Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Όπως ανέφερα και νωρίτερα, το ίδιο με τον ΟΤΕ χωρίς τα κινητά. Δηλαδή adsl 24+ απεριόριστα σταθερά + nova family pack. Αυτά, στα 25 .

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ενώ που μίλησα σήμερα με τμήμα διακοπής μου έδωσε την γνωστή προσφορά 22 με 24μηνη ή 20 χωρίς αθλητικά και 12μηνη!

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

22 με φόρο και φπα;

Ανανέωση συμβολαίου με adsl 24 Ίντερνετ απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά κινητά μετα απο συμφωνία με το τμήμα διακοπών 25.10 απο 30.14 που ειναι τιμή καταλόγου και το OTE tv 22 ευρω.

Επανερχόμενος και εγώ, αφού έληξε το θέμα πλέον, πήρα με 21 τηλέφωνο (250' σταθερα, 30' κινητά) και 24άρι Internet (πριν έδινα 22 χωρίς χρόνο ομιλίας) και OTEtv full pack με 22 το μήνα, 2 μήνες δωρεάν, έκπτωση στο κινητό και 20 δωροεπιταγή όπου σύνολο βγαίνει κάτω απο 18 /μήνα τελικά. 24μηνα συμβόλαια και τα 2.

Είχα κάνει αίτηση φορητότητας στη Cyta για VDSL και θα πήγαινα αν δεν μου έκαναν προσφορά (με ταλαιπώρησε λίγο η Cyta για την ακύρωση αλλά οκ έγινε)

Όπως τους είπα πολλές φορές όλη αυτή η ταλαιπωρία θα είχει αποφευχθεί αν τα βρίσκαμε εξ αρχής στις 2 φορές που τους είχα πάρει πριν την λήξη του συμβολαίου.

δυστιχος αυτη ειναι η πολιτικη των εταιριων ...αν δεν κανεις φοριητοτητα ,δεν σε υπολογυζουν .....

Δεν χρειάζεται να κανείς φορητότητα απλως αν εχει λήξει το συμβόλαιο σου ζητάς απο το 13888 να σε συνδέσει με το τμήμα διακοπών τους αναφέρεις οτι δεν βγαίνεις οικονομικά και τοτε σου κάνουν καλύτερη προσφορά.δεν χρειάζεται να μπλέξεις με φορητότητα....γιατι πολλές φορές μπλέκεις πολυ περισσότερο μετα παρα σε εξυπηρετεί σε κατι.

Και εάν σου πει το τμήμα διακοπών εντάξει το αίτημα σας έγινε δεκτό τι κάνεις; θέλω να πω και τα δύο έχουν ρίσκο.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Και εκει ειναι ενα ρίσκο αλλα κατα πάσα πιθανότητα θα σου κανει καλύτερη τιμή γιατι δεν θελει να σε χάσει απο πελάτη.αν του πεις εχω οικονομικό θεμα απο το να σε χάσει τελείως απο πελάτη θα σου κανει οτι καλύτερο μπορει.στην τελική το προσπαθείς και ετσι και αν σου πει δεν γινεται λες να το σκεφτώ παλι και κανείς τις ενέργειες μετα για φορητότητα.απλως κοιτας μηπως μπορέσεις να κερδίσεις αυτη την ενέργεια γιατι κάποιες φορές αντί να σε βοηθήσει μπλέκεις σε άλλες καταστάσεις.

Ενώ που μίλησα σήμερα με τμήμα διακοπής μου έδωσε την γνωστή προσφορά 22 με 24μηνη ή 20 χωρίς αθλητικά και 12μηνη!

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σκέτο tv χωρίς σταθερή;

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη προσφορά αν έχει πάρει κάποιος για vdsl 50 αστικά-υπεραστικά και 30 για κινητά.Το site του οτε το δίνει 40 και κάτι.Υπάρχει κάτι καλύτερο αν αιτηθείς διακοπή η φορητότητα;

Σε πρόσφατη διαπραγμάτευση που είχα, δεν έπεσαν κάτω από τα 40. Τελικά έμεινα με το 24άρι ADSL+απεριόριστα σταθερά+30' κινητά που μου το άφησαν για άλλα 2 χρόνια στα 25 ευρώ.
Επίσης για 12 μήνες OTE TV family pack στα 9.98.

