Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV
Μόνο για τηλεόραση είναι αυτή η τιμήΕννοω μονο οτε tv , χωρις να εχουμε σταθερο οτε.
Μόνο για τηλεόραση είναι αυτή η τιμήΕννοω μονο οτε tv , χωρις να εχουμε σταθερο οτε.
Προσφορά για full tv, dp 24 (250' σταθερα + κινητά -δε θυμάμαι πόσα-δεν τα χρειάζομαι), 2 ώρες χρόνος ομιλίας στο καρτοκινητό με 37,00 ευρώ τελική τιμή, αξίζουν για να δεσμευτώ 12 μήνες σε tv και 24 σε σταθερό/adsl;
Οποιος πληρώνει πάνω από 22 ευρώ για full pack, μπορεί να κάνει καταγγελία της σύμβασης αζημίως
Mάλιστα για να μην υπάρχουν αλλες παρερμηνείες, αυτό που γράφω μου το πρότεινε ο ίδιος ο υπάλληλος του ΟΤΕ που μίλησα
Λοιπόν θα με τρελάνουν. Χθες μου είπαν 22 για ανανέωση full pack TV για 24 μήνες. Πριν λίγο κάλεσα για να δεχτώ την προσφορά και να ανανεώσω και μου είπαν ότι είναι για 12 μήνες. Προφανώς ένας από τους δύο υπαλλήλους έκανε λάθος. Τι ισχύει τελικά;
Προτείνεις να ανανεώσω για 12 ή αν ζητήσω διακοπή έχω κάποια ελπίδα να πάρω τους 24 μήνες;Κρατήστε το μήνυμα μου για επαλήθευση , να δείτε πως σε ένα χρόνο θα ζητάνε 30 ευρώ+ και .... άμα σ' αρέσει.
Έτσι όπως πάει η νόβα δεν φαίνεται πως θα υπάρχει ανταγωνισμός, οπότε θα παίζει μόνος του μπάλα ο οτε!
Γι' αυτό και μαζεύουν πελάτες με δελεαστικές προσφορές. (εμένα με κράτησαν με 15 ευρώ το full pack, για 12 μήνες εννοείτε)
Του χρόνου τέτοια εποχή θα κλαίμε όλοι μαζί παρεάκι!![]()
Μα αν έχω κάνει συμβόλαιο στα 22 , ακόμα και αν ανέβει η τιμή γιατί να με πιάσει εμένα; Εκτός και αν μου δίνει το δικαίωμα να διακόψω χωρίς ποινήKαι 5 χρονια δέσμευση να κανουμε τώρα, αν του χρόνου πάει 30+ όλους θα μας πιάσει, και πάλι θα μας πούνε αν σας αρέσει
Oποτε μην αγχώνεστε αν είναι για 12 η 24 μήνες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.