Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν ειναι απολυτο. Υπάρχουν συνδρομητές με triple play, στους οποιους θα περασει η αυξηση. Σε αυτους δεν υπάρχει καθορισμένο κοστος ξεχωριστα για την τηλεοραση και το τηλεφωνο/ιντερνετ.

Και εγώ triple play έχω, και θα μου αυξηθεί 2 η συνδρομή στον ΟΤΕ TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Προφανως. Αυτο που εννοω ειναι πως στα 3play υπαρχει μια συμβαση που περιλαμβανει και τις 3 υπηρεσιες και η οποια αν λυθει, λογικα θα αποδεσμευει την παραμονη και για τις υπηρεσιες τηλεφωνιας και ιντερνετ. Διευκρινείστε το με καποιο καταστημα οτε.

Οσοι εχουνε παρει την προσφορα με 11 /μηνα το OTE TV δεν θα αλλαξει η τιμη μεχρι την ληξη της δεσμευσης τους παρολο την αυξηση που θα γινει τον αυγουστο.
Μετα την ληξη της δεσμευσης η τιμη θα παει στις τιμες καταλογου.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλό θα είναι εκεί στο Μαρούσι να σκεφτούν με παρρησία το τι μέλλει γενέσθαι με τις ισχύουσες προσφορές και να αφήσουν τις σπασμωδικές κινήσεις. Το να προβαίνουν σε διαχωρισμό πελατών δημιουργεί αρνητικό αντίκτυπο στους λοιπούς και μάλιστα για προσφορές που δεν ήταν στην διακριτική ευχέρεια των υποψήφιων πελατών.

Όπως και να χει, πολύ καλά νέα για αυτούς τους τυχερούς.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλό θα είναι εκεί στο Μαρούσι να σκεφτούν με παρρησία το τι μέλλει γενέσθαι με τις ισχύουσες προσφορές και να αφήσουν τις σπασμωδικές κινήσεις. Το να προβαίνουν σε διαχωρισμό πελατών δημιουργεί αρνητικό αντίκτυπο στους λοιπούς και μάλιστα για προσφορές που δεν ήταν στην διακριτική ευχέρεια των υποψήφιων πελατών.

Όπως και να χει, πολύ καλά νέα για αυτούς τους τυχερούς.

Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ μαλκας που πληρώνω τιμή τιμοκατάλογου σε όλες τις υπηρεσίες του ΟΤΕ και θα είναι κ ο βασικός λόγος που δε θα ανανεώσω γιατί εδώ όχι απλά κάνει προσφορές σε νέους συνδρομητές αλλά τους ανανεώνει κιόλας όταν έρθει η στιγμή με παρόμοιες .
Η θα κάνεις της ίδιες προσφορές σε όλους σου τους συνδρομητές για εκείνη τη περίοδο ή μη της κάνεις καθόλου

Εγώ απ όσο ξέρω δεν διατηρούνται οι τιμές. Είτε κάνεις υποβάθμιση του πακέτου σου είτε πληρωνεις το παραπάνω ποσό. Θεωριτικά μπορείς να κάνεις και καταγγελεία και να διακόψεις τη συνδρομή χωρίς πέναλτι αλλά στην πράξη το πληρώνεις το 160άρι μιας και αφορά μόνο το κομμάτι του ΟΤΕ TV. Ωραίοι είστε εκεί στον ΟΤΕ

Και εμένα μου είπαν σήμερα από το 13888 ότι τα 10,95 ευρώ θα διατηρηθούν μέχρι το Νοέμβριο που τελειώνει το συμβόλαιο μου. Επίσης μου είπαν να καλέσω λίγο πριν τελειώσει για να μου κάνουν προσφορά ανανέωσης , καλύτερη από τις τιμές τιμοκαταλόγου...

Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ μαλκας που πληρώνω τιμή τιμοκατάλογου σε όλες τις υπηρεσίες του ΟΤΕ και θα είναι κ ο βασικός λόγος που δε θα ανανεώσω γιατί εδώ όχι απλά κάνει προσφορές σε νέους συνδρομητές αλλά τους ανανεώνει κιόλας όταν έρθει η στιγμή με παρόμοιες .
Η θα κάνεις της ίδιες προσφορές σε όλους σου τους συνδρομητές για εκείνη τη περίοδο ή μη της κάνεις καθόλου

Κανε το οπως το εκανα κι εγω ,οπως και αλλοι.Απειλησε με διακοπη,σιγουρα θα κατεβει καπως η τιμη.Διαχωρισμο πελατων παντα θα κανουν.Εγω πολυ καιρο αισθανομουν οπως ειπες αλλα ειδα οτι δεν υπαρχει κι επιλογη,εκτος αν εφευγα.Απο εκει και περα,ειναι αν σ'αρεσει η μπαλα ή οχι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εμένα μου είπαν σήμερα από το 13888 ότι τα 10,95 ευρώ θα διατηρηθούν μέχρι το Νοέμβριο που τελειώνει το συμβόλαιο μου. Επίσης μου είπαν να καλέσω λίγο πριν τελειώσει για να μου κάνουν προσφορά ανανέωσης , καλύτερη από τις τιμές τιμοκαταλόγου...

Εγω οταν το εκανα,μου ειπαν οτι απο 60 θαπαει 57.:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Η παγιδα που υπαρχει σε τυχον καταγγελια της συμβασης ειναι οτι αφορα μονο τον ΟΤΕ ΤV και οχι και τον ΟΤΕ, δηλ. συνδρομητης αν τυχον θελησει να φυγει απο τον ΟΤΕ TV θα πρεπει να παραμεινει στον ΟΤΕ, διαφορετικα θα πρεπει να πληρωσει τη αναλογη ρητρα για καταγγελια συμβασης πριν τα δυο ετη... (αυτο φυσικα ισχυει για οσους ειναι συνδρομητες στον ΟΤΕ).

Η ερώτησή μου σχετικά με τους "'ορους" πιο πάνω είχε να κάνει με την περίπτωση εκείνη που ο πελάτης έχει μόνο ΟΤΕ TV και η ερώτησή μου παραμένει.
Μπορώ να καταγγείλω μετά την 20η Αυγούστου τη σύμβαση που έχω για 12+2 μήνες δώρο χωρίς ποινή ή θα πληρώσω τα όσα αναφέρει το "συμβόλαιο";

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

να γραψω και γω τη δικη μου προσφορα που με καναν εχθες το απογευμα, να σημειωσω οτι εχω 3play NOVA με 49.90, της λεω εχθες οτι εχω αστικα, υπεραστικα, κινητα, διεθνη, ιντερνετ 24, full pack NOVA στα 49.90 αμα ο ΟΤΕ με τα δινει ολα αυτα σε αυτη τη τιμη ερχομαι τωρα, και ξεκιναει με λεει ολα αυτα 52.90 με δωρο αναγνωριση κλησεων ( τη λεω αν ειναι δυνατον ο ΟΤΕ να χρεωνει την αναγνωριση κλησεων) με δεσμευση 24 μηνων, τη ρωταω η τιμη θα ανεβει στον ΟΤΕ tv μετα τις 20 Αυγουστου η οχι με λεει οχι ( δε τη πολυπιστεψα) ομως μετα τη παροδο του ενος ετους η τιμη του ΟΤΕ tv θα ανεβει γιατι αυτο ηταν με 12 μηνες δεσμευση full pack, και της λεω τι γινεται μετα με λεει συν 4 ευρω επιπλεον καθε μηνα τη λεω φτασαμε 57, και βαλε της λεω οτι οι γονεις μου ειναι ηλικιωμενοι και κλεινουν ραντεβου εοπυυ φτασαμε 60, της λεω δε μιλας με ασχετο καλη η προσφορα σας αλλα ο ΟΤΕ της λεω χρειαζεται λιγη ακομη δουλιτσα στις τιμες, με εδωσε και το τηλεφωνο απο το τμημα προσφορων οπου με καλεσε αυτη για οποιον ενδιαφερεται εδω μεσα, φυσικα δεν το κλεισα το συμβολαιο

τα5ψηφια νουμερα(εοπυυ) νομιζω οτι τα χρεωνει και η forthnet,η κανω λαθος?

