takis
Supreme Member
αυτό έχει μέσα τα cinema; αν και δεν έχουν και κάνα σπουδαίο πρόγραμμα και αυτά , εγώ το είχα μόνο για τα αθλητικά τώρα όμως και μετά την κοροϊδία τις προσφοράς που μου έκανα προχωράω σε διακοπή
Όχι. Το Family Pack είναι το μίνιμουμ. Τ Cinema pack έχει μερικά ακόμα.αυτό έχει μέσα τα cinema; αν και δεν έχουν και κάνα σπουδαίο πρόγραμμα και αυτά , εγώ το είχα μόνο για τα αθλητικά τώρα όμως και μετά την κοροϊδία τις προσφοράς που μου έκανα προχωράω σε διακοπή
Ευχαριστο πολυ γιατι εγω νομιζα οτι σε οσους εχουν συμβολαιο θα μπει ο φορος αφου ληξη. Sorry για το off.Φυσικά και δεν θα το γλυτώσεις. Είναι ένα τέλος που επιβάλλετε σε όλους τους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και internet, παλιούς και νέους.
Και εγώ έκλεισα χρόνο και απ τα 17 πήγα στα 27. Θα πάρω τηλέφωνο ώστε να το αλλάξω αν μπορώ. Αν παρόλα αυτά δεν πετύχω τότε μπορώ να κάνω διακοπή κ μετα από μερικές μέρες να ξαναπώ σαν νέος πελάτης να πάρω την τιμή των νέων πελατών; παίζει αυτό του ενδεχόμενο;
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου τηλεφωνησε για...συμβουλη πρωην συναδελφος, και ειπε οτι στη ...συζυγατα του δινουν 2 μηνες δωρεαν δοκιμαστικα ΟΤΕτβ (γιατι ειναι, λενε, παλαια και καλη πελατισα - τι να πω κι εγω!), χωρις υποχρεωση συνδρομης! Ισχυει κατι τετοιο, ή δεν καταλαβε καλα;
Έλειξε τέλος Νοε η 12μηνη δέσμευση για Ote TV full pack με 17 /μήνα περίπου και ξεκίνησε η αντίστοιχη χρέωση με τιμή καταλόγου (27 /μήνα περίπου). Να σημειώσω πως έχω μαζί τους 24μηνο τηλ + vdsl (άλλους 12 μήνες δηλαδή).
Μίλησα μαζί τους χθες και μου πρότειναν ως καλύτερη τιμή τα 22 /μήνα με το πρόσχημα πως τα 17 /μήνα που είχα δεν παίζουν σαν προσφορά πλέον.
Να πάρω το αρμόδιο τμήμα για άμεση διακοπή με (δική μου) προσδοκία να με καλέσουν για καλύτερη προσφορά από τα 22 ή δεν παίζει κάτι καλύτερο και να δεχτώ;
Τα φώτα σας...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.