Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εάν επιτρέπεται, με τι το συγκρίνεις και είναι πάρα πολλά; Επιπλέον πόσο πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κόστιζε το dp?

εγω το συγκρινω σε σχεση παντωσ με τον ανταγωνισμο και προσωπικη μου αποψη το πολυ 22 ευρω να ηταν η τιμη για το double play.

Προσφορά ΟΤΕ

Εάν επιτρέπεται, με τι το συγκρίνεις και είναι πάρα πολλά; Επιπλέον πόσο πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κόστιζε το dp?

Και εγω όπως ο φίλος απο επάνω το συγκρίνω με τον ανταγωνισμό και απο μικρή αναζήτησή βλέπω οτι υπάρχει προσφορά στα 18 απο εταιρία με απεριόριστα σταθερά και 24 mb Internet. Αλλά επειδή λήγει το συμβόλαιο μου πιστεύω θα το βρω και χαμηλότερα... Για να μην πω οτι υπάρχει VDSL στην χώρα μας που ναι μεν κοστίζει στον θεό χωρίς λόγο αλλά σε βάθος διετίας (συμβολαίου) τι γίνεται;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Το vdsl είμαι πανάκριβο ακομα. 45 ευρώ δίνω για double play με vdsl 50. Τουλάχιστον συγχρονιζω στα 50000 και κατεβάζω με 5.3mb σταθερά συν το ote tv που παει σφαίρα χωρίς κανένα κόλλημα ούτε στο ON demand ούτε στο replay tv.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικα οι τιμες για γρηγοροτερες ταχυτητες ειναι πανακριβες, οχι μονο στον ΟΤΕ, λογω της αυξημενης τιμολογησης του δικτυου προσβασης.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Το vdsl είμαι πανάκριβο ακομα. 45 ευρώ δίνω για double play με vdsl 50. Τουλάχιστον συγχρονιζω στα 50000 και κατεβάζω με 5.3mb σταθερά συν το ote tv που παει σφαίρα χωρίς κανένα κόλλημα ούτε στο ON demand ούτε στο replay tv.

Η περίπτωση σου έτσι όπως το περιγράφεις όμως είναι αυτό που λέμε πληρώνω αλλά αξίζει τα λεφτά του. Να το λέμε και αυτό. Έχεις δηλαδή άρτιες και άψογες υπηρεσίες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Η περίπτωση σου έτσι όπως το περιγράφεις όμως είναι αυτό που λέμε πληρώνω αλλά αξίζει τα λεφτά του. Να το λέμε και αυτό. Έχεις δηλαδή άρτιες και άψογες υπηρεσίες.
Ναι σε αυτό δεν έχω παράπονο όλα πάμε σφαίρα. Αλλα και 69 κάθε μήνα είναι αρκετά μαζί με ote tv.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ναι σε αυτό δεν έχω παράπονο όλα πάμε σφαίρα. Αλλα και 69 κάθε μήνα είναι αρκετά μαζί με ote tv.

Λογικά το ΟΤΕ TV θα ειναι ξεχωριστό συμβόλαιο με το double play όπως στις περισσότερες περιπτώσεις που το δίνουν για ένα χρόνο δέσμευση ενώ το double play για δυο, αν είσαι σε τέτοιο πρόγραμμα ίσως όταν φτάνει ο χρόνος για να τελειώσει το συμβόλαιο του OTE TV με κίνηση διακοπής να κερδίσεις αλλά 3 ευρώ το μήνα και να μειώσεις λίγο ακόμη την τιμή το πακέτο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Λογικά το ΟΤΕ TV θα ειναι ξεχωριστό συμβόλαιο με το double play όπως στις περισσότερες περιπτώσεις που το δίνουν για ένα χρόνο δέσμευση ενώ το double play για δυο, αν είσαι σε τέτοιο πρόγραμμα ίσως όταν φτάνει ο χρόνος για να τελειώσει το συμβόλαιο του OTE TV με κίνηση διακοπής να κερδίσεις αλλά 3 ευρώ το μήνα και να μειώσεις λίγο ακόμη την τιμή το πακέτο.
Έχει λήξει το συμβόλαιο του ote tv εδώ και 4 μήνες. Τους πήρα και μου είπαν δίνουμε το Full pack με 22 ευρώ συν τα 3 δηλαδή πάει 25 ενώ τώρα δίνω 23 αλλά έχω το cinema pack. Αθλητικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Δεν προσπάθησα για διακοπή όμως απλά τους είπα αν μπορούν να μου κάνουν καμία καλύτερη προσφορά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Έχει λήξει το συμβόλαιο του ote tv εδώ και 4 μήνες. Τους πήρα και μου είπαν δίνουμε το Full pack με 22 ευρώ συν τα 3 δηλαδή πάει 25 ενώ τώρα δίνω 23 αλλά έχω το cinema pack. Αθλητικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Δεν προσπάθησα για διακοπή όμως απλά τους είπα αν μπορούν να μου κάνουν καμία καλύτερη προσφορά.

Δεν χάνεις τίποτα να επικαλεστείς το χαρτί της διακοπής. Έξαλλου που λέει ο λόγος είσαι στις τιμές καταλόγου για πελάτες OTE ούτος η άλλος. Αν δεν σου κάνουν καλύτερη προσφορά παραμείνεις ως έχεις, αλλά αφού πρώτα τα παίξεις όλα για όλα με την διακοπή της υπηρεσίας της τηλεόρασης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν χάνεις τίποτα να επικαλεστείς το χαρτί της διακοπής. Έξαλλου που λέει ο λόγος είσαι στις τιμές καταλόγου για πελάτες OTE ούτος η άλλος. Αν δεν σου κάνουν καλύτερη προσφορά παραμείνεις ως έχεις, αλλά αφού πρώτα τα παίξεις όλα για όλα με την διακοπή της υπηρεσίας της τηλεόρασης.
Οπότε λέτε να ζητήσω διακοπή να με συνδέσουν με άλλο τμήμα για να δω τι θα μου πουν. Θα κάνω μια προσπάθεια τη Δευτέρα γιατί 23 είναι αρκετά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Οπότε λέτε να ζητήσω διακοπή να με συνδέσουν με άλλο τμήμα για να δω τι θα μου πουν. Θα κάνω μια προσπάθεια τη Δευτέρα γιατί 23 είναι αρκετά.

Εγώ ναι αυτό λέω. Και μην ντραπείς να τους πεις ότι 23 είναι πολλά στις εποχές μας, αν τα βάλεις ειδικά στο σύνολο που πάει 65. Που ξέρεις μπορεί να στο δώσουν με δέσμευση για ένα χρόνο στα 19 το μήνα. Αλλά θα ζητήσεις επίμονα να μιλήσεις με το τμήμα διακοπών και όχι με την εξυπηρέτηση που θα συνδεθείς αυτόματα την πρώτη φορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ ναι αυτό λέω. Και μην ντραπείς να τους πεις ότι 23 είναι πολλά στις εποχές αν τα βάλεις ειδικά στο σύνολο που πάει 65. Που ξέρεις μπορεί να στο δώσουν με δέσμευση για ένα χρόνο στα 19 το μήνα. Αλλά θα ζητήσεις επίμονα να μιλήσεις με το τμήμα διακοπών και όχι με την εξυπηρέτηση που θα συνδεθείς αυτόματα την πρώτη φορά.
Ναι στα 19 αν μπορέσω να το πάω από τα 23 κάτι θα γίνει. Είναι και ο φόρος που μπήκε 2 ευρώ συν τα 3 του pvr. Και αν γίνει κάτι σε αυτό όταν λήξει και το double play εκεί πρέπει να γίνει μια γερή μείωση από τα 45. Στη νοβα έδινα 40 με cinema pack 720 κινητά και 24αρα αλλά επιανα 4mb. Για αυτό πήγα υποχρεωτικά οτε εδώ στο χωριό που είμαι είναι μονοπώλιο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ναι στα 19 αν μπορέσω να το πάω από τα 23 κάτι θα γίνει. Είναι και ο φόρος που μπήκε 2 ευρώ συν τα 3 του pvr. Και αν γίνει κάτι σε αυτό όταν λήξει και το double play εκεί πρέπει να γίνει μια γερή μείωση από τα 45. Στη νοβα έδινα 40 με cinema pack 720 κινητά και 24αρα αλλά επιανα 4mb. Για αυτό πήγα υποχρεωτικά οτε εδώ στο χωριό που είμαι είναι μονοπώλιο.

Κάνε εσύ την προσπάθεια σου ποτέ δεν ξέρεις. Και στην τελική αν φτάσεις στο αμήν στο τηλεφώνημα με το τμήμα διακοπών και βλέπεις ότι δεν γίνετε τίποτα πράγμα που αμφιβάλω, τότε λες σε αυτόν που μιλάς άσε να το ξανά σκεφτώ λίγο και σας πω τι θα κάνω τελικά.

Ενώ που μίλησα σήμερα με τμήμα διακοπής μου έδωσε την γνωστή προσφορά 22 με 24μηνη ή 20 χωρίς αθλητικά και 12μηνη!

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε σπίτι που είναι δύσκολο να μπει κανονικό doubleplay (λόγω απόστασης) αν μπει αυτό : https://www.cosmote.gr/mobile/cosmo...__contractplan_AtHome550/section/AtHome_Plans

θεωρείται πελάτης ΟΤΕ; και μπορεί να πάρει μετά OTEtv μέσω δορυφόρου με τιμές για πελάτες ΟΤΕ; ξέρει κανείς σίγουρα;
ζευγάρι γνωστών ηλικιωμένων σε απομακρυσμένο σημείο ζητάει την γνώση σας. Λόγω ηλικίας και συντηρητισμού δεν πιστεύω ότι θα τους ενδιαφέρει συνδυασμός με cosmote satellite.
Ευχαριστώ.

παιδια τρεχει καμια προσφορα τωρα για vdsl? σε συνδυασμο με ολο το πακετο και οτε τβ

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

παιδια τρεχει καμια προσφορα τωρα για vdsl? σε συνδυασμο με ολο το πακετο και οτε τβ
Οι προσφορές που τρέχουν τώρα είναι:

COSMOTE Home Double Play 30 L με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack

Απεριόριστα Σταθερά - 30' Κινητά
Internet VDSL 30 Mbps
ΟΤΕ TV Full Pack - Δωρεάν αποκωδικοποιητής Hybrid KAON - Δωρεάν κεραία - Δωρεάν εγκατάσταση - Δώρο οι πρώτοι 2 μήνες (-25 περίπου το μήνα).
61,29 το μήνα.

Τα ίδια με τα παραπάνω αλλά με Internet VDSL 50 Mbps: 68,32 το μήνα.

Για αποκωδικοποιητή PVR + 3 το μήνα.

Ισχύουν με 24μηνη δέσμευση.

Στο πολυγυρο ειδα εχει χαρτι 20 εθρω για ote Tv sports με 12 μηνη δέσμευση

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εδώ και 2 χρόνια είχα από προσφορά το κλασσικό 24άρι adsl+απεριόριστα σταθερά+30' κινητά+ΟΤΕ TV full στα 42 (25+17). Αρχικά το ΟΤΕ TV μου το είχαν δώσει στα 10,90(12 μήνες) μετά 15,90(άλλους 12) το οποίο κατέληξε πια στα 17 (με το φόρο). Η αλήθεια είναι ότι γλυκάθηκα με τη συνδρομητική τηλεόραση 2 χρόνια τώρα.
Λήγουν τώρα και τα 2 και ενώ μου ξαναδίνουν το σταθερό+internet στα 25 ξανά για 2 χρόνια, μου ανεβάζουν το full στα 22 από 17. Προσανατολίζομαι στο να κρατήσω τον OTE TV μόνο ώς family pack που μου το δίνουν για 1 χρόνο στα 11 ευρώ. Άλλωστε τις περισσότερες ταινίες τις βλέπω από KODI και αθλητικά άντε να βλέπω 6-7 φορές το χρόνο. Τα παιδιά μου το χρησιμοποιούν για τα παιδικά κυρίως.
Τα 36 ευρώ λοιπόν μου φαίνονται ένα ποσό που μπορώ να διαθέσω αν και σήμερα δέχθηκα κλήση από NOVA που μου δίνει σχεδόν το ίδιο(χωρίς κλήσεις σε κινητά) στα 25 . Απλά στη Forthnet θα πρέπει να πάω αποκλειστικά σε VDSL+10 γιατί στην περιοχή μου το ADSL με άλλους παρόχους εκτός OTE, συγχρονίζει στα 4-5 Mbps ενώ οι πελάτες του OTE μπαίνουν σε οπτική ίνα και ως τέτοιος συγχρονίζω στα 16 MBps.
Στον ΟΤΕ συνυπολογίζω και άλλο ένα 5άρι ευρώ από έκπτωση στα κινητά μου και επιπλέον κάποια ευρουλάκια από την πιστωτική OTECOSMOTE Mastercard.