ποιος σου εκανε τετοια προσφορα ?
σε μαγαζι ? απο τηλεφωνο ? απο ποιον αριθμο ?
εχεις τωρα ΟΤΕ η αλλη εταιρια ?
μπορεις να πεις περισσοτερες πληροφοριες ?
Σε γνωστό μου απο την cosmote. Δεν ήταν στον οτε.
ποιος σου εκανε τετοια προσφορα ?
σε μαγαζι ? απο τηλεφωνο ? απο ποιον αριθμο ?
εχεις τωρα ΟΤΕ η αλλη εταιρια ?
μπορεις να πεις περισσοτερες πληροφοριες ?
Eιμαι με cosmote dp 24 + ote tv full στα 44 (25 + 15 +φορους) και μου έκαναν την προσφορά απο το 13888 για 22 cosmote dp 24 + 6 ώρες προς όλα τα κινητα ( απο 30 λεπτα που ειχα τωρα) και το ote tv full στα 22 (αυτή είναι άραγε τελική τιμή ή συν φόρο) από τα 15 + φορο που είμαι σήμερα.
Τους είπα αν κάνω αίτηση για διακοπη θα αλλάξει η προσφορά των 22 ευρώ? δεν ήξερε/ηθελε να απαντήσει.
Τι πρακτικές ακολουθουν αυτό τον καιρό σε ανανεώσεις ote tv ? υπαρχει κάποιος που έμεινε στα 15 ευρώ? αν οχι ποια η καλύτερη τιμη που παίζει?
Eιμαι με cosmote dp 24 + ote tv full στα 44 (25 + 15 +φορους) και μου έκαναν την προσφορά απο το 13888 για 22 cosmote dp 24 + 6 ώρες προς όλα τα κινητα ( απο 30 λεπτα που ειχα τωρα) και το ote tv full στα 22 (αυτή είναι άραγε τελική τιμή ή συν φόρο) από τα 15 + φορο που είμαι σήμερα.
Τους είπα αν κάνω αίτηση για διακοπη θα αλλάξει η προσφορά των 22 ευρώ? δεν ήξερε/ηθελε να απαντήσει.
Τι πρακτικές ακολουθουν αυτό τον καιρό σε ανανεώσεις ote tv ? υπαρχει κάποιος που έμεινε στα 15 ευρώ? αν οχι ποια η καλύτερη τιμη που παίζει?
Για παράδειγμα να προσφέρουν 4play δηλαδή σταθερή, internet, TV και κινητή όλα μαζί σε πολύ ελκυστική τιμή...
Τώρα που έκανες φορητότητα να δεις τι ωραίες τιμές θα σου προτείνουν
27 νομιζω οτι ηθελες να πεις ε ?
Απίστευτο τιμή ε ; Κι όμως. 17.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.