Προσφορά Cosmote TV

View attachment 143385

Απο το τελευταιο λογαριασμο, βεβαια ενδιαμεσα εχω ανανεωσει και γω με την προσφορα στα 22 ευρω για 24 μηνες που ισχυει απο τον επομενο μηνα

Ο δικός μου λογαριασμός εκδόθηκε προχτές και δεν αναφέρει τίποτα για την αύξηση. Εχω συμβόλαιο από τον Μάαρτιο του 17 με 22 ευρώ.

Προφανως δεν αφορα οσους εχουν συμφωνησει και εχουν καποια προσφορα με δεσμευση, εγω ειχα τιμη καταλογου μεχρι και την εκδοση του λογαριασμου

To αν ισχύει για αυτούς που έχουν συμβόλαιο θα το δούμε.

Και το 2015 (ίδια εποχή) που πήρε δικαιώματα CH.L έγινε αύξηση 2 ευρώ σε όλους, ακόμα και αν είχες μέχρι το 2017 συμβόλαιο.

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι, η αύξηση τότε ήταν δικαιολογημένη.

Και το 2015 (ίδια εποχή) που πήρε δικαιώματα CH.L έγινε αύξηση 2 ευρώ σε όλους, ακόμα και αν είχες μέχρι το 2017 συμβόλαιο.

Σωστο και αυτο απλα λογικα πιστευω θα ανεφερε στο λογαριασμο για την επικειμενη αυξηση σε οσους εχουν καποια προσφορα, οπως αναφερεται και στο δικο μου που ειχα τιμη καταλογου

Δεν νομίζω να είναι δικαιολογημένη ενώ έχεις συμβόλαιο. Αυτό είναι τραγικό με τις εταιρίες ότι μόνο εμείς δεσμευόμαστε και αυτοί αν δεν σε αρέσει φύγε.. .
Δηλ αν χάσει το cl και έχεις συμβόλαιο θα σε κατεβάσει τη τιμη; η αν χάσει η δεν πάρει κάποιο πρωτάθλημα;

Καμιά αύξηση τιμής δεν είναι δικαιολογημένη την στιγμή που στην ...βάζουν με το έτσι θέλω στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει ήδη σε μια συγκεκριμένη τιμή.
Ας κοιτάξουν ν' αναβαθμίσουν την ποιότητα της εικόνας που είναι τραγική (ειδικά αν έχεις tv με πολλές ίντσες) και μετά το συζητάμε γι' αύξηση. Ή όταν βρέχει ή φυσάει πολύ που χάνεις τελείως την εικόνα για όσο διαρκεί η κακοκαιρία.

Δεν διαφωνώ με τα επιχειρήματα που αναπτύσσετε αλλά μιλαώ πάντα στα πλαίσια της αγοράς.

Δυστυχώς έτσι είναι η αγορά της συνδρομητικής στην Ελλάδα (ως προς την τήρηση συμβολαίων).

Και με βάση αυτά τα δεδομένα, προσωπικά θεωρώ λογική την αύξηση της συνδρομής κατά 2 ευρώ, μετά από την απόκτηση δικαιωμάτων κόστους 40 εκ/χρόνο (CH.L και E.L).

Aν π.χ. φέτος έπαιρνε την Superleague (φθηνότερη θα ήταν) και έλεγε 2 ευρώ αύξηση για όλους, θα ήταν παράλογο?

Από χθες το απόγευμα έκανα αίτημα στην cosmote για να μιλήσω με το τμήμα διακοπών και ακόμα δεν έχουν πάρει. Αργούν να πάρουν;

Kι εγώ που μίλησα χτες μού λέει μισό να σε συνδέσω με το τμήμα διακοπών, και μετά από λίγο μου λέει λόγο του ότι υπάρχει μεγάλη αναμονή θα σε καλέσουμε εμείς
θα πέσαν πολλές αίτησης αποδέσμευσης μαζεμένες φαίνεται

Μπα,για κάποιο λόγο είναι πλεον μέρος της πολιτικής του να μην σε συνδέουν με το τμήμα διακοπών.

Ασχετο,για νέα σύνδεση σε υπάρχουσα εγκατάσταση(χωρίς να έρθει δλδ κάποιος τεχνικός σπίτι) υπάρχουν κάποια τέλη σύνδεσης?

Δεν διαφωνώ με τα επιχειρήματα που αναπτύσσετε αλλά μιλαώ πάντα στα πλαίσια της αγοράς.

Δυστυχώς έτσι είναι η αγορά της συνδρομητικής στην Ελλάδα (ως προς την τήρηση συμβολαίων).

Και με βάση αυτά τα δεδομένα, προσωπικά θεωρώ λογική την αύξηση της συνδρομής κατά 2 ευρώ, μετά από την απόκτηση δικαιωμάτων κόστους 40 εκ/χρόνο (CH.L και E.L).

Aν π.χ. φέτος έπαιρνε την Superleague (φθηνότερη θα ήταν) και έλεγε 2 ευρώ αύξηση για όλους, θα ήταν παράλογο?

Ναι γιατί έχεις συμβόλαιο. Αν είναι έτσι να σπάει και ο πελάτης οπότε θέλει το συμβόλαιο

Εάν συνάψεις συμβόλαιο - πακέτο ote tv + dp με συγκεκριμένη τιμή προσφοράς και κάποια στιγμή επέλθει αύξηση σε κάποια από τις δύο υπηρεσίες, φαντάζομαι δικαιούσαι εντός του προβλεπόμενου διαστήματος να καταγγείλεις αζημίως την συγκεκριμένη υπηρεσία ή και ολόκληρη την προσφορά - πακέτο;

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μπα,για κάποιο λόγο είναι πλεον μέρος της πολιτικής του να μην σε συνδέουν με το τμήμα διακοπών.
Ναι εδω και μηνες εχουν αυτη την τακτικη. Και το θεμα ειναι οτι ξερω περιπτωσεις που δεν πηραν ποτε τηλ και διακοψαν την συνδεση,

Παιδιά σε λιγες ημέρες ληγει το συμβόλαιο μου στη νόβα. Από ΟΤΕ τι προσφορά μπορώ να πάρω για τηλέφωνο ίντερνετ 24 και τβ full pack; χρεωνουν τον σκληρό δίσκο; ευχαριστώ

Ρε παιδιά, μισό γιατί θα τρελαθώ. Μόλις ρώτησα στο chat αν θα μας πιάσει και εμάς η αύξηση (που κάναμε μόλις τώρα συμβόλαιο ή ανανέωση μέσω τηλεφωνικής προσφοράς για έναν χρόνο), που θα γίνει από 15/09 στον cosmote tv και θα πάει στα 28.49 ευρώ. Και μου απάντησε αυτό : "" Εάν αλλάξει κάτι στη φορολογία δεν σας διασφαλίζει το συμβόλαιο. Εάν αλλάξει κάτι από την πλευρά της εταιρείας μας θα έχετε δυνατότητα διακοπής του συμβολαίου σας. ""
Εεε τι καθόμασταν δηλαδή και παρακαλάγαμε για μια καλύτερη τιμή, για να την εχουμε μέχρι 15/09 ?
Πλάκα μας κάνουν ή κάτι δεν κατάλαβα καλά!

διαβαζω εδω συνεχεια για την αυξηση του ote tv. που υπαρχει επισημη ανακοινωση ξερουμε? διοτι δεν βρισκω καπου κατι.

Πριν κάποιους μήνες που πήγα στη Νόβα και Και είχα και καλή πρόταση από ΟΤΕ Αλλά ζητούσα σε περίπτωση αύξησης για όσο έχω συμβόλαιο να τηρηθεί η να μην έχω και εγώ καθόλου δέσμευση Γιατί από τη Νόβα μου έδιναν σταθερή τιμή κάτι που ο ΟΤΕ δεν μου έδινε. Οπότε John ετσι είναι..

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

διαβαζω εδω συνεχεια για την αυξηση του ote tv. που υπαρχει επισημη ανακοινωση ξερουμε? διοτι δεν βρισκω καπου κατι.

attachment.php

Ποση δηλαδη τυπικα ειναι η αυξηση?Πώς μπορούμε να το υπολογισουμε?Αφου πολλοί είμαστε με προσφορές.

Επειδή λήγει το συμβολαιο μου σε 15 μέρες φουλ πακ στα 17,90 ...πήρα τηλεφ για προσφορά....αφού μου ειπαν 28 και κάτι ψηλά.. και όταν τους ειπα δε πάνε καλα, η τηλεφωνήτρια μου είπε πως οτι τιμή και να δώσουν πιο κάτω , απο 15/9 θα ισχυει η τιμη των 28,5..Αρα η τιμη της όποιας προσφορας θα ειναι για 1 μηνα....το μονο που θα μπορω να κάνω είναι να διακοψω αζημιως....Επομένως (και αν αληθεύουν αυτά που είπε) τζάμπα παλευουμε για καλη προσφορά