Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Έκανα την κλασσική βόλτα μου από τα καταστήματα "Γερμανός" με στόχο την ανανέωση της συνδρομής οτέ tv για ένα χρόνο με τους 3 μήνες δωρεάν, βασιζόμενος στην απειλή για διακοπής της υπηρεσίας στη διάρκεια του καλοκαιριού.
Το κόλπο είναι παλιό, αλλά λειτουργεί ακόμα στην εντέλεια.
Βέβαια, στην αρχή με τρόμαξε μία υπάλληλος-εξπέρ της δορυφορικής, λέγοντας μου, ότι όταν θελήσω να ξανασυνδεθώ στην υπηρεσία, θα πρέπει να έρθει υπάλληλος του οτέ να ενώσει τα καλώδια και να βάλει μπρος το διακόπτη. Μόνο κύκλοτρο δεν ζήτησε να έχω...
Αφού της εξήγησα ότι δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα, με ανέλαβε έτερος υπάλληλος, ο οποίος απαίτησε να του παραδώσω τον εξοπλισμό (δέκτη, καλώδιο ρεύματος και τηλεκοντρόλ).
Του εξήγησα και αυτού ότι στο συμβόλαιο που είχα υπογράψει πριν πολλά χρόνια, δεν υφίσταται τέτοιος όρος και ότι το κομψό μηχάνημα θα συνεχίσει να κοσμεί τη συλλογή μου, ούτως ή άλλως, εδέησε να πάρει τηλέφωνο στα κεντρικά του οτέ.
Εκεί μίλησα με μια υπάλληλο που μου έδωσε τη γνωστή προσφορά για 1 χρόνο ανανέωση με δωρεάν τους 3 πρώτους μήνες (για πελάτες μόνο οτέ tv)
και κάπου εκεί έκλεισε η συμφωνία.
Σε ερώτηση στον υπάλληλο γιατί μας ταλαιπωρούν και δεν κάνουν αυτοί άμεσα την ανανέωση, μου είπε "ξέρω και εγώ".
τα 27,5 ευρώ*3 μήνες=82,5 ευρώ, σκοπεύω να τα επενδύσω σε μπύρες και σουβλάκια,
από σήμερα το βράδυ, μάλιστα!:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

τα 27,5 ευρώ*3 μήνες=82,5 ευρώ, σκοπεύω να τα επενδύσω σε μπύρες και σουβλάκια,
από σήμερα το βράδυ, μάλιστα!:ADFADF1:
27,5 πληρωνες και πριν απλα σου εκαναν 3 μηνες δωρο?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

27,5 πληρωνες και πριν απλα σου εκαναν 3 μηνες δωρο?

Nαι. Είναι η τιμή του full pack για συνδρομητές που δεν έχουνε τηλεφωνία/ιντερνέτ στον οτέ.

Η πιο επική δικαιολογία που έχω ακούσει για να μην διακόψεις αυτό για τα καλώδια.

Καλοφάγωτα και καλοπιοτα.

......
Βέβαια, στην αρχή με τρόμαξε μία υπάλληλος-εξπέρ της δορυφορικής, λέγοντας μου, ότι όταν θελήσω να ξανασυνδεθώ στην υπηρεσία, θα πρέπει να έρθει υπάλληλος του οτέ να ενώσει τα καλώδια και να βάλει μπρος το διακόπτη......
Επρεπε να της πεις οτι το μηχανημα σου δεν εχει διακοπτη,αλλα καιει καρβουνο οπως κι αυτη....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Nαι. Είναι η τιμή του full pack για συνδρομητές που δεν έχουνε τηλεφωνία/ιντερνέτ στον οτέ.
12μηνο ή υπαρχει καποιος περιορισμος για τους 3 μηνες που σου εκαναν δωρο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

12μηνο ή υπαρχει καποιος περιορισμος για τους 3 μηνες που σου εκαναν δωρο?
Απολαμβάνεις πρώτα τους τρεις μήνες δωρεάν και έπειτα ξεκινά το δωδεκάμηνο συμβόλαιο. Ουσιαστικά η δέσμευση σου δεν είναι δώδεκα αλλά δεκαπέντε μήνες.

Δεν μου είπαν κάτι τέτοιο και το τόνισα το 12μηνο συμβόλαιο.
Φυσικά δεν υπέγραψα τίποτα, η ανανέωση έγινε προφορικά.
Θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα την ανανέωση, υπήρχε η δυνατότητα 3 μηνών δωρεάν, ή 6 μήνες μισή τιμή, ουσιαστικά το ίδιο κέρδιζες.
Το είχα τσεκάρει και ήταν όντως για ένα χρόνο.
Λες να μου τη φέρανε? Αλίμονό τους!
Όχι μονομερείς ενέργειες σε μένα, θα τους κόψω τη ρευστότητα και θα πτωχεύσουν μονομιάς!:grandpa:

Ενα τηλεφωνο στο ΟΤΕ να δεις ποτέ λήγει το καινούργιο συμβόλαιο σου θα σου λύσει της απορίες. Αν το κανεις τελικά ρίξε και μια ενημέρωση εδώ. Έχω την εντύπωση ότι η τρεις δωρεάν μήνες ειναι μπόνους τις δωδεκάμηνης δέσμευσης.

