Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Από την στιγμή που λήγει η δέσμευση της συνδρομή σου σε λίγες μέρες δεν υπάρχει κανένα θέμα προστίμου.

Από την στιγμή που λήγει η δέσμευση της συνδρομή σου σε λίγες μέρες δεν υπάρχει κανένα θέμα προστίμου.

Οκ ευχαριστω. Θα σας ενημερώσω για τυχόν νεα προσφορα

Εκανα αιτηση φορητοτητας απο ΟΤΕ σε NOVA στις 20/9 και σημερα το πρωι 22/9 δεχθηκα προσφορα απο τον ΟΤΕ για 22,07 OTE TV FULL PACK +21,07 250' σταθερά,30'κινητα και 24 Internet για 2χρονια με 2μηνες δωρεαν την τηλεοραση! Αν υπολογισω και τους δυο μηνες δωρεαν βγαινει συνολο 41,33 τον μηνα οποτε το δεχτηκα! Εν γνωση μου δεν επελεξα το 17,63 στην τηλεοραση που ηταν για 12 μηνες. Οφειλω να σας ευχαριστισω ολους για τις πολυτιμες συμβουλες σας!!!

Εμείς χαιρόμαστε που τελικά εξυπηρετήθηκες, και ευχαριστούμε για την πληροφόρηση που ενδεχόμενος θα βοηθήσει κάποιους άλλους φίλους στο forum.

Εμένα που λήγει η συνδρομή σε 1 μήνα προσπάθησα από το τηλέφωνο να διαπραγματευτώ, τζίφος, πήγα σε Γερμανό επίσης τζίφος. Στον Γερμανό μου είπαν 2 πράγματα: ότι θα ανοίξει όποια προσφορά την επόμενή της λήξης και ότι αν παίξω το χαρτί της διακοπής κ αλλαγής μπορεί να πιάσει μπορεί όμως και να μην έχω σύνδεση την επομένη μέρα.

Εμένα που λήγει η συνδρομή σε 1 μήνα προσπάθησα από το τηλέφωνο να διαπραγματευτώ, τζίφος, πήγα σε Γερμανό επίσης τζίφος. Στον Γερμανό μου είπαν 2 πράγματα: ότι θα ανοίξει όποια προσφορά την επόμενή της λήξης και ότι αν παίξω το χαρτί της διακοπής κ αλλαγής μπορεί να πιάσει μπορεί όμως και να μην έχω σύνδεση την επομένη μέρα.

Μια εβδομαδα πριν λήξη το συμβόλαιο σου στον ΟΤΕ κάνε αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρια και μονο τότε θα σου κάνουν καλή προσφορα! Βέβαια υπαρχει και το ενδεχόμενο να μην σε καλέσουν ή να αργήσουν να σε καλέσουν απο τον ΟΤΕ και να έχεις ήδη μπει στην διαδικασία φορητότητας. Απο προσωπική εμπειρία είχα τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρις να πάω στην nova που και να πήγαινα δεν θα με χάλαγε!

2 -3 μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο σου πάρε τηλέφωνο άρνησου την προσφορά που θα σου κάνουν και ζητα διακοπή ήρεμα και αποφασιστικά! Θα σε κρατήσουν στην γραμμή θα σε συνδέσουν με άλλο τμήμα οπου θα σου προσφέρουν το 17,63 δεν χρειάζεται να κανεις αίτηση φορητότητας γιατί η Νοβα θα κανει το εξής. Θα ετοιμάσει όλη την διαδικασία και μόλις ειναι έτοιμη να πατήσει το κουμπί και να σε πάρει απο τον ΟΤΕ θα στείλει την αίτηση φορητότητας . Ώσπου να σε πάρουν απο τον ΟΤΕ για αντιπροσφορά η Νοβα ηδη θα εχει ξεκινήσει την διαδικασία και θα μπλέξεις χωρίς λόγο.

Προσφορά ΟΤΕ

Καλημέρα και απο μένα εχω 24 Internet και σταθερό απεριόριστο με 30 λεπτά προς κινητά σε ΟΤΕ στα 25 τον μήνα.

Ποια είναι η καλύτερη προσφορά που μπορούν να μου κάνουν εάν θελήσω μόνο το internet;

Επίσης εάν πάω σε άλλη εταιρία ποια είναι τα έξοδα μεταφοράς; Κτλπ;

καλησπερα,
σε λιγες μερες ληγει το 2ετες συμβολαιο για full pack +internet 24αρι+σταθερο που εχω..
2 ερωτησεις

1)να περιμενω να με καλεσουν για την ανανεωση η να παρω εγω και να ζητησω τι προσφορα μου κανουν και αν χρειαστει να απειλησω οτι θα φυγω μπας και δωσουν καλυτερη τιμη??(βασικα δεν θελω να φυγω..ειμαι οκ)

2)αν ανανεωσω ποιον αποκ/τη να ζητησω ρε παιδια..?και αυτος θα πρεπει να συνδεθει με καλωδιο στον router μου για να εχω την νεα υπηρεσια ote tv plus ?

ευχαριστω

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Για αρχη, παρε τους για διακοπη ή νεα προσφορα, αλλιως θα σε χρεωσουν με τον τρεχοντα καταλογο - μετα ... βλεπεις!

καλησπερα,
σε λιγες μερες ληγει το 2ετες συμβολαιο για full pack +internet 24αρι+σταθερο που εχω..
2 ερωτησεις

1)να περιμενω να με καλεσουν για την ανανεωση η να παρω εγω και να ζητησω τι προσφορα μου κανουν και αν χρειαστει να απειλησω οτι θα φυγω μπας και δωσουν καλυτερη τιμη??(βασικα δεν θελω να φυγω..ειμαι οκ)

2)αν ανανεωσω ποιον αποκ/τη να ζητησω ρε παιδια..?και αυτος θα πρεπει να συνδεθει με καλωδιο στον router μου για να εχω την νεα υπηρεσια ote tv plus ?

ευχαριστω

1) Μην περιμενεις να σε παρουν. Οπως σου ειπε κι ο φιλος πιο πανω, αν δεν σε παρουν και ληξει η προσφορα, θα μεταπηδησεις αυτοματα σε τιμη καταλογου. Παρε για διακοπη και θα σου κανουν προσφορα, διαπραγματευσου το.
2) Ποιον δεκτη εχεις τωρα; Αν εχεις τον KAON NS1110 και δεν εχεις παρει αναβαθμιση, τοτε δες εδω για να κανεις την αναβαθμιση
https://www.cosmote.gr/portal/docum...ΙΕΣ+ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ+ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ+ΣΕ+HYBRID.pdf

Ευχαριστω.
Εχω τονDSI 810.
Για τι τιμη κοιταζω στην ανανεωση δλδ..;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Γεια σας
Ειμαι στο Cinema pack με 22.5 το μήνα. Ληγει σε 1 μηνα το συμβολαιο. Απο τα καταστηματα δεν κανουν καμια προσφορα. Το τηλ ΔΕΝ μπορει να παει ΟΤΕ διοτι ειναι δεσμευμενο μεχρι τον Μαιο στην Wind.
Λετε αν κανω αιτηση διακοπης να μου το μειωσουν? ή τα παζαρια γινονται μονο για fullpack+γραμμη τηλ. ? Τα αθλητικα δεν με ενδιαφερουν οποτε μου ειναι και δώρον άδωρον αν φτασω στην ιδια τιμη.
Αυτη την στιγμη δινω 25 στην Wind (εχει τα παντα μεσα) + 25 Ote =50e. Τι λετε?

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Γεια σας
Ειμαι στο Cinema pack με 22.5 το μήνα. Ληγει σε 1 μηνα το συμβολαιο. Απο τα καταστηματα δεν κανουν καμια προσφορα. Το τηλ ΔΕΝ μπορει να παει ΟΤΕ διοτι ειναι δεσμευμενο μεχρι τον Μαιο στην Wind.
Λετε αν κανω αιτηση διακοπης να μου το μειωσουν? ή τα παζαρια γινονται μονο για fullpack+γραμμη τηλ. ? Τα αθλητικα δεν με ενδιαφερουν οποτε μου ειναι και δώρον άδωρον αν φτασω στην ιδια τιμη.
Αυτη την στιγμη δινω 25 στην Wind (εχει τα παντα μεσα) + 25 Ote =50e. Τι λετε?

Με αίτημα διακοπής εχει αναφερθεί πολλές φορές οτι γίνονται καλύτερες προσφορές. Όσο αφορά το συνδυασμό εκεί κρίνεις τι έχεις απο τον ένα και τι προσφέρει ο άλλος και αποφασίζεις.

