Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά Cosmote

δεν εχει σημασια η υποκατηγορια, αλλα ο τιτλος του νηματος, ωστε να τον αναγνωρίζουν καλύτερα και οι μηχανές αναζήτησης.

Re: Προσφορά Cosmote

δεν εχει σημασια η υποκατηγορια, αλλα ο τιτλος του νηματος, ωστε να τον αναγνωρίζουν καλύτερα και οι μηχανές αναζήτησης.

Σε αυτό δεν έχεις άδικο για αυτό και θα διορθωθεί.

Καλημέρα .Μετά απο αίτηση που έκανα για φορητότητα στην νοβα . είχα το με COSMOTE Home Double Play 24 M με 26 και μου το έκανα 21.07 με το ΦΠΑ μου είπε . Επισης μου δίνει 2 αριθμούς κιν. cosmote με κάθε μήνα 200 λεπτά προς όλους .απλά θα πρέπει κάθε 3μηνο να δίνω τουλάχιστον 5 ευρω για ανανέωση.και για το full pack cosmote tv με 17 ευρω , τοπ οποίο δεν με ενδιαφέρει. εινα καλά ;υπάρχει κατι καλύτερο; σας ευχαριστώ !

Για να πάρεις αυτή την προσφορά έχει κάποιο τηλ να τους πάρεις η την δίνουν Μόνο σε περίπτωση που πας σε άλλη εταιρία; Εγώ έχω σταθερό οτε και Νόβα. Αλλά αν μπορείς να πάρεις τέτοια προσφορά θα έκοβα την Νόβα να βάλω οτε τβ με τέτοια τιμή

Για να πάρεις αυτή την προσφορά έχει κάποιο τηλ να τους πάρεις η την δίνουν Μόνο σε περίπτωση που πας σε άλλη εταιρία; Εγώ έχω σταθερό οτε και Νόβα. Αλλά αν μπορείς να πάρεις τέτοια προσφορά θα έκοβα την Νόβα να βάλω οτε τβ με τέτοια τιμή
Έκανα ηλεκτρονική αίτηση φορητότητας στην νόβα. το πρόβλημα είναι οτι δεν πρόλαβα να ακυρώσω την αίτηση απο την νοβα .πρέπει τουλαχιστον 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση . και μετά έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης μέσα σε 14 μερες. απλα δεν ξέρω αν ζητήσουν τα τέλη ενεργοποίησης

Σκεφτομαι να βαλω καποια συνδρομητικη τηλεοραση Νονa η Cosmote tv και επιδει ειμασται κοντα στις γιορτες ξερει κανεις αν βγαζουν καποιες Χριστουγεννιατικες προσφορες??

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote

Τελικα σημερα, τελευταια μερα και με την απειλη διακοπης (που δεν ηταν απειλη, γιατι ειχα προθεση να σταματησω), εκανα ανανεωση full με 17,63 συν 200λ/μ σε δυο καρτοκινητα (σταθερο ειχα κανει με 21και κατι για 250λ/μ σε σταθερα και 0,30λ σε κινητα).
Εκεινο που με "κρατησε" στον δορυφορικο ΟΤΕτβ ηταν κυριως η ποιοτητα εικονας σε σχεση με την iptv συν, βεβαιως, η σταθεροτητα συνδεσης. Και δεν ξερω τι λετε, αλλα η εικονα στα τσαμπιονς λιγκ ηταν υπερτερη δορυφορικων!

Σε λίγες μερες νομιζω προς τελη Δεκέμβρη η Αρχές Ιανουαρίου ληγει το συμβόλαιο και τηλεόρασης και double play! Το θεμα ειναι με πηραν απο 13888 τηλ για προσφορά και καλα!! Τωρα πληρωνω 57 ευρω ανα μηνα για Cosmote tv +pvr με εσωτερικό σκληρο (ευρω χρέωση)και double play .
Δλδ 26 δινω τηλεφωνο και ίντερνετ με (250' σε σταθερά και 30 λεπτα προς κινητά). Και 31 ευρω στο κομματι της τηλεόρασης!

Και με λεει φια προσφορα απο 26 να παω στα 29ευρω με Απεριοριστα σταθερά κι ολα τα αλλα οπως εχουν και η τηλεοραση οπως εχει δλδ να κανω ανανέωση και 3 ευρω παραπανω να πληρωνω!!! βεβαια δεν δέχτηκα αν και επεμενε αυτος!!!

Ειπα θα καλεσω Εγω!
Να παρω πρωτα στο 13888 στο τμήμα προσφορών (ειναο για τηλεόραση εκει σωστα) και μετα αν δεν τα βρουμε να ζητησω το τμήμα διακοπης;;!

Και στην τελική και να με διακοψουν στους νέους εχει πιο καλες προσφορές!! Χαχαχ!!

Με φορητότητες και τετοια δεν θέλω δεν με ενδιαφέρουν και το θεωρω καπως!!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μεσω του call back με καλεσαν και ζητησα μια προσφορά αναφέροντας οτι είμαι πελάτης νόβα.
για fullpack ο εκπρόσωπς μου είπε 47,17 με φπα και τελη ,έως 24 kbps,απεριοριστα σταθερά και 30´προς κινητά ,αναγνώριση κλήσης ,εγκατάσταση και 1 πάγιο cosmote tv δώρο (22,07) για 24 μήνες δέσμευση.
για πείτε μου απόψεις...

Ίδια περιπτωση με σένα με είχαν δώσει όχι δώρο πάγιο αλλά αντί για 30 κινητά 360 στα 47 .Και για 30 κινητά στα 42 .

