Κοντός ψαλμός αλληλούια έλεγαν οι παλαιότεροι. Γιατί δεν αφήνουμε να περάσει ο μήνας να δούμε τι θα γίνει;; ούτως η άλλος στα δεσμευμένα συμβόλαια αν αλλάξει η τιμή συμφωνίας μπορείς να το διακόψεις χωρίς πρόστιμο. Στα αορίστου χρόνου πάνε στην τιμή καταλόγου και εκεί ειναι κοντα στην τιμή με την αύξηση που αναφέρεται πιο πάνω, και εδώ δεν υπάρχει δέσμευση διακοπής. Λοιπον ας περιμένουμε μιας και αν είμαστε σε δέσμευση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πριν απο αυτό, αλλιώς όσοι ειναι αορίστου με μικρότερη τιμή ας το διακόψουν και ας κάνουν καινούργιο συμβόλαιο με τα 20 ευρώ που τρέχουν τώρα σε αλλο όνομα.
Μα αυτο ειναι ισως το μεγαλυτερο θεμα
οτι βγαλανε μια προσφορα για 20 ευρω που σε 1 μηνα υπαρχει το ενδεχομενο να αυξηθει και το ξερουνε και δεν το λενε ουτε καν σαν υποσημειωση
σκεφτειτε πχ την περιπτωση νεου πελατη που βλεπει την προσφορα και λεει ωραια 20 ευρω να την βαλω
κανει εγκαταστασεις κλπ
βλεπει 1 μηνα τα πρωταθληματα κλπ που ξεκινανε
και σε 1 μηνα του λενε -27 ευρω αναπροσαρμογη εχετε δικαιωμα να το κοψετε καντε εγγραφη καταγγελια επιστρεψτε εξοπλισμο κλπ..
πραγματικα αυτα ειναι να τα κανει η Mitsaras net οχι η cosmote θα ειναι μεγαλη καταντια και ξεφτυλα για την εταιρια να κανει κατι τετοιο
Ρε παιδιά εμένα τελειώνει το πακέτο μου με 27,90 στις 21/8. Αν ανανεωθεί αυτόματα θα πάει 28,90 μου είπαν, και από 15/9 αυτά που είπατε πριν.
Μου είπε ένας γνωστός σε μαγαζί ΟΤΕ, να κάνω νέα σύμβαση άμεσα στην προσφορά με τα 20 , και παράλληλα να ζητήσω διακοπή του άλλου, μάλλον μη ανανέωση, να λήξει στις 21-8.
Γίνεται αυτό? Να κάνω νέα σύνδεση ΟΤΕ Tv σε αριθμό ΟΤΕ με σύνδεση σε λειτουργία? Έστω και που κοντεύει να λήξει?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eγώ πάντως όταν τους είπα για διακοπή ώστε να κάνω καινούργιο με την τιμή τον 22 ευρώ μου είπαν δεν χρειάζεται θα σου μειώσουμε αυτό που έχεις ήδη
Kι εδώ που τα λέμε τους συμφέρει στην κοσμοτέ, θα γλιτώσουν πιάτα-καλώδια και τον σκληρό που δίνουν δώρο
Eν'τωμεταξύ χτες με πήραν τηλέφωνο στο ξεκάρφωτο και μου κάναν γενεα μειωσει στο internet και τηλέφωνο, για την τηλεόραση μου είπαν θα με πάρουν από το τμήμα διακοπών
Αφου θα πας σε μεγαλυτερο πακετο τοτε ισως το δεχτουν, δοκιμασε.Εγώ που έχω το family pack στα 11 , και λήξη σε 10 μήνες, αν ζητήσω full pack θα το δώσουν στα 20 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.