Προσφορά από 13888.
Ίντερνετ 24mbps, απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 30 λεπτά κινητά 24.90 για 2 χρόνια.
ΟΤΕ tv full pack 15.90 για ένα χρόνο, χωρίς αύξηση μετά της 20/08 (μου το τόνισε) ή
17,90 για 2 χρόνια και μετά της 20/08 19.90
Δωρεάν αναγνώριση κλήσης.
Δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμός.
Δωρεάν αντικατάσταση εξοπλισμού, σε περίπτωση βλάβης.
Στο τέλος, δεν τα βρήκαμε γιατί τους ζήτησα και δωροεπιταγή.
Μου άφησε και τηλ, για να τους πάρω αν αλλάξω γνώμη.

Τι λέτε αξίζει?

Τώρα έχω, Forthnet 24mbps, απεριόριστα αστικά υπεραστικά, 720 λεπτά κινητά. + Νοva sports pack και δωρεάν τα hd για 1 χρόνο. Me 39.90

Μια χαρα ειναι για δυο χρόνια. Ισως να πιεζα για περισσοτερα κινητα αντι της δωροεπιταγης, αλλα αυτο ειναι αναλογα τον καθενα.

@Stefa147
Είναι το "γνωστό" 210 6295102

@kostikos
Σωστός, θα προσπαθήσω για περισσότερα κινητά και βλέπουμε.

Προσφορά από 13888.
Ίντερνετ 24mbps, απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 30 λεπτά κινητά 24.90 για 2 χρόνια.
ΟΤΕ tv full pack 15.90 για ένα χρόνο, χωρίς αύξηση μετά της 20/08 (μου το τόνισε) ή
17,90 για 2 χρόνια και μετά της 20/08 19.90
Δωρεάν αναγνώριση κλήσης.
Δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμός.
Δωρεάν αντικατάσταση εξοπλισμού, σε περίπτωση βλάβης.
Στο τέλος, δεν τα βρήκαμε γιατί τους ζήτησα και δωροεπιταγή.
Μου άφησε και τηλ, για να τους πάρω αν αλλάξω γνώμη.

Τι λέτε αξίζει?

Τώρα έχω, Forthnet 24mbps, απεριόριστα αστικά υπεραστικά, 720 λεπτά κινητά. + Νοva sports pack και δωρεάν τα hd για 1 χρόνο. Me 39.90
Την προσφορα αυτη την κανουν εδω κι ενα μηνα σε ολους οσους ειναι σε αλλους παροχους (Forthnet, Hol κτλ).
Παρελειψε να σου αναφερει οτι στον 1ο λογαριασμο θα εχεις και επιβαρυνση 31 λογω της φορητοτητας.
Η προσφορα γενικα ειναι καλη αλλα υπαρχουν και καποιες αλλες που παιζουν κατα καιρους με λιγοτερα τηλεφωνα και ειναι στα 20,90 DP με 15, 90 OTE TV για 2 και 1 χρονο αντιστοιχα.
Εαν την κανουν αυτην σε καποιο μελος αυτες τις ημερες ας ενημερωσει..

τα 31 της φορητότητας τα πληρώνεις σε όλες τις περιπτώσεις? ακόμα και έχει λήξει το συμβόλαιο σου με την παλιά εταιρεία?

Τα τελη φορητοτητας τα πληρωνεις οταν αλλαζεις παροχο αναλογα με την πολιτικη του καθε παροχου (για τον ΟΤΕ σε υφισταμενη γραμμη ειναι γυρω στα 31 ).
Απλως εαν εχει ληξει το συμβολαιο σου δεν πληρωνεις στον προηγουμενο παροχο την ποινη για την διακοπη του συμβολαιου σου.
Εαν το συμβολαιο σου ειναι ακομα σε ισχυ υπολογισε κι αυτο..

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

αυτη την προσφορα πηρα και εγω πριν 10 μερες περιπου για δυο χρονια και μενα μου ειπαν πως δεν θα αυξηθη η tv αλλα δεν τους πολυπιστευω τεσπα θα δουμε