Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Το αναφέρω πως έχω το πακέτο για μη συνδρομητές οτε παραπάνω.
Πάντως 24.90 μου είπε.Ίσως το στρογγυλοποίησε :smash:

και εμενα με προτειναν 24.90 full pack που δεν ειμαι συνδρομητης οτε,και του προτεινα να μου δωσουν το sports pack στα 22.90 αλλα τιποτα και το εκοψα τελειως,και τωρα το μετανιωσα και ειναι αργα,και με βλεπω να παιρνω τιμη καταλογου στα 28,60 για sports pack βιαστηκα γιατι πιστευα θα μου το εδιναν τιμη καταλογου στα 22,90 αλλωστε τους ειπα δεν με ενδιφερει καθολου το full pack

υπαρχει περιπτωση τωρα να παρω τηλ και να τους πω ολο το ιστορικο και να ξανα κανω νεα συνδεση στα 24.90?απο τι καταλαβα δυσκολο πολυ ειναι αλλωστε με το ειπε και η υπαλληλος εκει οτι αμα κανω διακοπη χανω τελειως το προνομιο της προσφορας!και τωρα ψαχνω απελπισμενα να βαλω οτε τβ μεσου συγγενικου προσωπο αλλα τζιφος

οσοι απο εσας ,σας προτεινουν μελλοντικα στα 24,90 δεχτειτο ειναι μια καλη και τιμια προσφορα θα ελεγα,για να μην βρεθειτε και εσεις οπως εγω

Σημερα τους πήρα για ανανέωση ή διακοπη στο OTE TV (εχω ήδη DP από ΟΤΕ) μετά το περσινό πάγιο των 10.90 που λήγει αυτό το μήνα και χωρίς πολύ προσπάθεια μου προσέφεραν 15.90 νέο πάγιο το οποίο και δέχτηκα αμέσως.
Φαίνεται ότι λειτουργούν κάπως περίεργα σε σχέση με αυτά που έχω διαβάσει από προηγούμενους. Επίσης δεν πρόλαβα καν να τους απειλήσω με διακοπή.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Οι πελάτες σταθερής του ΟΤΕ παίρνουν τα 19.90 ενώ οι μη, στα 24.88 ευρώ. Αυτά για να μην μπερδευόμαστε. Όποιος φυσικά πήρε διαφορετική προσφορά ας την αναφέρει για να ξέρουμε όλοι μας τι γίνεται.

Μιλάς για το double play ;

Εγω πελάτης τους είμαι απο πέρισυ και επαναλαμβάνω μου άφησαν το double play και μάλιστα light πακέτο στα 24.90 για 2 χρόνια και το tv 15.90 για 1 χρόνο.

το συμβολαιο της αδελφης μου ληγει 15/9.εχει 4 ιντερνετ(με αστικα-υπεραστ+ οτε TV full) και δινει 42,00. σε σημερινη επικοινωνα στο 13888 μας εδωσαν για το ιδιο πακετο τιμη 47,00 ακατεβατα.Τι λετε,μπορω να πιεσω για καλυτερη τιμη σε καποιο αλλο τμημα ή να παιξω το χαρτι της φορητοτητας?

Το τηλεφωνο 2106295102 οπου περναμε περυσι για προσφορες, ισχυει ακομη, ή μονο στο 13888 πλεον??

Καλησπέρα σας.
Μία ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος, σκέφτομαι να πάρω μια προσφορά με τον οτε 2play με 2 χρόνια δέσμευση και οτε tv με 1 χρόνο δέσμευση.
Εάν στους 6 μήνες προχωρήσουν σε αύξηση του μηνιαίου παγίου του οτε tv, θα μπορώ να διακόψω και τις 2 υπηρεσίες ατελώς?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν θα αυξηθει το παγιο της ΟΤΕτβ πριν τη ληξη του ετησιου συμβολαιου

Το τηλέφωνο 2106295102 ,που ανήκει στον ΟΤΕ, ισχύει.Παίρνεις,αφήνεις όνομα και τηλέφωνο και σε λίγο σε καλούν απο το 13888.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

καλησπέρα πριν ένα μηνα ανανέωσα το οτε tv στα 19,90 για δυο χρονια μείον 5 ευρώ στα κινητά σήμερα περνώ για να κάνω ανανέωση το σταθερό και internet γιατί λίγη σε 5 μέρες και μου έδωσαν 4 internet απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά σε κινητά στα 33 ευρώ δεν την δέχτηκα και τους είπα να με συνδέσουν με το τμήμα διακοπής και εκεί μου έκοψε 3 ευρώ (30)δηλαδή τίποτα λογικά πάμε σε αλλαγή παρόχου:smash:

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αφού έληγαν σε κοντινό διάστημα, έπρεπε να περιμένεις με το δορυφορικό πακέτο και να τα ανανεώσεις όλα μαζί.

Σε περιπτωση που αλλαξεις παροχο η τιμη του otetv πως διαμορφωνεται?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλημέρα.
Evam7 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά έχω την εντύπωση πως όλοι οι πάροχοι στα συμβόλαια τους γράφουν για "μονομερή αναπροσαρμογή συμβολαίου" ή κάπως έτσι... αλλά ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να διακόψη, εάν είναι εντός συμβολαίου, ατελώς. Εάν κάνω λάθος παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ.

αμα ζητησω upload που ειναι 10 ευρω επιπλεον παιζει να μου το δωσουν στη προσφορα με τα 39,90 το μηνα?

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Σε περιπτωση που αλλαξεις παροχο η τιμη του otetv πως διαμορφωνεται?

Εχτές με πήραν απο ΟΤΕ και μου πρόσφεραν
οτε tv full pack 15,50 για 1 χρόνο με την προυπόθεση να μεταφέρω και τηλεφωνο , μου δίνουν 24,9 dp για 2 χρόνια.

αμα ζητησω upload που ειναι 10 ευρω επιπλεον παιζει να μου το δωσουν στη προσφορα με τα 39,90 το μηνα?

Την ιδια ερωτηση εκανες και στο αντιστοιχο νημα της νοβα. Τι εννοείς με το upload;