Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εχω το γνωστο πακετο προσφορας economy+full tv με τα 20,90+17,90 και εχω λαβει λογαριασμο σημερα. Σας παραθετω την επιμαχη επισημη εγγραφη ανακοινωση για το μελλον της προσφορας:
"Το περιεχόμενο του OTE TV αναβαθμίζεται και από 20/08/15 η τιμή του FULL PACK για την προσφορά σας αυξάνεται στα 19,90 /μήνα για πελάτες με οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ, ενώ η αντίστοιχη τιμή για πελάτες χωρίς οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ διαμορφώνεται στα 24,88 /μήνα. Μετά τη λήξη της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης ισχύουν οι τιμές τιμοκαταλόγου. Οι συνδρομητές για τους οποίους δεν έχει λήξει η ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης μπορούν να παραμείνουν στο ίδιο πακέτο με τη νέα τιμή ή να μεταβούν σε ένα από τα υπόλοιπα πακέτα ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών, από την αλλαγή της τιμής και έως τις 20/10/15. Σε περίπτωση καταγγελίας, οι συνδρομητές έχουν υποχρέωση να επιστρέψουν τον μισθωμένο εξοπλισμό, αλλιώς θα επιβαρύνονται με την αξία του σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του OTE. Περισσότερες πληροφορίες στην 3η σελίδα του λογαριασμού σας ή στο 13888."

Στην σελιδα 3 γραφει με μεγαλα γραμματα οτι θα παει 19,90 και ενα διαφημιστικο για τον εμπλουτισμο του προγραμματος.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ημουν ηδη πελατης και μου την εκαναν απο το τμημα διακοπων του ΟΤΕ...
Δηλ εκανες αιτηση για διακοπη και σε πηραν τηλ για την προσφορα;

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Γιατί ρε συ τι το διαφορετικό διαβάζουμε σε αυτό που έβαλε ο Σεραφείμ;
Δεν διαβάζουμε κατι διαφορετικό, απλά αυτο μιλάει για νέες συνδρομές απο 20/8 και μετά. Τωρα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που πληρώνει χρόνια (2) ας πούμε με 24 μηνο συμβόλαιο με χαμηλή τιμή μόλις τα συμπληρώσει ο 25 μήνας θα ειναι με ακριβή τιμή; Ειναι λογικό αυτο; Τα ίδια τα συμβόλαια δεν λένε με το πέρας τις δεσμεύσεις η συνδρομή ορίζεται σαν αορίστου χρόνου στην ίδια τιμή ;

Μιλάω για τις τιμές καταλόγου πάντα και οχι τις προσφορές.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σεραφείμ 27 κατι το μήνα 55 το δίμηνο.

Όλη η ουσία είναι εδώ:

"Οι Νέες τιμές για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες που δεν είναι κάτοχοι οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ θα είναι:

για το Sports Pack: 28,63/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 31,13/μήνα για 12μηνη δέσμευση
για το Full Pack: 31,13/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 33,63/μήνα για 12μηνη δέσμευση

Οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να επιλέξουν να ενταχθούν στα πακέτα 24μηνης δέσμευσης που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα και να έχουν όφελος:

2,00 /μήνα για πελάτες ΟΤΕ ή
2,50 /μήνα για μη κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ.

Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί να ενταχθεί στην αντίστοιχη προσφορά 24μηνης δέσμευσης άμεσα αυτό είναι εφικτό και πριν τις 20/8. Οι πελάτες μπορούν εναλλακτικά από τις 20/8/2015 έως τις 20/10/2015 να κάνουν υποβάθμιση σε πακέτο OTE TV χαμηλότερης τιμής ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως ακόμη και εντός της δέσμευσης τους.
"

Δηλαδή ή πας 33,63 ή 31,13 ή, αν δε θες τη δέσμευση, το διακόπτεις.

Εχω το γνωστο πακετο προσφορας economy+full tv με τα 20,90+17,90 και εχω λαβει λογαριασμο σημερα. Σας παραθετω την επιμαχη επισημη εγγραφη ανακοινωση για το μελλον της προσφορας:
"Το περιεχόμενο του OTE TV αναβαθμίζεται και από 20/08/15 η τιμή του FULL PACK για την προσφορά σας αυξάνεται στα 19,90 /μήνα για πελάτες με οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ, ενώ η αντίστοιχη τιμή για πελάτες χωρίς οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ διαμορφώνεται στα 24,88 /μήνα. Μετά τη λήξη της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης ισχύουν οι τιμές τιμοκαταλόγου. Οι συνδρομητές για τους οποίους δεν έχει λήξει η ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης μπορούν να παραμείνουν στο ίδιο πακέτο με τη νέα τιμή ή να μεταβούν σε ένα από τα υπόλοιπα πακέτα ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών, από την αλλαγή της τιμής και έως τις 20/10/15. Σε περίπτωση καταγγελίας, οι συνδρομητές έχουν υποχρέωση να επιστρέψουν τον μισθωμένο εξοπλισμό, αλλιώς θα επιβαρύνονται με την αξία του σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του OTE. Περισσότερες πληροφορίες στην 3η σελίδα του λογαριασμού σας ή στο 13888."

Στην σελιδα 3 γραφει με μεγαλα γραμματα οτι θα παει 19,90 και ενα διαφημιστικο για τον εμπλουτισμο του προγραμματος.

Επειδή με πρόλαβες, μόλις σήμερα έλαβα μέσω email το λογαριασμό. Βλέπω ότι το ποσό είναι 77 και αρχίζω και φρικάρω. Κοιτάζω ότι δεν υπάρχει προηγούμενο οφειλόμενο υπόλοιπο ανεξόφλητο. Αυτός είναι ο κατά σειρά 2ος λογαριασμός, ο πρώτος που με είχε εκνευρίσει, διότι με χρέωσε για περίοδο που δεν είχε ενεργοποιηθεί, ήμουν ακόμη στη Forthnet-Nova, και λέω άντε για 7 ημέρες ας πάνε να...! Μετά το σημερινό και ειδικά στα τελευταία γράμματα που αναφέρει αυτό που επεσήμανε και ο φίλος παραπάνω αναρωτιέμαι τι κοροιδία είναι αυτή. Δηλαδή με ένα φασιστικό/νταβατζίστικο τρόπο μου λένε τώρα πλήρωσε παραπάνω; Αφού συμφωνία ήταν 24μηνη με σταθερή τιμή!

Όντως αυτο δεν το ειχα δει τόσο αναλυτικά. Πάντως εμένα με πνιγεί η αδικία και η πονηριά απο μεριά του OTE ειμαι συνδρομητής απο 2012 Γενάρη 3 μήνες μετά απο όταν ξεκίνησε και περίμενα να με χειρίζονται λίγο πιο προνομιακά σαν τέτοιο πελάτη, οχι βέβαια κατι το ιδιετερο απλά να με παει στο οικονομικό πακέτο αφήνοντας το αορίστου χρόνου ως έχει τωρα χωρίς να με εκβιάζει με 1.80 κατι ευρώ το μήνα παραπάνω.

Αφου μέχρι τώρα δεχόμουν προσφορές απο ΟΤΕ για να φύγω απο Forthnet nova με διάφορες τιμές, είπα να πάρω και εγω σήμερα τηλέφωνο να ρωτήσω..
Απεριόριστα σταθερα, 30 κινητά, 50 VDSL, τιμή 39,90 +φουλ οτετβ τιμή 57.90...Μετά την 20/8 συν 2 ευρω..δηλαδή 59.90. Τέλος ενεργοποίησης 32 Ε

Επειδή με πρόλαβες, μόλις σήμερα έλαβα μέσω email το λογαριασμό. Βλέπω ότι το ποσό είναι 77 και αρχίζω και φρικάρω. Κοιτάζω ότι δεν υπάρχει προηγούμενο οφειλόμενο υπόλοιπο ανεξόφλητο. Αυτός είναι ο κατά σειρά 2ος λογαριασμός, ο πρώτος που με είχε εκνευρίσει, διότι με χρέωσε για περίοδο που δεν είχε ενεργοποιηθεί, ήμουν ακόμη στη Forthnet-Nova, και λέω άντε για 7 ημέρες ας πάνε να...! Μετά το σημερινό και ειδικά στα τελευταία γράμματα που αναφέρει αυτό που επεσήμανε και ο φίλος παραπάνω αναρωτιέμαι τι κοροιδία είναι αυτή. Δηλαδή με ένα φασιστικό/νταβατζίστικο τρόπο μου λένε τώρα πλήρωσε παραπάνω; Αφού συμφωνία ήταν 24μηνη με σταθερή τιμή!

Χιλια δικια εχεις (εχουμε). Και εγω νομιζα εχω κλειστο συμβολαιο αλλα εν τελη αποδειχτηκε μια χαρα ανοιχτο και απο οτι φαινεται ξεχωριστο απο το 2ετες τηλεφωνιας ιντερνετ που σημαινει αν καταγγειλουμε το ote tv θα παραμεινουμε δεσμευμενοι στο 20,90 μεχρι να συμπληρωθουν τα 2 χρονια! Αλλα αν το δουμε απο μια αλλη πλευρα, ειχαμε συμφωνησει για ενα περιεχομενο που ξεραμε οπως cl κλπ αλλα τελικα μετα τη συμφωνια το περιεχομενο αυξανεται περισσοτερο οπως οτε tv go, oc4, 24ωρο village hd. Απο μενα για 2ευρο χαλαλι.

το εχω γραψει παραπανω παλια το ιδιο κανανε ,αν θελης καταγγελης τη συμβαση ......ομως εκβιασμος αυτο για μενα προσωπηκα .....εχουν το μαχαιρι και το
πεπονι ....σου λενε ποσοι θα φυγουν .......ελαδισταν .....αλλα δυστιχος σαν καταναλωτες δεν πρατουμε οπως πρεπει .....για να καταγγελανε την συνβαση
καμια 50000 ατομα και θα σου ελεγα εγω ...ας το κανανε στους γερμανους αυτο ........δεν ειναι για το 2ευρω ,αλλα για την κοροιδια τους
και σκεφτομουν να γυρισω στον οτε δυστιχος δεν αλαζει η τιμολογιακη πολιτικη τους με τυποτα......δεν σεβοντε τους πελατες τους

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Έκανες αίτηση στον ΟΤΕ εσύ για ξερή διακοπή η έκανες αίτηση σε άλλη εταιρία για φορητότητα και επικοινώνησαν εκείνοι μαζί τους;

Δηλ. εγω που πηρα τη προσφορα πριν ενα μηνα, θα πληρωνω 19,90 αντι για 17,90, απο τον Αυγουστο; Τι παπαριες ειναι αυτες;;; Πρεπει να διαβασω λεπτομερως τη συμβαση...

Ναι.
Και εγώ την ίδια προσφορά έχω.

Για να είμαστε ειλικρινείς, 2 ευρώ για CH.L/E.L δεν είναι τίποτα.
Αν θες μπορείς να το διακόψεις βέβαια.

Χθεσινη προσφορα την οποια και αποδεχτηκα.24αρα γραμμη,σταθερα,30 λεπτα κινητα και οτε tv full pack 36.80.Ote tv 15.90 για 1 χρονο και τηλ,ιντερνετ 20.90 για 2 χρονια.Επισης 20% εκπτωση στο κινητο και 30 ευρω δωροεπιταγη στον Γερμανο.

καλημερα,
αυτη ειναι η προσφορα που μου ειχαν κανει πριν ενα χρονο και εγινα συνδρομητης.μου κανει εντυπωση που την δινουν σε υφισταμενους πελατες.Εδω για νεους και παλι η τιμη ειναι πιο μεγαλη.κρατησες κανα ονομα την κοπελας που σε καλεσε μηπως καταφερουμε την ιδια προσφορα? :)