Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Σταθερό και τηλεόραση για τον OTE είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Το διάστημα που λες μπορείς να επαναδιαπραγμάτευτης μόνο την τηλεφωνία και το ιντερνέτ και όχι την τηλεόραση. Αν αιτηθείς φορητήτητα για triple play και γίνει δεκτή σε άλλο παροχο τότε στον OTE θα πληρώσεις πρόστιμο για ένα χρόνο τηλεόραση που απομένει ακόμα.

δεν θελω να φυγω απο το οτε tv.η απορια μου ειναι αν θα εχει αυξηση μετα στην τιμη του ote tv μιασ και ειναι δυο διαφορετικα πραγματα οπωσ μου λεσ και αν απο τα 22 ευρω που πληρωνω τωρα παει στα 31,38(συμφωνα με το site του οτε συν το 10% που ειναι το τελοσ συνδρομητικησ χοντρικα παει στα 34.5 ευρω) ?

δεν θελω να φυγω απο το οτε tv.η απορια μου ειναι αν θα εχει αυξηση μετα στην τιμη του ote tv μιασ και ειναι δυο διαφορετικα πραγματα οπωσ μου λεσ και αν απο τα 22 ευρω που πληρωνω τωρα παει στα 31,38(συμφωνα με το site του οτε συν το 10% που ειναι το τελοσ συνδρομητικησ χοντρικα παει στα 34.5 ευρω) ?

Όχι δεν θα παει στα 34,50 θα παει στην τιμή για πελάτες ΟΤΕ αορίστου χρόνου που ειναι 25,10 με δέκτη χωρίς σκληρό δίσκο. Όλο αυτό θα γίνει μετα απο ένα χρόνο που τελείωνει η δέσμευση σουσυμφωμα με όσα γράφεις, όχι τώρα. Τώρα πρέπει να δεις το θέμα interet, τηλέφωνο.

Όχι δεν θα παει στα 34,50 θα παει στην τιμή για πελάτες ΟΤΕ αορίστου χρόνου που ειναι 25,10 με δέκτη χωρίς σκληρό δίσκο. Όλο αυτό θα γίνει μετα απο ένα χρόνο που τελείωνει η δέσμευση σουσυμφωμα με όσα γράφεις, όχι τώρα. Τώρα πρέπει να δεις το θέμα interet, τηλέφωνο.

το θεμα ιντερνετ και τηλεφωνο για να μπορεσω να παρω καλυτερη προσφορα απο τα 30.14 που μου δινουν απο τιμη καταλογου για 24ari ιντερνετ απεριοριστα σταθερα και 30 λεπτα κινητα μονο με φορητοτητα και αν.απλωσ το θεμα μου ηταν αν γινω πελατησ forthnet για παραδειγμα εν τελη μονο στο double play μονο ποσο θα πηγαινε το οτε tv για τον υπολοιπο 1 χρονο δεσμευσησ που εχω ακομα και για αυτο και ρωτησα.25.10 ειναι για πελατεσ οτε ομωσ.αν φυγει το σταθερο απο την εταιρια τουσ δεν μπορουν να σπασουν το συμβολαιο και να με πανε στο 34.5 που ειναι για μη πελατεσ πριν τον εναν χρονο που τελειωνει και τυπικα η δεσμευση τουσ?επιμενω στην ερωτηση γιατι η προσφορα αυτη εγινε οσο ημουν πελατησ οτε.εκτοσ και τετοιεσ μειωμενεσ τιμεσ σε σχεση με τον καταλογο κανουν και σε οσουσ ειναι απο αλλεσ εταιριεσ και θελουν να βαλουν μονο οτε tv.

Απο την στιγμη που κανεις αιτηση φορητοτητας σε ποσες μερες σε περνουν τηλ για αντιπροσφορα;
Εχει τηλ ο οτε για να μιλησεις με το τμημα φορητοτητας

το θεμα ιντερνετ και τηλεφωνο για να μπορεσω να παρω καλυτερη προσφορα απο τα 30.14 που μου δινουν απο τιμη καταλογου για 24ari ιντερνετ απεριοριστα σταθερα και 30 λεπτα κινητα μονο με φορητοτητα και αν.απλωσ το θεμα μου ηταν αν γινω πελατησ forthnet για παραδειγμα εν τελη μονο στο double play μονο ποσο θα πηγαινε το οτε tv για τον υπολοιπο 1 χρονο δεσμευσησ που εχω ακομα και για αυτο και ρωτησα.25.10 ειναι για πελατεσ οτε ομωσ.αν φυγει το σταθερο απο την εταιρια τουσ δεν μπορουν να σπασουν το συμβολαιο και να με πανε στο 34.5 που ειναι για μη πελατεσ πριν τον εναν χρονο που τελειωνει και τυπικα η δεσμευση τουσ?επιμενω στην ερωτηση γιατι η προσφορα αυτη εγινε οσο ημουν πελατησ οτε.εκτοσ και τετοιεσ μειωμενεσ τιμεσ σε σχεση με τον καταλογο κανουν και σε οσουσ ειναι απο αλλεσ εταιριεσ και θελουν να βαλουν μονο οτε tv.

Το 30.14 που λες δεν ειναι τιμη καταλογου ειναι "προσφορα" η τιμη καταλογου ειναι παραπανω

Το 30.14 που λες δεν ειναι τιμη καταλογου ειναι "προσφορα" η τιμη καταλογου ειναι παραπανω

ειναι η τιμη προσφορασ double play του καταλογου του οτε το 30.14.κανονικη τιμη ειναι 38.21.προφανωσ ολα αυτα ειναι μεσα στο site αρα δεν μπορουμε να μιλαμε για προσφορα.(που και παλι σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη)

τελικα σε επικοινωνια που ειχα με το 13888 η τιμη ειναι 34.52 στο ote tv για την ακριβεια σε περιπτωση που φυγω απο το double play του οτε επειδη η ειδικη τιμη στα 22 ευρω αφορα μονο πελατεσ οτε για την τηλεοραση.εχω ακομα εναν χρονο στο ote tv αλλα μου ακουγεται λιγο αδικο γιατι οταν ανανεωσα μονο για την τηλεοραση περυσι για 2 χρονια μου διευκρινησαν οτι το συμβολαιο τησ τηλεορασησ με το σταθερο ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.εχω το δικαιωμα να κανω εγγραφο αιτημα η στελνοντασ mail στον οτε αλλα συμφωνα με τον εκπροσωπο τουσ λογικα το αιτημα δεν θα γινει δεκτο.τωρα αναγκαστηκα πρεπει να παιξω το χαρτι τησ φορητοτητασ σε αλλη εταιρια μηπωσ και παρω καποια καλυτερη προσφορα στο double play γιατι τα 30.14 στισ μερεσ μασ τα θεωρω αρκετα λεφτα σε σχεση με το τι προσφερουν και οι αλλοι παροχοι.αυτα προσ ενημερωση αν αντιμετωπιζουν και αλλα παιδια αντιστοιχο προβλημα οταν τα συμβολαιο σταθερησ και τηλεορασησ δεν συμβαδιζουν στην ληξη τουσ.γνωριζει καποιοσ τι τιμεσ παιρνουν οσοι κανουν φορητητα στο σταθερο.συγκεκριμενα για προγραμμα 24 αρι ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα(τα κινητα καλοδεχουμενα αλλα δεν εχω και θεμα.προφανωσ εννοω κατι καλυτερο απο την τιμη 30,14 που δινουν τωρα και μεσω του site.

To αοριστου οτε tv (full) για πελατες οτε ειναι 27,12 το 25.10 ειναι με 24 μηνη δεσμευση

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μια διευκρίνηση μόνο...

Οι τιμές που αναφέρονται δεν περιλαμβάνουν "Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%".

To αοριστου οτε tv (full) για πελατες οτε ειναι 27,12 το 25.10 ειναι με 24 μηνη δεσμευση

για μη πελατεσ λεω εγω σε περιπτωση που δεχτει καποιοσ την φορητοτητα και φυγει το σταθερο του απο τον οτε οτι η τιμη για την τηλεοραση ειναι 34.52 ετσι μου ειπαν τουλαχιστον απο το 13888.