Στις τιμές αυτές δεν πρέπει να είναι το τέλος 10% της συνδρομητικής τηλεόρασης. Για υπολογίστε και αυτό.

Στις τιμές αυτές δεν πρέπει να είναι το τέλος 10% της συνδρομητικής τηλεόρασης. Για υπολογίστε και αυτό.

σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου τα τέλη συμπεριλαμβάνονται.

Εμένα για να κόψω την Νόβα βρω double play με 26 ευρώ μου είπε 54 ευρώ με 30 λεπτά στα Κιν. Και full pack tv

ειχα DB24 +ΑΠΕΡ.ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ+30ΚΙΝΗΤΑ με 27 ευ .. και 17 ,90 μαζι με φορο το οτετβ.. το πρωτο εληγε σημερα και το οτετβ το καλοκαιρι..
σε τηλεφωνημα που εκανα να ενημερωθω για προσφορα μπορουσα να παραμεινω οπως ηταν η να παρω για αλλους 24 μηνες
αλλαγη μονο στα κινητα που πλεον ειναι 6 ωρες..στα 30 ευρω τελικη τιμη +τ17.90 οτε τβ.. παμε 48 τομηνα..
νομιζω καλυτερα δεν γινοταν..το μονο κακο ειναι ο φορος 10% που θα επιβαρυνει περιπου 5 ευρω το μηνα συνολο=54
η 108 το διμηνο....
επισης δικαιουμε και δωρεαν αντικατασταση ρουτερ με το speedport.. [[[εχω τοZTE 108 ]] αλλα μετα θα ΓΙΝΕΙ μετατροπη σε voip .αλλα δεν με πειραζει γιατι εχω ετοιμη καλωδιωση για τετοια περιπτωση..

εχω και νοβα την σουπερ προσφορα των 25 ευρω το φουλ πακετο για παντα..οποτε αμα τα κανουμε σουμα ολα ειναι ενα 80 αρι το μηνα [ λεφτα υπαρχουν ]]:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Έχω nova 3play full, απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, κινητά 12 ώρες, διεθνείς, internet 24, full πακέτο nova, με 53.70, επειδή σκέφτομαι να αλλάξω, τι τιμη τα δίνουν αυτά στον OTE? και που πρέπει να πάρω τηλέφωνο για προσφορά? Εκτός το 13888 υπάρχει άλλο νούμερο γιατί εκεί με δίνουν τιμές καταλόγου, εγώ θέλω προσφορά. Υπάρχει κάποιος που έχει όλα αυτά στον OTE? Κι αν ναι σε τι τιμη?

Ρε σεις τι απαράδεκτοι είναι αυτοι εδώ?
Μου ηρθε ξαφνικα ο λογαριασμος από 46 ευρω σε 60!
Εχω Cosmote TV, τηλεφωνο και internet 24ari
To Cosmote TV λοιπον παει από 17,63 στα 29,83 και τελικα το ποσο φτανει τα 60 ευρω.
Μου ειπανε ότι το συμβολαιο είναι μεν 24μηνο αλλα ενώ η τιμη για τηλεφωνο-internet παραμενει σταθερη για 24 μηνες για την TV αλλαζει...
Αποκλειεται αυτό να μου το ειχαν πει!
Πανε να βγαλουν την 2η χρονια ότι δωσανε την 1η!
ΚΛΕΦΤΕΣ

Προσοχη σε οσους κανουν νέο συμβολαιο μην τους την φερουν
Ειχε άλλος παρόμοιο θεμα?

Εγω με βλεπω προς ΝΟΒΑ παλι αναγκαστικα εκτος αν μου κανουν καμμια προσφορα πριν το κλεισιμο

Αγγελε ζητησε τους (ΑΠΑΙΤΗΣΕ) το αρχειο καταγραφης της συνομιλιας/συμφωνιας που εκανες (το εχουν), και κανε τους (αν εχεις δικιο, αν δηλ σου ειπαν Χ σταθερη τιμη για δυο χρονια η τβ) καταγγελια στον Συνηγορο Καταναλωτη. Και μην "ντρεπεσαι" καθολου - γιατι σ´αυτο πονταρουν και κανουν "κολπακια"

Αγγελε ζητησε τους (ΑΠΑΙΤΗΣΕ) το αρχειο καταγραφης της συνομιλιας/συμφωνιας που εκανες (το εχουν), και κανε τους (αν εχεις δικιο, αν δηλ σου ειπαν Χ σταθερη τιμη για δυο χρονια η τβ) καταγγελια στον Συνηγορο Καταναλωτη. Και μην "ντρεπεσαι" καθολου - γιατι σ´αυτο πονταρουν και κανουν "κολπακια"

Εννοείτε δεν ντρεπομαι!

Το καλοκαιρι "υποτίθεται" ότι μιλησαν με την γυναικα μου και εκεινη συμφωνησε για μετατροπή από 24αρα σε 50αρα συνδεση.
Αυτό κοστιζε μια περιουσια και τους ειπα όταν ειδα τον λογαριασμο ότι είναι αδυνατον να εχει συμφωνησει σε κατι τετοιο η γυναικα μου.
Με πηραν μετα από μερικες μερες να μου πουν ότι ισως εγινε παρανοηση κτλ και επανεφεραν την τιμη.
Αυτό εγινε τον Σεπτεμβρη.
Φαινεται ότι κάθε 2-3 μηνες κανουν και μια κουτσουκελα.

Πάντως τον τελευταίο καιρό έτσι προσφέρουν τα συμβόλαια με 24μηνη δέσμευση την τηλεφωνία και Internet και 12μηνη την τηλεόραση. Ίσως αν τους πεις ότι θα κόψεις την τηλεόραση , να σου ξανακάνουν την προσφορά

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk