Προσφορά Cosmote TV

Υπηρξαν αλλαγες στην σταθερη. Το ερωτημα ειναι αν καλυπτει και την συνδρομητικη τηλεοραση.

Καλησπερα,ληγει κ εμενα το συμβολαιο μου,εχω 24mbps,250 αστικα,30 λεπτα κινητα κ full pack,πληρωνω 55ευρω το μηνα,ολα μεσα.τι δρομο μου προτεινετε να ακολουθησω?μεχρι που μπορω να πεσω?

Ναι εγώ πριν ένα μήνα, άλλαξα και σταθερή και tv. Ενώ μου έλεγαν ότι είναι 2 διαφορετικές υπηρεσίες, Και ενώ είχα συμβόλαιο μεχρι Φεβρουαριο 2018, έκανα καταγγελία σύμβασης και για τα 2.
Ή καταγγελία σύμβασης ίσχυε 1 μήνα μετά την ενημέρωση σου, στον μηνιαίο λογαριασμό σου.

Μήπως η Cosmote την έχει δει λίγο?Μόλις πήρα προσφορά από την cosmote και με 24 adsl 320 λεπτά σε κινητά ,απεριόριστα σταθερά και cosmote tv full pack 60ευρώ!!!!:violent-smiley-030: Και στην Nova που είμαι με τα ίδια αλλά 720 λεπτά προς κινητά δίνω 53 με τους φόρους μέσα.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Επειδή είμαι Κύπρο εγώ. Το σεμπτέβριο ξεκινα σπουδές ο γιος μου στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο και είμαι στο ψάξιμο για Internet στο σπίτι και κινητό με Mobile internet επίσης.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν η cosmote προσφέρει πακέτο που να περιλαμβάνει Internet, κινητή τηλεφωνία και το sports pack TV και ποσα περίπου στοιχίζει?

Η τιμη καταλογου ειναι 25,90 ανα μηνα. Πιστευω μπορεις να το ριξεις ακομα πιο κατω, ~20 .
Κανε παζαρια αλλα απο την αλλη να 'σαι και ετοιμος να το κοψεις αν δεν σε ικανοποιησουν με την τιμη.

Αν επιτρεπεται, σε ποια χωρα το χεις; Εχεις καλο σημα;

Κυπρο. ναι μια χαρα απο σημα και απο ολα. ακομη και με καταιγιδες κ βροχες(οποτεε κανει) δεν πεφτει οπως οταν ημουν Ελλαδα. βεβαια αυτο καπως ασχετο αφου αυτο αλλαξε απο την αναβαθμιση σε hybrid και μετα

Έχουν ξεφύγει με τον τιμοκατάλογο και όχι μόνο... αν ο πάροχος σταθερής είναι διαφορετικός απο COSMOTE τότε το δορυφορικό τιμολογείται διαφορετικά;

δηλαδή για να ξεκαθαρίσουμε....
ποιά η χρέωση full pack τηλεόραση που μπορεί να βρει κάποιος (χωρίς προσφορές κλπ) απο internet ή κατάστημα ΟΤΕ ή κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ με ή χωρίς τηλεφωνία/internet απο ΟΤΕ;

Σήμερα ρώτησα σε ΓΕΡΜΑΝΟ και είπαν ότι πλέον δεν επηρεάζει η τιμή του COSMOTE TV από το αν έχεις πάροχο σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Τι λέτε;
Οι καινούργιοι αποκωδικοποιητές είναι οι λεγόμενοι υβριδικοί και παρέχουν λειτουργίες μέσω σύνδεσης διαδικτυου, σωστά; Αν ο πάροχος είναι διαφορετικός απο COSMOTE λογικά δεν επηρεάζει κάτι;
Η τιμή που είδα σήμερα για το αθλητικό πακέτο είναι 19,9 χωρίς τέλος 10%, αυτο θα ισχύει μέχρι αύριο 31/5;

Ξέρετε πιο είναι το χειρότερο που κάνουν ... παλιοί συνδρομητές που τους δίνουν τα λεφτά τους χρονια τώρα....... να πληρώνουν περισσότερα από τους νέους....

Σήμερα ρώτησα σε ΓΕΡΜΑΝΟ και είπαν ότι πλέον δεν επηρεάζει η τιμή του COSMOTE TV από το αν έχεις πάροχο σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Τι λέτε;
Οι καινούργιοι αποκωδικοποιητές είναι οι λεγόμενοι υβριδικοί και παρέχουν λειτουργίες μέσω σύνδεσης διαδικτυου, σωστά; Αν ο πάροχος είναι διαφορετικός απο COSMOTE λογικά δεν επηρεάζει κάτι;
Η τιμή που είδα σήμερα για το αθλητικό πακέτο είναι 19,9 χωρίς τέλος 10%, αυτο θα ισχύει μέχρι αύριο 31/5;
Εμένα πάλι πριν κάνα μήνα στο 11888 μου είπαν ότι το full pack για ΜΗ συνδρομητές cosmote μαζί με τον φόρο πάει γύρω στα 37

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από ό,τι φαίνεται, οι τιμές είναι στα 22 για sports pack και στα 28,5 για full pack, είτε είσαι οτέ, είτε όχι.
https://www.cosmote.gr/eshop/browse/COSMOTE-TV-COSMOTE-TV-via-Sattelite/_/N-804
Νομίζω είναι καλές τιμές, κινείται σωστά ο οτέ.
Εξαρτάται πως το εννοείς.Ο κουμπάρος μου ανανέωσε με 17.5 το φουλ παν Μεγάλη διαφορά με το 28.5.Αντικειμενικά θα συμφωνούσα γιατί τα θετικά είναι πολλά αλλά οι συνδρομητές χωρίζονται σε 2 κατηγορίες,είναι πολύ άσχημο.

Αν όντως δίνουν το full pack 17,5 τι να πω;! Αν είναι αλήθεια γιατί όσο καιρό έγιναν προσπάθειες ανανέωσης ή νέας σύνδεσης, το ενδιαφέρον τους ήταν έκδηλο. Μάλλον δεν τους έκανα ως πελάτης τόσα χρόνια σε σταθερή και κινητή και πάντα στην ώρα πληρωμές. Οπότε κι εγώ κοιτώ άλλου πλέον!

Ναι βρε παιδια, με 3play παιρνετε τεοια χαμηλη τιμη.
Το θεμα καποιων χρηστων ειναι ποσο μπορει να παει χωρις 3play.