Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δηλαδή μιλάμε για +2 ευρώ αύξηση στις τιμές προσφορών που τρέχουν;
Έχω το full pack στα 11Ε άρα να περιμένω να πάει στα 13Ε από Αύγουστο;

Ναι κάτι τέτοιο.
Μισή τιμή θα πληρώνεις από τιμή τιμοκαταλόγου λογικά, όπως και τώρα.
Το αν θα είναι το μισό του 24,90 ή του 26,90 εξαρτάται από την δέσμευσή σου.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δηλαδή μιλάμε για +2 ευρώ αύξηση στις τιμές προσφορών που τρέχουν;
Έχω το full pack στα 11Ε άρα να περιμένω να πάει στα 13Ε από Αύγουστο;
Το έχεις 50% για 12 μήνες, οπότε θα πας στα 13,45 μέχρι τη λήξη της προσφοράς σου.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και από υφιστάμενο πακέτο: ΟΤΕ Double Play 24 Mbps + Απεριόριστα Σταθ. & Υπερ. + Αναγνώριση Κλήσεων + ΟΤΕ ΤV Full Pack στα 42,00 που λήγει 14/7/2015,
πήγα στο πακέτο: ΟΤΕ Double Play 24 Μbps + Απεριόριστα Σταθ. & Υπερ. + Αναγνώριση Κλήσεων + 30' κινητά + ΟΤΕ ΤV Full Pack στα 46,00 (ακριβώς 45,80 ) με δέσμευση για το 2Play τους 24 μήνες και ΟΤΕ TV 12 μήνες (+ 2,00 μετά 20 Αυγούστου).

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και από υφιστάμενο πακέτο: ΟΤΕ Double Play 24 Mbps + Απεριόριστα Σταθ. & Υπερ. + Αναγνώριση Κλήσεων + ΟΤΕ ΤV Full Pack στα 42,00 που λήγει 14/7/2015,
πήγα στο πακέτο: ΟΤΕ Double Play 24 Μbps + Απεριόριστα Σταθ. & Υπερ. + Αναγνώριση Κλήσεων + 30' κινητά + ΟΤΕ ΤV Full Pack στα 46,00 (ακριβώς 45,80 ) με δέσμευση για το 2Play τους 24 μήνες και ΟΤΕ TV 12 μήνες (+ 2,00 μετά 20 Αυγούστου).

Δλδ για 30 λεπτα προς κινητα θα πληρωνεις επιπλεον 4 ευρω +6 απο τελος Αυγούστου?!

Δλδ για 30 λεπτα προς κινητα θα πληρωνεις επιπλεον 4 ευρω +6 απο τελος Αυγούστου?!

Πάλι καλά, :AFADF0:γιατί αρχικά μου είπαν πως δικαιούμαι ουδεμίας προσφοράς και μετά τη λήξη του 12μηνου συμβολαίου μου (από 14/07/15) και μετά θα έπρεπε να τους πληρώσω περίπου στα 62,00 με ΟΤΕ 2PLAY 24 (30' λεπτά και αναγνώριση πάνε μαζί δεν τα επιλέγεις) + ΟΤΕ ΤV Full Pack! Μετά από δική μου επιμονή και αφού τους είπα ότι έχουν φθηνότερα πακέτα ήτοι ΟΤΕ 2play 24 για 2 χρόνια + 14 μήνες ΟΤΕ TV Full Pack (όπου πληρώνεις μόνο 12 μήνες) περίπου στα 54 (μαζί με την αύξηση του ΟΤΕ TV) και είναι απαράδεκτο να μη μου δίνουν καλύτερη προσφορά, και μετά από σχετική απειλή να αποχωρήσω σε HOL με 19,5 [18 λόγω vodafone + 1,5 (36 /24μήνες) τέλος ενεργοποίησης] ίδιο περίπου πακέτο (+300' κινητά) + ΟΤΕ TV Full Pack στα 31 ήτοι 52 συνολικά αν θυμάμαι καλά, τότε μου πρότειναν να μείνω στο πακέτο που είπα των 29,90 για 2 χρόνια και το προνομιακό σε μισή τιμή ΟΤΕ TV Full να μου το αυξήσουν κατά 5 ήτοι από 11 στα 16 (+2 μετά από 20 Αυγ).

