Προσφορά Cosmote TV

Γιατί να μη μπορείς; Προσφορά θα πάρεις είτε με φορητότητα ειτε με αίτηση διακοπής. Και διακοπή να κάνεις δεν έχεις να χάσεις κάτι,κάνεις νέα σύνδεση και παίρνεις και τα δώρα.
Στον ΟΤΕ καταλαβαίνουν ότι διακοπτεις για να επανασυδεθεις.Σίγουρα αυτά τα δώρα είναι και για τη συγκεκριμένη περίπτωση? Τότε δεν θα υπάρχει κόστος επανασύνδεσης?

Στον ΟΤΕ καταλαβαίνουν ότι διακοπτεις για να επανασυδεθεις.Σίγουρα αυτά τα δώρα είναι και για τη συγκεκριμένη περίπτωση? Τότε δεν θα υπάρχει κόστος επανασύνδεσης?
Αν σου αρέσει η προσφορά δεν θα το διακόψεις κ θα συνεχίσεις. Αν το διακόψεις θα κάνεις νέο συμβόλαιο.Αν επικαλεστείς οικονομικά προβλήματα σίγουρα θα σου κανουν καλη προσφορά. Εγώ έτσι έκανα και ανανέωσα με 22,ήμουν όμως αποφασισμένος να το κόψω.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Να ρωτήσω .., πήρα μια καλή προσφορά από νοβα (για TV και ιντερνετ/κλησεις) και μου είπε η κοπέλα θα μου στείλει με mail το συμβόλαιο!
Το βλέπει αυτό κάπως ο ΟΤΕ μπας και με πάρουν για μια καλή τελική προσφορά?
(Εννοώ να υπογράψω και να το στείλω το συμβόλαιο ή αν το κάνω αυτό τέλος με τον οτε?)

Για να το δει ο ΟΤΕ πρέπει να υπογράψεις και να το στείλεις . Μετά θα το δουν , και θα σε κάνουν αντιπροσφορά.
Και μετά αρχίζει το τρέξιμο από μέρους σου, εφόσον δεχθείς την αντιπροσφορα του ΟΤΕ , για να διακόψεις και να ακυρώσεις την υπογραφή που έβαλες στην Forthnet.

Εαν δεχτει την αντιπροσφορα του οτε οταν τον παρουν τηλεφωνο σημαινει οτι δεν εχουν δωσει τη γραμμη στη nova και δεν χρειαζεται να κανει κατι. Παραμενει ως εχει. Περνουν τηλεφωνο παντα οι εταιριες πριν δωσουν την γραμμη για να σε κρατησουν

Από προσωπική εμπειρία μιας και μόλις μεταφέρθηκα στον ΟΤΕ με VDSL θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη που μένουν Κερατσίνι και υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL να μην ψαρώσουν από προσφορές για 50αρα καθώς όπως με ενημέρωσαν οι τεχνικοί το Αστικό Κέντρο μας δεν υποστηρίζει 50αρες και ο μέσος όρος συγχρονισμού είναι 18-21. Εγώ με την ADSL της Forthnet συγχρόνιζα περίπου στα 14 με 1 upload και τώρα συγχρονίζω στα 21 με 5 upload. Δεν το γράφω αποτρεπτικά καθώς και εγώ θα μείνω μιας και είναι σαφώς αναβάθμιση από ότι είχα στην Forthnet. Απλά ήθελα να ενημερώσω τα υπόλοιπα μέλη για το τι να περιμένουν.

Υπαρχει καποια προσφορα που τρεχει αυτη την περιοδο για νεο πελατη στο full πακετο του ΟΤΕ με τηλεφωνο ιντερνετ και full πακετο tv ? Εριξα μια ματια στα προγραμματα του ΟΤΕ και ειδα οτι το πακετο με

COSMOTE Home Double Play 24 L με COSMOTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου

Internet έως 24 Mbps
Απεριόριστα προς σταθερά
30' προς κινητά
COSMOTE TV Full Pack
Μηνιαίο Πάγιο
από 66,11
56,04

Προσφορά

Με ΔΩΡΑ αξίας 125 ! Δώρο εξωτ. δίσκος 500GB + Δωρεάν Εγκατάσταση + Δωρεάν Κεραία

Αυτο ειναι το πακετο που με ενδιαφερει αλλα λεω μηπως μπορω να μειωσω την τιμη της μηνιαιας συνδρομης εαν γινετε.

Εαν δεχτει την αντιπροσφορα του οτε οταν τον παρουν τηλεφωνο σημαινει οτι δεν εχουν δωσει τη γραμμη στη nova και δεν χρειαζεται να κανει κατι. Παραμενει ως εχει. Περνουν τηλεφωνο παντα οι εταιριες πριν δωσουν την γραμμη για να σε κρατησουν
Άντε 1 στα 100 να γίνεται αυτό που λες. Γράφω από προσωπική εμπειρία , αλλά και απο εμπειρίες πολλών άλλων σε άλλο φόρουμ.
Και καλά σου λένε αυτοί που σε έκαναν αντιπροσφορα, ότι δεν θα μεταφερθεί η γραμμή αλλά πρέπει να πάρεις εσύ τηλέφωνο να ακυρώσεις στην άλλη εταιρια. Παίρνεις τηλέφωνο , και σου λένε θα προωθήσουμε το αιτημα. Ξαναπαίρνεις την επόμενη , τα ίδια. Και ξαφνικά σου έρχεται μήνυμα ότι η γραμμή είναι στον νέο παροχο. Και πέρασαν οι 3 μέρες που έπρεπε να ακυρώσεις .
Τέλος πάντων , βαλε στο google ακύρωση φορητότητας , και θα καταλάβεις τι γινεται. Ούτε 1 στα 100 γίνεται αυτό που γράφεις εσυ. Σε καμία εταιρια.
Αν κάνει ο φίλος μας , είμαι σίγουρος ότι θα του κάνουν το ιδιο.
Παλια γινόταν αυτό που λες, αλλά τώρα οι εταιρίες πήραν χαμπάρι και το κάνουν αλλιώς. Πάντως το πολυ-πολυ να μείνεις 1 μήνα στον νέο πάροχο, πληρώνεις αντίστοιχα, και μετά ξαναγυρνας στον προηγούμενο. Αυτό είναι ολο...

Εμένα με πήραν τηλέφωνο την προηγούμενη Πέμπτη από την Cosmote (ώς παλιό πρώην πελάτη μου είπαν). Τους είπα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από την Νοva, όσο αυτή έχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Τότε μου πρότειναν το cosmote-tv full pack (μόνο δορυφορική, χωρίς τηλέφωνο και internet) με 22ευρώ για συμβόλαιο 2 ετών, συμπερλαμβανομένων όλων των φόρων και των τελών (είναι τελική τιμή), με δωρεάν εξοπλισμό και εγκατάσταση (χωρίς δώρο εξωτερικό σκληρό δίσκο όμως). Θεωρώ οτι η προσφορά είναι καλή και την δέχτηκα.

Αδερφέ αν δεις προηγούμενες σελίδες, υπάρχει προσφορά και με 15 ευρώ σε πελάτες που ζήτησαν φορητότητα να φύγουν ή τους άρπαξαν από νόβα)
Εμένα να φανταστείς μου λένε να παραμείνω σε αυτούς με 22 ευρώ το μήνα και οι 2 πρώτοι μήνες στα 15 ευρώ. Εννοείτε πως τα 22 ευρώ είναι μια νορμάλ τιμή, αλλά όχι όμως και η καλύτερη που θα μπορούσες να έχεις σαν πελάτης άλλης εταιρείας που σε πήραν για προσφορά.

Υπαρχει καποια προσφορα που τρεχει αυτη την περιοδο για νεο πελατη στο full πακετο του ΟΤΕ με τηλεφωνο ιντερνετ και full πακετο tv ? Εριξα μια ματια στα προγραμματα του ΟΤΕ και ειδα οτι το πακετο με

COSMOTE Home Double Play 24 L με COSMOTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου

Internet έως 24 Mbps
Απεριόριστα προς σταθερά
30' προς κινητά
COSMOTE TV Full Pack
Μηνιαίο Πάγιο
από 66,11
56,04

Προσφορά

Με ΔΩΡΑ αξίας 125 ! Δώρο εξωτ. δίσκος 500GB + Δωρεάν Εγκατάσταση + Δωρεάν Κεραία

Αυτο ειναι το πακετο που με ενδιαφερει αλλα λεω μηπως μπορω να μειωσω την τιμη της μηνιαιας συνδρομης εαν γινετε.

