Σε φιλο μου με φορητότητα απ νόβα του πρόσφεραν 24αρι απερ.σταθ. κινητά 30 full otetv 37 ενω το καλοκαίρι του είχανε πει για όλα αυτά 42!
Νομίζω ότι έχεις 10 μέρες να κάνεις υπαναχώρηση. Να πάρεις στο 13888 και να τους πεις ότι το μετάνιωσες.Έχεις αυτό το δικαίωμα.36 ευρώ νομίζω είναι πολλά.Το ίδιο πρόγραμμα το πληρώνω 25 ευρώ και η τιμή που μου έδωσαν για ανανέωση είναι η ίδια δηλαδή πάλι 25.
Σε φιλο μου με φορητότητα απ νόβα του πρόσφεραν 24αρι απερ.σταθ. κινητά 30 full otetv 37 ενω το καλοκαίρι του είχανε πει για όλα αυτά 42!
φιλε μου εχεισ δικαιωμα υπαναχωρησησ για 14 μερεσ απο την μερα που εχεισ υπογραψει το συμβολαιο ειτε εχει γινει τηλεφωνικα ειτε σε εμπορικο καταστημα.πιεσε τουσ εκει.αλλη φορα αν θελεισ να κανεισ ανανενωση να ζητασ απευθυασ το τμημα διακοπων και παντα σχεδον παιρνεισ την τιμη την φθηνοτερη που δινουν και στισ φορητοτητεσ και αυτην την περιοδο για 24 αρι ιντερνετ 30 λεπτα κινητα και απεριοριστα σταθερα ειναι 25.10 τελικη τιμη.δε χρειαζεται δηλαδη να μπλεξεισ με φορητοτηεσ.απλα τουσ λεσ θελω να το διακοψω και σου δινουν αυτη την τιμη.παντωσ μην το αφησεισ ετσι.ειναι πολλα τα λεφτα διαφορα...
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης ακόμα και αν έχεις υπογράψει συμβόλαιο.Για να πάρεις την καλύτερη δυνατή προσφορά απο προσωπική άποψη πρέπει να κάνεις αίτηση φορητότητας.
Δεν θα γίνει κάτι. Στο κατάστημα σου έδωσαν την καλύτερη τιμή που μπορούσε να δώσει το κατάστημα που δεν γίνεται να διαφέρει από αυτή του τιμοκαταλόγου. Δεν πας ποτέ σε κατάστημα να ζητήσεις προσφορά. Οι άνθρωποι εάν μπορούσαν εννοείται θα σου έδιναν κάτι καλύτερο αλλά δεν γίνεται στα καταστήματα.
Όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, εφόσον είσαι σε δέσμευση δεν γίνεται να την σπάσουν για να πάρεις χαμηλότερη τιμή. Εφόσον έκανες την αίτηση σε σημείο με φυσική παρουσία, επιπλέον, δεν υφίσταται η υπαναχώρηση, που ισχύει σε περίπτωση που κάνεις αίτηση μέσω τηλεφώνου, internet κλπ.
Εκεί που μπορείς να χτυπήσεις καλύτερη τιμή είναι στο TV. Για το σταθερό δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.
Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα γιατί δεσμευτηκες εκ νέου για 18μηνο, αφού σου έδωσαν τιμή καταλόγου. Ας το αφηνες αοριστου κι έβλεπες.
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ξερετε τι τιμες παιζουν για μεταφορα απο nova και σε ποιο τηλεφωνο να παρω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.