Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Η προσφορά της wind είναι για 2 χρόνια και τον 2ο χρόνο η συνδρομή πάει στα 25 ευρώ....
Εκτός κι αν είσαι στην OnTelecoms...

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Χασκογελάει, "της τωρινής", "να σαι καλά" της λέω "και καλό μεσημέρι".

Δεν μπορούν να κάνουν προσφορές με βάση μία μελλοντική αύξηση τιμής.
Κάνουν προσφορές με βάση την τωρινή και το τι θα γίνει μετά δεν το ξέρουμε.
Αν και προφανώς θα έπρεπε να υπάρχει μία συγκεκριμένη πολιτική για αυτό.

π.χ. για 24 μήνες να έχεις τον ΟΤΕ TV με 5 ευρώ έκπτωση από τιμή τιμοκαταλόγου

Τέτοιου είδους προσφορά(έτσι το κάνουν σε άλλα πακέτα) δεν δημιουργεί προβλήματα όταν αυξηθεί η γενική τιμή.

Kαι δεν γίνεται με την προσθήκη ακριβού περιεχομένου να μην αυξάνεται η τιμή.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως χθες ανακοινώθηκαν επίσημα οι τιμές που θα ισχύσουν από 20/08. Έξυπνος, δεν ήθελα να το παίξω: Την δουλειά της έκανε, ήθελε να πουλήσει. Από την άλλη όμως δεν θα ήθελα να ακούσω αχνά από το βάθος την αλλαγή μετά τις 20/08 και να νευριάσω.
Για τα λοιπά έχω εκφράσει την άποψή μου και δεν την ξαναγράφω γιατί το "πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο Θεός". :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μόλις μου είπε ένας φίλος ότι τον κάλεσαν από τον ΟΤΕ για να του "αναβαθμίσουν την τηλεφωνία σε ip με την δωρεάν προσθήκη κάποιων υπηρεσιών -αδιευκρίνηστο- και την δωρεάν αναβάθμιση του router του σε συμβατό"

Απ ότι κατάλαβα είχε επιλογή να αρνηθεί, αλλά η τηλεφωνήτρια του είπε ότι έτσι κι αλλιώς σύντομα θα γυρίσουν όλες οι συνδέσεις του ΟΤΕ έτσι;

Γνωρίζετε κάτι σχετικό επ' αυτού;

O OTE έχει ξεκινήσει και δίνει τηλεφωνία ip στα υπαλληλικά πακέτα εδώ και καιρό. Για τους καταναλωτές δεν έχω ακούσει κάτι αλλά είναι πιθανό να είναι φορτωμένο το κέντρο στην περιοχή του και να ψάχνονται να το αποφορτίσουν

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Γνωρίζω τεχνικό του ΟΤΕ που ανέφερε για voip τηλεφωνία σε όλους εδώ και 3,5 χρόνια και πως το δούλευαν το project, αναμεσά τους κι αυτός. Τώρα πότε θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση, αλλουνού παπά Ευαγγέλιο!

Χθεσινη προσφορα την οποια και αποδεχτηκα.24αρα γραμμη,σταθερα,30 λεπτα κινητα και οτε tv full pack 36.80.Ote tv 15.90 για 1 χρονο και τηλ,ιντερνετ 20.90 για 2 χρονια.Επισης 20% εκπτωση στο κινητο και 30 ευρω δωροεπιταγη στον Γερμανο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Χθεσινη προσφορα την οποια και αποδεχτηκα.24αρα γραμμη,σταθερα,30 λεπτα κινητα και οτε tv full pack 36.80.Ote tv 15.90 για 1 χρονο και τηλ,ιντερνετ 20.90 για 2 χρονια.Επισης 20% εκπτωση στο κινητο και 30 ευρω δωροεπιταγη στον Γερμανο.
Τέλεια προσφορά. Έχω την ίδια αλλά με cinema pack+vdsl 30+pvr και πληρώνω 62 το μήνα. Ότι να ναι κάνουν στον ΟΤΕ λες και εμείς τα βρίσκουμε σου δρόμο τα λεφτά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τέλεια προσφορά. Έχω την ίδια αλλά με cinema pack+vdsl 30+pvr και πληρώνω 62 το μήνα. Ότι να ναι κάνουν στον ΟΤΕ λες και εμείς τα βρίσκουμε σου δρόμο τα λεφτά.

Δεν γνωριζω την χρεωση του vdsl αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα....

Από τις 20/8 τα 27,38 γίνονται 31,13/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 33,63/μήνα για 12μηνη δέσμευση.

Πηγή: OTETV
Δεν το γνώριζα αυτό ευχαριστώ για την ενημέρωση

Αυτή την προσφορά πως την πέτυχες? Ως νέος πελάτης η με άλλο τρόπο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν γνωριζω την χρεωση του vdsl αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα....
Τιμή καταλόγου είναι βασικά και ναι είναι πάρα πολλά.

Δεν το γνώριζα αυτό ευχαριστώ για την ενημέρωση

Αυτή την προσφορά πως την πέτυχες? Ως νέος πελάτης η με άλλο τρόπο?

Ημουν ηδη πελατης και μου την εκαναν απο το τμημα διακοπων του ΟΤΕ...

Μάλιστα. Ξεκάθαρα πράγματα.

Τωρα που βλέπεις το ξεκάθαρο εσυ απορώ. ( εκτός αν το εννοείς για τους νέους συνδρομητές.) Εγω που έχω μόνο OTE TV και δεν δεσμεύομαι απο κανένα συμβόλαιο εδώ και δυο χρόνια με την αλλαγή της τιμής και χωρίς να κανω καμία κίνηση εγω για ανανέωση δέσμευσης ούτε για 12 ούτε για 24 μήνες, ποσό θα πληρώνω μετά τις 20/8/15 ;