Last edited:

Το OTE TV σε καλή τιμή το πήρες.
Το τηλέφωνο-ιντερνετ το δίνουν 5 ευρώ πιο φθηνά σε καινούριους συνδρομητές.

Ίσως αν έκανες αίτημα φορητότητας, να στο δώσουν(αν δεν έχει ολοκληρωθεί η ανανέωση).

Οχι ίσως, σίγουρα θα πάρει πολυ καλύτερη προσφορά με αίτηση φορητότητας προς Forthnet ειδικά.

Καλημέρα σε όλους,

Η προσφορά που τρέχει τώρα για OTE TV σκέτο, χωρίς τηλεφωνία-ίντερνετ, για 14μηνο με τους 2 μήνες δώρο, ξέρει κανείς αν είναι κλειστή ή θα αυξηθεί και αυτή από Αύγουστο;

Και εννοώ συγκεκριμένα το Full Pack στα 27,38 ευρώ.

Από 27,38 θα πάει 33,63. Δηλαδή +6,25 ευρώ. Δηλαδή αύξηση 23 τοις εκατό...

Το OTE TV σε καλή τιμή το πήρες.
Το τηλέφωνο-ιντερνετ το δίνουν 5 ευρώ πιο φθηνά σε καινούριους συνδρομητές.

Ίσως αν έκανες αίτημα φορητότητας, να στο δώσουν(αν δεν έχει ολοκληρωθεί η ανανέωση).

Α τους :smash: δηλαδή το δίνουν 25 !!! Με τουμπάρισαν καθώς όταν τους είπα (άντε γεια!) και ότι πάω ΗOL τότε μου έδωσαν την προσφορά για τον ΟΤΕ TV για την οποία μάλιστα μου είπαν πως δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα υφίσταται μετά από λίγες μέρες καθώς η εν λόγω προσφορά "υποτίθεται" ότι είχε ξεκινήσει την προηγούμενη ημέρα....... :violent-smiley-030:

Παρόλα αυτά αν έφευγα η διαφορά των 5 ευρώ που ίσως θα έπαιρνα για 2play 24Mbps κλπ μειώνεται ακόμα λιγότερο αν από αυτή σε μηνιαία βάση αφαιρέσεις το ποσό των 1,5 (ήτοι 36 τέλος ενεργοποίησης / 24 μήνες) οπότε μιλάμε για μια διαφορά 3,5 ως επιπλέον επιβάρυνση.

Ως δικαιολογία (και για να βγω σε κάθε περίπτωση νικητής καθότι Έλληνας) λοιπόν συνολικά επιβαρύνθηκα κάτι παραπάνω (3,5 ) ως αντιστάθμισμα για την αξιοπιστία του ΟΤΕ. :flipout:

Τα 29,90 έχουν και 300' προς κινητά. Τα 24,90 > 30'. Αν δε χρειάζεσαι τα 300, ζήτα την άλλη τιμή.

τελικα πηρα παλι τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν πως με 30' η τιμη ειναι 29,90.Αναφερωντας την προσφορα σου και πως εχει γινει σε ενα φιλο μου 300' με 29,90 μου ειπε πως κατι τετοιο δεν υπαρχει.τελικα μειναμε στα 45,80 το μηνα με 2 χρονια συμβολαιο για το DB και ενα χρονο για το οτε τβ.και τονισα και ρωτησα 2 φορες αν απο 20/08 γινει καποια αλλαγη και μου ειπαν οχι.η τιμη αν το κανω τωρα θα ειναι σταθερη

και εγώ που έχω κάνει συμβόλαιο πριν απο ένα μήνα περίπου επικοινώνησα και μου είπαν 3 φορές ρητά ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η τιμή που συμφωνήσαμε. Θα πληρώνω το ποσό που συμφωνήσαμε μέχρι να λήξει το συμβόλαιο......

Εμενα μου ειπαν παντως στο τηλεφωνο οτι θα παρουν ολα τα συμβολαια αυξηση.Το δικο μου(24 μηνες κλειστο) δυο ευρω παραπανω με επιλογη για αποχωρηση χωρις πεναλτι...

τελικά απο ότι διαβάζω εδώ άλλα και σε άλλα forum σε ορισμένους έχουν πει ότι δεν θα υπάρξει αύξηση (μιλάμε για συμβόλαιο πάντα) και σε άλλους ότι η αύξηση θα γίνει......άκρη δεν βγάζω.