Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ
Εδώ και 2 χρόνια είχα από προσφορά το κλασσικό 24άρι adsl+απεριόριστα σταθερά+30' κινητά+ΟΤΕ TV full στα 42 (25+17). Αρχικά το ΟΤΕ TV μου το είχαν δώσει στα 10,90(12 μήνες) μετά 15,90(άλλους 12) το οποίο κατέληξε πια στα 17 (με το φόρο). Η αλήθεια είναι ότι γλυκάθηκα με τη συνδρομητική τηλεόραση 2 χρόνια τώρα.
Λήγουν τώρα και τα 2 και ενώ μου ξαναδίνουν το σταθερό+internet στα 25 ξανά για 2 χρόνια, μου ανεβάζουν το full στα 22 από 17. Προσανατολίζομαι στο να κρατήσω τον OTE TV μόνο ώς family pack που μου το δίνουν για 1 χρόνο στα 11 ευρώ. Άλλωστε τις περισσότερες ταινίες τις βλέπω από KODI και αθλητικά άντε να βλέπω 6-7 φορές το χρόνο. Τα παιδιά μου το χρησιμοποιούν για τα παιδικά κυρίως.
Τα 36 ευρώ λοιπόν μου φαίνονται ένα ποσό που μπορώ να διαθέσω αν και σήμερα δέχθηκα κλήση από NOVA που μου δίνει σχεδόν το ίδιο(χωρίς κλήσεις σε κινητά) στα 25 . Απλά στη Forthnet θα πρέπει να πάω αποκλειστικά σε VDSL+10 γιατί στην περιοχή μου το ADSL με άλλους παρόχους εκτός OTE, συγχρονίζει στα 4-5 Mbps ενώ οι πελάτες του OTE μπαίνουν σε οπτική ίνα και ως τέτοιος συγχρονίζω στα 16 MBps.
Στον ΟΤΕ συνυπολογίζω και άλλο ένα 5άρι ευρώ από έκπτωση στα κινητά μου και επιπλέον κάποια ευρουλάκια από την πιστωτική OTECOSMOTE Mastercard.