Είμαι συνδρομητής nova και δέχτηκα σήμερα προσφορά για 24 μηνες απερ. Αστικά 24αρι ίντερνετ,360 κινητά στα 30.14 .12 μηνες full pack otetv στα 17.63.Σύνολο 47.77.Τι λέτε είναι καλη προσφορά?Μαζί με φορά και τέλος συνδρομητικής.

Καλημέρα.
Η τιμή για 12 μ είναι πράγματι 17,63 και περιλαμβάνει ΦΠΑ και φόρο συνδρομητικής.
Μπορείς να την πάρεις άνετα (χωρίς πολύ πίεση) ζητώντας απο την εξυπηρέτηση πελατείας ΟΤΕ TV απλά να μιλήσεις με το τμήμα διακοπών/αποσυνδέσεων.
Το πρώτο επίπεδο προτείνει μόνο συμβόλαιο 24μ με 22,07 και αν πιέσεις μπορείς να πάρεις τους 2 μήνες δώρο.
Τα παραπάνω απο ανανέωση που έκανα πρίν 5 μέρες.
Καλή συνέχεια.

Αυτο δεν ισχύει.

Οταν τους πήρα για διακοπή δε μου την έκανα καθόλου αυτη τη προσφορά. Και οταν επίμονα τους ζήτησα μονο ετήσιο συμβόλαιο μου είπαν οτι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτο δεν ισχύει.

Οταν τους πήρα για διακοπή δε μου την έκανα καθόλου αυτη τη προσφορά. Και οταν επίμονα τους ζήτησα μονο ετήσιο συμβόλαιο μου είπαν οτι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπερδεύεσαι φιλε μου. Μην συγκρίνεις τι είπαν σε σένα με αυτο που είπαν στον φίλο. Άλλες προσφορές δίνουν οταν εισαι ήδη στον OTE και απειλείς με διακοπή και άλλες προσφορές δίνουν σε φορητότητα απο άλλο πάροχο.

Φιλε gv111 το θεμα ειναι αν σε καλύπτει εσένα η προσφορά σε αυτα που θες και χρειάζεσαι, σαν τιμή για αυτα που σου προσφέρουν ειναι καλη.

Συγχωρέστε μου τον χαρακτηρισμό αλλά αυτή η τακτική του ΟΤΕ είναι πραγματικά "ηλίθια".

Πήρα τηλ για 2η φορά -μιας και έχουμε καλή συνεργασία- να τους ενημερώσω πως αν δεν μου κάνουν κάτι καλύτερο από τις τιμές καταλόγου θα κάνω αίτηση φορητότητας μιας και βρήκα καλή προσφορά σε VDSL από άλλο πάροχο. Δεν ζήτησα λαγούς με πετραχήλια, ίδιες τιμές όπως είμαι τώρα.

Η απάντηση ήταν πως όσο έχω ακόμη συμβόλαιο (λήγει τέλος του μήνα) δεν μου κάνουν καμία προσφορά παρά μόνο τιμές καταλόγου και θα γίνει προσφορά ΜΟΝΟ αν ζητήσω διακοπή (τηλεφωνικής γραμμής ή/και OTEtv) και παίζεται αν γίνει φορητότητα (μπορεί να μην προλάβουν λέει και να προχωρήσει αμέσως).

Πραγματικά κουράστηκα. Τώρα που βρήκα εναλλακτική καλή ταχύτητα και δεν με καίγομαι για τον OTEtv θα την κάνω την φορητότητα και ΜΟΝΟ αν μου τάξουν λαγούς με πετραχίλια θα μείνω. Αυτή τη φορά θα το απαιτήσω. Ξέρω δεν θα τους κάνω τη μούρη κρέας αλλά είναι απαράδεκτοι πραγματικά.

Αυτά είχα να πω και εκτονώθηκα :violent-smiley-030:

Μπερδεύεσαι φιλε μου. Μην συγκρίνεις τι είπαν σε σένα με αυτο που είπαν στον φίλο. Άλλες προσφορές δίνουν οταν εισαι ήδη στον OTE και απειλείς με διακοπή και άλλες προσφορές δίνουν σε φορητότητα απο άλλο πάροχο.

Φιλε gv111 το θεμα ειναι αν σε καλύπτει εσένα η προσφορά σε αυτα που θες και χρειάζεσαι, σαν τιμή για αυτα που σου προσφέρουν ειναι καλη.

Φίλε koukou τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σου έγραψε ο συντονιστής.
Στο αρχικό μήνυμα λέω "Τα παραπάνω απο ανανέωση που έκανα πρίν 5 μέρες".
Είχα πάρει πέρισυ τον Σεπτέμβρη dp24mbps με απεριόριστα σταθερά και 30'κινητά για 24μ με 24,90 και TV full pack για 12 μ με 15,90 το οποίο και ανανέωσα.
Καλή συνέχεια.

koukou ειναι αναλογα και σε τι διαθεσιμοτητα προσφορων θα πεσεις.πριν ενα χρονο οταν ηταν να γινει η αυξηση του ote tv αν επαιρνεσ και ελεγεσ θελω διακοπη και ησουν και πελατησ στο σταθερο επαιρνεσ τιμη θυμαμε 19.90.αν ησουν απο φορητοτητα επαιρνεσ μικροτερη προσφορα.τωρα για 12 μηνο συμβολαιο κανεισ αλλη μια προσπαθεια και αν δεν σε συμφερει το κοβεισ.αν μπορεισ πιεσε τουσ να παρεισ αν σε συμφερει παντα την τιμη με 24 μηνο στα 22 ευρω και 2 μηνεσ δωρο.δεν ξερω αν δινεται ακομα.

Καθόλου δε μπερδεύομαι.

Αυτοί χάνουν, εγώ κερδισμένος είμαι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα, λήγει σήμερα το συμβόλαιο με το OTE TV (17 /μήνα) και έχω κανονίσει τηλεφωνικό ραντεβού για διακοπή (μιας και σε προηγούμενο τηλεφώνημα ήταν ανένδοτοι για 24μηνο και 22 /μήνα).
Αν πιέσω λογικά θα πάρω την ίδια τιμή για 12μηνο από ότι βλέπω στα σχόλια τελευταία σωστά?
Να ρωτήσω και κάτι άλλο, έχω τον αποκωδικοποιητή ΚΑΟΝ ό οποίος είναι κλειδωμένος (δεν δουλεύει η θύρα δικτύου).
Αν και εφόσον ανανεώσω, υπάρχει κάποιος δέκτης που παίρνει σκληρό, δουλεύει η θύρα δικτύου κλπ?

Καλησπέρα, λήγει σήμερα το συμβόλαιο με το OTE TV (17 /μήνα) και έχω κανονίσει τηλεφωνικό ραντεβού για διακοπή (μιας και σε προηγούμενο τηλεφώνημα ήταν ανένδοτοι για 24μηνο και 22 /μήνα).
Αν πιέσω λογικά θα πάρω την ίδια τιμή για 12μηνο από ότι βλέπω στα σχόλια τελευταία σωστά?
Να ρωτήσω και κάτι άλλο, έχω τον αποκωδικοποιητή ΚΑΟΝ ό οποίος είναι κλειδωμένος (δεν δουλεύει η θύρα δικτύου).
Αν και εφόσον ανανεώσω, υπάρχει κάποιος δέκτης που παίρνει σκληρό, δουλεύει η θύρα δικτύου κλπ?

Κοιτά αυτό παίζει δεν είναι ο κανόνας ότι θα πάρεις σίγουρα την προσφορά στα 17 ευρώ βέβαια άλλα μέλη μας την έχουν πάρει, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να προσπαθήσεις. Αν τελικά ανανεώσεις ζήτα τους να σε συνδέσουν με το τεχνικό τμήμα και ζήτα τους να σου στείλουν την αναβάθμιση την καινούργια του δέκτη για της υβριδικές υπηρεσίες και θα μπορείς στον δικό σου δέκτη να συνδέσεις σκληρό δίσκο και να έχεις υπηρεσίες ιντερνέτ.