Προσφορά Cosmote TV

Mηπως εκαναν λαθος? γιατι το sports pack "προσφορα" το εχουνε 19.90 και το full 20

edit δεν ειναι λαθος ειναι μεχρι 10/8 η προσφορα αυτη το λεει καθαρα

Last edited:
Οπως το βλεπω ειναι η προσφορα που εχει αναφερθει και εδω περα με 22 ευρω (20+2 ο φορος)

είναι για καινούργιους συνδρομητές; αυτοί που θέλουν να ανανεώσουν ισχύει ;

Αν μπεις στο site για την online αίτηση θα δεις πως τους παλιούς τους έχει ... γραμμένους!
Αν θες να πάρεις και συ το 22ρι σαν παλιός, θα πρέπει να τους παρακαλέσεις λίγο.
Αν πάρεις το 13888 και μιλήσει με τον/την πρώτη υπάλληλο, θα σου πουν πολύ παραπάνω.
Πρέπει να κλαφτείς λίγο ότι δεν μπορείς οικονομικά και σκέφτεσαι να διακόψεις, για να σε συνδέσουν με τον δεύτερο υπάλληλο που θα σου δώσει ευλαβικά το 22ρι.
Αν τους τα σπάσεις και λίγο όπως εγώ για μερικές μέρες , θα σου δώσουν και τους 2 πρώτους μήνες προσφορά. (δωρεάν ή 15 ευρώ, ανάλογα που θα πέσεις)

Εγω ειχα family pack με συμβαση επ' αοριστο και την μετετρεψα
στην προσφορα family pack 12μηνο με 10,90 το μηνα.
(πληρωνα πριν 23,5 με τον pvr)

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί πάνε να με βγάλουν τρελό από τις προσφορές.
Τους είπα πως θέλω μια προσφορά για VDSL 50ρι (έχω διαθεσιμότητα) και αυτοί μου προτείνουν το 30ρι στα 37ευρώ τελική τιμή μαζί με φόρους.
Τους λέω πως στον τιμοκατάλογο δείχνουν την 50ρα ένα ευρώ φτηνότερh από την 30ρα και τους λέω να κλείσουμε στα 37 ευρώ αλλά με την 50ρα γραμμή.
Έλα όμως που όλοι τους παίζουν την ίδια κασέτα και μου λένε πως με τους φόρους το 50ρι vdsl πάει πάνω από 40 ευρώ.:BDGBDGB53:
Κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά??
VDSL 50 απεριόριστα αστικά υπεραστικά ,30' κινητά, 35.5 , με τα τέλη 37,5 τελικη. Από 24 σε 50. Με ένα απλό τηλέφωνο στο 13888. Μήπως έχεις και τv σε αυτή τη τιμή?

Mηπως εκαναν λαθος? γιατι το sports pack "προσφορα" το εχουνε 19.90 και το full 20

edit δεν ειναι λαθος ειναι μεχρι 10/8 η προσφορα αυτη το λεει καθαρα

Οχι δεν ειναι λάθος. Ισχυει κανονικά.
22 τελική τιμή με τους φορους και ελάχιστη διαρκεια παραμονής 12 μήνες. H πληρωμή μπορει να ειναι ανά μηνα ή ανα δίμηνο
Για καλή μας τύχη αύριο ληγει η σύνδεση που έχει η γυναικα μου στο ονομά της (29 Ευρώ το μηνα για το full pack :violent-smiley-030:) κανουμε αιτηση διακοπής και καπάκι θα κάνω εγώ αιτηση για το νεο πακέτο.

Αν μπεις στο site για την online αίτηση θα δεις πως τους παλιούς τους έχει ... γραμμένους!
Αν θες να πάρεις και συ το 22ρι σαν παλιός, θα πρέπει να τους παρακαλέσεις λίγο.
Αν πάρεις το 13888 και μιλήσει με τον/την πρώτη υπάλληλο, θα σου πουν πολύ παραπάνω.
Πρέπει να κλαφτείς λίγο ότι δεν μπορείς οικονομικά και σκέφτεσαι να διακόψεις, για να σε συνδέσουν με τον δεύτερο υπάλληλο που θα σου δώσει ευλαβικά το 22ρι.
Αν τους τα σπάσεις και λίγο όπως εγώ για μερικές μέρες , θα σου δώσουν και τους 2 πρώτους μήνες προσφορά. (δωρεάν ή 15 ευρώ, ανάλογα που θα πέσεις)

Αν οι παλιοι συνδρομητες εχουν ηδη συμφωνια σε ισχυ, το βλεπω λογικο.
Την συμφωνια με δεμευση για αυτο την κανεις - για να την τηρησουν και οι 2 πλευρες.

Απο την αλλη, αμα εχει ληξει η δεσμευση δεν βλεπω το λογο να μη δινουν τις προσφορες και στους παλιους συνδρομητες.

Αν οι παλιοι συνδρομητες εχουν ηδη συμφωνια σε ισχυ, το βλεπω λογικο.
Την συμφωνια με δεμευση για αυτο την κανεις - για να την τηρησουν και οι 2 πλευρες.

Απο την αλλη, αμα εχει ληξει η δεσμευση δεν βλεπω το λογο να μη δινουν τις προσφορες και στους παλιους συνδρομητες.

Το ερώτημα είναι μπορούν υφιστάμενοι πελάτες που δεν έχουν ενεργό πακέτο τηλεόρασης να πάρουν και δώρο σκληρό και αν ναι, πώς;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Δεκτή η γνώμη σου αδερφέ , αλλά το ξέρεις και συ πως τους παλιούς, "δεμένους" συνδρομητές τους έχουν συνδεμένος με Κάιρο. Μην θεωρείς δεδομένο πως έχουν ήδη συμφωνία με κάποια προσφορά. Οι περισσότεροι έχουν τιμές τιμοκαταλόγου και όταν σου προτείνουν να συνεχίσεις σου λένε με τις... ακριβές τιμές και άμα τσιμπήσεις, τσίμπησες. Δεν μπαίνουν όλοι εδώ να ενημερώνονται για τις προσφορές. Άλλοι έχουν δουλειές, άλλοι δεν ενδιαφέρονται, άλλοι δεν ξέρουν να ψάχνονται, άλλοι είναι ηλικιωμένοι, άλλοι ....κτλ Εγώ για παράδειγμα έδινα 22 με προσφορά που είχα κυνηγήσει αλύπητα μέχρι να τους καταφέρω. Πριν λίγο καιρό που με πήραν για προσφορά, τις πρώτες μέρες μου παρουσίαζαν σαν προσφορά τα 29 ευρώ και ότι μελλοντικά θ' αυξηθεί και η τιμή είναι σούπερ. Μετά που τους την είπα, άρχισαν οι προσφορές των 22 ευρώ.

Εχεις δικιο σε αυτο.
Εχει γινει μεγαλο μπαχαλο με τις προσφορες.

Γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να εχουμε πιο νορμαλ τιμες καταλογου και ελαχιστες εως και καθολου προσφορες.

Μόλις το χτύπησα 22 τελική για 1 χρόνο ,και πάμε για διακοπή στην nova .

Sent from my iPhone using Tapatalk

και εγω χτες εκανα ανανεωση συμβολαιου για ενα ετος.απο τιμη τιμοκαταλογου 34 και κατι(προ διετιας τιμη) σε τελικη 22 ευρω.το λες και φτηνα!για το full pack εννοω!

Μόλις το χτύπησα 22 τελική για 1 χρόνο ,και πάμε για διακοπή στην nova .

και εγω χτες εκανα ανανεωση συμβολαιου για ενα ετος.απο τιμη τιμοκαταλογου 34 και κατι(προ διετιας τιμη) σε τελικη 22 ευρω.το λες και φτηνα!για το full pack εννοω!

Να υποθέσω ότι και οι δυο είστε ενεργοί πελάτες σταθερής τηλεφωνίας στον OTE σωστά ??

Περίεργο που το γύρισαν σε ένα έτος.
Εμένα με έπρηξαν για 24μηνο πριν λίγο καιρό!
Ένα καχύποπτος θα σκεφτόταν άνετα πως στο τέλος του 12μηνου θα θέλουν 40 ευρώ, ειδικά τώρα που έχουν αρχίζει και αρπάζουν αγώνες από την νόβα.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Να υποθέσω ότι και οι δυο είστε ενεργοί πελάτες σταθερής τηλεφωνίας στον OTE σωστά ??

Ναι αλλά δεν έχει να κάνει η τιμή είναι για όλους ανεξάρτητα από τηλεφωνία .

oοχι εγω δεν ειμαι πελατης σταθερης του οτε!μενω αρτα και τα τελευταια χρονια ειμαι σταθερα στην cyta που μαμει και δερνει!και ασ με μαμουν και δερνουν με ενοχλητικα τηλεφωνηματα το 13888!

oοχι εγω δεν ειμαι πελατης σταθερης του οτε!μενω αρτα και τα τελευταια χρονια ειμαι σταθερα στην cyta που μαμει και δερνει!και ασ με μαμουν και δερνουν με ενοχλητικα τηλεφωνηματα το 13888!

Λόγο Άρτας στην έδωσαν μάλλον αυτή την τιμή. Σε μένα προσωπικά όσο και αν τους πίεσα για ανανέωση ήδη υπάρχουσας συνδρομής μόνο OTE TV δεν έπεφταν κάτω από τα 28,50 για full pack με δέσμευση 12 μηνών, και μίλησα με το τμήμα διακοπών ήμουν ένα βήμα πριν το κόψω.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Ναι αλλά δεν έχει να κάνει η τιμή είναι για όλους ανεξάρτητα από τηλεφωνία .

Ανεξάρτητα δεν είναι γιατί άλλες τιμές έκαναν στους συνδρομητές σταθερής και άλλη στους μη συνδρομητές.

Τα τελευταία δυο χρόνια οι τιμές που έδιναν σε συνδρομητές ήταν 15 – 17 – 19

Τώρα πλέον είναι 22ευρω το μήνα.

Για μη πελάτες σταθερής ποτέ δεν είχε πέσει κάτω από 25 ευρώ το μήνα.

Last edited: