Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά COSMΟΤΕ

ξερετε τι τιμες παιζουν για μεταφορα απο nova και σε ποιο τηλεφωνο να παρω;

Εγώ με τα εξής δεδομένα

1) Nova 3play Full Pack χωρίς κινητά/διεθνή + Multiview στα 42 ευρώ που μόλις έληξε σαν δέσμευση (άρα θα αρχίσει να χρεώνεται και το multiview)
2) ΟΤΕ tv 24 μήνες (είμαι στον 13ο μήνα πλέον) στα 34 ευρώ με τις τελευταίες αυξήσεις

πήρα 13888 (δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού που μπορεί να πάρει κάποιος) και μου πρότειναν απο ΟΤΕ στα να πάω απ τα 34 στα 47 ευρώ για να προστεθεί στο ΟΤΕ tv και 24ρι internet με απεριόριστα σταθερά + 30 λεπτά κινητά για 24 μήνες.
Σε σχέση με αυτά που δίνω nova (εφόσον πάλι θα κρατήσω την nova σαν σκέτη τηλεόραση λόγω multiview) δεν με ενθουσίασε σαν προσφορά (θα καταλήξω να δίνω παραπάνω για τα ίδια) και φυσικά αυτό συμβαίνει επειδή έχω άλλο ένα χρόνο δέσμευση OTE tv (η εκπρόσωπος ούτε καν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να μου "πουλήσει" το πακέτο σαν να μην την ενδιέφερα αν θα πάω ή όχι) που σημαίνει κάτι τιμές 37 ή 42 κτλ που διάβασα εγώ που έδωσαν σε άλλους τις ξεχνάω δυστυχώς....

ξερετε τι τιμες παιζουν για μεταφορα απο nova και σε ποιο τηλεφωνο να παρω;
Με έχουν πάρει 2 φορές τις τελευταίες μέρες από το 13888 και πιο συγκεκριμένα από το τμήμα φορητότητας της Cosmote για να πάω σε αυτούς από Nova που είμαι και με τιμή 42.73 ευρώ τελική συν 20% έκπτωση σε λογαριασμό κινητού Cosmote.
Η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, έως 24άρι Internet και 30' προς κινητά για 2 χρόνια (24.90') και CosmoteTV (17,63') για ένα χρόνο, όπου στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το τέλος συνδρομητικής.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει να διώξω το συγκεκριμένο αριθμό από τη forthnet/nova, αλλά ζήτησα και μου έδωσαν τα στοιχεία επικοινωνίας για όποιον άλλο φίλο μου ενδιαφέρεται, αφού είναι η καλύτερη προσφορά που κάνει αυτή την περίοδο η Cosmote.
Το τηλ. επικοινωνίας για το συγκεκριμένο τμήμα είναι το 2106295102
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δοθεί σε όλους η ίδια προσφορά, αλλά δεν χάνει τίποτα κάποιος που πιθανόν να ενδιαφέρεται.

Last edited by a moderator:
Re: Προσφορά Cosmote

επειδη στον οτε μας θεωρουν πολυ μεγαλα κοροιδα διαβαστε τι εγινε σημερα.με περνουν απο την vodafone για τηλ και ιντερνετ με φπα στα 20 ευρω τον μηνα.της λεω θα απαντησω αυριο και τελειωνει η συνομιλια.περνω στο 13888 και τους λεω θελω προσφορα γιατι τελειωσε το συμβολαιο μου και φευγω.μου λεει τιμη καταλογου 36 ευρω και κατι ψηλα απεριοριστα σταθερα και 24 ιντερνετ και 30 λεπτα κινητα και αναγνωριση κλησης .της λεω ειναι πολλα καλυτερη προσφορα και με τα πολλα την ριχνω στα 30 ευρω με φπα.και πανω που παω να δεκτω αν και παλι ειναι πολλα πεφτει η γραμμη :furious3:.τους ξαναπερνω και μιλαω με αλλη εκπροσωπο που ρωταει αν ειναι η συνομιλια καταγεγραμενη και οτι η προσφορα ειναι ειδικη περιπτωση. και μου λεει αυτη η υπαλληλος που την εκανε θα σας παρει.ακομη περιμενω να με παρει.αλλα επειδη εχω παρει αναποδες τωρα φευγω απο τον οτε παω vodafone, και ας κανουν οτι προσφορα θελουν δεν με ενδιαφερει πλεον γιατι ειναι απαραδεκτη.και τον αλλο μηνα βγαζω και το ote tv και αντε στα τσακιδια.

επειδη στον οτε μας θεωρουν πολυ μεγαλα κοροιδα διαβαστε τι εγινε σημερα.με περνουν απο την vodafone για τηλ και ιντερνετ με φπα στα 20 ευρω τον μηνα.της λεω θα απαντησω αυριο και τελειωνει η συνομιλια.περνω στο 13888 και τους λεω θελω προσφορα γιατι τελειωσε το συμβολαιο μου και φευγω.μου λεει τιμη καταλογου 36 ευρω και κατι ψηλα απεριοριστα σταθερα και 24 ιντερνετ και 30 λεπτα κινητα και αναγνωριση κλησης .της λεω ειναι πολλα καλυτερη προσφορα και με τα πολλα την ριχνω στα 30 ευρω με φπα.και πανω που παω να δεκτω αν και παλι ειναι πολλα πεφτει η γραμμη :furious3:.τους ξαναπερνω και μιλαω με αλλη εκπροσωπο που ρωταει αν ειναι η συνομιλια καταγεγραμενη και οτι η προσφορα ειναι ειδικη περιπτωση. και μου λεει αυτη η υπαλληλος που την εκανε θα σας παρει.ακομη περιμενω να με παρει.αλλα επειδη εχω παρει αναποδες τωρα φευγω απο τον οτε παω vodafone, και ας κανουν οτι προσφορα θελουν δεν με ενδιαφερει πλεον γιατι ειναι απαραδεκτη.και τον αλλο μηνα βγαζω και το ote tv και αντε στα τσακιδια.
Πριν λίγες μέρες έληξε κι εμένα η δέσμευσή μου για το συμβόλαιο Comoste Double Play και CosmoteTV και διαπίστωσα ότι υπάρχουν 3 επίπεδα διαπραγμάτευσης.
Αν τους πάρεις για ανανέωση, θα σου αναφέρουν τιμές τιμοκαταλόγου ή θα σου ανανεώσουν στην τιμή που ήσουν και πριν. Αν τους παζαρέψεις, ίσως σου το κατεβάσουν λίγο (αλλά πιθανόν πώς όχι).
Αν τους ζητήσεις να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπής (απίστευτη ώρα αναμονής στην περίπτωσή μου και τις 3 φορές που επιχείρησα), θα σου δώσουν σαφώς καλύτερη τιμή, που ίσως όμως ούτε αυτή να σε ικανοποιήσει.
Αν τέλος κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο (αυτό έκανα εγώ), θα σε πάρουν τηλ. και θα σου δώσουν τη χαμηλότερη δυνατή τιμή, όπως π.χ. αυτή που αναφέρω στο αμέσως προηγούμενο post μου.
Εγώ ακολούθησα και τα 3 βήματα, με ό,τι ρίσκα μπορεί να κρύβει μια διαδικασία φορητότητας και τώρα είμαι στο στάδιο υπαναχώρησης της φορητότητας, αφού αποδέχτηκα την τελευταία προσφορά της Cosmote από το τμήμα φορητότητας για να παραμείνω στο δίκτυό της.

Παντως στον ΟΤΕ ζητουν και τέλη φορητότητας 30κατι εφαπαξ. Του εχει τυχει κανενος να του τα χαρίσουν?
Έχω την αίσθηση ότι εδώ και πολύ καιρό όλοι οι πάροχοι χρεώνουν τα τέλη ενεργοποίησης και μόνο για κάποια μικρά χρονικά διαστήματα λίγων ημερών μπορεί να πετύχεις προσφορά που να τα δίνουν δωρεάν.

Last edited:

Με έχουν πάρει 2 φορές τις τελευταίες μέρες από το 13888 και πιο συγκεκριμένα από το τμήμα φορητότητας της Cosmote για να πάω σε αυτούς από Nova που είμαι και με τιμή 42.73 ευρώ τελική συν 20% έκπτωση σε λογαριασμό κινητού Cosmote.
Η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, έως 24άρι Internet και 30' προς κινητά για 2 χρόνια (24.90') και CosmoteTV (17,63') για ένα χρόνο, όπου στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το τέλος συνδρομητικής.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει να διώξω το συγκεκριμένο αριθμό από τη forthnet/nova, αλλά ζήτησα και μου έδωσαν τα στοιχεία επικοινωνίας για όποιον άλλο φίλο μου ενδιαφέρεται, αφού είναι η καλύτερη προσφορά που κάνει αυτή την περίοδο η Cosmote.
Το τηλ. επικοινωνίας για το συγκεκριμένο τμήμα είναι το 2106295102
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δοθεί σε όλους η ίδια προσφορά, αλλά δεν χάνει τίποτα κάποιος που πιθανόν να ενδιαφέρεται.
To 17,63 είναι για full pack?

Ναι,
για 1 χρόνο full pack, γύρω στα 22+ για 2 χρόνια. Προσφορά που κινείται τώρα, μαζί βέβαια με double play στα 24,9.

αυτο δεν μπορω να το καταλαβω, να σου δινουν χαμηλοτερη στην μονοετή δευσμευση κι οχι στη διετή !! δηλαδη αμα βαλουν τριετη θα ζητανε 28; τι λογική ειναι αυτή;

αυτο δεν μπορω να το καταλαβω, να σου δινουν χαμηλοτερη στην μονοετή δευσμευση κι οχι στη διετή !! δηλαδη αμα βαλουν τριετη θα ζητανε 28; τι λογική ειναι αυτή;
με την λογικη απο την πλευρα τους οτι δεν τους συμφερει να σου δωσουν τοσο χαμηλη τιμη και τον δευτερο χρονο προφανως θελουν να σε πανε στα22+ και πανω

και μόλις πας να το διακόψεις τσουπ στον πάνε πάλι 17.63 και τον δεύτερο χρόνο.

Επειδή σημερα μίλησα μαζί τους δεν υπάρχει το 17,63. Οπως και οτι 24,9 είναι 25,10 πλέον
22,07 για 2 χρόνια ή 11 για ενα χρόνο το family pack

Η δική τους επωδός είναι ότι έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να μπορέσεις να διαπραγματευθείς το δεύτερο χρόνο. Τρίχες και φούμαρα...
Το δορυφορικό κομμάτι δεν είναι σταθερό, αφού κλείνουν συμφωνίες σε τακτά διαστήματα. Θυμάμαι ήδη 2 ανατιμήσεις (μπορεί να έχουν γίνει και περισσότερες) σε κλειστά συμβόλαια συνδρομητών.
Επομένως, δεν τους συμφέρει να διατηρούν μακρόχρονα δεσμευτικά συμβόλαια στο δορυφορικό κομμάτι, για να μπορούν να επαναπροσδιορίζουν και να αναπροσαρμόζουν, όπου χρειάζεται, τα συμβόλαια σε βάθος 1 χρόνου.

Επειδή σημερα μίλησα μαζί τους δεν υπάρχει το 17,63. Οπως και οτι 24,9 είναι 25,10 πλέον
22,07 για 2 χρόνια ή 11 για ενα χρόνο το family pack
Ναι, έχεις δίκιο, 25.10 είναι τώρα, γιατί πλέον έχει αλλάξει το ΦΠΑ σε 24%.
Εκ παραδρομής είχα γράψει 24.90 από συνήθεια που το έδινε τόσο σε πρόσφορά για πάνω από 2 χρόνια.
Πάντως, στη δική μου περίπτωση, την Τρίτη που μας πέρασε συνέχιζαν να το δίνουν το 17,63 (full pack) για 1 χρόνο.
Ίσως έχει άλλη βαρύτητα να πηγαίνεις από Nova σε ΟΤΕ και άλλη από άλλο πάροχο.
Επίσης, σίγουρα το δίνουν αν είσαι ΟΤΕ και πας να φύγεις για αλλού, ώστε να σε κρατήσουν.

-------

Κι επ' ευκαιρία, μια φιλική συμβουλή προς όλους. Αν είστε ΟΤΕ και θέλετε να πετύχετε καλύτερη τιμή μέσω φορητότητας, ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΤΗ WIND!!!
Θα σας πάρει με το έτσι θέλω, παράνομα και καταχρηστικά στο δίκτυό της, ακόμα κι αν έχετε κάνει άμεσα και έγκαιρα όλες τις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες υπαναχώρησης, αγνοώντας σας επιδεικτικά και εμπαίζοντάς σας.
Είμαι πολύ πρόσφατα παθών και ορκίστηκα να τη διαπομπεύω παντού δημόσια για την αθλιότητα που επέδειξε στην περίπτωσή μου (όπως και σε δεκάδες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που διαβάζω μετά το πάθημά μου).
Κι εννοείται ότι θα προβώ και σε καταγγελία στην ΕΕΕΤ!

Last edited:

Απο περιεργεια,διχως φορητοτητα,αυτη την στιγμη ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορεις να πιασεις για το full pack?Παρεπιπτοντως σε οτι τιμες αναφερετε,μην ξεχνατε και +3 ευρω τον μηνα που ειναι ο φορος συνδρομητικης τηλεορασης.

