Προσφορά Cosmote TV

Πολύ καλή προσφορά internet 24adsl, απεριόριστα σταθερά, 2 ώρες δωρεάν προς κινητά 23 euro. Μαζί 15 euro cosmote tv full pack.

ποιος σου εκανε τετοια προσφορα ?
σε μαγαζι ? απο τηλεφωνο ? απο ποιον αριθμο ?
εχεις τωρα ΟΤΕ η αλλη εταιρια ?

μπορεις να πεις περισσοτερες πληροφοριες ?

ποιος σου εκανε τετοια προσφορα ?
σε μαγαζι ? απο τηλεφωνο ? απο ποιον αριθμο ?
εχεις τωρα ΟΤΕ η αλλη εταιρια ?

μπορεις να πεις περισσοτερες πληροφοριες ?

Σε γνωστό μου απο την cosmote. Δεν ήταν στον οτε.

Την ίδια προσφορά (+ χρόνος σε κινητό) μου είχαν κάνει κι εμένα για φορητότητα στο δίκτυό τους.

Λέτε τελικά οι προσφορές που τρέχουν εδώ και πάνω από ένα μήνα να οφείλονται στο ότι δεν τα βρήκαν με τη discovery;

Eιμαι με cosmote dp 24 + ote tv full στα 44 (25 + 15 +φορους) και μου έκαναν την προσφορά απο το 13888 για 22 cosmote dp 24 + 6 ώρες προς όλα τα κινητα ( απο 30 λεπτα που ειχα τωρα) και το ote tv full στα 22 (αυτή είναι άραγε τελική τιμή ή συν φόρο) από τα 15 + φορο που είμαι σήμερα.

Τους είπα αν κάνω αίτηση για διακοπη θα αλλάξει η προσφορά των 22 ευρώ? δεν ήξερε/ηθελε να απαντήσει.

Τι πρακτικές ακολουθουν αυτό τον καιρό σε ανανεώσεις ote tv ? υπαρχει κάποιος που έμεινε στα 15 ευρώ? αν οχι ποια η καλύτερη τιμη που παίζει?

Για φορητότητα σταθερού, με otetv στα 15 τελική (με το φόρο) το full μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι είναι σχεδόν τιμή που παίρνουν και οι υπάλληλοι (δεν ξέρω εάν αληθεύει) και ότι εάν δεν την αποδεχτώ δεν θα πετύχω ξανά τόσο χαμηλή τιμή.

Eιμαι με cosmote dp 24 + ote tv full στα 44 (25 + 15 +φορους) και μου έκαναν την προσφορά απο το 13888 για 22 cosmote dp 24 + 6 ώρες προς όλα τα κινητα ( απο 30 λεπτα που ειχα τωρα) και το ote tv full στα 22 (αυτή είναι άραγε τελική τιμή ή συν φόρο) από τα 15 + φορο που είμαι σήμερα.

Τους είπα αν κάνω αίτηση για διακοπη θα αλλάξει η προσφορά των 22 ευρώ? δεν ήξερε/ηθελε να απαντήσει.

Τι πρακτικές ακολουθουν αυτό τον καιρό σε ανανεώσεις ote tv ? υπαρχει κάποιος που έμεινε στα 15 ευρώ? αν οχι ποια η καλύτερη τιμη που παίζει?

Ό.τι να ναι.... Σε εμένα το dp24 + 360 σε κινητά μου το έδωσαν 34,18 και την τηλεόραση 28.9. Την τηλεόραση την διέκοψα κι έκανα φορητότητα στη wind.

εμενα με πηραν τηλ πριν λιγο και μου προσφεραν το φουλ πακ στα 22 ευρο χωρις να εχω σταθερο στον οτε..επειδη εχω καρτοσμβολαιο μου ειπε

Οπα λαθος τα έγραψα. Το24dp +360 προς κινητά μου το πρότειναν απο 25 σε 30 ευρω και την τιβι απο 15 σε 22 οπως ειπα. Αν ζητήσω διακοπή του ΟΤΕ τιβι μονο κρατώντας το dp παιζει να μου κανουν καλύτερη τιμη ή μονο οταν φεύγεις συνολικα dp kai ote tv μονο τοτε σε ξανά προσεγγίζουν. Επίσης αν κανεις απλη διακοπή χωρις αιτηση φορητότητας σε προσεγγίζουν ή σε ξεχνούν?