Το ίδιο πακέτο έχω στα 44.

Χωρίς τα δώρα όμως γιατί μου το προσέφεραν ως υφιστάμενο πελάτη.

Σίγουρα θα το προσφέρουν αυτό σε νέους πελάτες, απλά όχι στο site.

Εμένα με πήραν εχθες τηλέφωνο απο το 13888 αν δεν κάνω λάθος και μουβεδειναν την τηλεοραση full στα 15 αν την συνδιαζα με doupleplay και 360 κινητά στα 22 και με κινητό στα 18 με 400λεπτα και 500mb. Αρνήθηκα γιατί έχω συμβολαιο με νόβα για 2 χρόνια αν και μου είπε πως αν φύγω δεν θα πληρώσω πέναλντυ

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Δηλαδή σου πρότειναν 15 euro μονο το full pack και 22 euro full pack+ double play?

Last edited:

Μήπως ήταν το αντίστροφο, δηλαδή 22 ευρώ μόνο full pack και 15 ευρώ αν το συνδίαζες με doyble play (το οποίο όμως θα το πλήρωνες έξτρα, δεν συμπεριλαμβάνεται δηλαδή στα 15 ευρώ);;

Last edited:

Αδερφέ αν δεις προηγούμενες σελίδες, υπάρχει προσφορά και με 15 ευρώ σε πελάτες που ζήτησαν φορητότητα να φύγουν ή τους άρπαξαν από νόβα)
Εμένα να φανταστείς μου λένε να παραμείνω σε αυτούς με 22 ευρώ το μήνα και οι 2 πρώτοι μήνες στα 15 ευρώ. Εννοείτε πως τα 22 ευρώ είναι μια νορμάλ τιμή, αλλά όχι όμως και η καλύτερη που θα μπορούσες να έχεις σαν πελάτης άλλης εταιρείας που σε πήραν για προσφορά.

Στη φορητότητα όντως, το έδιναν 15 ευρώ το full pack (μου το πρότειναν και σε μένα). Τους είπα όμως οτι δεν θέλω να μεταφέρω τηλέφωνο και ιντερνετ απο τη forthnet (αφού αφενός δεσμεύομαι για 1 χρόνο ακόμα με συμβόλαιο και αφετέρου θέλω να παραμείνω και στη nova, λόγω ελληνικού πρωταθλήματος). Πάντως, η επίσημη τιμή καταλόγου (στην ιστοσελίδα της cosmote) για σκέτο cosmote-tv fullpack (χωρίς τηλεφωνία και internet δηλαδή), είναι 25,90+10% τέλος = 28,49, και μάλιστα για 1 χρόνο (μετά πας στα 27,90 + 10% = 30,69, αν δεν σου γίνει κάποια άλλη προσφορά).

Συνεπώς προσδοκώ μελλοντικά και σε κάτι καλύτερο, αφού η cosmote δεν με άρπαξε εντελώς από την forthnet (καθόσον για την ώρα το παίζω "δίπορτο" :)

Last edited:
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί πάνε να με βγάλουν τρελό από τις προσφορές.
Τους είπα πως θέλω μια προσφορά για VDSL 50ρι (έχω διαθεσιμότητα) και αυτοί μου προτείνουν το 30ρι στα 37ευρώ τελική τιμή μαζί με φόρους.
Τους λέω πως στον τιμοκατάλογο δείχνουν την 50ρα ένα ευρώ φτηνότερh από την 30ρα και τους λέω να κλείσουμε στα 37 ευρώ αλλά με την 50ρα γραμμή.
Έλα όμως που όλοι τους παίζουν την ίδια κασέτα και μου λένε πως με τους φόρους το 50ρι vdsl πάει πάνω από 40 ευρώ.:BDGBDGB53:
Κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά??

Last edited: