Προσφορά Cosmote TV

Έχετε δει αυτούς τους λογαριασμούς με τα μάτια σας;μερικές φορές πιστεύω ότι ακούμε και πράγματα που δεν ισχύουν,ακόμα κι από φίλους...

Στάλθηκε από το F8131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την παρασκευη μου κανανε προσφορα για να παω απο Nova σε OTE την εξης :
2 χρονια δεσμευση και δωρεαν τελος ενεργοποιησης
oteTV full pack 22ε/μηνα και δωρεαν οι 2 πρωτοι μηνες (ωφελος 44ε)
2play με απεριοριστα αστικα και 6 ωρες κινητα με 24αρι ADSL (26ε περιπου δε θυμαμαι ακριβως) ή 50αρι VDSL στα 32ε περιπου.
30ε δωροεπιταγη Γερμανος ή 2 ωρες ομιλια σε ολα τα δυκτια καθε μηνα για 1 χρονο σε ενα κινητο Cosmokarta (ωφελος 100-120ε για μενα)

Αποφασισα σημερα να προχωρησω με το VDSL σεναριο και την cosmokarta μιας και το ωφελος των περιπου 150ε στα 2 χρονια μου ριχνει το πραγματικο κοστος στα 48ε το μηνα , ομως καλεσα στο 13888 και ακουσα αλλανταλλων σαν προσφορα.
Γνωριζει κανεις αν εληξε η παραπανω προσφορα ή αν απλα επεσα σε ακαταλληλο ατομο? Παντως και την παρασκευη απο 13888 με ειχαν παρει, οχι απο καποιο εξωτερικο συνεργατη. Δυστυχως εχασα το χαρτι που ειχα γραψει το ονομα της κοπελας και το εσωτερικο της τηλεφωνο....οποτε δεν ξερω τωρα πως να προχωρησω.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Εγώ είχα πάρει για 2 χρόνια οτε tv που έληγε στις 24 Αυγούστου και προχτές που ρώτησα μου είπαν οτι μπορώ να διακόψω χωρίς πέναλτι και διέκοψα.

Όταν πήρες για να το διακόψεις δεν σου έκαναν κάποια προσφορά για να παραμείνεις ή δεν σε ενδιέφερε;

Εγώ ακόμα περιμένω να με πάρουν για τη διακοπή που έχω ζητήσει. Από την προηγούμενη Δευτέρα έχω πάρει 3 φορές και μου λένε θα σας ειδοποιήσουμε. Βασικά περιμένω μήπως κάνουν καμιά προσφορά αλλιώς θα τα είχα επιστρέψει όλα σε κατάστημα και θα είχα κάνει διακοπή από εκεί.

Υπάρχει ατυπη συμφωνία από τους μεγάλους να περιοριστούν σταδιακά οι προσφορές. Οπότε αυτά που γνωρίζαμε 1-2 χρόνια πριν γενικά δεν θα ισχύουν.

Προφανώς ανάλογα με τους γενικούς και επιμέρους (πχ seasonal) στόχους πωλήσεων θα τρέχουν campaigns για acquisition & win-back πελατών αλλά σε γενικές γραμμές μην περιμένετε γενναίες προσφορές.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Εγώ ακόμα περιμένω να με πάρουν για τη διακοπή που έχω ζητήσει. Από την προηγούμενη Δευτέρα έχω πάρει 3 φορές και μου λένε θα σας ειδοποιήσουμε. Βασικά περιμένω μήπως κάνουν καμιά προσφορά αλλιώς θα τα είχα επιστρέψει όλα σε κατάστημα και θα είχα κάνει διακοπή από εκεί.

Γιατί δεν επιμένεις να σε συνδέσουν απευθείας με το τμήμα καταργήσεων και όχι να σε πάρουν τηλέφωνο; Αν πάρεις πρωινές ώρες νομίζω σε συνδέουν.