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για την ιδανική προσφορά εκτός φορητότητας, αλλά γνωρίζω με βεβαιότητα ότι οι τιμές 17.63 για 1 χρόνο ή 22.07 για 2 χρόνια (πάντα αναφέρομαι σε full pack) είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η δική τους επωδός είναι ότι έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να μπορέσεις να διαπραγματευθείς το δεύτερο χρόνο. Τρίχες και φούμαρα...
Το δορυφορικό κομμάτι δεν είναι σταθερό, αφού κλείνουν συμφωνίες σε τακτά διαστήματα. Θυμάμαι ήδη 2 ανατιμήσεις (μπορεί να έχουν γίνει και περισσότερες) σε κλειστά συμβόλαια συνδρομητών.
Επομένως, δεν τους συμφέρει να διατηρούν μακρόχρονα δεσμευτικά συμβόλαια στο δορυφορικό κομμάτι, για να μπορούν να επαναπροσδιορίζουν και να αναπροσαρμόζουν, όπου χρειάζεται, τα συμβόλαια σε βάθος 1 χρόνου.
μα δεν τους δεσμευει τιποτα αν θελουν να αυξησουν τιμή, απλά τοτε οποιος θελει μπορει να κανει διακοπη χωρίς πεναλτι. Η μονη λογική που μου ταιριαζει ειναι οτι θελουν να σε γλυκανουν με το περιεχομενο ωστε μετά να μην θελεις να φυγεις μετά. Αλλά και παλι δε θα επρεπε να αναφερουν την δυνατοτητα για 2 χρονια με 22 .

Εκ παραδρομής είχα γράψει 24.90 από συνήθεια που το έδινε τόσο σε πρόσφορά για πάνω από 2 χρόνια.
Πάντως, στη δική μου περίπτωση, την Τρίτη που μας πέρασε συνέχιζαν να το δίνουν το 17,63 (full pack) για 1 χρόνο.
Επίσης, σίγουρα το δίνουν αν είσαι ΟΤΕ και πας να φύγεις για αλλού, ώστε να σε κρατήσουν.

-------

Κι επ' ευκαιρία, μια φιλική συμβουλή προς όλους. Αν είστε ΟΤΕ και θέλετε να πετύχετε καλύτερη τιμή μέσω φορητότητας, ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΤΗ WIND!!!
Θα σας πάρει με το έτσι θέλω, παράνομα και καταχρηστικά στο δίκτυό της, ακόμα κι αν έχετε κάνει άμεσα και έγκαιρα όλες τις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες υπαναχώρησης, αγνοώντας σας επιδεικτικά και εμπαίζοντάς σας.
Είμαι πολύ πρόσφατα παθών και ορκίστηκα να τη διαπομπεύω παντού δημόσια για την αθλιότητα που επέδειξε στην περίπτωσή μου (όπως και σε δεκάδες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που διαβάζω μετά το πάθημά μου).

Σε αυτην την περιπτωση οπου ο παροχος κανει καταχρηστικη συνδεση σε αποζημιώνει με 2 μηνες παγιων.
Αυτο που πρεπει να κανει ο καταναλωτης ειναι να αιτηθει τους 2 μηνες σαν αποζημιωση βαση του νομου

http://lawandtech.eu/2014/08/21/portability/ >>>> Έννομη Προστασία των Καταναλωτών

Αν δεν σε αποζημιώσει ο πάροχος κανεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ και η συνέπεια είναι πολλαπλάσια απο 2 παγια

Απλα το θεμα ειναι αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις

και μόλις πας να το διακόψεις τσουπ στον πάνε πάλι 17.63 και τον δεύτερο χρόνο.

οχι σε ολους δεν εινε στανταρ υπαρχουν πολλοι που πανε να διακοψουν και δεν τους την δινουν

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για την ιδανική προσφορά εκτός φορητότητας, αλλά γνωρίζω με βεβαιότητα ότι οι τιμές 17.63 για 1 χρόνο ή 22.07 για 2 χρόνια (πάντα αναφέρομαι σε full pack) είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης.

Στο σαιτ ομως,ολες οι τιμες που αναφερονται για το τηλεοπτικο πακετο ειναι χωρις το τελος συνδρομητικης τηλεορασης.Σωστα?Αρα απο τις τιμες που βλεπουμε εκει να υπολογιζουν ολοι +3 ευρω καθε μηνα.Παρεπιπτοντως,αν τελειωνει το συμβολαιο σου στην τηλεοραση και δεν παρεις τηλεφωνο να το διακοψεις,τι γινεται?Στο αφηνουν και ανανεωνεται καθε μηνα αυτοματα οσο δεν το διακοπτεις η' στο ανανεωνουν αυτοματα για 6 μηνες η' 1 χρονο?

Σε αυτην την περιπτωση οπου ο παροχος κανει καταχρηστικη συνδεση σε αποζημιώνει με 2 μηνες παγιων.
Αυτο που πρεπει να κανει ο καταναλωτης ειναι να αιτηθει τους 2 μηνες σαν αποζημιωση βαση του νομου

http://lawandtech.eu/2014/08/21/portability/ >>>> Έννομη Προστασία των Καταναλωτών

Αν δεν σε αποζημιώσει ο πάροχος κανεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ και η συνέπεια είναι πολλαπλάσια απο 2 παγια

Απλα το θεμα ειναι αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις
Μου διέφευγε ότι υπάρχει νόμος που καλύπτει τον καταναλωτή ακόμα και με αποζημίωση σε τέτοιες περιπτώσεις. Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο η καταγγελία στη ρυθμιστική αρχή, η οποία επιλαμβανόταν να τιμωρήσει με πρόστιμο τον επίορκο πάροχο.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την παραπομπή και την ενημέρωση!
Απ' ότι διαβάζω δεν είναι 2 μήνες η αποζημίωση, αλλά 1 πάγιο, το οποίο διπλασιάζεται, αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα της αποζημίωσης και αναγκαστείς να προσφύγεις στην ΕΕΕΤ.
Για να πω την αλήθεια, δεν έχω καμία όρεξη και ήδη "χτύπησα κόκκινα" τις προηγούμενες μέρες, οπότε θέλω να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα αυτή η ιστορία και να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά οι περισσότεροι αυτό κάνουν τελικά και οι πάροχοι τη βγάζουν λάδι!
Επιπλέον, στην περίπτωσή μου, ήταν τόσο ξεκάθαρα καταχρηστικές και σκόπιμες οι πράξεις ή παραλείψεις τους σε βαθμό που υπήρχε παράλληλα και εμπαιγμός, οπότε δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να το αφήσω έτσι απλά να περάσει...

Στο σαιτ ομως,ολες οι τιμες που αναφερονται για το τηλεοπτικο πακετο ειναι χωρις το τελος συνδρομητικης τηλεορασης.Σωστα?Αρα απο τις τιμες που βλεπουμε εκει να υπολογιζουν ολοι +3 ευρω καθε μηνα.Παρεπιπτοντως,αν τελειωνει το συμβολαιο σου στην τηλεοραση και δεν παρεις τηλεφωνο να το διακοψεις,τι γινεται?Στο αφηνουν και ανανεωνεται καθε μηνα αυτοματα οσο δεν το διακοπτεις η' στο ανανεωνουν αυτοματα για 6 μηνες η' 1 χρονο?
Δεν είναι στάνταρ +3 ευρώ "ταρίφα" το τέλος συνδρομητικής. Είναι 10% στην εκάστοτε τιμή προ ΦΠΑ. Εκτός κι αν χοντρικά το αναφέρεις ότι είναι +3 ευρώ.
Κι εννοείται ότι οι τιμές στο site δεν περιέχουν το συγκεκριμένο τέλος.
Άλλωστε, αυτό είναι έκτακτο Κυβερνητικό μέτρο και δεν είναι δουλειά του κάθε παρόχου να το προσθέτει στον επίσημο τιμοκατάλογό του για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.
Όταν τελειώνει το συμβόλαιό σου, γίνεται αορίστου χρόνου, με την εκάστοτε τιμή τιμοκαταλόγου (κατά την περίοδο που σου έληξε) και ισχύει μέχρι ο συνδρομητής να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά μ' αυτό, π.χ. ανανέωση με άλλους όρους, διακοπή κτλ.

Last edited:

-------

το ιδιο πηγαν να μου κανουν και μενα περσι γιατι εκανα υπαναχωρηση αν θυμαμαι καλα την 10η νομιζω ειναι η τελευταια μερα που μπορεις να κανεις υπαναχωρηση και μου το επαιζαν τρελλιτσα οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν γινεται οτι εχει περασει η προσθεμια και δεν προλαβαινουν να στειλουν την γραμμη πισω στον οτε και κατι τετοια και μου ζητουσαν κανα 300αρι αν εκανα υπαναχωρηση.τους εστειλα λοιπον μια ωραια καταγγελια στο email τους τους ειπα οτι θα τους παω στην εεετ και στον συνηγορο του πολιτη και μετα απο μερικες μερες πηρα απαντηση οτι εγινε λαθος και μου ζητησαν και συγγνωμη για την ταλαιπωρια..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

edit επειδη βρηκα το mail οι μερες υπαναχωρησης ειναι 14 και ζητουσαν 201e και ο νομος που λεει τους ορους για την υπαναχωρηση ειναι ο 2251/1994

Last edited: