nai αυτη την προσφορα μου ειπαν και μενα στα 42,80 που ρωτησα σε καταστημα που πηγα να πληρωσω το κινητο αλλα με φοβιζει οτι το οτε τv ειναι
για ενα χρονο ,μετα ενωθα εισαι δεσμεμενος στο σταθερο τη θα παιζει μην ζητησουν αλλη χρεωση για τον οτε tv ....δεν τους εχω επυστοσηνη στη
χρεωση λογαρισμων.....εκτος αν εχει αλαξει κατι......
θα το ψαξω πριν αποφασισω βεβαια το συμβολαιο λιγη τελος αυγουστου.......
Σε τηλ. επικοινωνίας μου ειπαν τα ιδια με το παραπάνω παιδι αλλα με 40,80
πηρα ξανα ... 25,90 μου δινουν το πακετο που εσυ πήρες 20,90 ... εισαι ηδη πελατης ? πηγες απο forthnet ? κατι αλλο ?Εκλεισα προσφορα με...
ΟΤΕ: 250' αστικα/υπεραστικα, 30' κινητα, 24ΜΒPS = 20,90 /μηνα για 2 ετη
ΟΤΕ TV: full pack 17,90 /μηνα για 2 ετη (ειχε και με 15,90 /μηνα αλλά για ενα ετος)
Cosmote: 15% εκπτωση στο παγιο. Δεν μου ανεφεραν αν ισχυει πανω απο καποιο ποσο...
πηρα ξανα ... 25,90 μου δινουν το πακετο που εσυ πήρες 20,90 ... εισαι ηδη πελατης ? πηγες απο forthnet ? κατι αλλο ?
Ημουν πελατης forthent/NOVA και πηγα ΟΤΕ...πηρα ξανα ... 25,90 μου δινουν το πακετο που εσυ πήρες 20,90 ... εισαι ηδη πελατης ? πηγες απο forthnet ? κατι αλλο ?
Μακαρι να μου δινανε με 10 μονο internet... Χρησιμοποιω αποκλειστικα το κινητο για κλησεις (1500' προς ολους με 22,50 /μηνα)Εμένα μου είχανε πει οτι δεν αξίζει πακέτο τέτοιο (250' σταθερά, 30 κινητα και 24αρι) γιατί βγαίνει πιο ακριβό απο το Απεριοριστα, 30'κινητα και 24αρι που μου το προτείνανε με 29,90 κ δωρεαν αναγνώριση για 2 χρόνια. (και καλά δηλαδή, δεν το εχουν σαν προσφορα..)
*η δωρεαν αναγνώριση είναι στανταρ πια για όλα τα πακετα (επιτέλους....)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.