sotiriadisc
Senior Member
- 23 February 2007
- 414
Ενώ που μίλησα σήμερα με τμήμα διακοπής μου έδωσε την γνωστή προσφορά 22 με 24μηνη ή 20 χωρίς αθλητικά και 12μηνη!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενώ που μίλησα σήμερα με τμήμα διακοπής μου έδωσε την γνωστή προσφορά 22 με 24μηνη ή 20 χωρίς αθλητικά και 12μηνη!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους. Ανανέωσα και εγώ πριν από λίγες μέρες, χωρίς να κάνω αίτηση φορητότητας.
Απλά κάλεσα στο 13888 και είπα ότι θέλω να διακόψω το ΟΤΕ TV. Με συνέδεσαν με το τμήμα διακοπών και η κοπέλα μου έκανε την εξής προσφορά. ΟTE TV full pack στα 22 ευρώ ( τελική τιμή με τον φόρο) και Double play 24+250 λεπτά σταθερά +30 προς κινητά, με 21 ευρώ. Και τα δύο για 24 μήνες. Αφού ρώτησα αν μπορώ να έχω και μια δωροεπιταγή, μου προσέφερε μία των 30 ευρώ για Γερμανό. Καλή προσφορά νομίζω αφού και πριν έδινα τα ίδια χρήματα συνολικά ( είχα με 17 ευρώ to OTE TV και 26 το Double play)
Μπορούμε όμως να πάρουμε για οτε τν την ίδια τιμή αν πούμε ότι θέλουμε διακοπή;Στα 17 ευρώ εννοώ.Τα 22 είναι η προσφορά που κάναν και σε μένα και δεν έχω δεχθεί ακόμα.
Κάνε υπαναχωρηση και φορητοτητα, έχεις δικαίωμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.