Προσφορά Cosmote TV

μια ερωτηση εαν καποιος γνωριζει στην προσφορα που εχει δωρεαν κεραια και εγκατασταση το καλωδιο το πληρωνω εγω?

Μέχρι 30 μέτρα είναι δωρεάν, οπότε αν δεν μένεις σε κάποιο ουρανοξύστη στο Μανχάταν, καλύπτεσαι.

Ρωτά τους αν φύγεις και από αυτούς νωρίτερα αν μπορείς να μην πληρώσεις το πέναλτι και σε αυτούς να δεις αν ισχύουν τα ίδια
Χαχαχαχα. Πολύ καλό. Θα το δοκιμάσω να το πω κι εγώ να κόψω αντίδραση

Χαχαχαχα. Πολύ καλό. Θα το δοκιμάσω να το πω κι εγώ να κόψω αντίδραση
Το είπα εγώ και μου είπαν ότι το δικό τους νομικό πλαίσιο είναι διαφορετικό και πρέπει να πληρώσεις.χαχαχα.

για υφισταμενους πελατες που λιγει το συμβολαιο τους τη προσφορα παιζει ; εχω το φουλ πακετο

για υφισταμενους πελατες που λιγει το συμβολαιο τους τη προσφορα παιζει ; εχω το φουλ πακετο

Το είπες και μόνος σου.Σαν υφιστάμενος πελάτης θα πρέπει να ''μαρτυρησεις'' για να πετύχεις καλή προσφορά!

Από την Κοσμοτε λένε πως αν διακόψεις έστω και μια μέρα πριν λήξει το συμβόλαιο τρως όλη την ρήτρα σαν να το διέκοψες από την αρχή. Παίζει κάτι τέτοιο?

Aναλογος τη διάρκεια του συμβολαίου σου, σε 24μηνο δεν σου ζητούν το υπόλοιπο της συνδρομής. Υπάρχει ένα στάνταρ ποσο που πληρώνεις ως πεναλτυ, 125 η 130 ευρώ νομίζω. Και αυτό είναι το ποσο που θα πληρώσεις ειτε θέλει το συμβόλαιο σου μια μέρα για να λήξει είτε 12 μήνες

παλαιοτερα υπηρχε ρητρα που ηταν αναλογη με το ποτε το κοβεις πχ αν το εκοβες 10 μηνες πριν τελειωσει εδινες 200(θεωρητικα) και αν το εκοβες 2 μηνες πριν ληξη 80 πχ

τωρα αν προσεξει κανεις τα συμβολαια αναφερουν οτι η ρητρα ειναι ιδια ειναι ασχετα ποτε θα το κοψεις

ας διαφραφει το ποστ μου το ιδιο γραψαμε και το ειδα οταν εστειλα ηδη το μυνημα !

Παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζετε. Ο γιος μου ξεκινα σπουδές θεσσαλονίκη και θέλει να βάλει sports pack. Το ερώτημα μου είναι ως φοιτητής από Κύπρο γίνετε? Δηλαδή τι θα χρειαστεί, διεύθυνση, κάρτα/λογαριασμό τράπεζας?

ΑΦΜ θα θέλει και μια διεύθυνση που θα μένει φαντάζομαι. Και ταυτότητα. Λογαριασμός τράπεζας δεν νομίζω να χρειάζεται

Kαλησπερα μου ηρθε ο εξοπλισμος,τωρα περνω τηλεγωνο για την εγκατασταση της κεραιας ή περιμενω να με παρουν αυτοι?

μεχρι να ερθει ο τεχνικος για την εγκατασταση μπορουμε καπως να βλεπουμε το replay tv ? Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν βλεπει τον δορυφορο δεν αποθηκευει και καναλια για να μπορεσεις να δεις το repaly tv

δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα, αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι: βλεπω στα πακετα του οτε tv τις τιμες. ακομα και οταν προχωρας την παραγγελια και γενικα οπου κ να διαβασα κ να κοιταξα δεν βλεπω πουθενα αυτο που ισχιε καποτε δηλαδη στην αγαρα οτε tv μεσω δορυφορου την διαφορα τιμης αν εισαι συνδρομητης οτε σταθερης η οχι. π.χ εγω που ειμαι συνδρομητης χρονια, αλλα και ενας φιλος μου που εγινε πριν 2 χρονια και εει το χαρτι της αγορας απο καταστημα, αναφερει πανω οτι τοσα π.χ για το full pack που ειχε παρει(δεν θυμαμαι το ποσο) και τοσα αν εισαι συνδρομητης οτε σταθερης(-6 ευρω περιπου). τωρα δεν το βλεπω πουθενα αυτο και μου κανει εντυπωση αν εχει καταργηθει διοτι οι παλιοι δινουμε 6 ευρω παραπανω πο τους νεους εκτος απο οτιδηποτε αλλαγες στο τιμολογιο λογω διαφορων προσφορων που εχουν προκυψει. γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο μεχρι να μαθω απο οτε?

Last edited:
Το site του ΟΤΕ οπως και της ΝΟVA ειναι εξαιρετικα δυσχρηστα και
η αναζητηση λεπτομερειων για τις προσφορες φανταζει αδυνατη.
Και εγω εχω αποριες και πρεπει να ρωτησω στον ΟΤΕ τελικα.