Προσφορά Cosmote TV

αυτό έχει μέσα τα cinema; αν και δεν έχουν και κάνα σπουδαίο πρόγραμμα και αυτά , εγώ το είχα μόνο για τα αθλητικά τώρα όμως και μετά την κοροϊδία τις προσφοράς που μου έκανα προχωράω σε διακοπή

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

αυτό έχει μέσα τα cinema; αν και δεν έχουν και κάνα σπουδαίο πρόγραμμα και αυτά , εγώ το είχα μόνο για τα αθλητικά τώρα όμως και μετά την κοροϊδία τις προσφοράς που μου έκανα προχωράω σε διακοπή
Όχι. Το Family Pack είναι το μίνιμουμ. Τ Cinema pack έχει μερικά ακόμα.
Δες εδώ: https://www.cosmote.gr/portal/residential/choose/timokatalogos

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Από ταινίες δεν λέει τίποτα (ειδικά για εμένα που μου αρέσουν κλασσικές.
Αλλά φαίνεται να έχει ενδιαφεροντα ντοκυμαντέρ.

ναι τα ντοκυμαντερ ειναι οντως καλα αλλα στην αρχη μετα απο λιγο θα δεις απειρες επαναληψεις και φυσικα στα καναλια με τα ντοκυμαντρε που ειναι ιδια και στις δυο πλατφορμες ειναι ακριβος τα ιδια και παιζουν την ιδια ωρα
αληθεια την επιλογη το τι θα δειξουν τα καναλια με τα ντοκυμαντερ ποιος τις κανει ;

Ε καλά άπειρες επαναλήψεις δεν έχουν. Απλά κάποιες σειρές προβάλλονται πρωί βράδυ. Τώρα να μας πειράζουν και όλα... Είπαμε...

Περιμενα τοσες μερες μπας και βγαλουν καποια καλη προσφορα αλλα τελικα τιποτα. Μεχρι αυριο λεω να κανω ενα συμβολαιο μιας και μου εχει ληξη. Αυτο με τον φορο τηλ. 5-6% απο 1-1-2017 το ξερω και εχω την απορια αν κανω μεχρι αυριο ενα συμβολαιο θα τον γλιτωσω? Ξερει κανεις τι παιζει?

Φυσικά και δεν θα το γλυτώσεις. Είναι ένα τέλος που επιβάλλετε σε όλους τους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και internet, παλιούς και νέους.

Φυσικά και δεν θα το γλυτώσεις. Είναι ένα τέλος που επιβάλλετε σε όλους τους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και internet, παλιούς και νέους.
Ευχαριστο πολυ γιατι εγω νομιζα οτι σε οσους εχουν συμβολαιο θα μπει ο φορος αφου ληξη. Sorry για το off.

Και εγώ έκλεισα χρόνο και απ τα 17 πήγα στα 27. Θα πάρω τηλέφωνο ώστε να το αλλάξω αν μπορώ. Αν παρόλα αυτά δεν πετύχω τότε μπορώ να κάνω διακοπή κ μετα από μερικές μέρες να ξαναπώ σαν νέος πελάτης να πάρω την τιμή των νέων πελατών; παίζει αυτό του ενδεχόμενο;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ έκλεισα χρόνο και απ τα 17 πήγα στα 27. Θα πάρω τηλέφωνο ώστε να το αλλάξω αν μπορώ. Αν παρόλα αυτά δεν πετύχω τότε μπορώ να κάνω διακοπή κ μετα από μερικές μέρες να ξαναπώ σαν νέος πελάτης να πάρω την τιμή των νέων πελατών; παίζει αυτό του ενδεχόμενο;

εμένα πάντως μου είπαν ότι δεν μπορούν να κανουν κάτι άλλο και ότι η τιμή πλέον για παλιό συνδρομητή θα ειναι 27 οπότε δήλωσα διακοπή και θα αλλάξω και την τηλεφωνία

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να διακόψω την τηλεόραση, το τηλέφωνο δεν με νοιάζει κ ας πάω σε άλλη εταιρία.παντως κ με τον νέο φόρο που θα μπει πλέον ανεβαίνει πολύ. Θα πάρω ένα τηλέφωνο την Δευτέρα να αρχίσουμε τα παζάρια ☺️

Είναι μεγάλο το ποσο.Υπολογιζω ότι αν δεν πω για διακοπή τον επόμενο καιρό το 3play θα μου ερθει κατι λιγοτερο από 70...

Πηρα τηλεφωνο κ ζητησα καλυτερη τιμη κ μου εκαναν την cosmoteTV 22 ευρω τον μηνα με συμβολαιο 2 χρονων.
Ρωτησα δλδ σε περιπτωση αυξησης εγω θα παραμεινω στα 22 μου ειπε ναι εννοειται (λολ,ναι καλα).
Ειπα οκ κ ανανεωσα.

Εγώ όσο και αν τους ρωτάω με λένε δεν υπάρχει προσφορά για cinema pack και μόνο το Full pack το δίνουν στα 25 με δώρο ένα μήνα και έναν σκληρό. Δεν δοκίμασα για διακοπή γιατί είναι ικανοί να μου το κόψουν χωρίς να με κάνουν προσφορά.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μου τηλεφωνησε για...συμβουλη πρωην συναδελφος, και ειπε οτι στη ...συζυγατα του δινουν 2 μηνες δωρεαν δοκιμαστικα ΟΤΕτβ (γιατι ειναι, λενε, παλαια και καλη πελατισα - τι να πω κι εγω!), χωρις υποχρεωση συνδρομης! Ισχυει κατι τετοιο, ή δεν καταλαβε καλα;

Παλαιότερα είχαν πάρει σε επίσης συνάδελφο μου για προσφορά TV και μετά από παράπονα λόγο τιμών και κάποιον τεχνικων προβλημάτων που είχε στο internet του δώσανε αν θυμάμαι καλά κάπου στους 2 μήνες δοκιμαστικά χωρίς δεσμεύσει το δέχτηκε και όταν πέρασαν οι μήνες είπε ότι δεν θα συνεχίσει και παρέδωσε πίσω τον εξοπλισμό . Ίσως να το κάνουν σε κάποιες περιπτώσεις .

Και εγώ πήρα αυτές τις μέρες 2 μήνες δοκιμαστικά με δώρο εγκατάσταση.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα ρωτήσει αν υπάρχει κάποια καλή προσφορά για να κόψω την Νόβα και μετά μετα απο λίγες μέρες με το έδωσαν.
Το σταθερό το χω στον οτε

Υπηρχε αυτη η προσφορα μεχρι πρις λιγες μερες πλεον σταματησε .οσοι το εκαναν το κανουν δοκιματικα δυο μηνες και μετα αν θελουν το ακυρωνουν .χωρις προστιμο και κρατανε το κεριοασυστημα επιστρεφουν μονο τον αποκοδικοποιητη

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μου τηλεφωνησε για...συμβουλη πρωην συναδελφος, και ειπε οτι στη ...συζυγατα του δινουν 2 μηνες δωρεαν δοκιμαστικα ΟΤΕτβ (γιατι ειναι, λενε, παλαια και καλη πελατισα - τι να πω κι εγω!), χωρις υποχρεωση συνδρομης! Ισχυει κατι τετοιο, ή δεν καταλαβε καλα;

Ισχυει! Και σ εμενα καθώς και σ ενα φίλο μου μας έδωσαν δωρεάν το φουλ πακέτο του cosmote TV για δυο μήνες και μετά αν θελουμε το συνεχίζουμε, διαφορετικά διακοπή με επιστροφή μονο του αποκωδικοποιητή και χωρίς καμια υποχρέωση πληρωμής. Όταν τους ρώτησα ποσο θα κληθούμε να πληρώσουμε αν το κρατήσουμε τελικά, μου είπαν πως αυτο θα το δουμε τηλεφωνικά μολις τελειώσει το 2μηνο δωρεάν!

Έλειξε τέλος Νοε η 12μηνη δέσμευση για Ote TV full pack με 17 /μήνα περίπου και ξεκίνησε η αντίστοιχη χρέωση με τιμή καταλόγου (27 /μήνα περίπου). Να σημειώσω πως έχω μαζί τους 24μηνο τηλ + vdsl (άλλους 12 μήνες δηλαδή).
Μίλησα μαζί τους χθες και μου πρότειναν ως καλύτερη τιμή τα 22 /μήνα με το πρόσχημα πως τα 17 /μήνα που είχα δεν παίζουν σαν προσφορά πλέον.
Να πάρω το αρμόδιο τμήμα για άμεση διακοπή με (δική μου) προσδοκία να με καλέσουν για καλύτερη προσφορά από τα 22 ή δεν παίζει κάτι καλύτερο και να δεχτώ;

Τα φώτα σας...

Πήγα σε κατάστημα Cosmote και ζήτησα κατάργηση. Κάλεσαν το αρμόδιο τμήμα και ζήτησε να μου μιλήσει η εκπρόσωπος όπου μου πρότεινε να ανανεώσω με 22 /μήνα με ΦΠΑ + τέλος και 2 μήνες δώρο, για 2 χρόνια. Της είπα πως δεν θέλω 2 χρόνια δέσμευση. Μου πρότεινε 17,6 /μήνα για ένα χρόνο με όλα μέσα (ΦΠΑ + τέλος). Δέχτηκα αφού της έκανα παράπονο πως θα μπορούσαν να μου το είχαν προτείνει από την αρχή.
Έκλεισα λοιπόν στην περσινή τιμή για άλλο ένα χρόνο.