Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Για σκετο οτε tv εχει παρει κανεις προσφατα προσφορα?
22 το full πακέτο
Αυτή η προσφορά που γράφει από εχθές στο Site της cosmote (20 το full πακέτο cosmote TV) προϋποθέτει και τηλεφωνία cosmote ή όχι?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι. Μόνο το δορυφορικό πακέτο. 22 τελική τιμή.

Προσφορά για full tv, dp 24 (250' σταθερα + κινητά -δε θυμάμαι πόσα-δεν τα χρειάζομαι), 2 ώρες χρόνος ομιλίας στο καρτοκινητό με 37,00 ευρώ τελική τιμή, αξίζουν για να δεσμευτώ 12 μήνες σε tv και 24 σε σταθερό/adsl;

Αυτή η προσφορα ισχύ και για νέους συνδρομητές η στην έκαναν εσένα προσωπικά?

Οποιος πληρώνει πάνω από 22 ευρώ για full pack, μπορεί να κάνει καταγγελία της σύμβασης αζημίως, και αύριο το πρωί παίρνει τηλέφωνο και κάνει νέα σύνδεση με την προσφορα τον 22 ευρώ

Μαλλον δεν το έθεσα σωστά.

Διακοπή αζημίως μπορεί να κάνει οποιος θέλει, λόγο της επικείμενης αύξησης
Απλά οποιος πληρώνει πάνω από 22 ευρω, όπως εγώ που πληρώνω 27,6, μπορεί να διακόψει και να κάνει νέα σύνδεση με την προσφορα που έχουν στο σαιτ.

Προφανώς κάποιος που πληρώνει 19 δεν υπάρχει λόγος να διακόψει

Mάλιστα για να μην υπάρχουν αλλες παρερμηνείες, αυτό που γράφω μου το πρότεινε ο ίδιος ο υπάλληλος του ΟΤΕ που μίλησα

Aυτό για την αύξηση, που αρκετοί το λέτε, βασίζεται κάπου?

Οι υπάλληλοι του ΟΤΕ δεν έχουν ακούσει κάτι.

Λοιπόν θα με τρελάνουν. Χθες μου είπαν 22 για ανανέωση full pack TV για 24 μήνες. Πριν λίγο κάλεσα για να δεχτώ την προσφορά και να ανανεώσω και μου είπαν ότι είναι για 12 μήνες. Προφανώς ένας από τους δύο υπαλλήλους έκανε λάθος. Τι ισχύει τελικά;

Για 12 μήνες είναι, το γραφουν k στο σαιτ, μετά τους 12 μήνες θα ισχύει η τιμή τιμοκαταλόγου.
Αλλα του χρόνου βλέπουμε και κάνουμε παλι..

Εγώ που ανανέωσα ήταν για 24 μήνες και η TV (ρώτησα να το κοιτάξουν κιόλας για σιγουριά).

Και στον πατέρα μου που πήραν για προσφορά που έχει Nova, του προσέφεραν μαζί με τηλεφωνία σε αυτή την τιμή (22 με φόρους) το full για 24 μήνες.

Μήπως δίνουν 24 μήνες μόνο σε αυτούς που έχουν συνδυαστικό?

Αυτό που έγραψα πως οι υπάλληλοι δεν έχουν ακούσει κάτι για αύξηση, μου το είπε γνωστός μου που δουλεύει εκεί.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Λοιπόν θα με τρελάνουν. Χθες μου είπαν 22 για ανανέωση full pack TV για 24 μήνες. Πριν λίγο κάλεσα για να δεχτώ την προσφορά και να ανανεώσω και μου είπαν ότι είναι για 12 μήνες. Προφανώς ένας από τους δύο υπαλλήλους έκανε λάθος. Τι ισχύει τελικά;

Κρατήστε το μήνυμα μου για επαλήθευση , να δείτε πως σε ένα χρόνο θα ζητάνε 30 ευρώ+ και .... άμα σ' αρέσει.
Έτσι όπως πάει η νόβα δεν φαίνεται πως θα υπάρχει ανταγωνισμός, οπότε θα παίζει μόνος του μπάλα ο οτε!
Γι' αυτό και μαζεύουν πελάτες με δελεαστικές προσφορές. (εμένα με κράτησαν με 15 ευρώ το full pack, για 12 μήνες εννοείτε)
Του χρόνου τέτοια εποχή θα κλαίμε όλοι μαζί παρεάκι! :p

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Κρατήστε το μήνυμα μου για επαλήθευση , να δείτε πως σε ένα χρόνο θα ζητάνε 30 ευρώ+ και .... άμα σ' αρέσει.
Έτσι όπως πάει η νόβα δεν φαίνεται πως θα υπάρχει ανταγωνισμός, οπότε θα παίζει μόνος του μπάλα ο οτε!
Γι' αυτό και μαζεύουν πελάτες με δελεαστικές προσφορές. (εμένα με κράτησαν με 15 ευρώ το full pack, για 12 μήνες εννοείτε)
Του χρόνου τέτοια εποχή θα κλαίμε όλοι μαζί παρεάκι! :p
Προτείνεις να ανανεώσω για 12 ή αν ζητήσω διακοπή έχω κάποια ελπίδα να πάρω τους 24 μήνες;
Αν του χρόνου το κάνουν 30 θα μας δουν να φεύγουμε σιγά σιγά και τότε να δούμε ποιος θα κλαίει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Αν τα έχει πάρει όλα ο οτε, θα κάτσουμε και θα πούμε και ένα τραγούδι.
Αυτό είναι το κακό με το μονοπώλιο!
Παίξε ότι χαρτί έχεις στο μανίκι φίλε, πες ότι σκέφτεσαι να διακόψεις και τέτοια και ότι σου δώσουν το αρπάς.
Απ' ότι κατάλαβα όμως μιας και πολλοί γνωστοί τις τελευταίες μέρες ανανέωσαν και αυτοί, πήγαν όλοι σε 12μηνο συμβόλαιο... και αυτό με φοβίζει!
Τέλος πάντων, εδώ θα είμαστε και του χρόνου και θα καταστρώσουμε κάνα σχέδιο πίεσης. :p
Αν μπορείς αδερφέ να πάρεις 24μηνο στα 15 ή 22 ευρώ, σου προτείνω να δεχτείς άμεσα!

Kαι 5 χρονια δέσμευση να κανουμε τώρα, αν του χρόνου πάει 30+ όλους θα μας πιάσει, και πάλι θα μας πούνε αν σας αρέσει
Oποτε μην αγχώνεστε αν είναι για 12 η 24 μήνες

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Kαι 5 χρονια δέσμευση να κανουμε τώρα, αν του χρόνου πάει 30+ όλους θα μας πιάσει, και πάλι θα μας πούνε αν σας αρέσει
Oποτε μην αγχώνεστε αν είναι για 12 η 24 μήνες
Μα αν έχω κάνει συμβόλαιο στα 22 , ακόμα και αν ανέβει η τιμή γιατί να με πιάσει εμένα; Εκτός και αν μου δίνει το δικαίωμα να διακόψω χωρίς ποινή

Ναι έχεις ένα δίκιο al, πλέον τα συμβόλαια τα έχουν κάνει σαν κ@λ@χαρτα.
Όποτε θέλουν μπορούν ν' ανεβάσουν τις τιμές (θα τα φορτώσουν σε φορολογία, σε ανάδρομο, σε κτλ κτλ) και μετά θα σου πουν ότι έχει δικαίωμα να διακόψεις.
Αλλά αν δεν έχεις που αλλού να πας, τι κάνεις τότε???