είναι για καινούργιους συνδρομητές; αυτοί που θέλουν να ανανεώσουν ισχύει ;
VDSL 50 απεριόριστα αστικά υπεραστικά ,30' κινητά, 35.5 , με τα τέλη 37,5 τελικη. Από 24 σε 50. Με ένα απλό τηλέφωνο στο 13888. Μήπως έχεις και τv σε αυτή τη τιμή?Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί πάνε να με βγάλουν τρελό από τις προσφορές.
Τους είπα πως θέλω μια προσφορά για VDSL 50ρι (έχω διαθεσιμότητα) και αυτοί μου προτείνουν το 30ρι στα 37ευρώ τελική τιμή μαζί με φόρους.
Τους λέω πως στον τιμοκατάλογο δείχνουν την 50ρα ένα ευρώ φτηνότερh από την 30ρα και τους λέω να κλείσουμε στα 37 ευρώ αλλά με την 50ρα γραμμή.
Έλα όμως που όλοι τους παίζουν την ίδια κασέτα και μου λένε πως με τους φόρους το 50ρι vdsl πάει πάνω από 40 ευρώ.:BDGBDGB53:
Κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά??
Mηπως εκαναν λαθος? γιατι το sports pack "προσφορα" το εχουνε 19.90 και το full 20
edit δεν ειναι λαθος ειναι μεχρι 10/8 η προσφορα αυτη το λεει καθαρα
Αν μπεις στο site για την online αίτηση θα δεις πως τους παλιούς τους έχει ... γραμμένους!
Αν θες να πάρεις και συ το 22ρι σαν παλιός, θα πρέπει να τους παρακαλέσεις λίγο.
Αν πάρεις το 13888 και μιλήσει με τον/την πρώτη υπάλληλο, θα σου πουν πολύ παραπάνω.
Πρέπει να κλαφτείς λίγο ότι δεν μπορείς οικονομικά και σκέφτεσαι να διακόψεις, για να σε συνδέσουν με τον δεύτερο υπάλληλο που θα σου δώσει ευλαβικά το 22ρι.
Αν τους τα σπάσεις και λίγο όπως εγώ για μερικές μέρες , θα σου δώσουν και τους 2 πρώτους μήνες προσφορά. (δωρεάν ή 15 ευρώ, ανάλογα που θα πέσεις)
Αν οι παλιοι συνδρομητες εχουν ηδη συμφωνια σε ισχυ, το βλεπω λογικο.
Την συμφωνια με δεμευση για αυτο την κανεις - για να την τηρησουν και οι 2 πλευρες.
Απο την αλλη, αμα εχει ληξει η δεσμευση δεν βλεπω το λογο να μη δινουν τις προσφορες και στους παλιους συνδρομητες.
Μόλις το χτύπησα 22 τελική για 1 χρόνο ,και πάμε για διακοπή στην nova .
Sent from my iPhone using Tapatalk
και εγω χτες εκανα ανανεωση συμβολαιου για ενα ετος.απο τιμη τιμοκαταλογου 34 και κατι(προ διετιας τιμη) σε τελικη 22 ευρω.το λες και φτηνα!για το full pack εννοω!
Να υποθέσω ότι και οι δυο είστε ενεργοί πελάτες σταθερής τηλεφωνίας στον OTE σωστά ??
oοχι εγω δεν ειμαι πελατης σταθερης του οτε!μενω αρτα και τα τελευταια χρονια ειμαι σταθερα στην cyta που μαμει και δερνει!και ασ με μαμουν και δερνουν με ενοχλητικα τηλεφωνηματα το 13888!
Ναι αλλά δεν έχει να κάνει η τιμή είναι για όλους ανεξάρτητα από τηλεφωνία .
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.