Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

.....προϋπόθεση πιστεύω ειναι να είσαι αορίστου χρόνου συνδρομητής που σημαίνει ότι εχει περάσει ο χρόνος τις δέσμευσης .......
Ισχύει, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, αλλά και άλλων φίλων που έγραψαν για την ίδια προσφορά.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πόσα χρόνια έχεις το ΟΤΕ tv;

Eνα χρονο και κατι...ειχα περασει σε συμβαση αοριστου χρονου με την τρεχουσα τιμη των 27,38 το μήνα...

Last edited:
Re: Προσφορά ΟΤΕ

Eκανα ακριβως οτι ειπε ο cmoustakas...τηλεφωνο στο 13888 ζητωντας διακοπή για οικονομικούς λόγους, με συνδεσαν με το αρμόδιο τμήμα και με ρωτησαν αν θέλω να δεσμευτω για 24 μήνες με 24,88 ευρώ το μήνα τελική τιμή χωρίς να αλλάξει μετά της αυξήσεις τον Αύγουστο. Mιλαω παντα για σκετο ΟΤΕΤV FULL PACK Mεσω δορυφορου για μη πελατεσ οτε...Ετσι και εγω με το αίτημα αυτο, και την πολυτιμη βοηθεια του cmoustakas, ανανέωσα για δυο χρόνια με 24,88 ευρώ το μήνα.

Καλημέρα στο forum. Επιβεβαιώνω και εγώ με την ίδια διαδικασία που περιγράφει ο φίλος ότι η τιμή που έλαβα (κατ' εξαίρεση όπως μου ανέφερε ο υπάλληλος) είναι 22,38 μέχρι 20/08 και μετά 24,88 για 24μηνη δέσμευση full pack μέσω δορυφόρου για μη πελάτη οτε. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια των παιδιών.

Υπαρχει τηλεφωνο επικοινωνιας για μη χρηστες οτε, χωρις χρεωση, εκτος του 13888;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Για εμας που ειμαστε στο Full πακετο της ΝΟΒΑ και θελουμε να παμε σε Full OTE υπαρχει καποια προσφορα?
Μιλαω για σταθερο (αστικα-υπεραστικα-κινητα καποιες ωρες)+internet+ΟΤΕ TV full ταινιες και sport.

Μετά από επικοινωνία με το 13888 και προφορική αίτηση για διακοπή ΟΤΕ TV και μόνο προφορική αναφορά ότι είμαι έτοιμος να καταθέσω αίτημα φορητότητας, με σύνδεσαν στο τμήμα προσφορών και μου έδωσαν dp 24 Ιντερνετ-απεριόριστα σταθερά-30 λεπτά κινητά με 29,90, full OTE TV με 19.90 για 2 χρόνια σταθερή τιμή και 1 χρόνο -5 ευρώ στο λογαρισμό cosmote. Δέχτηκα γιατί ήταν κοντά σε αυτά που ήθελα. Αν έκανα λίγο ακόμα τον αναποφάσιστο ίσως είχα και δωροεπιταγή, αλλά δεν πειράζει. Μείωσα το κόστος (σταθερό +κινητό) κατά 7,5 ευρώ περίπου το μήνα και είναι και αυτό ένα κέρδος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αυτο που ρωτάς δεν νομίζω να παίζει καποιο ρόλο, προϋπόθεση πιστεύω ειναι να είσαι αορίστου χρόνου συνδρομητής που σημαίνει ότι εχει περάσει ο χρόνος τις δέσμευσης σου είτε αυτή ήταν δωδεκάμηνη είτε ήταν εικοσιτετράμηνη.
Προσπαθω να βγαλω μια ακρη.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Για εμας που ειμαστε στο Full πακετο της ΝΟΒΑ και θελουμε να παμε σε Full OTE υπαρχει καποια προσφορα?
Μιλαω για σταθερο (αστικα-υπεραστικα-κινητα καποιες ωρες)+internet+ΟΤΕ TV full ταινιες και sport.

40.8 το πηρα εγω το πακετο. δες τα πιο πανω μηνυματα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Προσπαθω να βγαλω μια ακρη.

Να βγάλεις άκρη ως προς τι? αν θες μοιράσου τον προβληματισμό σου μαζί μας, μπορεί να έχουμε την λύση στη σκέψη σου η ακόμη να μάθουμε και εμείς απο τον προβληματισμό σου.

