Λοιπόν, μετά από αρκετές προσπάθειες τηλεφωνικές, παρακαλετά, απειλές για διακοπή και κτλ κτλ, ανανέωσα για 12 μήνες το full pack στα 15 ευρώ (το είχα ήδη στα 22 ευρώ) και VDSL 50 για 24 μήνες στα 37.2 ευρώ. Μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει τα 15 ευρώ στο full μόνο αν έκανα το vdsl 50 για 2 χρόνια.
Είναι σε ποιον / ποια θα πέσετε στο τμήμα καταργήσεων. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ το τμήμα θα πάρετε ότι καταφέρετε και ανάλογα την διάθεση που θα έχει αυτός που θα μιλάτε.
Προσπαθήστε μάγκες για ότι καλύτερο αρπάξετε, δεν χάνετε τίποτα. Ίσα ίσα που θα μάθετε και το Every Breath You Take.

Ήμουν ένα βήμα να πάω προς νόβα, αλλά είδα ότι αρχίζει και χάνει πολλά παιχνίδια που τα παίρνει ο οτε, διαβάζω ότι οικονομικά πάει για φούντο (φανταστείτε πως τον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ , τον έδειξε μισό, μόνο το β ημίχρονο) Έχω φίλο ΑΕΚτσή που ήδη πήρε και τους είπε για διακοπή και ας πληρώσει πρόστιμο. Διάβασα πως το VDSL τους είναι σαν ADSL και διάφορα άλλα κουλά. Και το πιο αστείο που σε χρεώνουν αν τους πάρεις τηλέφωνο, ακόμα και αν είσαι πελάτης τους. ΕΛΕΟΣ. Άσε που έχει μισάωρα+ αναμονή για τους πετύχεις. Προτίμησα να κάτσω στον ΟΤΕ και ας δώσω παραπάνω λεφτά.