Εγώ είχα πάρει για 2 χρόνια οτε tv που έληγε στις 24 Αυγούστου και προχτές που ρώτησα μου είπαν οτι μπορώ να διακόψω χωρίς πέναλτι και διέκοψα.
Εγώ ακόμα περιμένω να με πάρουν για τη διακοπή που έχω ζητήσει. Από την προηγούμενη Δευτέρα έχω πάρει 3 φορές και μου λένε θα σας ειδοποιήσουμε. Βασικά περιμένω μήπως κάνουν καμιά προσφορά αλλιώς θα τα είχα επιστρέψει όλα σε κατάστημα και θα είχα κάνει διακοπή από εκεί.
Υπάρχει ατυπη συμφωνία από τους μεγάλους να περιοριστούν σταδιακά οι προσφορές. Οπότε αυτά που γνωρίζαμε 1-2 χρόνια πριν γενικά δεν θα ισχύουν.
Προφανώς ανάλογα με τους γενικούς και επιμέρους (πχ seasonal) στόχους πωλήσεων θα τρέχουν campaigns για acquisition & win-back πελατών αλλά σε γενικές γραμμές μην περιμένετε γενναίες προσφορές.
Γιατί δεν επιμένεις να σε συνδέσουν απευθείας με το τμήμα καταργήσεων και όχι να σε πάρουν τηλέφωνο; Αν πάρεις πρωινές ώρες νομίζω σε συνδέουν.
Εγώ ακόμα περιμένω να με πάρουν για τη διακοπή που έχω ζητήσει. Από την προηγούμενη Δευτέρα έχω πάρει 3 φορές και μου λένε θα σας ειδοποιήσουμε. Βασικά περιμένω μήπως κάνουν καμιά προσφορά αλλιώς θα τα είχα επιστρέψει όλα σε κατάστημα και θα είχα κάνει διακοπή από εκεί.
ακριβως και εγω το ίδιο.. 3 φορες εχω καλέσει και χτες μου είπανε οτι θα κάνουνε το αιτημα μου επείγων ώστε να με καλέσουν απο το τμημα διακοπών όσο γίνεται πιο άμεσα. για να δουμε..
Ναι αν κοιτάμε με γνώμονα μονο την τιμή και οχι το περιεχομενο.Εγώ βέβαια το θεωρώ αδιανόητο να διαλέγεις πλατφόρμα, χωριςνα έχεις το περιεχομενο σε προτεραιότητα.Θα το ξαναγραψω.Το "κολπο" ειναι να μην σας νοιαζει πραγματικα που θα πατε οταν τελειωσει το συμβολαιο σας.Να ειστε ετοιμοι και αποφασισμενοι να αλλαξετε πλατφορμα ειτε οτε,ειτε νοβα.Αν γινει κατανοητο αυτο,τοτε σιγουρα θα παρετε καλη προσφορα απο καποιον...
Όταν πήρες για να το διακόψεις δεν σου έκαναν κάποια προσφορά για να παραμείνεις ή δεν σε ενδιέφερε;
Δλχ 3 ευρώ λιγότερο από την τιμή τιμοκατάλογο.?
Ακριβώς το ίδιο +80 δωροεπιταγη από Γερμανό, δίνουνΕδεησαν σήμερα απο Cosmote, να με καλέσουν και η προσφορα που κάνανε ήταν να παραμείνω στο ίδιο πακέτο που ήμουν (φουλ δλδ) και στην ίδια τιμη (τελικη: 22,06 δλδ με ΦΠΑ & φορο συνδρομητικής) απλά η δεσμευση θα είναι 24μηνη και προσφερουν 2 μήνες δώρο. οχι τίποτα γουαου αλλα τίμια προσφορα νομίζω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.