δεν εχει σημασια η υποκατηγορια, αλλα ο τιτλος του νηματος, ωστε να τον αναγνωρίζουν καλύτερα και οι μηχανές αναζήτησης.
Καλημέρα .Μετά απο αίτηση που έκανα για φορητότητα στην νοβα . είχα το με COSMOTE Home Double Play 24 M με 26 και μου το έκανα 21.07 με το ΦΠΑ μου είπε . Επισης μου δίνει 2 αριθμούς κιν. cosmote με κάθε μήνα 200 λεπτά προς όλους .απλά θα πρέπει κάθε 3μηνο να δίνω τουλάχιστον 5 ευρω για ανανέωση.και για το full pack cosmote tv με 17 ευρω , τοπ οποίο δεν με ενδιαφέρει. εινα καλά ;υπάρχει κατι καλύτερο; σας ευχαριστώ !
Έκανα ηλεκτρονική αίτηση φορητότητας στην νόβα. το πρόβλημα είναι οτι δεν πρόλαβα να ακυρώσω την αίτηση απο την νοβα .πρέπει τουλαχιστον 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση . και μετά έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης μέσα σε 14 μερες. απλα δεν ξέρω αν ζητήσουν τα τέλη ενεργοποίησηςΓια να πάρεις αυτή την προσφορά έχει κάποιο τηλ να τους πάρεις η την δίνουν Μόνο σε περίπτωση που πας σε άλλη εταιρία; Εγώ έχω σταθερό οτε και Νόβα. Αλλά αν μπορείς να πάρεις τέτοια προσφορά θα έκοβα την Νόβα να βάλω οτε τβ με τέτοια τιμή
Στις τιμές αυτές δεν πρέπει να είναι το τέλος 10% της συνδρομητικής τηλεόρασης. Για υπολογίστε και αυτό.
Αγγελε ζητησε τους (ΑΠΑΙΤΗΣΕ) το αρχειο καταγραφης της συνομιλιας/συμφωνιας που εκανες (το εχουν), και κανε τους (αν εχεις δικιο, αν δηλ σου ειπαν Χ σταθερη τιμη για δυο χρονια η τβ) καταγγελια στον Συνηγορο Καταναλωτη. Και μην "ντρεπεσαι" καθολου - γιατι σ´αυτο πονταρουν και κανουν "κολπακια"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.