Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγω με την αυξηση του Αυγουστου πληρωνω 26,90Ε/μηνα για τον OTE tv και ειμαι και συνδρομητης ΟΤΕ σε σταθερο τηλ....

26,90 επειδή έχεις 12μηνο. Αν το κάνεις 24μηνο θα πας και εσύ 24,90.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλημέρα η καλύτερη τιμή των 15,90 που αναφέρεται για ote tv ισχύει σε συνδυασμό με ote double play ή μόνο του?
Δίνεται σε όσους είχαν την προσφορά με τα 10,95 το χρόνο μαζί με double play.

80 το μήνα μόνο για τηλεφωνία μου ακούγεται απίθανο. Μήπως είναι το δίμηνο? Αν θές ανέβασε μια φώτο τον τελευταίο λογαριασμό σου.

80 ευρώ έχω και εγώ αλλά δίμηνο ,πολλά είναι για μήνα .

Συγγνώμη παιδιά! Για δίμηνο ήθελα να πω. Λάθος μου.

Η προσφορά που έκαναν σε μένα, 40 ευρώ το μήνα με συμβόλαιο 2 χρόνια με: τηλ σταθερά 250' + 30' σε κινητά, 24άρι ιντερνετ με δώρο router και οτε tv full pack με δωρο κεραία, αποκωδικοποιητή και εγκατάσταση.

χωρις αποκωδικοποιητη αν θελει καποιος συνοπτικα ενα ποστ τι προσφορα παιζει?
24.90 για 2 χρονια? αλλιως 26.90?

Εγω ρωτησα χθες σε καταστημα Ote και μου ειπαν οτι υπαρχουν κανονικα τα 12μηνα συμβολαια Οte Tv,απλα "προωθουν" σαν εταιρια πιο πολυ τα 24μηνα για ευνοητους λογους!24,90 το μηνα ειναι για 2ετη δεσμευση με 3 μηνες δωρεαν η' 12μηνο με 26,90 τον μηνα χωρις δωρεαν μηνες.

Πριν δυο μηνες ειχε 22.90 η κανω λαθος;

Μεχρι τον Αυγουστο ειχε 22,90 το 12μηνο συμβολαιο στο full pack αλλα με την αυξηση +4Ε πηγε στα 26,90

26.90 full pack 12μηνο χωρις δωρο πιατο
24.90 sports pack 12 μηνο χωρις δωρο πιατο

24.90 το φουλ με 3 μηνες δωρο σε 24 μηνο και πιατο

προφανως το 12 μηνο δε συμφερει ε?

Εμενα που τελειωνει το οικιακο μου συμβολαιο στον Οτε τον επομενο Νοεμβριο και θελω να βαλω Οτε Τβ,με συμφερει να βαλω 12μηνο γιατι τον επομενο Νοεμβριο θα μπορεσω να κανω συμφωνια πακετο Οτε+Οτε Τβ με "ψαλιδι" και στα 2.Επισης,επειδη οι εποχες και τα δεδομενα αλλαζουν πολυ γρηγορα,καλο ειναι να εχεις την μικροτερη χρονικη δεσμευση σε τετοιες εταιριες ουτως ωστε να μπορεις να διαπραγματευεσαι καθε φορα ενα καλυτερο συμβολαιο.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα παιδιά έχει κανείς βάλει voip τηλεφωνία στον ΟΤΕ ;σήμερα με κάλεσαν για προσφορά αλλά μου είπαν να μου αλλάξουν και την τηλεφωνία σε voip (έχω isdn) γραμμή .

Επειδή με έχουν βοηθήσει στο παρελθόν οι συζητήσεις σας, σας γράφω τι έμαθα μπας και βοηθηθεί κάποιος φίλος.

Πήραν την προηγούμενη εβδομάδα φίλο με σταθερό HOL αορίστου, χωρίς συμβόλαιο, από το 13888 και του είπαν

20,90 250 λεπτά σταθερά, 30 κινητά 24 ίντερνετ ή
25,90 απεριόριστα σταθερά, 30 κινητά 24 ίντερνετ ή
35,90 απεριόριστα σταθερά κινητά δε θυμάται αλλά μάλλον 30 πάλι VDSL30 ή
39,90 απεριόριστα σταθερά κινητά δε θυμάται αλλά μάλλον 30 πάλι VDSL50

και φουλ οτε τβ μέσω δορυφόρου στα 19,90 με δώρο τους πρώτους 2 μήνες και δώρα ρούτερ, πιάτο, δορυφορικός δέκτης και εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου.

Όλα αυτά με δέσμευση 24 μηνών, κόστος μεταφοράς από HOL σε ΟΤΕ 31,23, αν σπάσει το συμβόλαιο τβ πριν το 24μηνο, πρόστιμο 125, αν σπάσει το τηλέφωνο άλλα 100. Δε σιγούρεψε αν σπάνε ανεξάρτητα ή όλα μαζί οπότε πρόστιμο 225.

Τους είπε να περιμένουν να το σκεφτεί 1-2 μέρες και το περίεργο είναι ότι δεν του είπαν να πάρει πίσω στο 13888 αλλά του έδωσαν το τηλέφωνο 210 62 95 102.

Ελπίζω να χρησιμέψει σε κάποιον :-)

Καλησπέρα σας, θέλω να βάλω νέα γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι που νοίκιασα. Με ενδιαφερει οτε σταθερο + ote tv. Υπαρχει καποιος τροπος πιεσης για να παρω καλυτερη προσφορα απο τα 54,80 που δινουνε για σταθερα απεριοριστα , 30' κινητα, 24 adsl και OTE tv full pack? Με την εννοια οτι δεν μπορω να απειλησω οτι θα φυγω οπως κανατε πολλοι... Οποια ιδεα ευπροσδεκτη!

Καλησπερα και απο μενα. Θα ηθελα να ρωτησω, αν εχετε ακουσει προσφορα απο ΟΤΕ για double Play (Vdsl 30 ή 50, απεριοσριστα σταθερα, 30' κινητα) με λιγοτερα απο 35.90Ε το μηνα.