Τελικα παλιός πελάτης ανανέωσε ote tv κατω απο 22?

Last edited:
τι γινεται ρε παιδια? γιατι τοσες διαφορες σε πελατες? γιατι δεν κανουν κατι στανταρ? λοιπον και εμενα ληγει το συμβολαιο μου. εκανα χρηση του call back οπου με παιρνουν αμεσως. αυτη την στιγμη πληρωνω cosmote full pack 37,5 τον μηνα. αν υπολογισουμε οτι 3 ειναι λογο pvr και 2,5 νομιζω ο φορος αρα δινω 32. η νεα τιμη που μου εδωσε για 12μηνη συμβαση ειναι 28,49.
1. μετα μπηκα στο σαιτ και βλεπω οτι εχει με 25,90 για νεο συνδρομητη. δηλαδη εγω μπορω να διακοψω και να παρω την νεα τιμη εφοσων δεν υπαρχει καλυτερη προσφορα σωστα? 2. ρωτησα αν μπω σε καποιο πακετο τηλεφωνιας-ιντερνετ(εχω wind) και tv αν θα βγαινει καπως καλυτερη η τιμη για την tv και μου απαντησε παλια ισχιε πλεον δεν θα αλλαζει κατι στο τιμολογιο για cosmote tv και ουτε καν με παροτρυνε για να αλλαξω παροχο απλα αν θελω να κανω νεα επικοινωνια με το θεμα αυτο!

και εγω πληρωνω cosmote full pack 37,5 τον μηνα γιατι τελειωσε το συμβολαιο μου.αλλα θα το κανω διακοπη μιας και ειναι στο ονομα του πατερα μου,αφου δεχτηκα την προσφορα στα 22 ευρο full pack για καινουρια συνδεση στο ονομα μου

kαλα που τα λετε παιδια και ενημερωνομαστε ...δεν το πολυψαχνω μου αρεσουν τα αθλητικα ,αλλα μου αρεσει να βλεπω ντοκιμαντερ
τηλεωραση δεν ειναι μονο μπαλα ....ειμαι κοντα στο τελος του συμβολαιου μου και θα το σκεφτω παρα πολυ για ανανεωση....

σε αλλο τοπικ υθελα να το γραψω παιδια ας μεταφερθη ....στα νεα κοσμοτε υθελα ....συγνωμη για το λαθος

Εγώ διερωτούμαι για πιο λόγο δημιουργούν όλες αυτές τις ανισότητες, άλλοι πληρώνουν 20, άλλοι 28,άλλοι 37... ποσο δύσκολο είναι να κάνουν ότι κάνει ο κόσμος όλος δηλαδή πακέτα ΠΧ Double play, Triple play κλπ και όσο περισσότερα βάλεις τόσο καλύτερη να είναι η τιμή.
Για παράδειγμα να προσφέρουν 4play δηλαδή σταθερή, internet, TV και κινητή όλα μαζί σε πολύ ελκυστική τιμή...

Για παράδειγμα να προσφέρουν 4play δηλαδή σταθερή, internet, TV και κινητή όλα μαζί σε πολύ ελκυστική τιμή...

Εγω εχω αυτή την συνολική προσφορά, αλλά έτυχε να τελειώνουν όλα μαζί με διαφορά λίγων ημερών και μετά απο αίτηση φορητότητας...Δηλαδή σταθερό, ιντερνετ, κινητό και ΤΒ.

Τώρα που έκανες φορητότητα να δεις τι ωραίες τιμές θα σου προτείνουν

Στα 38 της cosmote (24adsl+απεριοριστα σταθερα+2 ωρες κινητά+ cosmote full pack) η nova αντιπρότεινε 17 ευρώ (24adsl+απεριόριστα σταθερά+12 ώρες κινητά+nova start pack<για 12 μήνες>)