Tι προσφορά σου έκανε η forthnet, αν επιτρέπεται;!
Μου έδινε όλο το πακέτο + HD στα 39.90
Έχω και εγω αυτη την προσφορα.μονο που λήγει το Οκτώβριο το ote tv .ενω τα υπόλοιπα άλλο ένα χρόνο στα 25 .πηρα στο 13888 ρώτησα και στο κατάστημα αλλα δεν μου δίνουν καμία προσφορα των 15 για ένα χρόνο ουτε 19 για 2.υπαρχει κάποιος τρόπος άλλος μηπως ;
Ιδια περιπτωση με την δικη σου κι εγω. Δεν μου εδωσαν αλλη τιμη παρα μονο οταν τους ειπα κοφτε το και μου εδωσαν 19,90 για 24ηνες και +5 στο κινητο (ηρθε ο πρωτος λογαριασμος με την εκπτωση χθες). Ζητα διακοπη. Σε μια τελικη και να γινει διακοπη δεν εχεις να χασεις κατι.Κάποιος ; Αν ξέρει;
Την αίτηση για τη φορητότητα μπορείς να την ακυρώσεις ελεύθερα οποτεδήποτε θέλεις πριν ενεργοποιηθείς στο νέο πάροχο (ανεξαρτήτως ημερών).Καλημέρα. Ισχύει ότι μπορείς να ακυρώσεις την αίτηση για φορητότητα μόνο τις πρώτες 10 μέρες αφού υπογράψεις ή ισχύει για την υπογραφή συμβολαίου αυτό?
Καλησπερα.
Υπαρχει καποιος κατοχος τηλεφωνιας + VDSL 50αρι + ΟΤΕ TV να μας πει αν πληρωνει διαφορετικη τιμη απο αυτη του καταλογου?
Εχω 2/3 (τηλ,vdsl) και σκεφτομαι το 3/3.
Ευχαριστω
Η συγκεκριμένη προσφορά δίνεται από το call center σε περιπτώσεις φορητότητας από άλλα δίκτυα ή αν καταθέσεις αίτημα διακοπής αν είσαι ήδη πελάτης ΟΤΕ.
Μα και διακοπη να γινει στην χειροτερη ξανακανεις νεα συνδεση σε τιμη καταλογου (που ουτως η αλλως θα εχεις αφου δεν γινει αντιπροταση).Μην προτείνετε αίτηση διακοπής, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μη γίνει καμία πρόταση και απλά να προχωρήσει το αίτημα και να μείνετε στα κρύα του λουτρού.
Μα και διακοπη να γινει στην χειροτερη ξανακανεις νεα συνδεση σε τιμη καταλογου (που ουτως η αλλως θα εχεις αφου δεν γινει αντιπροταση).
Γιατι να μεινεις χωρις ιντερνετ και συνεπως χωρις τηλεφωνο? Ζητας διακοπη OTEtv μονο. Αν θες να τους "απειλησεις" πως θα φυγεις κι απο τηλεφωνο ιντερνετ κανεις φορητοτητα ωστε να μην μεινεις χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ ουτε μιση ωρα. Σε περιπτωση που ζητας διακοπη στα παντα ολα, τοτε ο παροχος εχει το πανω χερι καθως εσυ θα μεινεις χωρις γραμμη ΑΜΕΣΑ και (εκει πονταρει ο παροχος) θα πρεπει να τρεχεις.
Εντιτ: πολυ σωστα εγραψες γραμμη σε φορητοτητα ειναι διαπραγματευτικο χαρτι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.