Δεχτηκα σημερα προσφορα από ΟΤΕ για 2play 24mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά, 30 λεπτά προς κινητά με 24,9 για 24 μήνες και OTETV 15,9 για 12 μήνες, δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό.
Εννοείται πως δέχτηκα και μου έστειλαν κατευθείαν στο mail τα έγγραφα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω.
:a0210:
Για full pack ote tv ειναι η προσφορα;

Ναι για Full pack είναι η προσφορά σε συνδυασμό με Double Play.
Αυτό που δεν λέει ο φίλος keros76 και που ίσως η δεν του το είπαν η δεν το κατάλαβε είναι ότι από 20 Αύγουστου το 15,90 θα γίνει 17,90 για το υπόλοιπο τις δέσμευσης.

'Εχω cinema pack με την "κανονική" τιμή 22,38 και τον επόμενο μήνα κλείνω 12 μήνες οπότε παιρνάω σε αορίστου.
Έχω επίσης σταθερό cyta αορίστου χρόνου. Πήγα εχθές σε Γερμανό ζητώντας προσφορά για να περάσω σε ΟΤΕ τηλέφωνο + tv.
Η πρόταση ήταν:
α)25,90 double play (4Mbps, απεριόριστα σταθερά, 30' κινητά)
β)24,90 ote tv full pack (για 24 μήνες χωρίς αλλαγή τιμής όπως ισχυρίζονταν)

Έχω δίκιο που μου φαίνεται άκυρη η προσφορά τους;

Ναι για Full pack είναι η προσφορά σε συνδυασμό με Double Play.
Αυτό που δεν λέει ο φίλος keros76 και που ίσως η δεν του το είπαν η δεν το κατάλαβε είναι ότι από 20 Αύγουστου το 15,90 θα γίνει 17,90 για το υπόλοιπο τις δέσμευσης.

Η τιμή είναι για full pack OTE TV. Η τιμή είναι κλειδωμένη για 12 μήνες όπως μου ανέφεραν. Τώρα αν γίνει αύξηση κατα 2 στις 20 Αυγούστου θα το δούμε. Μετά απο ερώτηση μου μου είπαν ότι η τιμή είναι κλειδωμένη.

Άμα πάρεις στο τηλεφωνο που δίνει πιο πάνω ο φίλος θα πάρεις πολυ καλύτερη προσφορά. Η προσωπική μου γνώμη ειναι μην πηγαίνετε σε καταστήματα για προσφορές καλυτερα απο τηλεφωνο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε αυτο το νούμερο πάρε και ζητά προσφορά 2106295102

Υπαρχει τηλεφωνο επικοινωνιας για μη χρηστες οτε, χωρις χρεωση, εκτος του 13888;

Παρε το 2106513888...αν εχεις απεριοριστα σταθερα απο την εταιρεια σου δεν εχει extra χρεωση...

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σε κατάστημα του ΟΤΕ χτες με φίλο μου,είχαμε συζήτηση με τον υπάλληλο για κάνα 20λεπτο. Αυτό που μας είπε με λίγα λόγια είναι ότι σε καταστήματα ΟΤΕ δεν πρόκειται να δώσουν ποτέ τιμές διαφορετικές από τις τιμές τιμοκαταλόγου.Για καλύτερες τιμές μας προέτρεψε να καλέσουμε το 13888.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Να βγάλεις άκρη ως προς τι? αν θες μοιράσου τον προβληματισμό σου μαζί μας, μπορεί να έχουμε την λύση στη σκέψη σου η ακόμη να μάθουμε και εμείς απο τον προβληματισμό σου.
Χαχα στα ποσα χρονια θεωρει ο οτε οτι καποιος αξιζει προσφορα.

'Εχω cinema pack με την "κανονική" τιμή 22,38 και τον επόμενο μήνα κλείνω 12 μήνες οπότε παιρνάω σε αορίστου.
Έχω επίσης σταθερό cyta αορίστου χρόνου. Πήγα εχθές σε Γερμανό ζητώντας προσφορά για να περάσω σε ΟΤΕ τηλέφωνο + tv.
Η πρόταση ήταν:
α)25,90 double play (4Mbps, απεριόριστα σταθερά, 30' κινητά)
β)24,90 ote tv full pack (για 24 μήνες χωρίς αλλαγή τιμής όπως ισχυρίζονταν)

Έχω δίκιο που μου φαίνεται άκυρη η προσφορά τους;

Παρε Τηλ στο 210 6295102 και θα παρεις καλυτερη προσφορα απο οτι απο τον γερμανο η απο το καταστημα του οτε