καλησπερα,
2 ερωτησεις

ευχαριστω
Μην περιμένεις να σε καλέσουν από μόνοι τους για την ανανέωση. Όταν λήγει ένα συμβόλαιο σε προνομιακή τιμή, μετά αυτό γίνεται αυτομάτως αορίστου χρόνου με τις τρέχουσες τιμές τιμοκαταλόγου.
Επιπλέον, το γράφει ξεκάθαρα και στις ειδοποιήσεις του τελευταίου, πριν τη λήξη της προσφοράς, έντυπου λογαριασμού (στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας), ότι πρέπει από μόνος σου να ενδιαφερθείς για την όποια ανανέωση.
Πιο συγκεκριμένα, αναγράφει:

"Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ολοκληρώνεται η περίοδος που απολαμβάνετε σε προνομιακές τιμές το COSMΟΤΕ XXX πρόγραμμα της επιλογής σας.
Για να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σας.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 13888 ή επισκεφθείτε το Κατάστημα COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ που σας εξυπηρετεί.
"

Οπότε, τους καλείς διερευνητικά για να δεις αν μπορούν να σου ανανεώσουν το συμβόλαιο με τους ίδιους όρους και αν δεν σε ικανονοποιούν οι προσφορές τους, αναγκαστικά θα πρέπει να αιτηθείς διακοπή κάποιας υπηρεσίας ή φορητότητα, όπου συνήθως είναι τα τμήματα που δίνουν και τις καλύτερες προσφορές.

many thanks.
πηρα τηλ χτες και μου ειπαν οτι επειδη ληγει το συμβολαιο στις 16 Οκτ. θα πρεπει να παρω κοντα σε εκεινη την μερα πχ 2,3 μερες πριν.
Παντως η τιμη που παιζει για υφισταμενους πελατες αν καταλαβα καλα ειναι στα 17,60??

Καλημέρα.
Η τιμή για 12 μ είναι πράγματι 17,63 και περιλαμβάνει ΦΠΑ και φόρο συνδρομητικής.
Μπορείς να την πάρεις άνετα (χωρίς πολύ πίεση) ζητώντας απο την εξυπηρέτηση πελατείας ΟΤΕ TV απλά να μιλήσεις με το τμήμα διακοπών/αποσυνδέσεων.
Το πρώτο επίπεδο προτείνει μόνο συμβόλαιο 24μ με 22,07 και αν πιέσεις μπορείς να πάρεις τους 2 μήνες δώρο.
Τα παραπάνω απο ανανέωση που έκανα πρίν 5 μέρες.
Καλή συνέχεια.

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.το συμβολαιο μου στην σταθερη ληγει σε εναν μηνα και το οτε tv το εχω με 22 ευρω το μηνα(την προσφορα για την τηλεοραση την ειχα παρει περυσι με τισ αυξησεισ που εγιναν λογω champions league και europa league ειχα αιτηθει διακοπη και μου το πηγαν 19.90 αλλα λογω αυξησεων στην συνδρομητικη τηλεοραση λογω νομου εχει παει στα 22 ευρω και εχω εναν χρονο ακομα συμβολαιο.)σε περιπτωση που αιτηθω φορητοτητα στο σταθερο ξερετε αν αλλαζει η τιμη στην τηλεοραση?σε προσφορα που πηρα στο 13888 μου δινουν για το σταθερο τιμη καταλογου κατι το οποιο δεν με συμφερει και απο οτι διαβασα εδω μονο με αιτημα φορητοτητασ μπορει να παρω καλυτερη τιμη στο σταθερο.

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.το συμβολαιο μου στην σταθερη ληγει σε εναν μηνα και το οτε tv το εχω με 22 ευρω το μηνα(την προσφορα για την τηλεοραση την ειχα παρει περυσι με τισ αυξησεισ που εγιναν λογω champions league και europa league ειχα αιτηθει διακοπη και μου το πηγαν 19.90 αλλα λογω αυξησεων στην συνδρομητικη τηλεοραση λογω νομου εχει παει στα 22 ευρω και εχω εναν χρονο ακομα συμβολαιο.)σε περιπτωση που αιτηθω φορητοτητα στο σταθερο ξερετε αν αλλαζει η τιμη στην τηλεοραση?σε προσφορα που πηρα στο 13888 μου δινουν για το σταθερο τιμη καταλογου κατι το οποιο δεν με συμφερει και απο οτι διαβασα εδω μονο με αιτημα φορητοτητασ μπορει να παρω καλυτερη τιμη στο σταθερο.

Σταθερό και τηλεόραση για τον OTE είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Το διάστημα που λες μπορείς να επαναδιαπραγμάτευτης μόνο την τηλεφωνία και το ιντερνέτ και όχι την τηλεόραση. Αν αιτηθείς φορητήτητα για triple play και γίνει δεκτή σε άλλο παροχο τότε στον OTE θα πληρώσεις πρόστιμο για ένα χρόνο τηλεόραση που απομένει ακόμα.