Προσφορά Cosmote TV

Για όποιον ενδιαφέρεται, τώρα υπάρχει online προσφορά στο site της COSMOTE για VDSL 50 Mbps + απεριόριστα σταθερά + 30 λεπτά σε κινητά + αναγνώριση κλήσης: 35,50 το μήνα + 5% τέλος σταθερής τηλεφωνίας 37,275 τελική τιμή, με 24μηνη δέσμευση.

Είναι ότι καλύτερο έχει βγει την τελευταία περίοδο και ισχύει μόνο για online παραγγελία. Στο 13888 που πήρα για το ίδιο πακέτο μου ζήτησαν 44,50 και δεν είχαν ιδέα για την online προσφορά.

Ισχύει για νέους πελάτες, αλλά και εν ενεργεία πελάτες της COSMOTE με την προϋπόθεση ότι κάνουν αναβάθμιση σύνδεσης ή έχει λήξει η προηγούμενη σύμβαση.

Για όποιον ενδιαφέρεται, τώρα υπάρχει online προσφορά στο site της COSMOTE για VDSL 50 Mbps + απεριόριστα σταθερά + 30 λεπτά σε κινητά + αναγνώριση κλήσης: 35,50 το μήνα + 5% τέλος σταθερής τηλεφωνίας 37,275 τελική τιμή, με 24μηνη δέσμευση.

Είναι ότι καλύτερο έχει βγει την τελευταία περίοδο και ισχύει μόνο για online παραγγελία. Στο 13888 που πήρα για το ίδιο πακέτο μου ζήτησαν 44,50 και δεν είχαν ιδέα για την online προσφορά.

Ισχύει για νέους πελάτες, αλλά και εν ενεργεία πελάτες της COSMOTE με την προϋπόθεση ότι κάνουν αναβάθμιση σύνδεσης ή έχει λήξει η προηγούμενη σύμβαση.
Τη συγκεκριμένη προσφορά την πήρα αρχές Ιανουαρίου. Μίλησα σε πμ με κάποιον όμως από ένα φόρουμ και με πήρε τηλέφωνο για αυτή την προσφορά. Μαζι με την προσφορά των 15.90 συν φόρο συν pvr για ote tv δίνω 57 το μήνα για τα παραπάνω. Αλλά τουλάχιστον έχω εξαιρετικές υπηρεσίες 50αρα καθαρή σε Download δεν παίζεται και το ote tv ote GO pvr χρησιμοποιούνται συνέχεια. Κλήσεις δεν κάνουμε από το σταθερό μιας και έχουμε κινητά αλλά δυστυχώς δεν κόβεται είναι νταβατζιλικι του ΟΤΕ χρόνια τώρα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Εμένα σε αντιπρόταση φορητότητας που έκανα προς Nova μου δίνουν την web τιμή για VDSL 50άρα + ανανέωση του OTE tv συμβολαίου μου στα 22 , δηλαδή τελική τιμή κλειδί 59,27 με δώρο τους 2 πρώτους μήνες και μία δωροεπιταγή αξίας 80 από Γερμανό.

Από την άλλη η Nova μου προσφέρει στα 57,02 τελική τιμή VDSL 50 + απεριόριστα σταθερά και κινητά + Full Nova Pack. Δώρο η Nova τους πρώτους 6 μήνες, ακα 25 Χ 6 = 150 αλλά μου χρεώνουν 35 μεταφορά + 20 ενεργοποίηση VDSL +10 το πιάτο, κοινώς 150 - 65 , πάμε στα 85 καθαρό όφελος.

Από την άλλη ο ΟΤΕ δίνει 2 Χ 59 = 118 + 80 δωροεπιταγή.

Με βλέπω να μένω...

Last edited:
να ρωτήσω κάτι (μπορεί να φαντάζει άσχετο άλλα θα παίξει ρόλο στην επιλογή cosmote ή κάποιος άλλος πάροχος (πχ wind,forthnet κλπ)

Αν έχω cosmote tv και τηλεφωνία/internet απο άλλον πάροχο θα μπορώ να βλέπω κανονικά cosmote tv go στο σπίτι μου απο φορητές συσκευές ή laptop;
Με άλλα λόγια για να έχω το cosmote tv go πρέπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να έχω τηλέφωνο/internet απο τον ΟΤΕ ή όχι;

Θέλει κινητό Cosmote εάν το θυμάμαι καλά με πρόγραμμα internet. Όταν κάνεις validation από το κινητό μπορεί να συνδεθεί σε wifi οποιουδήποτε router και λειτουργεί σε όλους τους παρόχους. Εάν δεν έχεις κινητό cosmote θα πρέπει να έχεις σταθερό ΟΤΕ για να βλέπεις εντός σπιτιού. Νομίζω συμφέρει να τα πάρεις συνδυαστικά, έχει αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα με πήραν από nova για 3play τo start pack απεριοριστα σταθερά 30 λεπτά κινητα με 26.77 και 35 τέλη σύνδεσης και ολα τα τέλη.Επιπλέον σε αυτή την τιμή τους πρώτους 6 μήνες full pack. Είμαι στον οτε και δίνω 21.9 το μήνα για ιντερνετ και σταθερό με 250 λεπτά σταθερά και 30 κινητά και cosmote tv τιμη καταλόγου.Τι λέτε συμφέρει η προσφορά της nova; Το συμβόλαιο στην τηλεφωνία λήγει τώρα ενω cosmote tv σε 6 μήνες περίπου. Έτσι όπως τα υπολόγισα βγαίνει περίπου 7 ευρώ παραπάνω το μήνα για τον καιρο που θα έχω και τα 2 αλλά θα έχω το φουλ πακ. Μετά το 6μηνο συμφέρει 5 ευρώ παραπάνω για τα λιγοστά κανάλια. Θα μου κάνει αντιπρόταση ο οτε για καλύτερη τιμή. Παλαιότερα σε φορητότητα μου είχε ρίξει την τιμή και μου είχε δώσει δωροεπιταγή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δέχτηκα παρόμοια προσφορά από Nova, έκανα αίτηση φορητότητας, μου έκαναν αντιπρόταση από ΟΤΕ και ακύρωσα τη φορητότητα προς Nova. Συγκεκριμένα, η προσφορά του ΟΤΕ για να μείνω ήταν Full OTE tv + VDSL 50 με απεριόριστα σταθερά και 390 λεπτά προς κινητά για τους πρώτους 6 μήνες + δωροεπιταγή 80 από Γερμανό στα 59,5 τον μήνα. Διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες. Αποδέχτηκα την προσφορά του ΟΤΕ και προχθες με κάλεσαν εκ νέου για να με ενημερώσουν ότι η τιμή του VDSL έπεσε κατά 5 και το τελικό ποσό διαμορφώνεται στα 54,5 ενώ παράλληλα μου αυξήσαν το ποσό της δωροεπιταγής στα 130 .

Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να ακύρωσω ανανέωση συμβολαίου στον οτέ. Η ενεργοποίηση έγινε πριν 2 ημέρες.

νομιζω αν εγινε online η μεσω τηλεφωνου η αναννεωση εχεις 14 μερες δικαιωμα για υπαναχώρηση

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Μετά τους 6 πρώτους μήνες τι τιμή; Καλή προσφορά φαίνεται.

Μετά τους πρώτους 6 μήνες απλά θα μου μειώσουν τα λεπτά ομιλίας προς κινητά στα 30, δεν ρώτησα κιόλας, καθότι δεν μιλάω ποτέ από το σταθερό σε κινητά.

Είναι για να τραβάω τα μαλλιά μου, όταν ακούω για δωροεπταγες.Μου τελειώνει το ΟΤΕΤV το Σάββατο και δε με πήραν ούτε τηλέφωνο.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Είναι για να τραβάω τα μαλλιά μου, όταν ακούω για δωροεπταγες.Μου τελειώνει το ΟΤΕΤV το Σάββατο και δε με πήραν ούτε τηλέφωνο.

Εμένα όχι μόνο δεν με είχαν πάρει, αλλα μετά απο καιρό όταν τους κάλεσα εγώ οι τιμές ήταν ...γεια σας! Και προνομιακές όπως μου είπαν!
Δεν πιστεύω κάποιους που ποστάρουν ότι έχουν κερδίσει αυτή την εποχή κάτι καλές τιμές!

Εγώ θα ζητήσω διακοπή και βλέπουμε. Δίνω 22 τώρα μόνο για τηλεόραση. Μου είπαν για 27,9 αν θυμάμαι καλά για ανανέωση. Τηλέφωνο δε θέλω από cosmote. Το πολύ πολύ γίνεται διακοπή και ξανακάνουμε με κάποια προσφορά από Σεπτέμβριο.

Σταθερή τηλεφωνία ποια έχεις; Δουλεύεις το υβριδικό αποκωδικοποιητή με τις υπηρεσίες replay κλπ

Εγώ πιστεύω αυτούς που πετυχαίνουν καλές τιμες γιατι τις εχουν και γνωστοι μου.Αλλά είναι μεγάλες οι διαφορές και εκνευρίζομαι
Και έχοντας τις υβριδικές υπηρεσίες για άλλα 2 χρόνια δεν μπορω να εκβίαση για την τηλεόραση.

Τηλεφωνο δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν.
Το εχουμε ξαναπει.Καλυτερες τιμες μονο όταν ζητήσετε να σας συνδεσουν με το τμημα διακοπων και ακομα καλυτερες τιμες μονο όταν δουν αιτηση φορητοτητας.Απλα το δευτερο εχει μεγαλυτερη διαδικασια,ακυρωσεις,πιθανοτητα να φυγει η γραμμη για τον νέο παροχο και να τρεχετε κλπ

Ακόμη και έτσι έγινε προσπάθεια μέσω τμήματος διακοπών, πάλι δεν άλλαξε κάτι, δεν ενδιαφέρθηκαν. Εδώ πήρα δυο φορές τηλέφωνα μέχρι τώρα και έχω ζητήσει διακοπή του δορυφορικού, όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν καλέσει, ενώ μου έχουν πει ότι προωθείται το αίτημα και τα κλασσικά. Μάλλον θέλουν καταγγελία ή μήνυση!

εγω πάντως που αιτηθηκα διακοπη με κάλεσαν και απο 35 το full μου το έριξαν στα 22! και 2 μήνες δωρο. Κι έτσι έμεινα.