Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα.
Υπαρχει καποιος κατοχος τηλεφωνιας + VDSL 50αρι + ΟΤΕ TV να μας πει αν πληρωνει διαφορετικη τιμη απο αυτη του καταλογου?
Εχω 2/3 (τηλ,vdsl) και σκεφτομαι το 3/3.
Ευχαριστω

σκετο ote tv για μη πελατες οτε ποια ειναι η καλυτερη προσφορα αυτες τις ημερες ? το 25 ευρω για 1 ή 2 χρονια ?

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Έχω και εγω αυτη την προσφορα.μονο που λήγει το Οκτώβριο το ote tv .ενω τα υπόλοιπα άλλο ένα χρόνο στα 25 .πηρα στο 13888 ρώτησα και στο κατάστημα αλλα δεν μου δίνουν καμία προσφορα των 15 για ένα χρόνο ουτε 19 για 2.υπαρχει κάποιος τρόπος άλλος μηπως ;

Κάποιος ; Αν ξέρει;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αν λήγει πριν τις 20/10 ο χρόνος πάρε τηλ. για καταγγελία της σύμβασης (διακοπη). Λογικά θα σου δώσουν τα 19.90 για 2 χρόνια. Αν όχι, τι είχαμε τι χάσαμε!

Κάποιος ; Αν ξέρει;
Ιδια περιπτωση με την δικη σου κι εγω. Δεν μου εδωσαν αλλη τιμη παρα μονο οταν τους ειπα κοφτε το και μου εδωσαν 19,90 για 24ηνες και +5 στο κινητο (ηρθε ο πρωτος λογαριασμος με την εκπτωση χθες). Ζητα διακοπη. Σε μια τελικη και να γινει διακοπη δεν εχεις να χασεις κατι.

Καλησπέρα. Έχω οτε double play και ote tv με 36 ευρώ το μήνα που λήγει σε λίγες μέρες. Έχω κάνει αίτημα για φορητότητα στη wind με σκοπό να πληρώνω 27 ευρώ για vdsl 50mbps + οτε tv που θα πάρω σε τιμή για πελάτες ΟΤΕ στο τηλέφωνο του χωριού. Σύνολο δλδ 51.9 τον μήνα συν 35 έξοδα σύνδεσης

Πριν λίγο μου μου έκαναν προσφορά από ΟΤΕ 39.90 με vdsl 50 + 15,9 ΟΤΕ tv δλδ 55.80 τον μήνα + 100 ευρώ δωροεπιταγη σε Γερμανό. Αν βάλεις και τα 35 ευρώ που γλυτώνω από τη μεταφορά στη wind συμφέρει ο οτε.

Το θέμα είναι ότι η προσφορά είναι για 24 μήνες το vdsl και για 12 ο ΟΤΕ tv. Σίγουρα μετά τον χρόνο θα αυξηθεί πολύ.
Στη wind είναι κι εκεί για 24 μήνες το συμβόλαιο.

Τι λέτε να κάνω; παίζει αν ζητήσω να παραμείνω στον ΟΤΕ να μου κάνουν καλύτερη τιμή στη Wind?

Καλημέρα. Ισχύει ότι μπορείς να ακυρώσεις την αίτηση για φορητότητα μόνο τις πρώτες 10 μέρες αφού υπογράψεις ή ισχύει για την υπογραφή συμβολαίου αυτό?

Καλημέρα. Ισχύει ότι μπορείς να ακυρώσεις την αίτηση για φορητότητα μόνο τις πρώτες 10 μέρες αφού υπογράψεις ή ισχύει για την υπογραφή συμβολαίου αυτό?
Την αίτηση για τη φορητότητα μπορείς να την ακυρώσεις ελεύθερα οποτεδήποτε θέλεις πριν ενεργοποιηθείς στο νέο πάροχο (ανεξαρτήτως ημερών).

Αν δεν προλάβεις να την ακυρώσεις και μεταφερθείς στο νέο πάροχο, τότε --->
Για το συμβόλαιο έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης για 14 μέρες από την ημερομηνία υπογραφής.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπερα.
Υπαρχει καποιος κατοχος τηλεφωνιας + VDSL 50αρι + ΟΤΕ TV να μας πει αν πληρωνει διαφορετικη τιμη απο αυτη του καταλογου?
Εχω 2/3 (τηλ,vdsl) και σκεφτομαι το 3/3.
Ευχαριστω

Το VDSL το δίνουν στα 39,90 για 24μηνο συμβόλαιο και την τηλεόραση 15,90 για 12μηνο ή 19,90 για 24μηνο. Σύνολο 55,80 ή 59,80 αντίστοιχα.
Η συγκεκριμένη προσφορά δίνεται από το call center σε περιπτώσεις φορητότητας από άλλα δίκτυα ή αν καταθέσεις αίτημα διακοπής αν είσαι ήδη πελάτης ΟΤΕ. Δεν ξέρω αν και πόσο εύκολα τη δίνουν σε υπάρχοντες πελάτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Καλημερα σε όλους έκανα σήμερα την αιτηση για φορητοτητα στον οτε με την γνωστη προσφορα απο το ηλεκτρονικο καταστημα του οτε για vdsl 50 kai ote tv στα 58 ευρω περιπου συνολο το μηνα (18 μηνες το ιντερνετ 24μηνες η ote tv).ξεnovaρει κανεις ποσο χρονο κανει η διαδικασια μεταφορας να ενεργοποιηθει....? Επίσης αν με παρουν απο forthnet για αντιπροταση σκετη nova τι λετε ειναι το καλυτερο που μπορω να παρω για sports pack?
Ας με συγχωρησουν οι διαχειριστες που εβαλα 2 μηνυματα σε 1....

Η συγκεκριμένη προσφορά δίνεται από το call center σε περιπτώσεις φορητότητας από άλλα δίκτυα ή αν καταθέσεις αίτημα διακοπής αν είσαι ήδη πελάτης ΟΤΕ.

Μην προτείνετε αίτηση διακοπής, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μη γίνει καμία πρόταση και απλά να προχωρήσει το αίτημα και να μείνετε στα κρύα του λουτρού.

Μην προτείνετε αίτηση διακοπής, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μη γίνει καμία πρόταση και απλά να προχωρήσει το αίτημα και να μείνετε στα κρύα του λουτρού.
Μα και διακοπη να γινει στην χειροτερη ξανακανεις νεα συνδεση σε τιμη καταλογου (που ουτως η αλλως θα εχεις αφου δεν γινει αντιπροταση).

Μα και διακοπη να γινει στην χειροτερη ξανακανεις νεα συνδεση σε τιμη καταλογου (που ουτως η αλλως θα εχεις αφου δεν γινει αντιπροταση).

Αφού πρώτα μείνεις καμία εβδομάδα χωρίς internet και αφού πληρώσεις νέα τέλη σύνδεσης. Επιπλέον μία γραμμή σε φορητότητα είναι ένα διαπραγματευτικό χαρτί, μία κομμένη σύνδεση τίποτα.

Εγώ που την έπαθα έτσι, πήρα τουλάχιστον τους 3 μήνες δωρεάν, αλλά άλλο 3 μήνες δώρο στα 68 το μήνα (aka 135 ευρώ μείον τα τέλη νέας σύνδεσης 35 , κοινώς 100 όφελος) και άλλο 55 που διαβάζω για 18 μήνες, συνολικά δηλαδή 234 όφελος.

Γιατι να μεινεις χωρις ιντερνετ και συνεπως χωρις τηλεφωνο? Ζητας διακοπη OTEtv μονο. Αν θες να τους "απειλησεις" πως θα φυγεις κι απο τηλεφωνο ιντερνετ κανεις φορητοτητα ωστε να μην μεινεις χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ ουτε μιση ωρα. Σε περιπτωση που ζητας διακοπη στα παντα ολα, τοτε ο παροχος εχει το πανω χερι καθως εσυ θα μεινεις χωρις γραμμη ΑΜΕΣΑ και (εκει πονταρει ο παροχος) θα πρεπει να τρεχεις.

Εντιτ: πολυ σωστα εγραψες γραμμη σε φορητοτητα ειναι διαπραγματευτικο χαρτι.

Νόμιζα ότι μιλάς για διακοπή σε σύνδεση και όχι σε OTE TV. My bad

Γιατι να μεινεις χωρις ιντερνετ και συνεπως χωρις τηλεφωνο? Ζητας διακοπη OTEtv μονο. Αν θες να τους "απειλησεις" πως θα φυγεις κι απο τηλεφωνο ιντερνετ κανεις φορητοτητα ωστε να μην μεινεις χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ ουτε μιση ωρα. Σε περιπτωση που ζητας διακοπη στα παντα ολα, τοτε ο παροχος εχει το πανω χερι καθως εσυ θα μεινεις χωρις γραμμη ΑΜΕΣΑ και (εκει πονταρει ο παροχος) θα πρεπει να τρεχεις.

Εντιτ: πολυ σωστα εγραψες γραμμη σε φορητοτητα ειναι διαπραγματευτικο χαρτι.

Τελικα,εγω ρισκαρα αρκετα που ζητησα διακοπη απο ολα,χωρις να υπαρχει αλλος παροχος ιντερνετ στην περιοχη μου.Αλλα,ημουν stand by,αφου αν δε μου εκαναν αντιπροσφορα μεσα σε 5 λεπτα,θα τους ζητουσα να με αφησουν να το ξανασκεφτω λιγο.Την τακτικη βεβαια αυτη την πηρα απο συμφορουμιτη.Σε 2 χρονια βλεπουμε.

Με τη δωροεπιταγη που δίνει ο ΟΤΕ για τον γερμανό μπορώ να πληρώσω και λογαριασμό;