Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

ΟΤΕ TV 12+2 μήνες δώρο με 27 ευρώ/μήνα.
Hol,Απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/διεθνή,24άρι ίντερνετ και 360 λεπτά κινητά=22 ευρώ το μήνα.
Αθροιστικά= 49 ευρώ το μήνα.

Κι αν έχεις κινητό vodafone η hol θα σου κοστίζει 18 ευρώ.Άρα το όλο πακέτο 45.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αυτη τη στιμγη εχουμε το full pack της nova μαζι με forthnet-hd-multiview στα 59 το μηνα. Επειδη εχουμε πολλες αποσυνδεσεις πηραμε τηλεφωνο στον οτε και μας ειπαν 24αρι ιντερνετ-full pack otetv-360 προς κινητσ στα 56 ευρω. Δε παιζει καμια καλυτερη προσφορα μεσω τηλεφωνου;

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αυτη τη στιμγη εχουμε το full pack της nova μαζι με forthnet-hd-multiview στα 59 το μηνα. Επειδη εχουμε πολλες αποσυνδεσεις πηραμε τηλεφωνο στον οτε και μας ειπαν 24αρι ιντερνετ-full pack otetv-360 προς κινητσ στα 56 ευρω. Δε παιζει καμια καλυτερη προσφορα μεσω τηλεφωνου;

Είναι πολύ πιθανό για τις αποσυνδέσεις να φταίει το ρουτερ.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καμία προσφορά για τηλέφωνο-ιντερνετ (39.90 ευρώ) για 18 μήνες. Η μόνη προσφορά ειναι στην tv και υποψιάζομαι πως η τιμή είναι 15.90 με δέσμευση 12 μήνες.

Γενικά ότι προσφορά υπάρχει είναι γνωστή. Τσάμπα γεμίζουμε post.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Είναι πολύ πιθανό για τις αποσυνδέσεις να φταίει το ρουτερ.

Δεν ξερω αν μιλαμε σωστα γιατι ειναι και offtopic αλλα το εχει και αλλος στην πολυκατοικια με forthnet. Μου εχουν ριξει τη ταχυτητα μεσα σε 1 μηνα απο 11 στα 7...

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μόνο μέσω αίτησης φορητότητας πετυχαίνεις τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Το γνωριζω αυτο, απλα δεν ειμαι στον οτε για να κανω φορητοτητα... Αν κανω αιτηση η φορθνετ θα μου κανει αν μου κανει καλυτερη προσφορα

οποτε περιμενουμε μπας και μας παρουν κανενα τηλεφωνο με προσφορα...

Εγώ έχω όλα τα παραπάνω με 49.90, ύστερα από ανανέωση του συμβολαίου. Άρα αν λήγει το συμβόλαιο παίρνεις τηλέφωνο και το καταφερνεις

Εγώ κατάλαβα πως θέλει να βρει καλύτερη τιμή...

Ρε παιδια εψαξα αρκετα αλλα ειναι δυσκολο σε 206 σελιδες και 2052 posts να βρω το τηλεφωνο του f***ing τμηματος πωλησεων η προσφορων του ΟΤΕ.Μηπως μπορει καποιος να μου το δωσει (και pm δεχομεθα).Δεν εννοω το 13888 φυσικα,λεω ενα αλλο απο 2106...... κατι τετοιο!Θελω να βαλω καινουργια συνδεση με νεο αριθμο και θελω να δω αν μπορουν να μου κανουν καμια καλη προσφορα εκτος καταλογου,δεδομενου οτι ηδη εχω ενα DP στον ΟΤΕ,OTE TV και 2 κινητα Cosmote...

Πηρα τηλ στο 2106295102.Μου ειπαν θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου και οντως μετα μια ωρα με πηραν,αλλα απο το 13888.Εν ολιγοις αυτο το τηλ (2106295102) μου ειπαν οτι ειναι το τμημα φορητοτητων,δεν μου εκαναν προσφορα γιαυτο που ζητουσα(νεα γραμμη) και μου ειπαν να παω σε καταστημα ΟΤΕ.Ομως μου εκαναν προσφορα για το σταθερο του σπιτιου που ειναι Wind να το παω στον ΟΤΕ και μου δινουν 24mpbs ιντερνετ+απεριοριστα σταθερα+80´ κινητα=27,80 και τον ΟΤΕ ΤV στα 15 ευρω (απο 21,9 που δινω τωρα).Καλη προσφορα και θα τη δεχομουν,αλλα θα πρεπει να πληρωσω penalty στη Wind 12euro επι 20 μηνες που ειμαι σε εκπτωση = 240 ευρω (γιατι το penalty στην Wind στην περιπτωση μου ,μου ειχαν πει δεν ισχυει το ποσοι μηνες απομενουν ως τη ληξη του συμβολαιου,αλλα το ποσους μηνες εκανες χρηση της εκπτωσης που σ'εμενα ξεκινησε τον 11/2013 και η μηνιαια εκπτωση ειναι 12 ευρω).