Υπάρχει ατυπη συμφωνία από τους μεγάλους να περιοριστούν σταδιακά οι προσφορές. Οπότε αυτά που γνωρίζαμε 1-2 χρόνια πριν γενικά δεν θα ισχύουν.

Προφανώς ανάλογα με τους γενικούς και επιμέρους (πχ seasonal) στόχους πωλήσεων θα τρέχουν campaigns για acquisition & win-back πελατών αλλά σε γενικές γραμμές μην περιμένετε γενναίες προσφορές.

απο που προκυπτει αυτο?

Μολις εκανα την ανανεωση και εγω DP24 αστικα-υπεραστικα απεριοριστα και 30 λεπτα σε κινητα στα 26.36 και ΟΤΕ TV full στα 22 ευρω για 24 μηνες συμβολαιο και τα 2.Επισης 2 πρωτοι μηνες δωρεαν OTE TV.Μετα τους 2 μηνες ειναι στα 48.35 ο μηνας.Το συμβολαιο που ειχα ηταν μεχρι τον Αυγουστο.Ισως θα μπορουσα να επαιρνα καλυτερη προσφορα αν εκανα φορητοτητα αλλα δεν το προσπαθησα.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Γιατί δεν επιμένεις να σε συνδέσουν απευθείας με το τμήμα καταργήσεων και όχι να σε πάρουν τηλέφωνο; Αν πάρεις πρωινές ώρες νομίζω σε συνδέουν.

Πήρα και περίμενα τελικά σήμερα μέχρι να με συνδέσουν και μου έδωσαν μόνο τηλεόραση όσο είχα 22 ευρώ μαζί με φόρους, 2 μήνες δωρεάν και 120 λεπτά το μήνα για ένα χρόνο σε ένα whats up που έχω. Μαζί με το τηλέφωνο vodafone που έχω στα 18 ευρώ το μήνα πάει 40. Καλά είναι θεωρώ και δεν μπλέκω με τηλέφωνο με τον ΟΤΕ.

ακριβως και εγω το ίδιο.. 3 φορες εχω καλέσει και χτες μου είπανε οτι θα κάνουνε το αιτημα μου επείγων ώστε να με καλέσουν απο το τμημα διακοπών όσο γίνεται πιο άμεσα. για να δουμε..

ακριβως και εγω το ίδιο.. 3 φορες εχω καλέσει και χτες μου είπανε οτι θα κάνουνε το αιτημα μου επείγων ώστε να με καλέσουν απο το τμημα διακοπών όσο γίνεται πιο άμεσα. για να δουμε..

Σήμερα πάτησα το 3 αν θυμάμαι καλά που λέει ο λογαριασμός μου και ζήτησα να με συνδέσουν. Τις άλλες φορές πατούσα το 1 και κρατούσαν αίτημα. Επείγον κρατάνε συνήθως αλλά δεν παίρνουν.

Θα το ξαναγραψω.Το "κολπο" ειναι να μην σας νοιαζει πραγματικα που θα πατε οταν τελειωσει το συμβολαιο σας.Να ειστε ετοιμοι και αποφασισμενοι να αλλαξετε πλατφορμα ειτε οτε,ειτε νοβα.Αν γινει κατανοητο αυτο,τοτε σιγουρα θα παρετε καλη προσφορα απο καποιον...

Θα το ξαναγραψω.Το "κολπο" ειναι να μην σας νοιαζει πραγματικα που θα πατε οταν τελειωσει το συμβολαιο σας.Να ειστε ετοιμοι και αποφασισμενοι να αλλαξετε πλατφορμα ειτε οτε,ειτε νοβα.Αν γινει κατανοητο αυτο,τοτε σιγουρα θα παρετε καλη προσφορα απο καποιον...
Ναι αν κοιτάμε με γνώμονα μονο την τιμή και οχι το περιεχομενο.Εγώ βέβαια το θεωρώ αδιανόητο να διαλέγεις πλατφόρμα, χωριςνα έχεις το περιεχομενο σε προτεραιότητα.

Όταν πήρες για να το διακόψεις δεν σου έκαναν κάποια προσφορά για να παραμείνεις ή δεν σε ενδιέφερε;

Δέν με ενδιέφερε να συνεχίσω, τους το είπα απο την αρχή.

Εμένα έληξε το συμβόλαιο και με μεγάλη μου χαρά έκανα αίτημα διακοπής (για το οποίο χρειάστηκε να τους ξαναπάρω μετά από τρεις ημέρες για να τους το υπενθυμίσω)
Επανήλθαν λοιπόν με τιμή καταλόγου online για να με δέσουν πάλι με συμβόλαιο.
Όταν επέμεινα στην απόφασή μου με ρώτησαν για ποιο λόγο διακόπτω και αν είμαι δυσαρεστημένος με την υπηρεσία.
Εξήγησα λοιπόν ότι ο ΟΤΕ έχει στοιβάξει πάρα πολλά κανάλια στους αναμεταδότες που έχει στη διάθεσή του με αποτέλεσμα η ποιότητα κάθε καναλιού και ειδικά των HD να είναι αρκετά κατώτερη των προσδοκιών μου.
Τους είπα ότι το bitrate είναι απαράδεκτα χαμηλό, η εικόνα έχει artifacts ειδικά σε πιο μακρινά πλάνα και ότι οι αντίστοιχες υπηρεσίες στο εξωτερικό έχουν τουλάχιστον δύο φορές καλύτερο bitrate.
Ανάθεμα και αν κατάλαβε η κοπέλα τίποτα από όλα αυτά, λες και μιλούσα με εξωγήινο. Ελπίζω να τα σημείωσε τουλάχιστον και κάποιος που ξέρει να το δει.

Να αγιάσει το στόμα σου..
Και να είσαι σίγουρος ότι μια χαρά το κατάλαβε και η κοπέλα, και μια χαρά το ξέρουν και οι υπεύθηνοι, αλλα τι να σου πουν, ναι κύριε έχετε δίκιο η εικόνα είναι απαράδεκτη .Απλα δεν τους ενδιαφέρει καν να το διορθώσουν,
Εδώ έβαλαν νέο αναμεταδότη, και αντί να βάλουν κανένα καναλι cinema να ανεβεί λίγο η ποιότητα, έβαλαν τοπικά κανάλια. Πάει χαμένος ο αναμεταδότης...
Εντωμεταξύ δεν χρειαζόταν να τους πεις για πακέτα του εξωτερικού, η nova έχει το διπλάσιο bitrate και παραπανω

Εδεησαν σήμερα απο Cosmote, να με καλέσουν και η προσφορα που κάνανε ήταν να παραμείνω στο ίδιο πακέτο που ήμουν (φουλ δλδ) και στην ίδια τιμη (τελικη: 22,06 δλδ με ΦΠΑ & φορο συνδρομητικής) απλά η δεσμευση θα είναι 24μηνη και προσφερουν 2 μήνες δώρο. οχι τίποτα γουαου αλλα τίμια προσφορα νομίζω

Δλχ 3 ευρώ λιγότερο από την τιμή τιμοκατάλογο.?

η τιμη τιμοκαταλογου ειναι χωρις το τελος συνδρομητικής τηλεορασης και βγαινει 29 και κάτι. Αρα είναι 7 λιγότερο

Εδεησαν σήμερα απο Cosmote, να με καλέσουν και η προσφορα που κάνανε ήταν να παραμείνω στο ίδιο πακέτο που ήμουν (φουλ δλδ) και στην ίδια τιμη (τελικη: 22,06 δλδ με ΦΠΑ & φορο συνδρομητικής) απλά η δεσμευση θα είναι 24μηνη και προσφερουν 2 μήνες δώρο. οχι τίποτα γουαου αλλα τίμια προσφορα νομίζω
Ακριβώς το ίδιο +80 δωροεπιταγη από Γερμανό, δίνουν