Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ τελευταία αντιπροσφορά που έλαβα απο τον ΟΤΕ για να μή φύγω και πάω στη Forthnet ήταν: Απεριόριστα σταθερά + υπεραστικά, 360' σε κινητά, ώς 24άρι internet, 200' το μήνα σε ένα καρτοκινητό cosmote που έχω & 30 ευρώ δωροεπιταγή στο Γερμανό 29,90 το τηλέφωνο + 19,90 η τηλεόραση με 24 μηνη δέσμευση....πώς σας φαίνεται;

Αυτές τις τιμές παίζει για 24μηνη δέσμευση σε ΟΤΕ TV και τηλεφωνία..δεν το λές εξαιρετική προσφορά για φορητότητα αλλά σχετικά καλή .

Είναι η κλασική προσφορά φορητότητας.

αν δεν κανω λάθος μερικές σελίδες πίσω εχει αναφερθεί για το double play 25.90 με τα ίδια χαρακτηριστικά και όχι 29.90 .

την καλησπέρα μου σε όλα τα μέλη ....εγώ ωπου έχω ρωτήση είτε στό γερμανό είτε σε καταστήματα του οτε ή προσφορά που τρέχει τώρα είναι :

24.90 σταθερά υπεραστικά -30λεπτά κινητά -24 ιντερνετ καί φούλ οτε τν με 19.90 συνολο 44.80 γιά δύο χρόνια δεσμευση......

την καλησπέρα μου σε όλα τα μέλη ....εγώ ωπου έχω ρωτήση είτε στό γερμανό είτε σε καταστήματα του οτε ή προσφορά που τρέχει τώρα είναι :

24.90 σταθερά υπεραστικά -30λεπτά κινητά -24 ιντερνετ καί φούλ οτε τν με 19.90 συνολο 44.80 γιά δύο χρόνια δεσμευση......

Περυσι τετοια εποχη περιπου η ιδια προσφορα επαιζε στα 35 περιπου με 2 χρονια δεσμευση το Double Play και ενα χρονο το OTE TV.19,90 το 1ο οποτε με αλλα τοσα πιστευω ανετα ανανεωνε κανεις το ΟΤΕ TV για τον 2ο χρονο.35 την 1η χρονια,40 την δευτερη και τωρα προσφερουν 45 για 2 χρονια.Δε πολυσυμφερει σε σχεση με περυσι.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αφορά φορητότητα από Forthnet μόνο,ή από οποιοδήποτε εταιρία?

αυτό δέν τό ρώτησα ....αν υσχιει γιά όλα, βέβαια εγώ τους είπα οτι είμαι από φόρτνετ.......

αν δεν κανω λάθος μερικές σελίδες πίσω εχει αναφερθεί για το double play 25.90 με τα ίδια χαρακτηριστικά και όχι 29.90 .

24,9 με 30 και 29,90 με 360 λεπτά κινητά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακριβώς!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφορά φορητότητα από Forthnet μόνο,ή από οποιοδήποτε εταιρία?

Οποιαδήποτε εταιρεία. Ακόμα και από την cosmote.

Η νέα γραμμή! -bye- *

*(μεταξύ μας αυτά)...

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πριν 2 Παρασκευές αφόυ πέρασα πρώτα από Wind για να ανανεώσω το κινητο από W σε 3play με 35 το μήνα,αμέσως μετά πήγα στον OTE Καλλιθέας,να κάνω μόνο ανανέωση στο ΟΤΕ TV Sat & pvr για 2 χρόνια.Η κοπέλλα στο ταμειο μου λέει έχω προσφορά για οτε+cοσμοτε με 44.90 και 19.90 χωρίς χρέωση pvr για οτε tv sat.65 ολα δηλ.Απεριόριστα σταθερά από σταθερό,internet dsl 24/1 μιας και δεν με καλύπτει το vdsl στο σπίτι μου καθώς και 1500' προς όλους από κινητό Cosmote.Απαντάω πριν μισή ώρα ανανέωσα στη Wind,κινητό,σταθερό και internet 35 ευρώ.
Μία η άλλη δηλαδή,σχεδόν!
Ελα όμως που οι μην πω της wind Καλλιθέας δεν μου έχουν αλλάξει πρόγραμμα ακόμη!Τους πήρα την περασμένη Παρασκευή,τους πήρα σήμερα και μου λένε κάτι τρελλές δικαιολογίες.
Λέω να πάω από βδομάδα και να τα γυρίσω όλα στον οτε και να και έχω έκπτωση στο ote tv.
Συχτίρησα με δαυτους της wind!

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πριν 2 Παρασκευές αφόυ πέρασα πρώτα από Wind για να ανανεώσω το κινητο από W σε 3play με 35 το μήνα,αμέσως μετά πήγα στον OTE Καλλιθέας,να κάνω μόνο ανανέωση στο ΟΤΕ TV Sat & pvr για 2 χρόνια.Η κοπέλλα στο ταμειο μου λέει έχω προσφορά για οτε+cοσμοτε με 44.90 και 19.90 χωρίς χρέωση pvr για οτε tv sat.65 ολα δηλ.Απεριόριστα σταθερά από σταθερό,internet dsl 24/1 μιας και δεν με καλύπτει το vdsl στο σπίτι μου καθώς και 1500' προς όλους από κινητό Cosmote.Απαντάω πριν μισή ώρα ανανέωσα στη Wind,κινητό,σταθερό και internet 35 ευρώ.
Μία η άλλη δηλαδή,σχεδόν!
Ελα όμως που οι μην πω της wind Καλλιθέας δεν μου έχουν αλλάξει πρόγραμμα ακόμη!Τους πήρα την περασμένη Παρασκευή,τους πήρα σήμερα και μου λένε κάτι τρελλές δικαιολογίες.
Λέω να πάω από βδομάδα και να τα γυρίσω όλα στον οτε και να και έχω έκπτωση στο ote tv.
Συχτίρησα με δαυτους της wind!
Εταιρεια wind (σε κινητη) για εμενα δεν υπαρχει. Πολυ κακη ληψη και ποιοτητα σηματος. Αν σε καλυπτει στον χρονο ομιλιας το πακετο κινητης καντο. Η Cosmote κλασεις καλυτερη.

Στις περιοχές που τρυγιρνώ έχω πολύ καλό σήμα από wind,όπως και από cosmote βέβαια.Αντίθετα με vodafone έχω πρόβλημα.
αλλά και στο σταθερό/internet μια χαρά ήμουν τόσα χρόνια με την wind.+-1 ευρώ δεν το συζητώ.
Αλλά απλά για αλλαγή συμβολαίου μέσα στην wind,2 εβδομάδες το παλεύουν ακόμη να το καταφέρουν?

Μόλις μου ήρθε ο λογαριασμός μετά τις νέες τιμές από Αύγουστο.
78 ευρώ ο δίμηνος από 54 ευρώ που ήταν ώς τώρα. Δηλαδή +12 ευρώ το μήνα.
(full πακέτο χωρίς σταθερό στον οτέ).

Απαραδεκτη πολιτικη και ανακριβεια απο τον οτε.
Εξηγουμαι:ενω μολις τον Ιουνιο συμφωνησαμε για απεριοριστα σταθερα,30´κινητα,24αρι internet με 24,90 το μηνα και οτε tv full pack με 17,90 το μηνα με 24μηνη δεσμευση,
χθες ο λογαριασμος ηρθε με αυξημενο το παγιο για τον οτε tv (19,90 euros το μηνα) ,ενω υπηρξε σαφη διαβεβαιωση κατα την συναψη της συμφωνιας οτι δεν θα υπηρχε καμια αυξηση μεχρι τον ιουνιο του 2017,οποτε και θα εληγε η 24μηνη δεσμευση.Μαλιστα μου ειχαν πει να βιαστω να προλαβω και τις επερχομενες αυξησεις λογο champions league....
Σε τηλ. επικοινωνια που ειχα με το εμπορικο τμημα, βεβαια, μου ειπαν οτι μπορω να κανω καταγγελια της συμβασης εως τις 20-10 χωρις να πληρωσω ρητρα αποδεσμευσης.
Γραφω ομως αυτο το post για να επιστησω την προσοχη σας και να στηλιτευσω την αναξιοπιστια του οργανισμου....

Η τιμη 17,90 που σου ειχαν κανει ηταν μεχρι τις 20/08. Υστερα πηγαινε στα 19,90. Κι εμενα το ιδιο εγινε και μου το ειχαν διευκρινισει.

Η τιμη 17,90 που σου ειχαν κανει ηταν μεχρι τις 20/08. Υστερα πηγαινε στα 19,90. Κι εμενα το ιδιο εγινε και μου το ειχαν διευκρινισει.

Εμένα μου είπαν χθες ότι για ανανέωση ενός χρόνου ΟΤΕ TV (έχω Double Play για 2 χρόνια 21,90/μήνα τηλέφωνο 4 ώρες αστικά και 24 internet και ΟΤΕ ΤV full 1 χρόνο 10,90/μήνα) μόνο 15,90/μήνα, δηλαδή αύξηση 50%. Να τους πιστέψω και να το δεχθώ;

Εμένα μου είπαν χθες ότι για ανανέωση ενός χρόνου ΟΤΕ TV (έχω Double Play για 2 χρόνια 21,90/μήνα τηλέφωνο 4 ώρες αστικά και 24 internet και ΟΤΕ ΤV full 1 χρόνο 10,90/μήνα) μόνο 15,90/μήνα, δηλαδή αύξηση 50%. Να τους πιστέψω και να το δεχθώ;

Νομιζω οτι πρεπει να δεχτεις, γιατι εκτος του οτι σε εχουν δεσμευμενο με το 2play, η τιμη που σου δινουν για την TV ειναι η καλυτερη που δινουν και σε φορητοτητες απο nova.
Οποτε χλωμο να πεσει πιο κατω. Ακομα και το 2play πιο φθηνα το εχεις αφου κατω απο 24,90 δεν το δινουν πλεον.

Μόλις μου ήρθε ο λογαριασμός μετά τις νέες τιμές από Αύγουστο.
78 ευρώ ο δίμηνος από 54 ευρώ που ήταν ώς τώρα. Δηλαδή +12 ευρώ το μήνα.
(full πακέτο χωρίς σταθερό στον οτέ).

και το πιο ακριβο να ειχες πακετο ειναι 33,63*2=67,26 ευρω!για ψαξου καλυτερα!

Ευχαριστώ. Ναί θα το ψάξω αν και αυτή τη στιγμή είμαι χωρίς κλειστό συμβόλαιο και ίσως είναι λόγω αυτού.
Απ'ότι είδα στον επίσημο κατάλογο για νέο πελάτη οτε fullpack χωρίς σταθερό στον οτε με 24μηνη δέσμευση είναι 31,13.
Οπότε, θα ζητήσω το 24μηνο συμβόλαιο.

Απαραδεκτη πολιτικη και ανακριβεια απο τον οτε.
Εξηγουμαι:ενω μολις τον Ιουνιο συμφωνησαμε για απεριοριστα σταθερα,30´κινητα,24αρι internet με 24,90 το μηνα και οτε tv full pack με 17,90 το μηνα με 24μηνη δεσμευση,
χθες ο λογαριασμος ηρθε με αυξημενο το παγιο για τον οτε tv (19,90 euros το μηνα) ,ενω υπηρξε σαφη διαβεβαιωση κατα την συναψη της συμφωνιας οτι δεν θα υπηρχε καμια αυξηση μεχρι τον ιουνιο του 2017,οποτε και θα εληγε η 24μηνη δεσμευση.Μαλιστα μου ειχαν πει να βιαστω να προλαβω και τις επερχομενες αυξησεις λογο champions league....
Σε τηλ. επικοινωνια που ειχα με το εμπορικο τμημα, βεβαια, μου ειπαν οτι μπορω να κανω καταγγελια της συμβασης εως τις 20-10 χωρις να πληρωσω ρητρα αποδεσμευσης.
Γραφω ομως αυτο το post για να επιστησω την προσοχη σας και να στηλιτευσω την αναξιοπιστια του οργανισμου....

και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο....λέω να πάρω ένα τηλέφωνο την κυρία που μου έλεγε ότι αφου κάνουμε συμβόλαιο η τιμή είναι σταθερή και είναι αυτή του συμβολαίου...."για αυτόν τον λόγο κάνουμε το συμβόλαιο" μου έλεγε....."μην μου κάνετε την αύξηση" της έλεγα....

Μάλλον μερικοί έχουν παρεξηγήσει το παρόν τόπικ. Με αφορμή διεγραμμένο post, απλά να υπενθυμίσω σε όλους να διαβάσουν τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και πως το avclub.gr δεν είναι χώρος για προώθηση ή ζήτηση ή αποδοχή προσφορών από οποιαδήποτε συνδρομητική πλατφόρμα.