Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ρε παιδιά 32 το μήνα για τηλέφωνο μόνο χωρίς ίντερνετ; Μήπως εννοείς το 2μηνο; Οι παλιοί λογαριασμοί ΟΤΕ ανά 2μηνο έρχονταν, γιαυτό το λέω.
Αλλιώς 32 το μήνα είναι εξωφρενικά πολλά, όταν ο ίδιος ο ΟΤΕ έχει τιμή καταλόγου 31 ευρώ για απεριόριστα σταθερά, 30' κινητά και 4άρι ίντερνετ. Για να μην πω για τα 30 του 3play της Nova μια και είναι άτοπο να συγκρίνουμε τις 2 εταιρείες στο παρόν νήμα.

To ξερω οτι ειναι εξωφρενικο αλλα ετσι ειναι.
60 με 65 ευρω το διμηνο μονο τηλεφωνο!!

Ειχα ρωτησει στην ΝΟΒΑ αλλα επειδη εκει (χωριο) δεν εχει δικτυο το 29,90 γινεται 39,90 χωρις αθλητικα.
Ειπα να ρωτησω και στον ΟΤΕ και αποφασιζω

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ρε παιδιά 32 το μήνα για τηλέφωνο μόνο χωρίς ίντερνετ; Μήπως εννοείς το 2μηνο; Οι παλιοί λογαριασμοί ΟΤΕ ανά 2μηνο έρχονταν, γιαυτό το λέω.
Αλλιώς 32 το μήνα είναι εξωφρενικά πολλά, όταν ο ίδιος ο ΟΤΕ έχει τιμή καταλόγου 31 ευρώ για απεριόριστα σταθερά, 30' κινητά και 4άρι ίντερνετ. Για να μην πω για τα 30 του 3play της Nova μια και είναι άτοπο να συγκρίνουμε τις 2 εταιρείες στο παρόν νήμα.
Ναι,μη σου κάνει εντύπωση.υπάρχουν πολλοί και ιδιαίτερα μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που δεν το ψαχνουν κ δεν εχουν καποιο πακέτο τηλεφωνίας κ συνεχίζουν να πληρώνουν αυτά τα ποσά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Όπα τώρα το είδα ποιο πάνω, γράφαμε και ταυτόχρονα.
Για το σπίτι στο εξοχικό, (Κορινθία) και με αφορμή μόνο το Internet, περισσότερο για τα παιδιά, ανανεώσαμε για 12μηνο στα 22 ευρώ, χωρίς δωρεάν κλείσεις (αστική χρέωση δηλαδή) και internet.
Για το δορυφορικό κομμάτι μας πρότειναν φούλ πακέτο, δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό, στα 23 ευρώ. (Χοντρικά στο 45αρι το μήνα)
Ο ΟΤΕ είναι ο μόνος πάροχος για την ώρα, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της Κορίνθου.

Last edited:

Τελικά ενώ σκεφτόμουν για προσφορά με πήραν από ΟΤΕ (είμαι συνδρομητής) και μου δίνουν Ίντερνετ 24άρι και απεριόριστα εθνικά στα 29.90 για 2 χρόνια και ΟΤΕ TV full pack στα 15,9 για 12 μήνες. Θα το σκεφτώ και θα απαντήσω αύριο.

Για τα ίδια μου είπαν σήμερα γύρω στα 55...Υπάρχει και η on line προσφορά με δώρο 3 μήνες πάγιο. Δηλαδή γύρω στα 50 ο μήνας με την 18μηνη δέσμευση.

Η online προσφορά ισχύει ομως για ανανεώσεις; Νομιζω ειναι μονο για νέους συνδρομητές

Η online προσφορά ισχύει ομως για ανανεώσεις; Νομιζω ειναι μονο για νέους συνδρομητές
Ο εκπρόσωπος τους με παρέπεμψε σε αυτή...δεν είμαι σίγουρος...

Παιδιά με πήραν για ανανέωση και μου είπαν οτι μόλις δεχτώ γίνεται σε 4 εργάσιμες.

Τι σημάινει αυτό;

Δεν γίνεται η ανανέωση αυτομάτως μόλις λήξει το παλιό συμβόλαιο σε περίπτωση που δεχτείς;

Αυτο που κατάλαβα είναι οτι σου τρώνε τις υπολοιπόμενες ημέρες εαν έχεις. Γίνεται κάτι τέτοιο;
Στην δικη μου περιπτωση εκανα αιτημα διακοπης otetv Παρασκευη 31/07 στις 15:00 και μου εκαναν 2 προσφορες. Η μια 19,90 και 5 /μηνα εκπτωση στο κινητο και η αλλη 2 μηνες δωρεαν και μετα βλεπουμε αν θελω να το κοψω ή αν θελω οποια προσφορα μου δωσουν τοτε. Την ιδια μερα τους πηρα τηλεφωνο στις 16:30 κι αποδεχτηκα την πρωτη προσφορα. Η αλλαγη πακετου στο myote.gr φαινεται πως εγινε στις 04/08. Αν υπολογισεις και το σ/κ που μεσολαβουσε μιλαμε για το λιγιτερο 2 εργασιμες (δεν ξερω αν πρεπει να υπολογιζω και την Παρασκευη).

Παιδιά με πήραν για ανανέωση και μου είπαν οτι μόλις δεχτώ γίνεται σε 4 εργάσιμες.

Τι σημάινει αυτό;

Δεν γίνεται η ανανέωση αυτομάτως μόλις λήξει το παλιό συμβόλαιο σε περίπτωση που δεχτείς;

Αυτο που κατάλαβα είναι οτι σου τρώνε τις υπολοιπόμενες ημέρες εαν έχεις. Γίνεται κάτι τέτοιο;
Όταν κάνεις ανανέωση συμβολαίου ισχύει επιτόπου. Και οι ποδοσφαιριστές όταν ανανεώνουν πρόωρα τα συμβόλαιά τους, οι νέες αποδοχές ισχύουν αμέσως, όχι αφού λήξει το παλιό! Αυτό είναι και το νόημα της ανανέωσης συμβολαίου!

Όταν κάνεις ανανέωση συμβολαίου ισχύει επιτόπου. Και οι ποδοσφαιριστές όταν ανανεώνουν πρόωρα τα συμβόλαιά τους, οι νέες αποδοχές ισχύουν αμέσως, όχι αφού λήξει το παλιό! Αυτό είναι και το νόημα της ανανέωσης συμβολαίου!

Αρα με λίγα λόγια σου τρώνε τις υπολοιπόμενες ημέρες. Τους ποδοσφαίριστες τους πληρώνουν δεν πληρώνουν ετσι για την ιστορία..

Προσοχή λοιπόν με τις ανανεώσεις να τις κάνετε 2-3 ημέρες το πολύ πριν λήξει η κανονική διάρκεια του συμβολαίου σας.

Κανείς δε σου τις τρώει. Κάθε συμβόλαιο αναφέρει ρητά ότι αλλάζει αν συμφωνήσουν σε αυτό και οι δύο πλευρές. Πράγμα που είναι ο ορισμός της ανανέωσης συμβολαίου, αφού γίνεται με τη συμφωνία του συνδρομητή και της εταιρείας.
Όποιος θέλει να εξαντλήσει το προηγούμενο συμβόλαιο, απλά περιμένει να λήξει και κάνει μετά νέο, δεν ανανεώνει πρόωρα.

Κανείς δε σου τις τρώει. Κάθε συμβόλαιο αναφέρει ρητά ότι αλλάζει αν συμφωνήσουν σε αυτό και οι δύο πλευρές. Πράγμα που είναι ο ορισμός της ανανέωσης συμβολαίου, αφού γίνεται με τη συμφωνία του συνδρομητή και της εταιρείας.
Όποιος θέλει να εξαντλήσει το προηγούμενο συμβόλαιο, απλά περιμένει να λήξει και κάνει μετά νέο, δεν ανανεώνει πρόωρα.

Σεβαστό αλλά εχω άλλη άποψη.

Απο την στιγμή που σε καλεί η εταιρεία για προφορική ανανέωση οφείλει να σε ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την νέα συμφωνία. Οτιδήποτε δεν αποσαφηνιστεί με ευκρίνεια μπορείς να το καταγγείλεις . Ο συνδρομητής εστω και λανθασμένα μπορεί να εχει την αίσθηση οτι η ανανέωση γίνεται αυτομάτως μετα την λήξη του τρέχοντος συμβολαίου.

Πιστεύω ότι αυτό δεν είναι λογικό. Ο συνδρομητής μπορεί λανθασμένα να έχει την αίσθηση ότι η ανανέωση θα γίνει από 1ης Ιανουαρίου του νέου έτους, θα πρέπει η εταιρεία από μόνη της να διευκρινίσει προκαταβολικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει; Πού να ξέρει η εταιρεία τι λανθασμένη αίσθηση μπορεί να έχει ο καθένας;
Η εταιρεία σε καλεί, προτείνει ανανέωση συμβολαίου για Χ μήνες, εσύ δέχεσαι, ευχαριστούμε πολύ και γεια σας. Δεν ξέρω οι υπόλοιποι τι λένε, αλλά σε εμένα φαίνεται εντελώς αυτονόητο ότι η ισχύ του νέου συμβολαίου θα είναι άμεση!

Και εγώ που δέχτηκα σήμερα την προσφορά, ρώτησα για την ισχύ του νέου συμβολαίου και μου είπαν πως θα ισχύσει σε 2-3 μέρες. Ουσιαστικά θα χάσω τις 15 μέρες μέχρι την λήξη του υπάρχοντος αλλά ήθελα να τελειώσω και δεν αντέδρασα.

Ο οτε συνήθως κάνει αναλογιστική χρέωση σε κάθε προγραμμα αφού συνήθως το πάγιο μέχρι την ημέρα λήξης το έχεις ήδη πληρώσει. Έτσι θα αρχίσει να χρεώνει το νέο πάγιο απο την ημέρα που ενεργοποιήθηκε το νέο συμβόλαιο και θα επιστρέψει τα χρήματα που τυχών έχεις πληρώσει για τις μέρες που υπολείπονται από το προηγούμενο πρόγραμμα.