιας......

Σε τηλ. επικοινωνίας μου ειπαν τα ιδια με το παραπάνω παιδι αλλα με 40,80

δώσε αν μπορείς λεπτομέρειες......για 24μηνο το 40,80?

καλημέρα,
πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν 43,80 για 24 μήνες και το τηλεφωνο και την τηλεόραση ... με αναγνωρηση κλησης η τιμη μεσα ... και 15% εκπτωση εαν εχω κινητο με παγιο πάνω απο 25 ευρω στο κινητο .... δεν αξιζει για εμενα που εχω νοβα+φορτηνετ στα 40 με (sport1+cinema1) απο φεβρουαριο ... εχω 130 ευρω πέναλτυ

Εκλεισα προσφορα με...
ΟΤΕ: 250' αστικα/υπεραστικα, 30' κινητα, 24ΜΒPS = 20,90 /μηνα για 2 ετη
ΟΤΕ TV: full pack 17,90 /μηνα για 2 ετη (ειχε και με 15,90 /μηνα αλλά για ενα ετος)
Cosmote: 15% εκπτωση στο παγιο. Δεν μου ανεφεραν αν ισχυει πανω απο καποιο ποσο...

Ακριβώς την ίδια προσφορά μου κάνανε και μένα πριν 2 εβδομάδες, με μόνη διαφορά οτι το Internet ήταν έως 4Mbps και όχι έως 24Mbps, οπότε και την είχα απορρίψει γιατί δε παίζει να γυρίσω πάλι πίσω στα 4Mbps..

Εκλεισα προσφορα με...
ΟΤΕ: 250' αστικα/υπεραστικα, 30' κινητα, 24ΜΒPS = 20,90 /μηνα για 2 ετη
ΟΤΕ TV: full pack 17,90 /μηνα για 2 ετη (ειχε και με 15,90 /μηνα αλλά για ενα ετος)
Cosmote: 15% εκπτωση στο παγιο. Δεν μου ανεφεραν αν ισχυει πανω απο καποιο ποσο...
πηρα ξανα ... 25,90 μου δινουν το πακετο που εσυ πήρες 20,90 ... εισαι ηδη πελατης ? πηγες απο forthnet ? κατι αλλο ?

πηρα ξανα ... 25,90 μου δινουν το πακετο που εσυ πήρες 20,90 ... εισαι ηδη πελατης ? πηγες απο forthnet ? κατι αλλο ?

μήπως σου δίνουν το πακέτεο με απεριόριστα αστικα/υπεραστικά ενω στον φίλο είναι 250'?

Εμένα μου είχανε πει οτι δεν αξίζει πακέτο τέτοιο (250' σταθερά, 30 κινητα και 24αρι) γιατί βγαίνει πιο ακριβό απο το Απεριοριστα, 30'κινητα και 24αρι που μου το προτείνανε με 29,90 κ δωρεαν αναγνώριση για 2 χρόνια. (και καλά δηλαδή, δεν το εχουν σαν προσφορα..)

*η δωρεαν αναγνώριση είναι στανταρ πια για όλα τα πακετα (επιτέλους....)

1.
OTE TV Full Pack (12+2 μηνες δώρο)
+
2.
24άρι internet+360 λεπτά κινητά + απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και απεριόριστα διεθνή
49 ευρώ/μήνα
.
.
.
.
.
.
.
.
όπου το 2 με hol

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αγαπητε Σωκρατη δεν εχω ποιασει τι εννοας με τα ανωτερω..:chinscratch:
Κανε μου μια μεταφραση γιατι δεν..

Last edited by a moderator:

OTE TV Full Pack (12+2 μηνες δώρο) Τιμή;

24άρι internet+360 λεπτά κινητά + απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και απεριόριστα διεθνή (από hol) τιμή;

Σούμα... 49 ευρώ/μήνα.

Η προσφορά ΟΤΕ αφορά μόνο τη δορυφορική τηλεόραση.

τωρα καταλαβα.. καλο ακουγεται.

Χρεη και μεταφραστη ο συντονιστης.. :2thumb22sup:

Ημουν πελατης forthent/NOVA και πηγα ΟΤΕ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμένα μου είχανε πει οτι δεν αξίζει πακέτο τέτοιο (250' σταθερά, 30 κινητα και 24αρι) γιατί βγαίνει πιο ακριβό απο το Απεριοριστα, 30'κινητα και 24αρι που μου το προτείνανε με 29,90 κ δωρεαν αναγνώριση για 2 χρόνια. (και καλά δηλαδή, δεν το εχουν σαν προσφορα..)

*η δωρεαν αναγνώριση είναι στανταρ πια για όλα τα πακετα (επιτέλους....)
Μακαρι να μου δινανε με 10 μονο internet... Χρησιμοποιω αποκλειστικα το κινητο για κλησεις (1500' προς ολους με 22,50 /μηνα)

ΟΤΕ TV 12+2 μήνες δώρο με 27 ευρώ/μήνα.
Hol,Απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/διεθνή,24άρι ίντερνετ και 360 λεπτά κινητά=22 ευρώ το μήνα.
Αθροιστικά= 49 ευρώ το μήνα.