Καλησπέρα σε όλους. Ανανέωσα και εγώ πριν από λίγες μέρες, χωρίς να κάνω αίτηση φορητότητας.
Απλά κάλεσα στο 13888 και είπα ότι θέλω να διακόψω το ΟΤΕ TV. Με συνέδεσαν με το τμήμα διακοπών και η κοπέλα μου έκανε την εξής προσφορά. ΟTE TV full pack στα 22 ευρώ ( τελική τιμή με τον φόρο) και Double play 24+250 λεπτά σταθερά +30 προς κινητά, με 21 ευρώ. Και τα δύο για 24 μήνες. Αφού ρώτησα αν μπορώ να έχω και μια δωροεπιταγή, μου προσέφερε μία των 30 ευρώ για Γερμανό. Καλή προσφορά νομίζω αφού και πριν έδινα τα ίδια χρήματα συνολικά ( είχα με 17 ευρώ to OTE TV και 26 το Double play)

Καλησπέρα σε όλους. Ανανέωσα και εγώ πριν από λίγες μέρες, χωρίς να κάνω αίτηση φορητότητας.
Απλά κάλεσα στο 13888 και είπα ότι θέλω να διακόψω το ΟΤΕ TV. Με συνέδεσαν με το τμήμα διακοπών και η κοπέλα μου έκανε την εξής προσφορά. ΟTE TV full pack στα 22 ευρώ ( τελική τιμή με τον φόρο) και Double play 24+250 λεπτά σταθερά +30 προς κινητά, με 21 ευρώ. Και τα δύο για 24 μήνες. Αφού ρώτησα αν μπορώ να έχω και μια δωροεπιταγή, μου προσέφερε μία των 30 ευρώ για Γερμανό. Καλή προσφορά νομίζω αφού και πριν έδινα τα ίδια χρήματα συνολικά ( είχα με 17 ευρώ to OTE TV και 26 το Double play)

Μπορούμε όμως να πάρουμε για οτε τν την ίδια τιμή αν πούμε ότι θέλουμε διακοπή;Στα 17 ευρώ εννοώ.Τα 22 είναι η προσφορά που κάναν και σε μένα και δεν έχω δεχθεί ακόμα.

τα παντα ειναι θεμα που θα πεσεις και πως θα το χειριστεις εγω χωρις να κανω αιτηση φορητοτητας τον Αυγουστο και ενω ειχα για 1 ακομη χρονο συμβολαιο για το ιντερνετ ληγει τον Αυγουστο του 2017 ο οτε tv εληξε τον Αυγουστο του 16 πηρα 24αρι ιντερνετ απεριοριστα σταθερα 600 λεπτα προς κινητα μεχρι τον Δεκεμβριο σε 1 κινητο cosmote 200 λεπτα για 1 χρονο και ote tv full pack στα 41,80

Last edited:

Μπορούμε όμως να πάρουμε για οτε τν την ίδια τιμή αν πούμε ότι θέλουμε διακοπή;Στα 17 ευρώ εννοώ.Τα 22 είναι η προσφορά που κάναν και σε μένα και δεν έχω δεχθεί ακόμα.

Δεν ξέρω αν μπορεις να το πάρεις στα 17, αλλά εγώ 43 ευρώ έδινα συνολικά και 43 δίνω και τώρα. Απλά πριν ήταν 17+25,90 και τώρα είναι 22+21. Η ουσία όμως είναι η ίδια...

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πρωτη φορα παντως το 13888 μου υπενθυμιζει για ανανεωση συνδρομης!

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εγω το ανανεωσα εχτες,απεριοριστα σταθερα+30 λεπτα κινητα+24αρι ιντερνετ για 18 μηνες,και η αριολα στο καταστημα ΟΤΕ οταν της ζητησα εκπτωση μου ειπε "αυτες ειναι οι τιμες καταλογου,δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο".Της λεω "συνεχεια κανετε εκπτωσεις στις τιμες καταλογου οταν ληγει ενα συμβολαιο και θελετε να ανανεωσετε τον πελατη σας" και μου τα μασουσε.Τελος παντων,επειδη ο πατερας μου εμπιστευεται ΟΤΕ και δεν θελει να φυγουμε,το ανανεωσα για 18 μηνες με 36 ευρω τον μηνα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ.Καμια εκπτωση!Σε 1 μηνα τελειωνει το συμβολαιο μου με ΟΤΕ TV και μετα την χτεσινη εμπειρια που βιωσα,δεν υπαρχει ουτε 1 πιθανοτητα να το ανανεωσω.Θα τους τα πω και ενα χερακι στο τμημα διακοπων,οχι οτι θα σκασει το χελακι τους,αλλα δεν θα με περνανε και για μακακα και δεν θα μιλαω κιολας!Απλα,γεροι να ειμαστε,σε 18 μηνες που θα τελειωσει το οικιακο συμβολαιο θα φυγω απο τον ΟΤΕ γιατι τετοια συμπεριφορα ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΩ και δεν υπαρχει περιπτωση να συνεχισω να πληρωνω τον ΟΤΕ περαν του υπαρχοντος συμβολαιου που ληγει σε 18 μηνες.

Κάνε υπαναχωρηση και φορητοτητα, έχεις δικαίωμα.

Αυτο πως γινεται?Τι πρεπει να κανω?Να παρω στο 13888 η' να παω εκει που υπεγραψα το νεο συμβολαιο?Τελος,τι να πω?"Θελω εκπτωση και δεν μου δωσατε"?