Πηγα σε καταστημα ΟΤΕ και σε Γερμανο και ρωτησα για νεα συνδεση και η τιμη που δινουν σε DP 24 +απεριοριστα σταθερα + 360´ κινητα,ειναι 33,90 ευρω/μηνα.Στο ote.gr το ιδιο πακετο εχει 39,90/μηνα

Ενα τηλεφωνο στο ΟΤΕ να δεις ποτέ λήγει το καινούργιο συμβόλαιο σου θα σου λύσει της απορίες. Αν το κανεις τελικά ρίξε και μια ενημέρωση εδώ. Έχω την εντύπωση ότι η τρεις δωρεάν μήνες ειναι μπόνους τις δωδεκάμηνης δέσμευσης.

Πάντως κοιτάζοντας το συμβόλαιο μου (Πασχαλινή προσφορά OTE TV FULL PACK χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ) δεν αναφέρει κάπου 12 + 3 μήνες. Αναφέρει μόνο "12μηνη δέσμευση"

Πάντως κοιτάζοντας το συμβόλαιο μου (Πασχαλινή προσφορά OTE TV FULL PACK χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ) δεν αναφέρει κάπου 12 + 3 μήνες. Αναφέρει μόνο "12μηνη δέσμευση"

αν η τρεις μήνες δωρεάν είναι στην αρχή του συμβολαίου τότε ουσιαστικά έχεις δεσμευτεί για 15 μήνες,πρώτα περνάν η τρεις μήνες χωρίς να πληρώσεις και μετά έχεις άλλους 12,αν πληρώνεις για ote tv απο την αρχή του συμβολαίου τότε η δέσμευση είναι 12 μήνες

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εφόσον δε γράφει 12+2 ή 12+3 μήνες δέσμευση, ισχύει το 12μηνο. Γιατί θέλετε να πείσετε για το αντίθετο;

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εφόσον δε γράφει 12+2 ή 12+3 μήνες δέσμευση, ισχύει το 12μηνο. Γιατί θέλετε να πείσετε για το αντίθετο;

συγνώμη αλλά αν όντως έλεγε 12+3 τότε η δέσμευση θα ήταν 12,μετά το τέλος των 12 θα είχες τρεις επιπλέον δωρεάν,τι δεν μπορείς να καταλάβεις,αν η τρεις δωρεάν είναι στην αρχή του συμβολαίου μετά το τέλος των τριών μηνών θα έχεις άλλους δώδεκα που θα πληρώνεις,3+12=15

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Υπήρξε προσφορά που έλεγε για 2 μήνες δωρεάν για 14μηνο συμβόλαιο. Υπήρξε προσφορά για 3 μήνες δώρο με 12μηνη σύμβαση. Σύνηθης προσφορά σε περίπτωση αιτήματος διακοπής, 6 πρώτοι μήνες μισή τιμή ή 3 μήνες δώρο με νέα 12μηνη σύμβαση.
Αν κάποιος δεν ξέρει τι υπογράφει-συμφωνεί, ας αλλάξει όνομα στο λογαριασμό!

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Υπήρξε προσφορά που έλεγε για 2 μήνες δωρεάν για 14μηνο συμβόλαιο. Υπήρξε προσφορά για 3 μήνες δώρο με 12μηνη σύμβαση. Σύνηθης προσφορά σε περίπτωση αιτήματος διακοπής, 6 πρώτοι μήνες μισή τιμή ή 3 μήνες δώρο με νέα 12μηνη σύμβαση.
Αν κάποιος δεν ξέρει τι υπογράφει-συμφωνεί, ας αλλάξει όνομα στο λογαριασμό!

δεν ξέρω τι έχει υπογράψει για αυτό έγραψα ΑΝ

Σκεφτομαι να βαλω τωρα otetv full pack λογω των 2 μηνων δωρεαν.αν π.χ. το ενεργοποιησω μεχρι τις 7/6 κ εχω δωρεαν χρηση εως 7/8 ποτε περιπου θα εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος για τον πρωτο μηνα πληρωμης?προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι καπως ετσι:περιοδος χρησης 7/8-14/8 κ 15/8-14/9 αφου θα το κανω μηνιαιο.παρακαλω καποιον που εχει παρει προσφορα 2 μηνων δωρο να μου στειλει ενα παραδειγμα.δεν εχω τηλεφωνικη συνδεση οτε οποτε θα ειναι σκετη τηλεοραση.

Σκεφτομαι να βαλω τωρα otetv full pack λογω των 2 μηνων δωρεαν.αν π.χ. το ενεργοποιησω μεχρι τις 7/6 κ εχω δωρεαν χρηση εως 7/8 ποτε περιπου θα εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος για τον πρωτο μηνα πληρωμης?προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι καπως ετσι:περιοδος χρησης 7/8-14/8 κ 15/8-14/9 αφου θα το κανω μηνιαιο.παρακαλω καποιον που εχει παρει προσφορα 2 μηνων δωρο να μου στειλει ενα παραδειγμα.δεν εχω τηλεφωνικη συνδεση οτε οποτε θα ειναι σκετη τηλεοραση.

Ο πρωτος λογαριασμος θα σου εκδοθει 2 μηνες μετα,δηλαδη αν ενεργοποιησεις 7/6,θα εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος 7/8 και θα περιλαμβανει το παγιο (27,90 στην περιπτωση σου) για περιοδο χρησης 7/8-6/9.Εγω πηρα τον Ιανουαριο το ιδιο πακετο 2+12,στις 13/1 ενεργοποιησα και ο πρωτος λογαριασμος που εκδοθηκε 16/3 (λογω του οτι στις 16 καθε μηνα εκδιδεται και ο μηνιαιος λογαριασμος του ΟΤΕ σταθερου μου) περιελαμβανε χρηση ΟΤΕ tv για 13/3-15/3 και προπληρωμη 16/3-15/4/15.Ελπιζω να βοηθησα.