Προσφορά Cosmote TV

Το λογω Αρτας δεν κολλάει κάπου, και σε μένα στα Τρίκαλα μου το έδωσαν. Είναι σε τι φάση θα τους πιάσεις νομίζω...

Το λογω Αρτας δεν κολλάει κάπου, και σε μένα στα Τρίκαλα μου το έδωσαν. Είναι σε τι φάση θα τους πιάσεις νομίζω...

Επαρχία γενικότερα εννοώ. Στην Αθήνα σε πελάτες μη ΟΤΕ δεν έχω ακούσει τόσο χαμηλές τιμές χωρίς να έχεις και σταθερό. Και αναφέρω το παράδειγμα το δικό μου πιο πάνω που ζήτησα και διακοπή και από το τμήμα διακοπών δεν έπεφταν κάτω από τα 28,50 ευρώ το μήνα.

Λόγο Άρτας στην έδωσαν μάλλον αυτή την τιμή. Σε μένα προσωπικά όσο και αν τους πίεσα για ανανέωση ήδη υπάρχουσας συνδρομής μόνο OTE TV δεν έπεφταν κάτω από τα 28,50 για full pack με δέσμευση 12 μηνών, και μίλησα με το τμήμα διακοπών ήμουν ένα βήμα πριν το κόψω.
Αν έκανες αυτό το βήμα θα στο έδιναν 22 .

Αν έκανες αυτό το βήμα θα στο έδιναν 22 .

Μα μου είπε ξεκάθαρα θέλετε να ανανεώσουμε η το δίνω διακοπή. Δεν ήθελα να μπλέξω παραπάνω γιατί είμαι συνδρομητής από το 2013 και μετά θα πήγαινα με νέα συνδρομή σε τιμή καταλόγου και θα έφτανα 35+.

Μα μου είπε ξεκάθαρα θέλετε να ανανεώσουμε η το δίνω διακοπή. Δεν ήθελα να μπλέξω παραπάνω γιατί είμαι συνδρομητής από το 2013 και μετά θα πήγαινα με νέα συνδρομή σε τιμή καταλόγου και θα έφτανα 35+.
Και μένα το ίδιο και είπα διακοπή γιατί έχω οικονομικό πρόβλημα, 3 μέρες μετά με πήραν και αφού είπα τα ίδια,μου έδωσαν το πακέτο 22 ,ζήτησα γιά ένα χρόνο και είπε οκ.Μάλιστα χτες που μπήκα στο my account είδα ότι λέει 2+10 ,άρα λογικά οι δύο πρώτοι είναι δώρο. Τέλεια.

Και μένα το ίδιο και είπα διακοπή γιατί έχω οικονομικό πρόβλημα, 3 μέρες μετά με πήραν και αφού είπα τα ίδια,μου έδωσαν το πακέτο 22 ,ζήτησα γιά ένα χρόνο και είπε οκ.Μάλιστα χτες που μπήκα στο my account είδα ότι λέει 2+10 ,άρα λογικά οι δύο πρώτοι είναι δώρο. Τέλεια.

Είσαι τυχερός εγώ δεν ήθελα να το κόψω απλά καλύτερη τιμή ήθελα. Τώρα το μόνο που κέρδισα είναι 600mb internet στο καρτοκινητό μου κάθε μήνα για ένα χρόνο, και η τιμή έμεινε ιδία με πριν δεν ανέβηκε.

Είσαι τυχερός εγώ δεν ήθελα να το κόψω απλά καλύτερη τιμή ήθελα. Τώρα το μόνο που κέρδισα είναι 600mb internet στο καρτοκινητό μου κάθε μήνα για ένα χρόνο, και η τιμή έμεινε ιδία με πριν δεν ανέβηκε.
Δεν είναι θέμα τύχης,έτσι κάνουν πάντα. Την προηγούμενη φορά πάλι αυτό είχα κάνει και πλήρωνα πιό λίγα από τώρα και μου ειχαν δώσει 2 μήνες δωρεάν και 5 σε 2 whatsup κάθε μήνα γιά ένα χρόνο.

Μετά από αίτημα μη ανανέωσης της σύμβασης που έληγε προχθές, μου έδωσαν ένα χρόνο fullpack cosmote tv μισή τιμή 15.90 με τους φόρους. Ήταν βολικό γιατί είχα ένα ακόμα χρόνο δέσμευση στο dp cosmote και του χρόνου θα πάω για πακέτο triple play.

Μόλις πήρα για ανανέωση στο συμβόλαιο μου full pack TV μόνο, που λήγει στις 19/8. Μου το αφήνουν στα 22 , δεν θυμάμαι τη διάρκεια, μάλλον 24 μήνες. Δεν μου είπαν τίποτα για δωρεάν μήνες και είπα ότι θέλω να το σκεφτώ. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω τους δωρεάν μήνες; Να ζητήσω διακοπή; Μπορώ να το κάνω και τώρα ή πρέπει να περιμένω μέχρι τις 19;

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Λοιπόν, μετά από αρκετές προσπάθειες τηλεφωνικές, παρακαλετά, απειλές για διακοπή και κτλ κτλ, ανανέωσα για 12 μήνες το full pack στα 15 ευρώ (το είχα ήδη στα 22 ευρώ) και VDSL 50 για 24 μήνες στα 37.2 ευρώ. Μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει τα 15 ευρώ στο full μόνο αν έκανα το vdsl 50 για 2 χρόνια.
Είναι σε ποιον / ποια θα πέσετε στο τμήμα καταργήσεων. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ το τμήμα θα πάρετε ότι καταφέρετε και ανάλογα την διάθεση που θα έχει αυτός που θα μιλάτε.
Προσπαθήστε μάγκες για ότι καλύτερο αρπάξετε, δεν χάνετε τίποτα. Ίσα ίσα που θα μάθετε και το Every Breath You Take. :p
Ήμουν ένα βήμα να πάω προς νόβα, αλλά είδα ότι αρχίζει και χάνει πολλά παιχνίδια που τα παίρνει ο οτε, διαβάζω ότι οικονομικά πάει για φούντο (φανταστείτε πως τον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ , τον έδειξε μισό, μόνο το β ημίχρονο) Έχω φίλο ΑΕΚτσή που ήδη πήρε και τους είπε για διακοπή και ας πληρώσει πρόστιμο. Διάβασα πως το VDSL τους είναι σαν ADSL και διάφορα άλλα κουλά. Και το πιο αστείο που σε χρεώνουν αν τους πάρεις τηλέφωνο, ακόμα και αν είσαι πελάτης τους. ΕΛΕΟΣ. Άσε που έχει μισάωρα+ αναμονή για τους πετύχεις. Προτίμησα να κάτσω στον ΟΤΕ και ας δώσω παραπάνω λεφτά.

Λοιπόν, μετά από αρκετές προσπάθειες τηλεφωνικές, παρακαλετά, απειλές για διακοπή και κτλ κτλ, ανανέωσα για 12 μήνες το full pack στα 15 ευρώ (το είχα ήδη στα 22 ευρώ) και VDSL 50 για 24 μήνες στα 37.2 ευρώ. Μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει τα 15 ευρώ στο full μόνο αν έκανα το vdsl 50 για 2 χρόνια.
Είναι σε ποιον / ποια θα πέσετε στο τμήμα καταργήσεων. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ το τμήμα θα πάρετε ότι καταφέρετε και ανάλογα την διάθεση που θα έχει αυτός που θα μιλάτε.
Προσπαθήστε μάγκες για ότι καλύτερο αρπάξετε, δεν χάνετε τίποτα. Ίσα ίσα που θα μάθετε και το Every Breath You Take. :p
Ήμουν ένα βήμα να πάω προς νόβα, αλλά είδα ότι αρχίζει και χάνει πολλά παιχνίδια που τα παίρνει ο οτε, διαβάζω ότι οικονομικά πάει για φούντο (φανταστείτε πως τον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ , τον έδειξε μισό, μόνο το β ημίχρονο) Έχω φίλο ΑΕΚτσή που ήδη πήρε και τους είπε για διακοπή και ας πληρώσει πρόστιμο. Διάβασα πως το VDSL τους είναι σαν ADSL και διάφορα άλλα κουλά. Και το πιο αστείο που σε χρεώνουν αν τους πάρεις τηλέφωνο, ακόμα και αν είσαι πελάτης τους. ΕΛΕΟΣ. Άσε που έχει μισάωρα+ αναμονή για τους πετύχεις. Προτίμησα να κάτσω στον ΟΤΕ και ας δώσω παραπάνω λεφτά.

το αν εκανες καλα ο χρονος θα δειξει ,τωρα μερικα απο αυτα που λες δεν ισχυουν ,οπως το vdsl της nova, σε μενα μια χαρα παιζει ,επισης υπαρχει και γραμμη που δεν χρεωνεσαι ,τεσπα ,βγαινουμε εκτος

Σαφώς αδερφέ, σε καμιά περίπτωση δεν μηδένισα την απέναντι μεριά. ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως ανάλογα την περιοχή , μπορεί ο καθένας να έχει σούπερ ταχύτητες με οποιαδήποτε εταιρεία. Απλά ζύγισα την τωρινή κατάσταση, αυτά που διαβάζω στα παράπονα, αυτά που ο ίδιος βίωσα με την νόβα (ήμουν πολλά χρόνια εκεί, τώρα είναι ο πατέρας μου που μένει από κάτω και βλέπω τι τραβάει) και διάλεξα σε ποια μεριά θα συνεχίσω. Ήταν καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνώμη και ανακαλώ αν πρόσβαλα κάποιον . Το ζουμί είναι αυτό που λες, ο χρόνος θα δείξει.
Πάμε παρακάτω.. :-)

Σεβαστη η αποψη σου φιλε ,καλη προσφορα πηρες για μενα ,επισης δεν πιστευω να προσβαλες και κανεναν ,αποψεις μοιραζομαστε και εμπειριες :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

το πακέτο σε τηλεφωνία τι περιλαμβάνει που έχεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Είναι το απλό, με δωρεάν σταθερά και 30 λεπτά κινητά.

Προσφορά για full tv, dp 24 (250' σταθερα + κινητά -δε θυμάμαι πόσα-δεν τα χρειάζομαι), 2 ώρες χρόνος ομιλίας στο καρτοκινητό με 37,00 ευρώ τελική τιμή, αξίζουν για να δεσμευτώ 12 μήνες σε tv και 24 σε σταθερό/adsl;

Αυτή η προσφορά που γράφει από εχθές στο Site της cosmote (20 το full πακέτο cosmote TV) προϋποθέτει και τηλεφωνία cosmote ή όχι?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk